Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Névtelen betelefonáló

222 bejegyzést írt és 1034 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        „Bárhova megy, engedélyt kér, vagy legalábbis elmondja, hova, meddig, kivel. Féltékeny, de épp ezért küzd is a kapcsolatért” - Posztolónk két pasitípust helyez mérlegre, és hogy teljes képet kapjon az igényekről, az összevetéshez a Ti véleményetekre is kíváncsi.      …..
                       Posztolónk értetlenül áll kortársaival szemben, akik szeretik elfelejteni, hogy hány évesek. De hiába gyorsult fel a világ, és hiába semmi sem a régi már, azért ne dobjuk ki a méltóságot a kukába.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
„Nincs tökéletes kapcsolat, nyilván, de miért van az, hogy mindig a nő hoz áldozatot minden esetben, és a másiknak alig kell lemondania valamiről?” - Posztolónknak kéne költöznie egy szemétdombra, de amikor megengedik neki, hogy rendet rakjon, két hét múlva visszaáll az eredeti kupleráj.   Ha…..
Akinek négylábú tag is bővíti a családját, azt jól tudja, hogy a szilveszter este bizony különösen sok veszélyt rejt rájuk nézve. Most olyan tippeket hoztam, amiket ha betartasz gond nélkül fogjátok átvészelni az évnek ezt az időszakát...
Névtelen betelefonáló 2019.12.30 12:13:26
@midnight coder: túl azon, hogy nem értek egyet, ano kipróbáltuk haverokkal a petárdázást, mikor még nem volt betiltva. De emberektől távol, a városhatárban tettük!
És gyalogosként is zavar, hogy sosem tudom, honnét fog eltalálni egy, és ha szóvá merem tenni, nem bocsánatkérés, hanem sűrű anyázás lesz a reakció. Másik világot élünk, és nem azért nem szeretjük, mert tilos, hanem azért mert veszélyes és NULLA belátás szorult az emberekbe!

ui: kertes házban lakom, a kutyám ügyesen megoldja a kérdést, szilveszter éjjel ki sem jön a házból (nem a sajátjából, azt nem használja), amúgy is bent alszik a nappaliban éjjelente, van neki erre kijelölt fekhelye. És csak az én kertemet kakálja össze, ha ki is viszem, nem szokott máshol.
A történetem valószínűleg nem egyedi, viszont fényesen példázza a hazai gépjárművezető-oktatás sajátságos helyzetét. Mint közismert, a gépjárművezető-oktatásban zajló évtizedes korrupciót azzal a remek ötlettel próbálták felszámolni, hogy kiszervezték azt, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy…..
Dániel olvasta a posztot a házról, ahová nem lehet/szabad/tudják bekötni a netet és elküldte nekünk a saját történetét. Kísértetiesen hasonló, most az Invitel nem reagál a megrendelésre, pontosabban az alvállalkozó nem bukkan fel, valószínűleg ott lehet a gond. Írtunk az üggyel kapcsolatban az…..
A hazai állatvédelem rendkívül felkapott témaköre a szaporítók „áldásos” tevékenysége és mindaz, amit ez okoz. És ez egy jó ideig még így is lesz. Viszont meg tudjuk-e határozni azt pontosan, kiket is nevezhetünk szaporítóknak?..
                       „Nem csaltam meg, nekem a többi nő idegen, sosem voltam áruló kapcsolatban. Azt hittem, ami köztünk van, egy életre szól” - Amikor egy házasságban az egyik fél hirtelen megváltozik és már nem lehet vele beszélni, hiába szereted őt, valamit lépni kell, ha nem akarsz idegileg…..
Névtelen betelefonáló 2019.09.06 14:19:12
@PPK™: @TSEPKE: köszönöm-köszönöm, virágokat az öltözőbe kérem.
Komolyra fordítva:

