Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exa owner

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Oké, a jogosítványszerzés nem egy párhetes procedúra, pláne ha esetleg nem is őstehetség az illető tanuló, de hogy ez ki se derülhessen 8 hónap alatt, azért az elég durva! Kedves Homár! Elképesztő és elkeserítő sztorit szeretnénk megosztani Veletek arról, hogy (nem) juthat el egy átlagember a…..
Néhányan már unják, hogy mindenkinek a Békéltető Testületeket ajánljuk, aki nem jut dűlőre egy fogyasztóvédelmi ügyben egy céggel, de ettől még mindig ez a legjobb esély egy viszonylag gyors és hatékonyabb megoldás megtalálására. Kivéve, ha nem. Üdvözletem! Tavaly vettem az Euronicsnál egy Nokia…..
Exa owner 2016.05.13 17:09:35
Bár a levelezés Zoltán állításával ellentétben épp azt bizonyítja, hogy a Sony nem tojta le ügyfele panaszát, azért levélírónk álláspontja is méltányolható: szeretne egy évekig működő készüléket, és nem akar egy olyan terméket megvenni újra - még, ha 30%-kal olcsóbban is -, amivel nem volt…..
Egyre több olyan levelet kapunk, amikben elsősorban nem is az események borították ki a levélírót, hanem a cégek részéről tapasztalt panaszkezelés vagy épphogy panasz nem kezelés. Szó mi szó, a céges facebookok gondozása néha olyan, mintha egy bumburnyák viking lenne a social media felelős: a…..
"Van egy 7 hónapos autóm, amit csak 3 hónapig láttam". Hú, de mérges lennék Tamás helyében.  Tisztelt Tékozló Homár, Az én történetem nem egy ebédről, vagy egy ki nem szállított webáruházi rendelésről szól, hanem egy 7 milliós rosszul sikerült autóvásárlásról. Kérem publikálják! Nissan ígéret…..
A favágó ruhában boltba menő Kati nénitől a levélírónk egy dicséretes bakugrással egy bekezdés alatt jut el a pisilés után nem kezet mosó pasikig, ami már önmagában is szép teljesítmény. Ehhez jön még, hogy az alapsztoriban mennyire igaza van: öreg nénit Takarodj innen! stílusban kitessékelni a…..
Exa owner 2016.03.22 20:06:47
Abszurd elemekkel tarkított sztori következik egy tíz perces zuhanyzástól kinyúvadt vízálló óráról. A gazdája, Gergő vagy valami zen-budhista vagy valami régivágású úriember, különben biztosan nem tudott volna egyetlen káromkodás nélkül befejezni egy…..
Egy levél a sok közül, amiből kiderül, hogy hiába hívja a Telenor kicsit eufémisztikusan kivezetésnek egyes tarifái megszüntetését, az ügyfelek áremelésnek élik meg. A számok ugye nem hazudnak.  Tisztelt Homárosok! Szomorúan látom, hogy még nem árasztotta el a blogot a…..
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
Talán a versenysport történelmében addig - és azóta sem - fordult elő soha, hogy versenyző és főnöke ennyire egymásra találjon. Enzo Ferrari, a kompromisszummentes, iszonyatosan önfejű, ugyanakkor zseniális vezető és főnök, aki mindenkitől elvárta a maximumot és még többet…..
Kedves gyerekek! A mai tananyag a Datsun és a motorok munkacímet viseli. Tudja valaki, honnan ered a Datsun név? Pistike, te sem? Akkor elmesélem. Figyeljék a pálcát tartó kezet Den Kendzsiro, Aojama Rokuro és Takeucsi Aketaro bácsi majdnem pontosan száz évvel ezelőtt építettek…..
Újabb panasz érkezett egy kreatívan túlcsomagolt csokoládéról, ezúttal a Lidlből: Az optikai csalódásos Azték csoki bejegyzésed láttán eszembe jutott az a néhány kép, amit még karácsony után lőttem párom csokijáról. A csoki egyébként a Lidlből származik, és a nettó…..
Belsőség Aranylövés Nissannal 2013.12.26 06:47:02
Csokit, ropit, szotyit, valamit készítsenek gyorsan a gép mellé. Én szóltam, időcsapda lesz ez a poszt mindenkinek, aki szereti a Nissant. Vagy csak a japán autókat. Vagy a veteránokat, vagy a versenyautókat, esetleg ezek kombinációját. Ha a tünetek bármelyike fennáll, ne kattintson…..
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
Exa owner 2012.07.03 11:55:05
@Gixef: és mi a garancia arra, hogy aTUV teszt után nem gyártatnak külön minőségben, külön piacokra ugyanazzal a cikkszámmal. Kicsit hülye példa, de az itthoni Aldiban vett Ministrone zacskós zöldséglevesbe kb. 4 darab répa volt beleqrva, míg az osztrákonál vásároltban volt répa, borsó rogyásig. Mindkét esetben ugyanattól a gyártótól származó terméket vettem. :)
Exa owner 2012.07.03 11:56:19
@zoli32: megnyugodtam :) pont egy maru vásárlásán gondolkodom.
Exa owner 2012.07.03 12:05:10
@Gixef: A leves nem, bár lehetne :D
Őszintén szólva úgy nőttem fel, hogy a minőségnek ára van (ezt az élet többször vissza is igazolta), főleg ha az életedről van szó. :)