Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpaceboyDesign

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
Teljes a bekészülés a MÁV-nál. A jegykiadó rendszer állítólag még nincs felkészítve arra, hogy gyorsvonati pótjegyet számoljanak, pedig holnaptól kellene. Amennyiben ez holnap hajnalig nem gyógyul meg hirtelen varázslatosan, mindenkit automatikusan meg fognak büntetni? Instant…..
SpaceboyDesign 2013.05.14 21:08:22
@Raktár: "... Sokkal egyszerűbb lett volna megemelni a jegyeket."

Nem nem! Nem lett volna egyszerűbb csak simán megemelni a jegyek árát. Az ÁREMELÉS lenne. Olyat pedig ez a kormány nem tesz.
Inkább bevezetnek egy plusz költséget, amihez nem jár plusz szolgáltatás.
Lehet szeretni és lehet nem szeretni (mondjuk az állandó tegeződést), egy tény: a svéd vállalat forradalmasította mindazt, ahogyan a bútorokra, a lakásunkra tekintünk. Hogyan él egy ekkora birodalom ura? Ma 87 éves Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója, a világ egyik leggazdagabb…..
SpaceboyDesign 2013.03.30 20:04:55
@Csibefogó: A budapesti áruházban lent, a kávézó mellett van egy kis "élelmiszer bolt". Van ott minden eredeti svéd kaja. Én szoktam venni belőlük. Jó minőség és korrekt ár.

Köszi, most készül még csak. (az alján megtalálod a két központi honlapunk linkjét. nézegesd bátran)
SpaceboyDesign 2013.03.30 22:05:35
@Csibefogó:

Nekem az Örs vezér téri mondjuk 10 perc, szóval sokat járok oda. Nem értek egyet azokkal, akik szerint nem jó minőség az IKEA bútor. Elég sok minden van onnan és még semmi sem ment tönkre.

Sőt: a 10 éve összeállított konyhabútor vázon tavaly cseréltem ajtókat, előlapot és munkalapot. Csak azért, mert új színre vágytam. Leszedés után a váz hibátlan állapotban volt és még mindig van hozzá kompatibilis ajtó, fiók, belső kiegészítő, stb.

Off: a hibákat én is láttam és mindegyiket a Wordpress vagy a Facebook kód generálta, nem mi tehetünk róla
SpaceboyDesign 2013.03.30 22:50:42
Persze, lehet hozni példát arra, hogy „ezt és azt vettem az IKEA-ban és tönkrement” és én is tudok mondani olyat, hogy „nekem meg évek óta hibátlan”. Mert nekem eddig nem volt velük gondom, szerintem ár/érték arányban tök jók és fényévekkel verik a KIKA vagy a JYSK minőségét szerintem. Másnak meg más a tapasztalata.
Azt viszont sosem értettem, hogy egy darab termék, (pl.: egy kiegészítő), minőségéből miként lehet következtetni arra, hogy milyen minőségű bútorokat értékesítenek. Mert az is benne van a pakliban, hogy az ember kifog egy selejtes darabot. Ha hibás, van rá jótállás.
Sőt, némely nagyobb üzletlánc, (az IKEA is), bevállalja, hogy x napig visszaadja a pénzt egyből. Amit a magyar fogyasztóvédelmi törvények a közhiedelem ellenére NEM írnak elő.
Én is vittem már vissza oda bútort. Pontosabban egy TV állvány alkatrészt, amit összerakáskor én törtem el. Visszavittem, korrektül elmondtam, hogy én törtem el, szeretnék vásárolni egy olyan alkatrészt külön, ha lehet. Egy szó nélkül hoztak egy ugyanolyan bútort bontatlanul. Kinyitották, megkeresték az adott alkatrészt és ingyen odaadták, plusz 6 tartalékcsavarral együtt.
De volt olyan IKEA olvasólámpám, amiben 2 havonta kiégett az izzó. Rájöttem, hogy sz*r, leértékelve vettem kb. 1500 forintért, visszavittem, kicserélték, jó lett.
Ezt csak azért írtam le, mert nekem van pozitív tapasztalatom, valakinek meg negatív van. Ez így működik, olyan cég még nem volt, akinek a vásárlói 100% -ban elégedettek lennének. Hiba mindig csúszik be. Csak azért az árnyalja a dolgot, hogy én kábé 15 tapasztalásból mondok véleményt, valaki meg 1 –ből. Szíve joga úgy dönteni, hogy innentől kezdve az adott gyártóban nem bízik, de egy tapasztalásból véleményt mondani egy több ezer terméket forgalmazó üzletről szerintem nem megalapozott. De tiszteletben tartom a véleményét, nem akarom meggyőzni az ellenkezőjéről.
A tegnapi blogbejegyzésben beharangozott könyvből vett részletekkel: Index.hu cikk..
SpaceboyDesign 2013.02.16 23:20:16
@vizsla_barat:

Igen, ez elgondolkodtató.

