Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J. R.

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leginkább Amerikában van nagy mennyiségű írásos dokumentum a dél-amerikai őserdőben, egy guyanai kommunában elkövetett tömegmészárlásról, amelyet szeretnék bemutatni. Eddig is tudtuk, hogy a különböző szekták milyen hatással lehetnek az emberekre, s utóbbiak igen…..
Bűntények A hentesmester halála 2012.08.01 14:37:05
1925-ben egy nyári napon, egy budapesti Soroksári úti, polgári lakásban ült Léderer Gusztáv csendőr főhadnagy és felesége Schwartz Mici, azaz Lédererné. Nagy izgalomban voltak, hiszen Kodelka Ferenc fújtatott impozáns lépcsőjükön, őt várták. A házban javarészt az úri…..
Bűntények Pipás Pista titka 2012.07.28 13:35:25
Élt egyszer egy férfi Szegedtől nem messze fekvő átokházi tanyavilágban, a ’20-as években. Ez a munkásember meghalt nagyszülei tanyáján élt, s megörökölt birtokán dolgozott, mint egy igásló. Híres volt nagyerejéről, bárkit le tudott inni, káromkodott, köpködött és…..
1882. április 1-jén délben eltűnt Solymosi Eszter, 14 éves tiszaeszlári cselédlány, akit gazdasszonya festékért küldött a falubeli boltba.Az eset éppen a zsidó ünnep, a peszáh előtti szombaton történt. Ekkor a zsidók messzi földről jött rokonokkal, ismerősökkel együtt…..