Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pooni

36 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi? Ünnepi WAMP-sorozat alkalmanként különböző tematikával, hogy karácsonyra a nagyitól a gasztroblogger haverinán át a gyerkőcig mindenkinek meglegyen a tökéletes ajándék. Mikor? - November 4. WAMP Spájz – minden, ami finom 10.00-18.00- November 11. WAMP Vintage – minden,…..
Fotó: Ganz Hajógyár (Fortepan) Hajógyár, vasúti raktárak, Skála és lóverseny-pálya. Budapesten a kilencvenes évek végétől gombamód szaporodnak a bevásárlóközpontok, aktuálisan közel 30 pláza működik ilyen-olyan népszerűséggel. Minek a helyére épültek? Budapest…..
Mi? “Nagy Budapesti Kultúrzsibi - Országos antik/retró/kortárs bolhapiac”   Mikor? Október 21., most vasárnap, reggel nyolctól délután ötig Hol? A belvárosi Deák tér - Erzsébet tér - Göd.. Akvárium kulturális szenthármasság közepibe' Beugró? Ohne,…..
Mi? Csencselde - "egy piac, ahol nem kell pénz, csupán néhány csereképes dolog" Mikor? Október 20., 12:00-18:00-ig Hol? Téli Kertem (VII. kerület, Dohány utca - Kazinczy utca sarok) Beugró? A mindenkori alapelv alapján tetszőleges számú jó állapotú, csereképes tárgy a ruhától…..
fotó: Eclipse Magazine Ha minden a tervek szerint halad, néhány éven belül légtisztítós ruhákban járhatunk, tisztább környezetben élhetünk anélkül, hogy a ruhák fazonját, színét, anyagát illetően kötnénk kompromisszumot, esetleg speckó hi-tech kütyüt aggatnánk…..
Mi? "Divatbemutatók a színház világából" - két hétvégén megrendezett divatbemutató, ahol az őszi kollekciók darabjait viselő modellek (modellek, táncosok, artisták) egy-egy közismert színdarab híres jelenetét eljátszva lépnek fel. Lesz produkció például a Rómeó és…..
Fotó: The Mayfair Selection A világ afelé halad, hogy a városi bringa mint olyan bizony nem pusztán bringa, hanem szép bringa, amit a fiúk-lányok díszítenek, matricáznak, átfestettnek, egyedivé alakítanak; amihez hozzáöltöznek. A városi bringa kinézetén nagyobb a hangsúly, mint…..
Magasművészetet popposítani a véleményezők körében legtöbbször tipikus "love or hate" kérdés - vannak, akik örökbecsű festményeket kizárólag fehérfalas múzeumi környezetben tudnak eredetiben elképzelni, mások pedig lazán megveszik a Chagall képpel díszített pólót a…..
Fotó: gumicsizmashop.hu Nem vásárolok télen leárazott bikinit, sem nyáron akciós usánkát, így hát amikor elkezdett zuhogni az eső, a fehér szellőzős tavaszi félcipőmben elsétáltam a legközelebbi bevásárlóközpontba, hogy megnézzem, mi a helyzet az őszi/téli…..
Sej ribizli! Béka 2012.09.05 10:37:26
Nagyon tetszik az első villa, ill a lánc- és támvillán a minta meg a színek! Ééés a kormányszalag! Békás! Színben is passzol. És békás! Marhajó!  ..
A Westend kedveli a bringásokat! A földszinti bejáratok előtti Váci úttal párhuzamos sétány eddig is tele volt teljes mértékben kihasznált bringatároló blokkokkal, valamikor mostanában pedig hangsúlyossá is tették az összeset egy-egy pirosra és zöldre festett földre…..
Sej ribizli! Virág 2012.09.05 10:26:32
Szép egyedi a színe! Klassz, hogy a kitámasztót is befújták, bár én ránézve látom magam előtt, ahogy a kitámasztásoknál folyamatosan lerúgódik a festék. Ügyes, hogy a bowdenre is figyeltek, anélkül - meg a fura megoldással kendőbe bugyolált nyereg színvilága nélkül - maga…..
Sej ribizli! Neon 2012.09.05 09:40:32
Üh! Minden rendben van, szuperek a fékek bowdenjei, és jópofa az első és hátsó prizma is - egyedül azt a spirálzárat nem igazán értem... ..