Főleg egy ilyen híres könyvnél és főleg angol nyelvterületen. Aki akarja, megszerzi. E-book formátumban pillanatokon belül beszerezhető bárhonnan. De simán csak egy megrendelés és postán áthozzák.

Idegen nyelvnél már problémásabb.
Csodálatos párbeszéd tanui lehetünk, múltkor ugyanis a x+n. noname parkolótársaság beszült a Magyar Pénzverőnek, hogy szarok a kétszázasaik, azért nem lehet sehol parkolóautomatákban fizetni velük. Bár kevesen lehettek, akik ezt elhitték, a Magyar Pénzverő úgy gondolta,…..
SpaceboyDesign 2012.12.12 02:11:39
@slowMotion: "Az volt már, hogy az ISO 9001 nem azt garantálja, hogy a minőség jó, hanem azt hogy egyenletes .... de attol még az lehet jó szar is, ha egyenletesen szar, akkor megfelel."

Pontosan ezt jelenti. Az emberek teljesen el vannak tőle ájulva, pedig tényleg pusztán azt jelenti, hogy a gyár ÖSSZES terméke tökéletesen megegyezik (minimális eltéréssel) egy eredetileg bevizsgált darabbal, illetve a gyártmány műszaki leírásával.

Ha szart gyárt a cég, akkor egyforma szarokat.

Esetünkben pedig azt, hogy az érmék folyamatosan ugyanolyanok. Szóval nem értem az parkolócégeket.
SpaceboyDesign 2012.12.12 02:20:29
@Xenu lives!: Az csak egy sima elírás.

Valamikor a '90 -es évek eleje óta van ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány, és amikor kiadják az újat, akkor azt is leauditálják és ha átmegy rajta a cég, akkor megkapja az új minősítést.

Most nincs kedvem guglizni, de asszem a ISO 9001:2008 a negyedik a sorban.

A mondat helyesen: 1996 -óta használják az ISO 9001 -es minőségbiztosítási rendszert, jelenleg az ISO 9001:2008 minősítés alatt vannak

Ha igaz az állítás.
Előzmények: Szcientológus kitüntetés az OPNI bezárásáért Az M1 Pesty Fekete Doboz c. műsora foglalkozott a szcientológia kontra pszichiátria témával az OPNI bezárása kapcsán. Itt megnézhető (33:10-nél kezdődik ez a rész, és 45:00-nél indul a szcientológia szerepének…..
SpaceboyDesign 2012.12.06 18:31:56
@Reformer:

Ott sem indul el.
Ez küldte ki az egyik szci a többieknek a belső levlistára: (Megjegyzés: a "P4" a Budapest VIII., Puskin u. 4. sz. alatti épület) -------- Eredeti üzenet -------- Tárgy: Ideális OrgDátum: Tue, 25 Sep 2012 12:23:36 +0200Feladó: (töröltem - Reformer)Címzett: (itt kb. 400 db e-mail…..
SpaceboyDesign 2012.12.06 18:05:11
@Reformer:

A titokban kilépett embert a címlista M - Zs betűi között kell keresniük.

Kicsit megkönnyítetted a dolgukat. :-(
IT-világ Bebukott a Bumeráng 2012.11.30 15:28:26
Nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam, de... Nincs több Bumeráng MagazinA héten még megjelenik, de decembertől már nem lesz több Bumeráng Magazin. A kiadó és a márkatulajdonosok döntései következtében kivonul a hetilap a lappiacról.December 7-én már nem jelenik meg az…..
Íme, itt a Diákhitel fénysebességgel letiltott reklámfilmje, mely sokak szerint (szerintem is) arra buzdítja a fiatalokat, hogy ne dolgozzanak az egyetem/főiskola mellett, hiszen élhetnek diákhitelből is. Az az aprócska mellékhatás, hogy már a felnőtt életük legelején el lesznek…..
A legfrissebb hírek alapján az Apple az iPad miniből és a 4. generációs retinás iPadből a pénteki start óta 3 millió darabot értékesített. Persze csak ha nem szó szerint értelmezzük a közleményt. Keresd a különbséget az Apple közleményei között! (Kiemelések…..
SpaceboyDesign 2012.11.05 23:35:37
@klarky:

