Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hunostor

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rozál volt a legszebb lány egész Újpesten, tudta azt mindenki az Ősz utcától a Tavaszig, tán még messzebb is, ibolyaszínű szeme után csapatostul futottak a fiúk a gyárból, de a Rozál kemény lány volt, szigorú. Meg az anyja se engedte sehova. Hogy engedte volna, a sok testvér…..
hunostor 2012.12.25 18:44:06
Kigondoltam Rovásterroristák 2012.11.08 12:24:24
A Terrorelhárítási Központ és a Rendőrség legkiválóbb szakemberei is tehetetlenül szemlélik, ahogy a rovásterroristák zavarják az ország nyugalmát. A hagyományos bűnüldözői módszerek és a korszerű kriminalisztika minden vívmánya is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy…..
Tízezer oldalnyi dokumentáció, több mint száz interjú és több év kutatómunka után jelent meg a könyv, amely bemutatja az igazi sztálingrádi csatát: hogy miért harcoltak az oroszok és a németek. Sokak szerint a szovjet katonákat a félelem hajtotta a csatába, hiszen a tisztjeik…..
Tragédiába torkollott egy katonai felvonulás Peruban, miután lángra lobbant az egyik katona ruhája. Az baleset Sullana városban történt, a város alapításának éves ünnepén. A férfi véletlenül lépett rá egy fáklyára, így lobbant lángra a ruhája. Kollégái azonnal a…..
Subba Ügyfélkezelés: Norbi style 2012.11.05 10:43:31
via  ..
hunostor 2012.11.05 19:21:21
@csárli hárper: miért ne lehetne az ha egyszer ilyen drágán lehet eladni? nyilván nem vennék az emberek ha egy szar lenne
Tévedni emberi dolog. Hát Kedveseim, én rendesen beszoptam ezt a BKV-s sztorit... Tegnap azon dühöngtem, hogy a BKK fővezére milyen önellentmodásosan – mondhatni hülyén (sic!) – inokolta, vagy inkább lengette be a főváros tömegközlekedését használni kívánó népeknek,…..
Az elmúlt napokban bejárta az internetet egy felvétel, melyen egy nőstény oroszlán látszólag befogad egy árván maradt antilopkölyköt. De lehet, hogy semmi sem úgy van... Meglepő eseményt sikerült lencsevégre kapnia egy természetfotósnak Ugandában. Miután egy nőstény…..
Egy nap alatt óriásit robban a Madách téri szerelmi vallomás. Amikor csütörtök koradélután elsőként a srbja blog posztolta, még csak a fele volt kinn. Aztán bejárta a legfontosabb hírportálokat indextől a blikken át hvg-ig, estére már mémmé vált, tegnap pedig már csak ennyi…..
A szeptember 11-én a "Megélni, megvallani" c. konferencián a budapesti Ramada Szállóban elhangzott előadás szövege Hogyan változtathatók meg valójában a történelemre hivatkozó  tudattartalmak? Tények, elbeszélések, narratívák… A következő idézettel szeretnék…..
hunostor 2012.10.03 15:23:48
@Montefiore: FB -n természetesen nem ez a provokatív nickem van, sőt ott a polgári nevemet használom. Köszönöm ÁJ!
Nem is tudjuk hol kezdjük! Talán ott, hogy pénteken a Nightwishnek majdnem le kellett mondani a denveri koncertjét, mivel Anette Olzon énekesnő annyira rosszul volt, hogy még a kórházba is be kellett mennie egy éjszakára. A (régebben áriázós, ma már inkább operettes) finn…..
Ted a káromkodós maci a legrosszabb film, amit életemben láttam. Ha lehet valami egyszerre unalmas, rettenetesen blőd, kiszámítható, visszataszító, undorító, gagyi és egyben nyálasan naiv, akkor ez most az. Értem én, hogy a Family Guy-osok csinálják meg minden, de hadd ne kelljen…..
hunostor 2012.10.02 12:41:22
Tisztelt Bíróság! Kérdések egész sorával vagyok kénytelen a T. Bírósághoz fordulni. A T. Bíróság által a közelmúltban, Dr. Dániel Péter úr ügyében hozott ítélet olyan problémákat vet föl, amelyekre jogkövető állampolgári igyekezetem dacára sem találok választ. A T.…..
