Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldpatent

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Betépett Álmodozók” címmel tartott előadást Dr. Zacher Gábor Dr. Zacher Gábor főorvos, a Péterfy Sándor utcai Kórház klinikai toxikológiai osztályának vezetője 2012. november 22-én Mezőtúrra látogatott. A „Magyar Tudomány Ünnepén” a Gál Ferenc Főiskola…..
Ma & Holnap életképei Körforgó 2012.10.08 10:01:07
Szeptember 15.-től az OHÜ ( Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség) útjára indította a "Körforgó" c. szelektív forgatagát, amely 20 helyszínen, változatos programokkal várta és október 12.-ig várja az ott lakó gyerekeket és a kilátogató felnőtteket. Erre a rendezvényre…..
Ma & Holnap életképei Svájc 2012.09.01 17:00:37
Majd 50 év telt el az életemből, mikor rám mosolygott az élet és megajándékozott egy svájci kint tartózkodás lehetőségével egész álló hétig. Mind ezt másoknak köszönhetem, hiszen szállás adott volt, mert vendég voltam és az utazási költség is elhanyagolható. Zürichtől…..
Bár ez már egy "volt" fesztivál, ám még mindig kerülnek elő olyan képek és videók, amelyet szívesen osztanánk meg a kedves olvasóinkkal. Igaz most mindenki az Olimpia lázában ég főleg, hogy már a 8. aranyérmünket és összességben a 15. érmünket szerzik meg kiváló…..
2012 július 11.-én egy igen kellemes meghívásnak tettünk eleget. A somogyvámosi Krisna-völgybe érkeztünk látogatóba, ahol végigjárhattuk azt a híres biofarmot, amiről rengeteget hallottunk. Valamint vezetőinkkel betekintést nyerhettünk a terület legszentebb helyeire.  A…..
Ma 10 órakor, az FKF Zrt. és a BVK Holding Zrt. megnyittotta Magyarország legkorszerűbb hulladékudvarát   Nagytétényben. Bár a fővárosban már 15 hulladékudvar található, ám ez az 500nm-en elterülő és komplex szolgáltatást nyújtó hely, egy új lehetőséget teremt az itt…..
47 évesen mint a lap kommunikációs vezetője sokszor gondolok olyan őrültségnek tűnő dologra, amit egyébként jó 30 éve simán megcsináltam. Na de miért ne csinálnám meg most is? Mi akadályoz ebben meg? Túl gyerekes vagy már ilyet nem illik csinálni? Szóval fogtam magam és…..
2012.június 13-15 között az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség megrendeztea gödöllői Szent István Egyetemen első konferenciáját. Egy igazi "kukás" bemutatóval kezdődött az ülés. Elég szép számban vettek részt a rendezvényen, melynek alcíme az: "Új utakon a hazai…..
Ötödik alkalommal került megrendezésre ez a fesztivál Gárdonyban. Az idő is kegyes volt, hiszen hét ágra sütött a nap. Egy központi sátor adott otthont a színvonalas előadásra, melyen folyamatosan cserélődtek a hallgatók. dr. Hetesi Zsolt Fizikus előadása ismét a…..
2012 május 05.-én este került megrendezésre az Első Magyar Szivarklub és a Ma és Holnap Magazin klub által szervezett közös estére. Füstölgés a fenntarthatóság jegyeivel fűszerezett rendezvényen, ahol szerény személyem kis előadása pont ezeket a közös gondolkodást és az…..
A Magyarországi Klímacsúcson 2012 május 7.-én Professzor Dr. Láng István Akadémikus eddigi munkássága jeléül életmű díjat vehetett (volna) át. Professzor úr lapunk szerkesztő bizottságának tagja, több konferenciánk és rendezvényünk aktív résztvevőjeként emelte ezek…..