Sej ribizli! Kockák 2012.09.05 09:14:33
A kakasülő elég durva, viszont a villa mintája passzol a hátsó felni fekete-fehér szöveges felületéhez - hunyorítva mintha az is "kockás" lenne! A képre nagyítva az is látszik, hogy a fék bowdenje is harmonizál, bár ezt élőben nem figyeltem meg eléggé, most meg már csak…..
Sej ribizli! Kék 2012.09.05 08:49:15
Ügyesen összeállított kékség, szépen harmonizálnak a színek (a lakat narancssárgája is passzol a fékkar arany színéhez, sőt a nyereg hátsó részén lévő sárga csík is mindehhez, plusz a tökéletes parkolási környezetet is megtalálta a tulaj :) ), a lapos, vékony felnik…..
Mi? Jótékonysági Piknik Butik: használt, minőségi ruhák egységáron Mikor? Ma! 2012. szeptember 1., egész nap Hol? A Pozsonyi Pikniken, a Kiskakukk Étterem előtt (1137 Budapest, Pozsonyi út 12.) Beugró? Az egységárról előzetes infó nincs, a Piknik pedig ingyenesen…..
"Nem számít, hogy nappal van-e vagy este, forróság vagy hideg, nedvesség vagy szárazság, hegy vagy sík vidék. Minden a fazonról, a funkcionalitásról és a biciklizésről szól" - mondja a Levi’s a "biciklizés szeremeseinek" (azon belül kizárólag férfiaknak) szánt Commuter…..
Mi? Energie farmer akció, 50-60 %-os leárazás Mikor? A héten, szeptember 2., vasárnapig. Hol? Az Overstore zuglói üzletében (1141 Bp., Öv utca 3.), illetve a webshopjában. Milyen? Ilyen Megéri? Az ide is beszúrt akciós banner nekem kapásból nem hozza meg a kedvem a kattintáshoz,…..
Mi? Gyűrűvásár vadjutkánál! "Utolsó hét a (hivatalos) nyárból, amit megfejelek egy kis gyűrűvásárral: minden gyűrű a "Gyűrűvásár" kategóriában 2000 forintba kerül!" Mikor? Ezen a héten, augusztus 31., péntek estig.Hol? vadjutka Meska oldalánMilyen?…..
Mi? “Nagy Budapesti Kultúrzsibi - Országos antik/retró/kortárs bolhapiac” Mikor? 2012. szeptember 9-én, vasárnap reggel 7-től 16 óráig Hol? V. kerület, Erzsébet tér - a szervezők nem felejtik el megemlíteni, hogy korábban a hely “beszélő neve” Vásártér is volt, így…..
Mi? "Ride the catwalk" bringás streetfashion bemutató a Street Fashion Budapest és a Cyclechic.hu szervezésében - a ti részvételetekkel Mikor? Szeptember 22., szombat este 7 óra Hol? Andrássy úti vörösszőnyeg  Beugró: Bámészkodni ingyen lehet, no de ha megmutatnád magad:…..
Edényt sóra, tevét nőre, ruhát Take That kazira! Cserebere piacon jártunk, mert bejön az ötlet, de nem árt főbe vésni: ha gagyit viszel, bizony gagyit kapsz. Nagyon mennek mostanában Pesten a különféle alternatív shopping megoldások: bolhapiacok, garázsvásárok és cserebere…..
Vagabond őszi/téli cipők érkeztek Butik postaládába! Vagy legalábbis némi hír róluk egy kampányfilm társaságában. A kollekció semmi különös, a saját termékekhez viszonyítva legalábbis nem mutat újat, viszont a messziről is felismerhető stíluselemeket most is…..
Bár lelkes szerkesztő gárdánk Budapesten túl is butikszemmel jár s kel, római vakációja során olyat látott, ami még akkor is kiverte a két-két lecsukódó szép szemét, amikor történetesen hulla fáradtan vonszolta magát félálomban, negyvenfokos tikkasztó hőségben a nap…..
A múlt héten nyílt a hetedik kerületben Hétkerék Szimpla BringaPince néven speckó bringabolt két térben, a pincében bringakölcsönzővel és szervizzel, vele átellenben, az utcaszinten pedig bringás cuccokkal a lakatruhától a fülbevalón át a gyerekülésbe demostratíve bepakolt…..