Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FerkaiMarcell

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Én vagyok az egyetlen, akit semmilyen szinten nem hoz lázba az Aranylabda-szavazás, mióta kikerült a France Football kezéből?” – tette fel a kérdést Facebook-oldalán Haraszti Ádám kollégám. Hát nem. Engem sem hoz lázba, és szerintem még sokan vannak ezzel így. A történet…..
Keresgélek a Magyar helyesírási szótárban. Tizennyolc, a „citrom”-ból képzett szó szerepel benne. Ám amit én keresek, a szerkesztők nem találták említésre méltónak. És igazuk volt! Szívem szerint én is eltüntetném a föld felszínéről a Citrom-díjat. (Bízzunk benne,…..
DIGI Sport Védtelenül 2012.10.12 17:09:26
„Történhet bármi, én már nem szerepelhetek az Anderlechtben.” Mindezt Juhász Roland nyilatkozta nem is oly rég a Nemzeti Sportban. És ez baj. Nagy baj. Több okból is. Juhász volt – sajnos most idekívánkozik az a fránya múlt idő – az a játékos, akiről teljes hittel…..
DIGI Sport Visszaesők 2012.09.16 11:54:23
Régóta terveztem, hogy egy blogbejegyzés formájában kidühöngöm magam a labdarúgópályákon egyre inkább elharapózó műesések miatt. Őszinte leszek: a végső lökést Luis Suárez adta meg, aki a Sunderland–Liverpool mérkőzésen sárga lapot kapott színészkedésért. Nagy ügy,…..
Ízlelgetni kell: a Videoton a Slovan Bratislava, a Gent és a Trabzonspor testén keresztül bekerült az Európa Liga csoportkörébe. Emlékszem, milyen boldog voltam 2009-ben, amikor a Debrecen bejutott a BL-be. De az valahogy más volt. Egyrészt, bármilyen furcsa, de akkor a Bajnokok…..
Hetvennégy éves korában elhunyt Félix, aki az 1970-es világbajnok brazil válogatott első számú kapusa volt. 1965 és 1972 között 39-szer védett a Selecaóban. Klubszinten öt állami bajnoki címet nyert a Fluminense színeiben. Ballestrero, Combi, Máspoli, Turek, Gilmar, Banks,…..
Először akkor hallhattunk róla, amikor győztes gólt lőtt Győrött, a 2010-es Győr-Montpellier Európa Liga-párharcban. Akkor még egy ügyes csatár volt, nem több. Ma azonban már igencsak komolyan kell venni, hiszen Arsene Wenger Arsenaljában láthatjuk, a DIGI Sporton. A szombati…..
Ilyen is csak velünk, magyarokkal eshet meg – hányszor, de hányszor mondjuk, gondoljuk egy-egy sporteseményen. Ezek a hetek, ezek a napok nem ezt igazolják! Csak a mi női kézilabda-válogatottunk képes öt-hat gólról elveszteni olimpiai és világbajnoki döntőt. Csak a mi…..
Most az olimpia ural mindent, de közben már csak három hét van a Premier League-rajtig… Abban bízva, hogy akad, aki az ötkarikás őrület közepette is várja a nagy pillanatot, számolja vissza a napokat, időről időre bemutatnék egy-egy olyan embert, akire érdemes lesz odafigyelni a…..
Nem tudom ki hogy van vele (illetve sejtem...), de én valamiért szeretem az esőt. Van valami semmihez sem fogható hangulata annak amikor esik, olyan mintha ilyenkor kicsit megtisztulna a szennyel, mocsokkal borított város. Szóval szeretem az esőt...Az viszont végképp bebizonyosodott, hogy…..
DIGI Sport Gia, Gia, Norvégia! 2012.07.29 00:48:34
Nagy találmány az EBU TV! A hagyományos televíziók műsorideje ugyebár véges, a www.eurovisionsports.tv címen ellenben sok-sok csatornán ömlik az internetfogyasztóra a sportélmény – nem mellesleg ingyen, bérmentve. Kedvünkre csemegézhetünk a legkülönfélébb sportágakból,…..