Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cereal killer

12 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bűvész blog Adás-vétel, csere 2008.09.20 07:00:00
Abbahagytad a színpadi bűvészetet és van a szekrényben egy csomó kelléked, amit nem használsz? Több példányban van meg egy könyved? Vagy éppen régóta keresel valamit amit már nem is gyártanak?A bal oldalon egy 1927-es reklámot láthattok az akkori idők rangos szakmai lapjából -…..
cereal killer 2015.01.16 18:11:03
@Ádám177: küldtem mailt. megkaptad?
Hello Lockpickerek!   Nézzük, hogyan is tehetünk szert az első lockpick szettünkre. Adódik a lehetőség, hogy megvásárolhatjuk azt, hiszen széles a kínálat. Nem kívánok reklámozni egyetlen céget sem, mert minden megvásárolható pick-szett jó a maga nemében arra a…..
cereal killer 2013.12.07 15:36:28
@Garett: Van egy eladó szettem. Adj egy email címet és megbeszéljük.
cereal killer 2013.12.09 21:14:44
@Garett: mail ment tegnap!
Az elmúlt fél éves hallgatásnak jó oka volt, (de legalább nem vittek el a feketepizsamások)  ami talán többeket érdekelhet, az a blog jövője. Úgy döntöttem, folytatjuk a publikálást. Eltelt a nyár, ami viszont ennél is rosszabb, hogy továbbra sem tudnék pozitív globális,…..
Gyorsbejegyzés következik, amiben nem állítok semmit, csupán két hírt teszek egymás mellé. Valamikor 2009-ben olyan időket éltünk, hogy egy Magyarok Nyilai nevű terrorszervezet folyt a médiából éjjel-nappal, emlékszünk még? Aztán egy nap szó szerint bombaként robbant a hír,…..
Mire is készülünk? Azt hiszem ez egy jogos kérdés, mert sehol sem írtuk még le a blogon, de úgy isten igazából mások sem nagyon feszegetik ezt a kérdést. Valószínűleg azért van, mert nem egyszerű megválaszolni, és lehet ez most sem fog sikerülni. Hiába, hogy mostanában…..
Melyik az a felszerelési tárgy, amelyik a legkisebb helyet foglalja el a felszerelésben, a legkönnyebb és legalább annyi felhasználási módja van, mint egy svájcibicskának? Nos, minden bizonnyal ez a tampon. Beszerzése legegyszerűbben az oldalbordától vagy a boltból lehetséges. Ez…..
cereal killer 2013.04.10 15:01:19
@SemBoga: Azt írtam, ha _előzőleg_ viasszal kezeled. Tehát preventív okoból van nálad túrázáskor, hóban rekedés tervezése előtt, BOB-ban bekészítve stb.

@Binladen: melyik bolygóról jössz, áruld el légyszíves. Nem gondolnám elrugaszkodottnak a ducttape-et, mert sokmindenre jó, olcsó, könnyű.

Ha pedig a kihűlés és a tampon kölcsönkérése között kell döntened akkor melyiket választod?
cereal killer 2013.04.10 16:34:08
@reqcka: Nem hiszem, hogy paranoia (persze a betegek sosem tudják magukról hogy azok:)) de ha túrázni készülsz, esetleg nedves az idő mert esik régóta, akkor ez annyira elvadult ötlet volna?
cereal killer 2013.04.12 10:20:10
@Binladen: Az egymás meg nem értése kölcsönös, de ennyi baj legyen. (ha ugyanis nincs száraz élesztéked, jelen esetben a tampon, akkor nem tudsz tüzet gyújtani, tehát kihűlhetsz)

Szerintem ez egyértelmű, legalábbis más úgy tűnik megértette.
Bár állítólag az EU miatt 2006 novembere óta az utasnak kötelező lenne műanyagzacskóba csomagolni a parfümöket, Frank csak március óta találkozott a rendkívül idegesítő jelenséggel Ferihegyen. Zacskót ugyanis nem biztosítanak, ezért azt az újságosnál lehet venni 100…..
Nemrég rávett az asszony, hogy menjünk el az IKEA-ba. Nem sok idő kellet hogy rájöjjek, van pár dolog, ami hasznosítható lehet túlélő-prepper-paranoid vonalon. Lássuk: FRAKTA Vitorlavászon Inkább ponyva, mégpedig igen nagy, 240 x 310-es. Az oldalai 75 centinként riglizettek.…..
Leplezetlen perverzióval szemlélem a nemzeti ünnepekkor beálló katasztrófahelyzeteket. Nem ecsetelném, hogy hol mi történik, ez folyik mindenből, nyilván aki olvassa ezt a bejegyzést tisztában van a helyzettel, ha nincsen, akkor nézzen ki az ablakon :) Nézzünk néhány…..
Igaz, hogy csak áttételesen kapcsolódik a blog témájához a lenti videó, de roppantul érdekes mind az előadó személye, de még inkább amiről beszél. Megtekintése segíthet megérteni a tömegmanipuláció módszereit, az összeomlási folyamatok stádiumait. De előtte néhány szó a…..
Talán kevésbé tartozik a blog tematikájának fősodrába, de egy korábbi, a fegyverekről szóló poszt után kialakult beszélgetés miatt gondoltam, hogy mégis érdemes lehet megosztani veletek a következő videót. A szituáció egy átlagos hétköznap a munkahelyen, míg egyszercsak…..
cereal killer 2013.02.14 23:46:02
@Tuleloblog: "meg tudja húzni a ravaszt"

