Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LINQ

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pornográfia történetét bemutató sorozat első két részében alapvetően a szexualitás és a képi megjelenítések kapcsolatával foglalkoztunk. Az elsőben az ős- és ókori népek testiséghez való viszonyát mutattuk be többek közt a barlangrajzok és a Pompejiben feltárt freskókon keresztül, a második…..
1911. A Titanic 16 tonnás horgonyának szállítása a dudley-i gyár és Netherton között  ..
LINQ 2017.01.22 20:53:41
@totelcamp: Nem kell ehhez a cári Oroszország. Elég csak megnézni az egy óceánnal odábbi Fekete Péntekeket napjainkban.
Korábbi divatposztjainkban láthattuk már a hatvanas és hetvenes évek "vadhajtásait", most kukkantsunk bele a színes nyolcvanas évekbe!..
30/40 Steve Jobs - filmkritika 2016.01.18 00:03:30
Nem ez az első kísérlet, amikor Steve Jobs vadregényes életét megpróbálják játékfilmes képkockák formájába önteni. Egy Joshua Michael Stern nevű rendező két évvel ezelőtt forgatta le a Jobs című munkáját, ami nálunk még a mozikba sem jutott el, valószínűleg azért, mert már a tengerentúlon is…..
Ez az a rész, amiről először még középiskolában hallottam. Előbb hallottam róla, mint az előzménytrilógiáról, és előbb is érdekelt, mint az előzménytrilógia. Hiszen ez nem egy sereg ismeretlen karaktert hoz be, hogy elmesélhesse, hogyan lett a kis idegesítő Anakinból Núbia istene, hanem azokat a…..
Kamuból sosem elég, ha meg akarod tartani a hatalmadat! - vallja a magyar kormányzópárt. A Fidesz eddigi ténykedése ékes bizonyítéka annak, hogy ha elég sokszor, elég sok helyen, elég sokan elmondanak valamit, akkor attól függetlenül, hogy van-e köze a valósághoz, a népek…..
Egyelőre csak fogyatékosan működik a közszolgálati tévék szakrális átalakulása. Történt, hogy ma a Formula-1 közvetítés megkezdése után rájöttek, hogy baromira nem jó, ha a balra pozicionált új m1 logó belelóg az eredményekbe, ezért röpke 55 perc alatt sikerült átpakolniuk a jobb oldalra - tudósít…..
LINQ 2012.07.30 08:28:15
@lilakáposzta:
Igen, az nagyon irritáló. Tegnap például az egész olimpiai összefoglaló alatt kint volt az m1-en az élő felirat.
De amúgy is rengeteg bakit követnek el a logókkal.
Nem tudom kinek a felsz*pója került olyan pozícióba, de látszik, hogy nem érti a dolgát.