Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komor

591 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent az új kötetem és ingyenesen letölthető a Red Zone kiadó oldaláról, köszönet érte nekik.  https://redzonebook.hu/termek/belfereg/ Talán ​arra gondolsz, jó ötlet nőket molesztálni a buszon a gatyádból kicsüngő több méteres bélgilisztával, vagy magadévá tenni egy, a szélvédőn szétkenődött…..
A fogorvosom szerint azért rossz a leheletem, mert kinyaltam a saját nyelvlepedékemből gyúrt Bohár Dániel fejű milói Vénuszt – ezt a szájtörmelék telefonbetyár-mutánst. Majd hozzáteszi, hogy a pH-értékemen voltaképp az sem sokat javított, hogy ezt a mutatványt egy csapat 10 éves gyerek előtt vittem…..
Komor Zoltán Blog Kloáka kokárda 2024.03.15 09:49:01
(korábbi kispróza – megjelent a NERekció című kötetben) Szeretnék én is elmenni a március 15-ei békemenetre és az állami ünnepségre, de a kitűzött kokárdám leszarja a vadiúj fehér ingem. Korábban sosem volt ilyen problémám – már gyerekkoromban megtanították nekem, hogy úgy kell átszúrni biztosító…..
Miközben a bőrülés becsúsztatja a kezét a nadrágomba, és masszírozni kezdi a segglyukam körüli érzékeny bőrredőket, arra gondolok, hogy mégsem volt jó ötlet a pedofilokból iskolabuszokat építeni. Nem elég, hogy szegény nebulóknak minden napja azzal indul, hogy egy tömegközlekedési eszköz fogdossa a…..
A Youtube szerint az „Állatok, amik átmásznak a farkamon” videócsatornám nem felel meg a közösségi irányelveknek, pedig én csupán a természet szépségét és változatosságát kívánom bemutatni azzal, hogy hol egy megszeppent kis alpesi gőtét, hol pedig egy nyálkás földigilisztát rakok a makkomra. Az…..
(A kispróza eredetileg a Galaktika Magazin 402. számában jelent meg.) A reggeliző asztalnál, miközben étvágytalanul szurkálom egy villával a folyós tojást, kirobban a feleségem mellkasából két morcos, nyugdíjas turista. Mit ne mondjak, nem jön meg tőle az étvágyam. Az egész jelenetet pont úgy…..
Korai magömléstől szenvedek, általában 4 hónappal és 37 nappal azelőtt, hogy dugnék, már el is élvezek. Viszont így legalább 4 hónapra és 37 napra jó előre ki tudom számítani, hogy mikor fogok legközelebb kefélni. Egy Halloween-i bulira vagyok hivatalos, és mivel pont 4 hónapja és 37 napja élveztem…..
Állítólag ha sokáig ülsz a kezeden, és zsibbadt tenyérrel maszturbálsz, az olyan érzés, mintha egy idegen verné ki a faszodat. Fellelkesít az ötlet, de aztán rájövök, nincs szükségem a dologra, mert így is van egy öreg szatír, aki folyamatosan kirázza nekem a buszon ahányszor felszállok. Aztán…..
Kezdetét veszik az átalakító műtétek, a Ferencváros padjait ezentúl homoszexuális emberekből hegesztik össze. Így mindenki megnyugodhat végre: az LMBTQ is képviselteti magát a köztereken, s ha arról van szó, egy egészséges lelkületű patrióta előszeretettel dominálja le a meleg közösség tagjait…..
Abortuszképű Ariel, az embrióelhajtás hableány úgy hitte, azért nem szeretett még bele egyetlen herceg sem, mert nincsenek lábai. Eszébe sem jutott, hogy szerelmi életének kiteljesülését leginkább az gátolja, hogy az arca egy képernyő, amin a nap 24 órájában végtelenített orvosi felvételek futnak…..
Komor Zoltán Blog Kokainpápa 2023.05.09 17:05:21
Turi Tamásnak Próbálom meggyőzni a Karmelita kolostort védő rendőröket, hogy le kell bontanunk a kordont és eltorlaszolni vele az utcákat, mert a környéken garázdálkodik a kokainpápa. De nincs egyszerű dolgom – a zsaruk nem hisznek a pszichoaktív szertől felturbózott agresszív szentatyában; illetve…..
Bár az élet számtalan apró öröme képes mosolyt csalni az arcomra, szeretek utazni, élvezem a jó ételeket, az olvasást, sőt, más emberek társaságát sem feltétlenül vetem meg, végül pironkodva rá kell döbbennem, hogy a leginkább mégis csak az deríti fel a lelkem, ha egy vödör éti csigába lógathatom a…..
