Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doroviki

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2009-ben, Novák Péterrel készült reklámfilmünk a rá következő évben több TV csatornán is futott. Ma már szinte retrónak számít, de hátha van olyan Olvasónk, aki anno nem találkozott vele. Kár lenne kihagyni! :) ..
Megjelent a legfrissebb Ma & Holnap Magazin, ami kivételesen online is elérhető, ráadásul ingyen! Nem kell mást tenni, csak ide kattintani: http://www.maesholnap.hu/portal/m&h_folyoirat_12evf_03_webre.pdf   Ősztől már digitálisan is elérhetők…..
Az elmúlt hetekben több nagyszerű találkozásban volt részünk, melyek során nemcsak fantasztikus emberekkel ismerkedhettünk meg, hanem Magyarország gyönyörű tájaival is. Az egyik meghatározó élményünk Krisna-völgy volt, melyről itt a blogon is beszámoltunk. A másik, aminek még…..
Ma reggel végre egy pár fokkal hűvösebb időre ébredhettünk. Ennek nemcsak mi, emberek örültünk... ..
Idén már második alkalommal került sor a Te Szedd! önkéntes szemétgyűjtési akcióra, melyet a VM, a BM, a KIM és az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség szervezett. Sajtóközleményük szerint több mint 100.000 ember regisztrált a június 2-ai eseményre. Ebből…..
Szerkesztőségünk - egy átlagos napon - több tucat meghívót kap különböző konferenciákra, sajtótájékoztatókra, termékbemutatókra. Ezeknek egy részére (a téma aktualitását és súlyát mérlegelve) el is megyünk. Azonban a sajtótájékoztatóknak több típusa létezik, ezért…..