Mozi- és TV filmekbe „elrejtett” reklám van csak, semmi más.
Viszont tényleg semmit sem támogat. Teljesen igazad van abban, amit írtál.
Ha egy külföldi ma Magyarországra téved, és elkezdi olvasni a köztévéről szóló blogokat-cikkeket, akkor a következő tézisek alakulnak ki benne: 1. A köztévé nézettsége a béka segge alatt van, alig nézi valaki - ezt mutatják a különböző felmérések 2. A köztévé éjjel…..
SpaceboyDesign 2012.11.03 14:29:42
@Venyigeszu:

Az F1 közvetítéstől megőrülök én is.
Elég nehéz elhinni, de a hét legszórakoztatóbb műsorát nem az HBO-n, vagy az AXN-en vetítették. Hanem a HírTv-n. Ráadásul ott is egy olyan kulturális műsorban, amit még akkor is nehéz lenne végignézni, ha Victoria Swinger mesélne benne a művészi célú ejakuláció állami…..
SpaceboyDesign 2012.10.27 13:07:20
Már az előző, brandekkel és hirdetésekkel foglalkozó bejegyzésben se bírtam nem foglalkozni a villamosok körül felbukkanó közúti járművekkel, a mostani képeknek viszont egyenesen ők az apropói - már ami itteni megjelenésüket illeti. A fotók készítője ezúttal is Ab van…..
SpaceboyDesign 2012.10.25 16:09:24
@Hamster:

Az bizony tényleg kenyérgyári.

Autószerelő tanulóként a FSV telephelyén töltöttem a gyakorló heteket. Már lebontották a helyet, a Hungária krt. és a Hős utca sarkán volt.

Nagyon sok ilyet és Barkast szereltünk, meg hátul a tanműhely mellett volt egy kis személyautós szerviz. Szakoktató: Surányi Nememlékszem.
Nem tegnap volt.
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
SpaceboyDesign 2012.10.12 21:30:15
@Szájkarate Szamuráj:

De, azért voltak vállalható dolgai, csak részben réteg dolgok.

Bonna Ross énekesnővek és Menczel Gáborral összeraktak egy lemezt, ami egészen oké volt.

Volt egy gyengébb próbálkozása, (nem ugrik be a név), szintén Gáborral és egy rettenetesen rossz énekes sráccal és borzalmas szövegekkel. Na, az majdnem hallgatható volt :-)

A tánczenei világban is sokat forgott, producerkedett egy két DJ mellett.

Meg emlékszem egy lány-csapatra, aminek egészen remek zenéje volt.

De ha már párhuzam, Alan Wilder produkcióját, (Recoil) szerintem rajtam kívül ember nem hallgatja szívesen. :-)
SpaceboyDesign 2012.10.12 22:51:45
@Szájkarate Szamuráj:

De, asszem benne volt. Lehet, hogy csak háttérben, vagy zenei producerként, de benne volt.

Maga a "zenekar" lehet, hogy duó volt, de a project még Zsolt és Gábor volt.

Van valahol egy aláírt CD -m, majd megkeresem. A Bonna Ross -os lemezemet úgy kölcsönkérték, hogy azóta sem láttam. :-( Azt meg kéne szerezni újra, volt rajta pár szám, amit szerettem. Most, hogy eszembe jutott.

A DJ dolgokról:

Nagyon sokban igazad van, de:

- Nekem vannak olyan zenéim, amiket NEM a YouTube közönségének és a tucatízlésnek készítettek. Nagyon finom kis minimal house zenék. (A volt főnököm magánéletben volt kapcsolatban elég sok DJ -vel, találkoztam velük eleget. Nagyon normális emberek és egészen más zenéket hallgatnak és csinálnak csak úgy maguknak.

- A "Vágy kapuja" remixei pl jók, Zsolt jókat csinált ott.
SpaceboyDesign 2012.10.12 22:52:43
@Szájkarate Szamuráj:

Hmmm. Recoilt is hallgatsz.

