Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egomikomcsi

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csákány, Gyíkok!Elő kell már comingoutolnom nekem is. Nem Timmy vagyok ám! Hanem Cartman. De a blog szempontjából ez mindegy.Járt a pofátok, hogy szemét a stílus, így-úgy. Most meg nem jár, amikor gyújtogatnak?Mocskos dolog a politikátok. Mocskosabb már nem is lehetne. Fenyegetitek…..
Nacsákány, Pöcsök!Mindenképpen szeretnék megemlékezni Kurvajógáborról, a szerencsétlen japán katonáról, aki.Aki ül mostan a gyűlölgom dzsungeljében, és azt írja, hogy az esztergomiak 34%-a szavazott a GyP-re. Nekem, gyp-snek ez a rövidítés szimpi, egyébként. Egyébként meg…..
Csá, Pöcsök!Először is, Aaattilának mondja meg végre valaki, hogy elmúltak azok az idők a szocpártban, amikor a hülyék régi nagy elvtársak szó szerint bemagolt szövegeivel felmászhattak egészen a Központi Bizottságba is. Főleg hogy Killer-Schertés és Lopási nem is nagy…..
Picinyeim! Gyíkarcok!Ronald Reagen: az Ronald Reagan, ha még ezt, meg a "kulturált" szó helyesírása sem megy, húzz a picsába, egykomám. A találgatásod meg mellément. Hülye vagy fiam, leülhetsz. Mit tudsz te a jómodorról?Deszkáskám, ugye látod, fent, a te találgatásod…..
Csákány!Mikulás után nem jelentkeztünk, mert béke, szeretet, család, óév-újév, lélek, sursum corda. Tényleg. És semmi bejgliprofanizmus, kocsonyaprosztóság, olcsószaloncukor, állatimelléktermék-halálvirsli és fekveokádás.Úgy tűnt, a gyíkok is visszahúzódtak a kövek…..
Egomikomcsi Píszí písz 2007.12.07 13:54:51
Most akkor ki kérdez? Meg kérdésbe bújtatni bármit, az olyan félős dolog? Te félősnek állítod be magad? Te tudod a választ? Gulyára meg Takácsra hivatkozol? Vagy állítasz róluk valamit? Vagy hivalkodol?Béna. Nem fogunk találgatni, Gyíkarc. Nem.Amúgy meg stílünk nem fenn. Nem…..
Egomikomcsi Hetihülye 2007.12.07 13:29:16
Nna, röviden:Első: Csömör SöndiMásodik: SzaroskatiHarmadik: LápisóNem mind eheti. De mind beveheti.Nacsá, Pöcsök!Timmy..
Jajmámegint böööeee!...Lopáselza elősunnyogott a balködből, ahol tavaly ősszel eltűnt, és a dezinfót rögtön tájékoztatta is. A zinfón keresztül a közre uszult a sikarcú papucsállatka, zúdult belőle a demagógia. Ezért ma vele foglalkozunk.Ordenáré hazugságai…..
Mindjárt első Jenő, a fejlehajti. Megnézhetném, kispofám, mikor hajtod le mélyen a fejed, amikor hibáidat reája olvassák? Klaszter, tudod, "fürt, nyaláb". Szakítottál is belőle. Milliókat. Gyümölcsöző volt számodra. Mint vezető faszagyerek. Vagy mondjuk…..
A zemdéef sem szavazta meg a női kvótát. Tessék megnézni Kanál Kitalint: vitathatatlan a döntés jogossága. Sőt, nekik azt kellett volna megszavazni, hogy egy nőt sem.A Kalapos Császár meg nem nő. Hanem hiba.Ez parafrázis volt, baszki.Timmy...
Meglepő információ: Csömör megjelent a testületi ülésen, és a képviselők előtt megpróbált esküt tenni. Gurultunk a röhögéstől, sajnáltuk, hogy ezt nem tudtuk, mikor a Hetihüjét válogattuk Tweekkel.Sajnos eléggé hihetően hangzik. De nekünk, gyépéseknek ez biztatás.…..
Ééés a heti nyertesűűűnk: a Majom, aki elköltött volna 1,6 milliárdot fél év alatt.Hátbravó. Te nem vagy egészen Tajgetosz-kompatibilis, és soha, de soha nem láttál még építkezést.Menj be, kérdezd meg. Avagy: menj fel, nézd meg (a Kanonok sort, te éhes proletár). Aztán…..
Na, Bérencz Jenő, Aaattilla, ti aztán nem vesztegettétek a drága időt magyarázkodásra. Durrbele hazudtatok hatmilliárdról, egyhatról, amit ez a Meggyes titokban a fürdőre költött. Mint Lopáselza hazudozott boldogult fénykorában. Tudjátok, mielőtt kiszavazták volna a…..
Csak azt tenném gyorsan idebe, hogy a 2006-os önkormányzati választáson mondjuk a Miavecz Jenő az 1791 fős választókerületének aktuálisan 977 szavazójától (ennyien mentek el) 223 szavazatot kapott, a Németh Józsi, aki bekerült ugye a testületbe meg 467-et. Tehát a…..
Reggel, Kossuth, avagy emeregy, női kvóta, a fórumdíva mint nő (hehe) és mint pártelnök (hehehe) és mint parlamenti képviselőnő (jajjaj) az új őrületről, a nőikvótáról beszél."Esztergomi vetület!" jutott eszembe, félre is nyelette velem a rémület a fogkrémet.…..
Tegnap már érintettem a Csömör-lóvét, Bérencz Jenő, Fingfej és Aaattila (nameg Gyónás, Kanálkati) kapcsán. Érintettsége okán megadjuk a lehetőséget Söndörnak, hogy elszámoljon az esztergomiak pénzével.Csömörsöndör két éve nem dolgozik, ezért kért 24 millió…..
Nem lehet bírni. Ezt már.Konkrétan: Bérencz Jenő (Népszabadságul: Bérentz) seggét verték a Hídlapban. Annyira jó. Pofáját kellett volna, persze, nagyon, mert sok fért volna rá. Azt a nagy, klaszteros pofáját, nagyképernyős tévével, "Betűzné, Főnök?" Titkárnővel…..