Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ye.smile.love

212 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években sok újfajta mozgásforma kerül be a köztudatba. Sajnos ezek között sok csak marketing szempontból működik, de egészségfenntartás és állapotjavítás céljából valójában hatástalan. Vajon a Curves is ezek közé tartozik? Lehet-e hatásos egy harminc perces edzés? Nem csak egy új nőket…..
Legalább egyszer biztosan mindenki átélte már azt az érzést, amikor az ember úgy nem találja a helyét, nem találja a motivációját és nem képes kimászni a depresszív hangulatból. Vagy azt az érzést, amikor minden összeesküdik ellenünk, és minden rosszul sül el, egyik baj vonzza a másikat. Bár a…..
Hajlamosak vagyunk nem foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyekkel jobbá tehetnénk a hangulatunkat, vagy a mindennapjainkat, pedig érdemes lenne! Csak élünk, éldegélünk, és elfelejtünk foglalkozni magunkkal és a lelkivilágunkkal. Az önmegerősítő gondolatok nagyon fontosak és…..
Általában az ember reggel felkel, összekészülődik, aztán elrohan dolgozni. Minden alkalommal csak a sietség van a porondon és elfelejtjük a napunkat "megalapozni". Pedig egy sikeres nap titka a jó indítás!..
Az ember nagyon sok mindentől gondolhatja azt, hogy az élete nem jó, vagy hogy boldogtalan. Ez lehet egy párkapcsolat hiánya, vagy akár rossz párkapcsolat, lehetnek az anyagi gondok, rossz munkahelyi légkör, vagy lehet a belső örömök hosszú időn keresztül való elvesztése. Olykor elveszítjük a…..
Igazán felnőtté válni- mindenkinél idő és intelligencia kérdése. Sokan koruknál fogva felnőttnek számítanak, de legtöbbjük viselkedése mégis egy durcás kisgyerekének felel meg. Honnantól növünk fel igazán és mi az, ami megkülönbözteti a felnőtteket a felnőttnek tűnő személyektől?..
Olykor harminc évesen sem könnyebb kezelni az elvárásokat, melyek szerint egy nőnek mit kell kezdenie az életével. Az emberek többsége nehezen fogadja el, ha valaki nem illeszkedik a társadalom elvárta képbe, azaz nőként kilóg az átlagból, és határozottan az ellenkező irányba tart, mint ami mások…..
Ahelyett, hogy lépnénk a saját boldogságunk megvalósítása felé, sokszor inkább várakozó állásponton vagyunk és félünk mozdulni. Azt érezzük, hogy most még nem, majd legközelebb, halogatjuk az első lépést, toljuk az időpontokat magunk előtt és közben azon kapjuk magunkat, hogy hopp, elment egy év.…..
ye.smile.love 2016.03.07 19:15:17
@sunnyside: Örülök, köszönöm, hogy olvastál! :)
A munka és a túlóra egyre több és több, úgy érzed, semmivel sem haladsz, kezded elengedni a gyeplőt, és még közben idegösszeomlást is kapsz, mindenki ingerült körülötted, a tennivaló pedig sosem fogy el... A munkahelyi hajrá olykor nemcsak rengeteg stresszel jár, de lelkileg és sokszor fizikailag is…..
ye.smile.love 2016.02.21 21:23:59
@232323: @neszóljszámnemfájfejem Van az a helyzet, amikor teljesen mindegy, hogy váltasz. például aki kereskedelemben dolgozik, mindig erős stresszhelyzetnek van kitéve. Van, aki végzettség és nyelvtudás hiányában hiába szeretne felsőbb kategóriájú állást, ezek miatt nem tud feljebb lépni, max ha szerencséje van, vagy tényleg alapít egy saját céget. De mit tegyen valaki, ha nem tud céget sem alapítani? Minden munkahelyen vannak nehéz időszakok.
Egyébiránt:
Ha f@szság a cikk, olvass máshol, olyan cikkeket, amik nem f@szságok, kedves @neszóljszámnemfájfejem.