Ha csaj lennél, én járnék veled. :-)
A 2012-es Tour de France győztes országúti kerékpárját, a Pinarello Dogma 2-t új szerepkörben mutatja be Martyn Ashton új videója. A lassan 40-hez közeledő brit triálos számára lehet, hogy már unalmasak az ugrásokra optimalizált kerékpárok, ezért vette kölcsön a Bradley…..
SpaceboyDesign 2012.10.12 20:48:04
@esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel:

Nehéz váz? 920 gramm az 54 -es méret belőle.

@Chubbie

A lényeg tényleg a geometria és a függőleges terhelés. A karbon kerekeknél is. Oldalitányban nagyon könnyen sérülnek.
SpaceboyDesign 2012.10.12 21:21:34
@esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel:

Én hiszek a Pina -nak, korrektek szoktak lenni az adataik. Ettől még lehet átverés, vagy lehet az általad linkelt dolog is inkorrekt.

A lényeg, hogy szuperszilártd és pehelysúly az egész. Volt a kezemben, ültem rajta és emeltem meg.
SpaceboyDesign 2012.10.12 22:20:41
@esmivanhabrucespringsteenkeszitettefel:

NEM vitatkoztam, elfogadtam, hogy lehet téves adat van a katalógusban, nem kell bizonygatni.

Most ezen fogunk húzódzkodni? Akkor most jöjjek azzal, hogy nem látszik a váz jobb oldala, lehet, hogy falaki húzza lefelé? Vagy jöjjek azzal, hogy nincs hitelesítve az a mérleg?

Ugyan már. Elhiszem, hogy van olyan adat, mely cáfolja az egyik vezető kerékpárgyártó hivatalos adatát.

Én csak azt jeleztem, hogy elég sok Pinarello kerékpár/tartozék/ruházat volt már a kezemben, van is olyanom és elég megbízható minőségűek illetve az eddig látott termékek mindig megfeleltek a katalógus leírásainak.

Dogma2 kerékpárt teljesen összeszerelve láttam, amikor behozták az országba az elsőt a hivatalos kereskedőhöz. Dögös volt és nagyon könnyü.
Nincs köztük kövér, az a halálom ..
SpaceboyDesign 2012.10.09 18:27:35
@spontan:

Áhhh, Kövérből nem lesz miniszterelnök.
Fotó: HVG.hu/Stiller ÁkosA kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt jöhet az újabb megszorítócsomag, ami az egykulcsós adó, az IMF-vel való nem megálapodás és a többi igazi unortodox lépés miatt kerülthet bevezetésre. Az intézkedések forrása a portfolio.hu: 1. EU-s…..
SpaceboyDesign 2012.10.05 18:44:11
@TrueY:

Én egyszer egy CBA -ban kaptam nyomtatós számológépből "játékblokkot" és még azt is külön kérni kellett.

Igen igen, a híres CBA -ban. Igaz, vidéken.
Az előzmények: 2012. májusában jelentette be Orbán Viktor, hogy negyedjére is megkérdezi a népet az úgynevezett nemzeti konzultáció formájában. A kiküldött 16 kérdés azonban nagyon gyengére sikerült. A kérdések 8,2 millió példányban készültek, ennyi levelet és…..
SpaceboyDesign 2012.10.03 13:03:34
@Seduxen (már NEM dr.):

Neki is így mondták meg, hogy ezt kell mondania. :-)

Törvény! Így jobban hangzik azoknál, akiknek halvány fogalmuk sincs a törvényalkotás folyamatáról valamint a EU belső rendszeréről, de van, aki megmondja nekik, hogy mi a véleményük.

Akiknek be lehet adni, hogy az EU és az IMF követeléseket támaszt és LISTÁT ÍR, szerinted mennyire vannak képben? És mire kiderül, hogy az egész egy hazugság volt, bedobták a regisztrációs témát, rágódjon azon az ellenzék. Amikor ez kifújt és közeledik a Merkel találkozó, bebuktak egy időközi választást, húzódozás van az IMF tárgyalásokkal kapcsolatban, gyorsan bedobták a játékgépes sztorit. Rendkívüli kormányülés? Nemzetbiztonsági kockázat? Jahh.
SpaceboyDesign 2012.10.03 13:24:28
@Squid:

Persze, hogy nem lesz megállapodás.