Képtelen vagyok nyilvános illemhelyeken hugyozni, ahol más emberek is látnak. A dolognak talán ahhoz van köze, hogy anyám egy nyilvános vécé volt a HÉV aluljáróban, amibe apám eljárt részegen recskázni, aztán hopp, egyszer megtermékenyült és valahogy így születtem meg én. Most biztos arra…..
Kiderül, hogy a szomszéd házba érkezett újszülött első székletét, azaz szakszóval magzatszurkát Rákay Philip, a jobboldali filmgyártás feltörekvő, lángoló pallosa, propagandafellinije, vármegyekubrickja rendezte, és a látványvilága vetekszik a Trónok harcával; magam is útra kelek hát, hogy…..
Talán arra gondolsz, túl sokat verem a farkam, csak mert a sok húzogatástól teljesen kiszárad és hámlani kezd rajta a bőr, majd az asztal alatt száradt falevélként gyűlő faszhámszövet-kupacok szép lassan összeállnak a Makkhámlás Mikulássá, ami ajándékot csempészik a környékbeli gyerekek ablakba tett…..
A népszámláló biztos kissé értetlenül áll azelőtt, hogy ketten élünk egy lakásban, mind a két személy én vagyok, egyszerre vagyok nagykorú és kiskorú, illetve hogy abból szerzem a jövedelmem, hogy a saját kiskorú énemet futtatom prostituáltként. Azt mondja, nincs ilyen rubrika a népszámlálásos…..
Elvégzek egy OKJ-s tanfolyamot, hogyan kell nem létező rákos gyerekeknek pénzt tarhálni az utcán. A támogatott képzés során megtanuljuk, miként lehet letölteni az internetről lehetőleg nem vízjeles fotót egy lélegeztetőgépen fekvő hat-hét éves gyerekről és hogyan kell az utcai járókelőknek…..
Másoknak hasogat a feje, vagy fájnak az ízületeik, ha nagy vihar készül, nekem huncut szilva herceg torta ízűvé válik tőle a fitymatúróm. De voltaképp ennyi is elég, hogy a kormány kinevezzen az Országos Meteorológiai Szolgálat új igazgatójává. Az OMSZ korábbi vezetőjét az augusztus 20-ai…..
Kiderül a fiamról, hogy titokban főispán. Éjszakánként mentét, dolmányt és díszszablyát ölt magára, abban jár mindenféle főispán klubokba, ahol a hasonló hacukában ripacskodó főispán haverjaival a történelmi vármegyék térképére recskáznak.     Én voltaképp leszarom, liberális vagyok, nálam még…..
A WHO szerint a majomhimlőből könnyen világjárvány lehet, pedig elsősorban majmoktól és szexuális érintkezés útján terjed. Próbálok tehát nem megbaszni egyet a buszon, de alighogy felszállok, máris kikezd velem egy fekete szőrű, 200 kilós gorilla, aki jelbeszéddel kommunikál. Egy szódásszifon…..
Orosz békefenntartósat játszunk a volt feleségemmel: valahányszor megneszelem, hogy új férfi legyeskedik körülötte, átmegyek hozzá, és istenesen szétbaszom a fejét egy antik fém gyertyatartóval. Jó, ez inkább az én játékom: de mivel a szomszéd utcában lakik, úgy gondolom, akad némi beleszólásom…..
A sokat látott zsűri a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsversenyen nem tudja eldönteni, hogy az én ondóm finomabb-e, avagy a finn szakács félig híg félig darabos széklete. Óvatosan nyalogatják a kristály kehelyből a fehéren csillogó gecim, ami ma alapvetően gyümölcsös ízekkel nyit, főképp a citrusok…..
Komor Zoltán digitális kollázsai a Magyar Műhely Galériában, Budapesten Kiállításmegnyitó: 2022. február 23. 19:00   A kiállítás megtekinthető: 2022. február 23-tól március 11-éig A kiállítást megnyitja: Apagyi Ferenc és Nemes Z. Márió Zene: Tribe aka Tépő Donát..
Miután Márki-Zay Péter beoson a kórházba, hogy lekapcsolja néhány covidos öregember lélegeztetőgépét, csak hogy rontsa a halálozási statisztikát, még arra is marad ideje a kurafinak, hogy eltörölje a rezsicsökkentést. Emiatt kénytelen vagyok most eladni a fürdőszobámban őrizgetett halott…..
The Radiator Boy and The Holly Country by Zoltán Komor   Publisher: ‎ Potter's Grove Press They call him the Radiator Boy because he was raised by a steel-plate radiator. The product of a cruel father and indifferent mother, the boy is finally set free after many years of torture. Eager to see…..