Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HR Shogun

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
27 évvel a világ legsúlyosabb nukleáris balesete után, mely a csernobili atomerőműben történt az egykori korház ugyanolyan érintetlenül áll, mint ahogy évtizedekkel ezelőtt, a katasztrófát követően elhagyták. Csak az idő és az anyatermészet "munkája" látszik rajta. S bár az…..
HR Shogun 2013.01.11 08:40:21
Belsőség Heti merítés 2012.09.23 11:54:27
A nyomatékból hordozó igavonó öszvér Apukám nézett mindenféle kocsit, volt Daewoo Lublin (alias Zsuk), Daewoo FSO (a világ egyik legfurcsább járműve), Suzuki WagonR+ és Renault Kangoo. Az utóbbi hozható összefüggésbe az L300-al. Hogy miért is? Hát most elmondom. Mai autókat…..
Nem állítanám, hogy eseménytelenül telt ez az év. Rézmányival Kaliforniában jártunk, annyi dolgot láttunk, átéltünk, hogy azóta is folyamatosan jönnek belőlünk a sztorik. Voltunk garázsokban, műhelyekben, beszélgettünk Jay Lenoval. De mindezekkel együtt is az volt az év…..
Motiváltak, jól képzettek, tehetségesek – valami mégsem stimmel. Az úgynevezett Y generáció nehezen találja meg a számításait a munkaerőpiacon, és igencsak elégedetlen saját helyzetével.  Magasak az elvárásaik. Sőt! A cégvezetők szerint túlságosan is magasak. Legalábbis…..