Mivel csak úgy állapodna meg velünk az EU és az IMF, hogy adott időszakonként, (ha jól emlékszem, 3 havonta), jönnek és betekintenek az ország gazdasági számaiba. Na, ez az, ami nagyon nem jó a Fidesznek, mert akkor azonnal kiderülnének a dolgok. Nem arról van szó, hogy mi leadjuk az adatokat, hanem ők jönnek és vizsgálódnak. Ezért akart Orbán Viktor az elején csak „védőhálóként” egy megállapodást, mert az eléggé megnyugtatta volna a pénzügyi szektort és olcsóbbá vált volna a piaci finanszírozás.

Az IMF viszont csak hitel miatt akar velünk tárgyalni, mert az EU –val összhangban úgy látják, az oldaná meg a gazdasági gondjainkat. De a hitellel együtt jár a fent említett folyamatos ellenőrzés.

Tavaszig kihúzzák ezzel a csiki-csuki játékkal az IMF -fel, akkor megy a jegybank elnök és megkaparinthatják a jegybanki tartalékokat, amivel kihúzzák a ciklus végéig és lehet pénzt osztogatni a választások előtt. Így nem kell a hitel és meg lehet nyerni a választásokat, ha addig kivariálják a választási törvényt a maguk szája íze szerint.

Mi lesz 2014 után? Akkor vesznek fel hitelt és minden megszorító intézkedést rákennek az EU – IMF párosra.
SpaceboyDesign 2012.10.03 14:39:12
@kekec8:
"Ez még mindig aprópénz, ahhoz képest, hogy a szocik hitelből emelték a nyugdíjakat irreális mértékben, mely következtében ilyen "gyönyörűen" alakult az adósság. A jövő nemzedékeket szivatták meg a nyugdíjasok megvásárlása érdekében, "

És ugyanezek a szocik hagytak a Nemzeti Bankban 2010 utánra sokszáz-milliárdot tartaléknak. (Amiből vásárolt a Fidesz MOL részvényt, bukott vele 120 milliárdot, és most a maradék pénzt is nagyon szeretné)

Nézd, abban igazad van, hogy a szociknak is voltak rettenetes húzásaik. De 2010 –ben egy gazdaságilag stabilabb, tartható országot hagytak itt. Felvettek egy hitelt, ami sajnos muszáj volt, de tartalékoltak belőle.

A Fidesz most ugyanúgy hitelt vett fel, az elmúlt 2 évben. Mert az Államkötvény kibocsátás ugyanúgy hitel. Aki azt eddig felvásárolta, annak vissza kell adnunk a pénzét majd. A különbség az, hogy az IMF hitel kamata KISEBB, mint amit az Államkötvények után kell fizetnünk.

És a Fidesz számára még így is égetően szükséges az IMF pénze. Tehát azután, hogy:
- Elkölthették a tartalék nagy részét
- Elfogyott a magánszemélyek nyugdíjpénze
- Felvettek hitelbe egy halom pénzt az Államkötvény kibocsátással

Még mindig sz*rban vagyunk gazdaságilag. Ennyit a hitelről és a szocikról.
A Médiatanács tegnap sokadszorra is pert vesztett a Klubrádió ellen: a Fővárosi Ítélőtábla végzésében hatályon kívül helyezte a testület 1198/2012 (VII.5.) számú határozatát. A Méditatanács mégis zavartalanul ünnepel – mint minden eddigi klubrádiós bírósági…..
SpaceboyDesign 2012.09.27 11:26:34
@kovi1970:

Engem is csak ebből a szempontból érdekel a történet.

Nem érdekel egy konkrét rádió sorsa, az sem érdekel, hogy éppen melyik politikai oldalnak kedves ez a rádióadó.

Az a fontos, hogy egy állami testület, (vállalat, ellenőrző testület, kormányhivatal, bármi) szembe mehet e egy bírósági döntéssel vagy van e bármilyen büntetőjogi felelőssége az adott testület vezetőjének, ha egy adott bírósági döntésben vagy határozatban foglaltakat nem tart be, ezek által folyamatos jogsértést követ el.
SpaceboyDesign 2012.09.27 11:42:19
@kovi1970:

Ha így van, akkor a Médiatanács a hülye.

Látható a bírósági döntés valahol írásban? Akkor nem éne találgatni.

De oké, tegyük fel, hogy a bírósági döntés alapján a rádió pályázat érvényes. Akkor a pályázati kiírás eredménye ezek szerint semmis?