Ismét egy olyan poszt következik, melynél érzésem szerint szinte mindegy a helyszín, a lényeg a szerző gondolkodásában rejlik. Bevallom, nekem tetszik Ádám gondolkodása, és a legtöbb dologban egyetértek vele – kíváncsi vagyok, Ti miként látjátok. „Nemrég akadtam a…..
hunostor 2012.09.27 09:42:40
Tiszta Beszéd Arcpirító közöny 2012.09.26 09:00:00
Az összes jelentős magyarországi médiafelület és mérvadó közéleti szereplő brutális közönnyel vette tudomásul, sőt keserves hallgatásával támogatta is a romániai szenátus keddi döntését, miszerint érdemi vita nélkül utasította el a még 2005-ben benyújtott -…..
hunostor 2012.09.26 16:18:43
@Delinquent: Amit mondasz tipikus magyar betegség, egyszerűen nem vagytok hajlandóak különbséget tenni a náci alapállásból beszélő és az ez ellen szót emelő emberek között. Szándékosan moso össze egy zsidozó köcsöggel direkt vagy butaságból figyelmen kívül hagyva, hogy így őt és az eszmevilágát erősíted. Neked és a többieknek is tudomásul kell vennie, hogy a nácizmust legyőzték is kiirtották, és senki sem fog a továbbiakban vitát nyitni erről, lehet éppen a jó amerikai szövetséges Románia fogja megkapni az engedélyt a budapesti rendcsinálásra, akkor majd mit fognak pofázni a székelyek azt nem tudom, de nem fognak mellettetek kiállni az biztos.
hunostor 2012.09.26 16:40:39
@Delinquent: hát ha nem érted nem érted, majd a történelem megtanít.
hunostor 2012.09.26 16:43:18
@Metropolisz: természetesen van kettős mérce, a náciellenesek pofázhatnak a nácikat megkiterítik, ki lehet olvasni a második világháború töténetéből. Isten tudja a magyarok miért szeretik a kiterítést, mazohisták vagy csak sima gyülölködő balfaszok?
8ker Figyejjé! 2012.09.26 10:37:22
A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a…..
Nézzük meg jól az alábbi fotót! Mi vele a baj? Az Újlipótváros mellett húzódó Carl Lutz rakpart (régi Pesti alsó) szinte minden Dunához vezető utcájának végén szépen kiépített, két oldalra is levezető kőlépcső található. A lépcsőnek viszont egyik végén…..
..
hunostor 2012.09.22 18:34:26
Megvan az a régi kép, amelyiken tizenegy melós ül egy acélgerendán, magasan Manhattan épületei fölött? A huszadik század egyik legismertebb és legtöbbször felhasznált fotójáról van szó, amely sokak szerint egy kor, egy szakma romantikáját szimbolizálja. Tegnap, szeptember…..
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
Aki nem olvas blogokat, és főleg nem kommentel, annak sejtelme sincs arról, micsoda vadászterület ez a szféra. Mert egy-egy bloghoz kapcsolódóan összeverődhet olyan jó társaság, amelynek tagjai előbb-utóbb elkezdik ismerni egymást, csipkelődés, flörtölés alakul ki. No, és…..
hunostor 2012.09.17 21:35:44
Amikor megkaptam az első PC-m Linux híjján a 3.11-es Windows for Workgroups Windows-verzió kúszott fel először a gépemre, ami a kor kívánalmainak bőven megfelelt, Alatta dübörgött a 6.22-es DOS, ment az autoexec.bat és config.sys hekkelés, úgy szabadítottam fel a konvencionális…..
Az munkahelyi asztalunk egy fontos élettér, ezt mindenki tudja, egyik előző posztunkban azzal foglalkoztunk, hogy hogyan tehetjük élhetőbbé, a mai posztban pedig megnézzük, hogy híres cégek, híres vezetői, hogyan is lakták be a sajátjukat és hogyan érzik - feltehetően -…..
A kormány várhatóan októberben terjeszti a parlament elé a gazdaságbiztonságról szóló törvényt, hogy a nemzetgazdaság biztonságos működése különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben fenntartható legyen. A különleges jogrend alkotmányos fogalmának nézzen…..
Töprengtem egy ideig, megjelentessem-e a mai posztot, amiért most mégis itt olvashatjátok ezt a történetet, az az, hogy érzésem szerint egy meglehetősen elterjedt látásmódot jelenít meg. Úgy érzem, a szerzője, Eszter, már eldöntötte, hogy el szeretne menni Magyarországról, abban…..