Az állatokkal való közösülést nem büntetik az USA-ban? :)

Elsütőbillentyű lesz az inkább.
cereal killer 2013.02.15 12:24:04
@A Spanyol Inkvizíció: én meg rólad beszéltem az első kommentem végén.

Persze az észérvek megint elmaradnak a részedről.
cereal killer 2013.02.15 12:25:36
@Tuleloblog: Nem bírom kihagyni ezt a viccet valahányszor meglátom leírva. :)
Milyen túlélési esélyeid volnának egy nukleáris csapás során? Ha nem tudod, hát nézd meg magad. Washingtontól Teheránig, Pekingtől Tel-Avivig bárhova dobhatsz atomot, ráadásul beállíthatod hogy hány kilotonna erejű legyen a robbanás. Én kipróbáltam a kertünkre dobott…..
A civilizáció számtalan olyan dologtól tett minket függővé, amelynek hiányát majd csak akkor fogjuk tapasztalni, amikor bekövetkezik a SHTF esemény, (shit hits the fan=sz*r csapódik a ventilátorba, A fordulat legalább az 1940-es évek óta használatos az angol szlengben. Jelentése…..
cereal killer 2013.02.11 19:12:48
@Liquid_Night: Üdv a Paranoidok közt! Olvastam egy tanulmányt, hogy mekkora átverés és üzlet agyógyszergyártóknak a gyógyszerek lejárati ideje. Több évtizede lejárt gyógyszereket vizsgáltak és a hatóanyagtartalmuk még mindig 80-90% körül volt. Ha megtalálom a tanulmányt és lesz időm lefordítani akkor írok róla bővebben.

A só pedig a cukorral és az ecettel közösen egy hosszútávú szituációban vagy egy back to the nature esetben az élelem tartósításához is elengedhetetlen kellékek. Szerencsére mind a három alapanyagot romlásveszély nélkül tárolhatjuk az örökkévalóságig. Az alkohollal egyetemben :-)
A minap kapcsolgattam és véletlenül elkaptam ezt a műsort. Ünnepekre könnyed riportfilm, ha épp nincs jobb dolgod (de tényleg csak akkor!). Az alábbi linkre kattintva nézhető: http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/12/18/22/Babel__Hesnaval_a_vilag_2012_december_18_.aspx ..
cereal killer 2013.02.09 13:46:47
@Nűnű: Megoldottuk :)
Egy hosszútávú túlélési szituációban előbb utóbb el fognak fogyni a felhalmozott javak, használati tárgyaink tönkremennek, egészségünk vacakolhat a megszokottól eltérő táplálkozás, életfeltételek miatt. Úgy gondolom, hogy  a cserekereskedelem egy fontos szegmense lehet…..
A Magyar Honvédség személyi málhafelszerelését illetően, hogy úgy mondjam elég nagy a rendetlenség. Rendszerben van többféle mellény is, de elég sok az egyéni beszerzés is. Pár éve jelentett némi fényt az alagút végén, hogy tiszthelyettesek kezdtek egy újabb, a hadsereg…..
Az év utolsó napján szinte minden blog összesíti hogy hány poszt, olvasó, komment stb született az elmúlt 365 napban. Helyette inkább nézzünk valami nem túl komoly témát, ami esetleg még mosolyt is csalhat az arcokra. Az interneten akarva akaratlanul sikerül beleszaladni a…..
A blog első könyvkritikája következik. Karácsonyra érkezett meg Duncan Shelley A pokol kézikönyve című munkája. Véletlenül akadtam a könyvre, nem igazán található meg a boltok polcain, legalábbis nekem nem sikerült, sem az életben sem pedig a neten, így a kiadótól…..
Ma este indult a National Geographicon az amerikai Doomsdays Preppers szinkronizált kiadása. A magyar változat a Magyar Honvédséggel együttműködve készül, ugyanis a sorozathoz tartozik egy játék is, amelynek főnyereménye egy többnapos kiképzés a KMZ közreműködésével. Minden…..