Új pályázati kiírás szükséges vagy meg kell változtatni a régi eredményét?
SpaceboyDesign 2012.09.27 11:47:49
@kovi1970:

Azt kéne kideríteni, hogy a bírósági döntés mire vonatkozott. A pályázat érvényességét vizsgálta csak vagy a pályázati kiírás és az eredmény jogszerűségét?

A bírósági döntésben van kötelező érvényű végrehajtandó utasítás a Médiatanács számára, vagy csak simán a pályázatról mondott véleményt?

Érted a dilemmámat, gondolom.
Essen itt néhány szó azokról az asztronauta-hölgyekről, akik igazán nagyot teljesítettek. Vannak szakmák, amelyekben a nőknek igencsak fel kell kötniük a nadrágot, ha férfi kollégáik teljesítményével akarnak vetekedni. Ez néha olyan jól sikerül, hogy adott esetben még túl is…..
SpaceboyDesign 2012.09.26 22:33:47
@Zvezda:

Teljesen egyetértek veled az összeesküvés-elméletekkel kapcsolatban. Alapvetően nem szabad tényként kijelenteni egyiket sem. Ezért is írtam, hogy „Amiről beszélnek és állítólag dokumentálva van:”. És itt a hangsúly a „beszélnek” és az „állítólag” szavakon van.

Egy részük technikailag lehetetlenség, pl: ’50 –es években ember az űrben.

Némelyik technikai és politikai furcsaság: a hatvanas években Szovjet-Amerikai-Kínai közös űrprogram a Marsra. Mi van? Tessék már végig gondolni. Akkor közösen? És a Marsra? Még most sem tudunk eljutni oda.

Összekeverik von Braun világháborús munkásságát az amerikai űrprogrammal.

Tény, voltak áldozatok. De nem titkolt áldozatok, hanem valóságos és bevallott hősök. Akiknek ugyanannyi megbecsülés jár, mint az élőknek.

Nos, tehát, hogy ne offoljam szét a blogot:

Ugye, hogy ugye? Jól emlékeztem én erre a „genetikai kísérletre”. Valami olyan is rémlik, hogy elég hamar el is váltak. Nagypapám testvére repülős tiszt volt és a Szovjetunió -ban is szolgált évekig. Ő mesélt nekem sokat az akkori műszaki dolgokról és néha el el pottyantott információt a „párt” esetekről is.
SpaceboyDesign 2012.09.26 23:19:15
@jet set:

Szerintem azzal tettek nagyot, hogy egy fizikálisan és mentálisan borzasztóan megterhelő feladatot vállaltak, melyről azt gondolnánk, hpgy inkább csak egy férfi szervezete képes elviselni.

És azért az elején sem túl biztonságos, sem pedig kényelmes nem volt egy űrutazás.

Gondolj csak arra, hogy bár a start gyorsulás most is ugyanakkora kábé, teljesen más fizikálisan a modern technológiának köszönhetően.
SpaceboyDesign 2012.09.26 23:54:01
@sofalwy:

Igaz. És egyébként:

Iljusin neve sehol sem szerepel, az űrutazásra tréningezett csapat dokumentumaiban.

Az USA hírszerzése is elég hamar kiderítte volna a dolgot, és azóta már szabadon kutatható tényanyag lenne róla

Szerintem a Kínaiak is régen világgá kürtölték volna ezer fényképpel és dokumentummal, ha lenne ilyen.
8ker Figyejjé! 2012.09.26 10:37:22
A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a…..
SpaceboyDesign 2012.09.26 17:08:27
@min: "...A kép adatait kell csak megnézni."

Nekem is ez volt az első. :-)

Bár, benne van a pakliban, hogy csak átméretezte vagy vágott belőle. Vagy valami.
SpaceboyDesign 2012.09.26 17:14:21
@geritwo:

Így így. Ideiglenes nyomvezetés, vagy forgalmi rend változás esetén szokás sárgával festeni.
Értem én, hogyne érteném, hogy a választójogi törvény nem felelt meg a kor kihívásainak. Talán még el is fogadom. De azért lenne egy kérdésem. Mert úgy látszik, én nem értem a modern kor kihívásait. Szóval van egy norvég fiatalember, Andreas, aki itt él közöttünk…..
SpaceboyDesign 2012.09.19 18:39:08
@KevinMulder:

Lesz 500 jelölt és a Fidesz. :-)

+ Még csinálnak egy törvényt, hogy nem sorsolás, hanem az ABC sorrend dönti el a szavazólapn való szereplést. MSZP valahol a hátsó harmadban.