Van az a tipikus jelenség, hogy ott áll leforrázva, akit elhagytak és váltig állítja, minden előzmény nélkül történt, és ő mindent megtett. Nos, ezt a nemértemséget olvastam ki a posztból, bár azt jól tudom, akkor kell megijednem, ha az itteniek közül valakivel egyetértek bármiben is :D
Amiket olvasunk, úgy hívják, előzmények. Hogy elkésett-e, netán sosem próbálta, nem tudjuk, nem voltunk ott. Bár ezt is csak a magam nevében mondhatom, itt mindenki olyan magabiztos, mintha wifis kamerán látná még a gondolatok cikázását is a posztolók fejében, nem hogy még a nemi életüket.
Amikor újramelegítenek egy kapcsolatot, az általában ritkán lesz tartós. Most úgy áll a helyzet, hogy a csaj részéről merült fel az újrakezdés gondolata, a pasi pedig nem tudja eldönteni, érdemes lenne-e belevágni? Sok kellemes közös emlék van, és egy viszonylag intenzív kapcsolat szakadt…..
„Sokáig azt hittem, ők A Minta Pár, de már világosan látom, hogy a konfliktus gyökere az, hogy nincsenek egy szellemi szinten” - Tényleg olyan világot élünk, ahol a párok inkább rögtön szakítani akarnak, mintsem leülnének megbeszélni a dolgokat? Posztolónk szerint igen, és ha két ember nem…..
Névtelen betelefonáló 2019.08.29 13:04:56
@exilis: ez a komment egy látlelet a sokból, hogyan lehet egymás mondandóját kiforgatni.

1. Elképzelem, micsoda alfáskodást kellene művelnem a baráti körömben, mindenkit le kéne dominálnom, mekkora ezermester vagyok, hogy nem csupán a szifont szedtem már szét, hanem festettem műhelyt, raktam össze szekrénysort és milyen szépen vágok polcot dekopírfűrésszel. Ja meg mekkora ász vagyok már, hogy kismegszakítót is fel tudok szerelni a megfelelő helyre, méghozzá megfelelő dobozzal, karakterisztikával és áramerősséggel.

2. A proli szintet mint olyat nem azért emlegette, mert abbahagyja az értelmetlen vitát, hanem azért, mert csak hőbörög, nulla érvelés stb. Proli, pronyó témában tökéletes jellemrajz, mondhatni kötelező olvasmány:

demokrata.hu/velemeny/proli-90727/
Névtelen betelefonáló 2019.08.29 13:51:23
@exilis: csak a szókiforgatás és a móka kedvéért. Úgy nézek ki? :D Vagy netán nő vagyok?
Persze hogy van közös tevékenység, ezt nem vitattam. No de az eszmefuttatásod szerint valamivel le kell dominálni a többieket. Igen ám, de a mi köreinkben mindenki megbecsült tag, aki nem csak panaszkodik, hanem tart valahol az életben. Kérdés, a te köreidben vagy inkább ti köreitekben mivel lehet kivívni az elismerést?

"a prolit csak jelzőként emlegette". És ezt a jelzőt vajon kikre használják? Azt már megválaszoltad, hogy nem azokra, akik elvonulnak vita után. Igaz, ezt senki nem mondta.
Könnyű arról beszélni, hogy másokban milyen komplexusokat vélek felfedezni. És nyilván sokkal kényelmetlenebb arról, hogy bennem milyenek vannak, milyen érzések uralkodnak akkor, amikor - bár nem lenne muszáj -, mégis jó benyomást szeretnék kelteni. Vagy, amikor a dolgok nem várt fordulatot vesznek,…..
Névtelen betelefonáló 2019.08.26 13:44:55
Volt randim Tinderről. Mindketten jól éreztük magunkat, beszélgetés volt, egyikünk sem akart többet a másiktól, de ezzel együtt és ennek ellenére jól éreztük magunkat. Eddig a szubjektív része.

A magyar tinder nem kizárólagosan a gondtalan prütykölésről szól, egyszerűsített társkeresőként működik, nem válik el élesen, ki mit akar rajta. Illetve szubjektíven mégis mondhatom, de, elválik.

1. Adatlap alapján, ahogy össze van állítva a profil (képek ÉS bemutatkozó)
2. Konzervatív kinézetű férfiak (ez a normális ápolt kinézetet, átlagos, jól megválasztott ruházatot, hajviseletet, kinézetet jelent) esetében mégis elkülönül a dolog. Kötetlen dolgokra nem a magunkfajtákat válogatják be, alacsonyabb a match-arányunk is. Ám aki jobbra húzza a profilképünket, az inkább hajlik a hagyományos értelemben vett kapcsolatra, és az ennek megfelelő tartalmú-stílusú ismerkedésnek ad esélyt.

Első randi, néhol nevezik nulladiknak is, nem véletlenül. Pontosan arról szól, hogy megnézem, élőben milyen a másik. Ennek megfelelően az a férfi, aki nem hajlandó az ilyen első találkozások amúgy magasnak sem mondható fogyasztási költségét vállalni, az ne ismerkedjen.

Női oldalról: attól mert valaki az első találkozás étel/italfogyasztását állta, nem akar egyből feleségül venni, lefektetni, sőt (még) semmiféle elköteleződést nem vár! Mert (még) nem erről szól a dolog, nem a közös életet tervezi, hanem meg akart ismerni élőben. Ennek az anyagi vonzatát is vállalta, akár harmadik első randija akár a huszonhetedik vagy, akivel élőben találkozik. A meghívás felajánlása, automatikussága ILLEM ÉS ÉRTÉKREND része nálunk, "elavultaknál". Ettől még vissza szabad utasítani, önmagában nem attól nem lesz folytatás, mert a női oldalé nem fogadott el egy meghívást.
Posztolónk szerint a mai huszonéves pasik csak úgy elvannak, várnak valamire, és ha netán horogra akad valaki, semmit nem visznek bele a kapcsolatba, viszont rengeteg elvárásuk támad. Az előítéletek is erősen élnek bennük, így ha elérhetetlen nő kerül az útjukba, inkább lekezelőek lesznek…..
Névtelen betelefonáló 2019.08.09 18:34:08
@Janed0e: akaratukon kívül sok mindenre jók ezek a kommentek. A FB-profil nagyon árnyalta a képet. Onnantól, hogy nyilvános vagy tippelhető a
korod
végzettséged/foglalkozásod
van profilképed
Támadhatóvá válsz, miszerint öreg/fiatal, képzetlen/bölcsész stb. vagy. Már "csak" egy szakkönyv kellene, külön fejezetet szentelve az eredményeknek és a nem szokványos tesztmódszernek.
„Nem tudok csak létezni valaki mellett. Össze tudnánk költözni, simán megoldhatnánk, de neki az úgy nem megfelelő” - a barátnő szerint a pasija számára ez a kapcsolat csak egy társadalmi kellék, egy háttérben futó alkalmazás, így nem tud komolyabban tervezni vele.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Nyugis nő pörgős pasival? Nem működik... Levélírónk nem vallja magát otthonülőnek, csak neki jóval kevesebb a mozgásigénye, míg exe napi szinten csapatta. Van, aki ezt elfogadja, és benne akar maradni egy ilyen kapcsolatban, de ha valaki már eljut arra a gondolatra, hogy jobb lenne ebből kikerülni,…..
Névtelen betelefonáló 2019.07.24 12:17:31
@Void Bunkoid: igen, s magukat a megtestesült jóindulatként és tökéletességként állítják be. Engem sem kedvelnek, akkor kezdenék megijedni, ha közönségkedvencük lennék. Itt az általad is normálisnak tartottak vannak kisebbségben.
Zoltán Erika: Casanova című dala jár eszemben, ahogy végső összegzést készítek a Hyundai HYD-223 fúrógépről. A dal egy lányról szól, aki a különben vonzó fiatal férfi ismételt közeledését elutasítja a strandon, mivel futó kalandnál többet, elkötelezett és mély kapcsolatot szeretne kialakítani…..
Szia, a nevem Betti. 27 éves vagyok, és 6 éve alkoholista. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is.. A blogot három okból írom: 1, Nekem tényleg segít az írás. 2, A visszajelzések alapján nektek is 3, Borzalmas tévképzetek,…..
Névtelen betelefonáló 2019.07.16 16:07:26
Sokkal előbb eszembe jut ennek a blognak a neve, mint a soberjump és még azon belül keressem meg a blogot, főleg mobilon. Szóval jó itt látni a posztokat, remélem, így is marad, vagy a két helyre párhuzamosan felkerülnek ugyanazok.

A pontokra reagálnék röviden.
1. A közvetlen szomszéd. Illumináltságtól függő udvariassággal közli, hogy ne szóljunk bele az életébe, de azt a kertkaput, amin közös bejárásunk van, bezzeg azt estére nyitva hagyhatja. Itt jön be az, hogy az életmódod még csak feltételes módban se hathasson másra negatívan, ne veszélyeztesse más biztonságát. Még akkor sem, ha tőle nincs mit elvinni (hozni lehetne inkább) és mi nem vesszük el egymás holmijait.

2. Ezek látszanak. Sarkítok, az anyázó, tántorgó, hőbörgő, tarháló. Ez az állapot a látványosabb, amihez hozzájön az a sztereotípia, hogy a leginkább tanulatlanok/tájékozatlanok a legnagyobb észosztók. Az alkesz kollégáról legfeljebb csak sejted, de ugye helyt áll, nem köt beléd, nem ordibál az utcán, nem terrorizál senkit, legalábbis feltételezed.

3. A stadionos rész demagóg, de én sokkalta veszélyesebbnek tartom a dizájnerdrogot. És nem azért, mert illegális. Aki WD40-be áztatott akármit szív/tol, az fizesse ki, dolgozza le a kezelése értékét, mert direkt olyan szert fogyasztott, ami nem emberi szervezetbe való. Úgyhogy nem, nem a kezeléstől/kezelésre sajnálom a tébét, ha már meg kell neveznem, sajnálom-e valakitől.

4. A világ színes, szívesen olvasnám az ellenpéldákat, mert az igeni tisztelendő, Ha valaki még ugyanazon életében hozza helyre, amit elkövetett. Sőt, ha mer róla beszélni, díjazom a szókimondását. A jó példa bennem csak azt erősíti: nem kötelező szarul és másokat is belerántani.

5. Nem kell bemutatnom, az ország legismertebb toxikológusa is úgy van vele, ha a függő nem akarja, a környezete hiába kéri a segítséget. És lássuk be, a többség részéről a jellemző attitűd, hogy te ne mondd meg, ne szólj bele, nekem te nem dirigálsz. Nem tudom, mindezekre a gyengeség-e a legjobb szó. Gyenge inkább akkor, hogyha elkezdi, félbehagyja, majd mikor lehetősége lenne sem folytatja a terápiát. Az agresszív attitűdök mögött nem látok szégyent és a többség ellenérzését az váltja ki, hogy - férfi esetén - az illető biztosan agresszív, nőként meg inkább a zugivás jellemző, de nem kizárólagosan. Végül lelövöm a poént, nem, nem agresszív leszak az alkoholtól, hanem oldott/jókedvű, de ritkán fogyasztom, a töményet nem is bírom.
    Nehéz címadás után így, felszólító módban. Ha ez megvan, megpróbálkozhatsz a szépek társkeresőjével. Bár sokféle tematikát kitaláltak már (erről később), ez azért érdekes, mert mások is annak kell találjanak ahhoz, hogy a szépek(nek tartottak) között keresgélhess. Aztán hogy az első "szépeket"…..
„Nem tudom, hanyadik helyen álltam a fontossági listáján, de most állítja, hogy teljesen kifordult magából miattam” - És a pasi nem adja fel, tovább nyomul, az sem érdekli, ha az ex kijelenti: újrakezdené azzal az emberrel, akibe az elején belezúgott, de az az ember már…..
Amikor egy pasi halk, visszahúzódó és nem túl nagy focidrukker, már egyből nőiesnek számít? Levélírónk nem érzi magát nőiesnek, csak nem szeret a középpontban lenni és majomkodni a nőknek, vagy összemérni a cerkáját a többi hímével.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
Névtelen betelefonáló 2019.05.08 14:09:37
@EGY a Queen: egy mindentudónak tudnia kell ;) Főképp azt, hogy nem a farmerre meg rövid hajra vonatkozott. Akkor kezdenék aggódni, ha valaki azt írta volna, hogy még, és boncolgassam tovább a témát.