@232323 Szép lenne, ha az első hajrában mindenki felmondana az összes munkahelyen, az élet nem arról szól, hogy ha egy kicsit is nehéz valami, vagy meg kell dolgozni ezért, akkor egyből le kell lépni.

A cikket tapasztalatból mondom, tapasztalatból írom!
ye.smile.love 2016.02.21 21:27:17
@Firestarter.18: Az, hogy mennyire komoly a cikk, majd én tudom, én írtam. Bocs, hogy nem fogok nyugtatókon és antidepresszánson élni, és állandóan magamat sajnálni, hogy milyen borzalmas az élet, inkább természetes növényekkel próbálok segíteni ezeken (és sok minden mással, amint azt lehet olvasni).
A pozitív hozzáállás és az egészségtudatosság nem mindegy, bár gondolom, Te még messze vagy ezektől, de azért kösz, hogy egy mondatot sikerült kiragadni az egészből, ezért igazán érdemes volt kattintanod. Szép napot ;)
Az ember fiatalkori éveiben hajlamos hamarkodottan ítélni, dönteni, szenvedni és azt gondolja, hogy a tapasztalatai túlmutatnak a korán. De ahogyan az évek múlnak, rájövünk, hogy minden, amit átéltünk, mindaddig semmiség, amíg nem tanulunk belőle. Vannak olyan események, amelyeket egy idő után már…..
ye.smile.love 2016.02.02 17:25:40
@Ott van a bokorban szedjed összefele: Köszönöm, örülök, hogy tetszett! Nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz. A megmondóemberek sajnos állandó jelleggel jelen vannak, kénytelen vagyok moderálni, ha rosszindulatú és unintelligens verzióban kapom az ívet. Elfogadom a negatív kritikákat, de nem mindegy a tálalás. Sajnos ez az árnyoldala ennek a dolognak.:} Szép napot, köszönöm, hogy olvastad! :}
ye.smile.love 2016.02.03 23:32:21
@D.E.Á.: Kedves Ági! :} Köszönöm szépen, remélem, a többi bejegyzés is elnyeri a tetszésedet! Én is megnézem a Te blogodat! Üdv: Júlia
ye.smile.love 2016.02.07 00:10:53
@Frenyoenci: Én köszönöm, hogy elolvastad! :} Szép napot/ estét! :}
A cím természetesen tréfa, de a hangsúly azon van, hogy bizony nem mindenkit áldott meg a természet olyan bőrtípussal, amelyet könnyű kezelni. Ha sokszor érezted, hogy képtelen vagy elfogadni a problémás bőrtípusodat, mert egyszerűen semmilyen termék nem segít, olvasd el a cikket,…..
Olykor valóban elég felületesek vagyunk egy másik embert illetően. Pedig a mendemondák alapján sokszor nem valós és teljesen rossz a másikról kialakított képünk. Vajon mennyire járunk utána, hogy megismerjük ténylegesen a másikat? Mennyire skatulyázunk be valakit bizonyos sztereotípiák…..
  Petrezselymes-mozzarellás túrópuffancsok [250 gr túró, 2-3 tojás, 3 ek zabkorpa, teljes kiőrlésű tönkölyliszt, 1 ek natúr joghurt, kis kocka mozzarella reszelve, petrezselyem, só, bors]Összekever, kókuszolajon kisüt. Öntet: kefír, vagy natúr joghurt+ fokhagyma+bors. Jó…..
Az emberek nagy része nem szeret dolgozni, teljesen mindegy, hogy milyen munkakörről van szó. Nyilván, aki kilóg ebből az attitűdből, az nem lesz szimpatikus a többség szemében. Tényleg ciki manapság jó munkaerőnek lenni? Fotó:pusingbackentropy.com Néha megteszünk mindent, hogy…..
Mindenki szeretné, hogy a cipője árkategóriától függetlenül hosszabb időn keresztül jó állapotú maradjon, de nem mindenki tesz is ezért! Nem csak a lelkünket kell ápolnunk ahhoz, hogy jó formában legyünk, hanem bizony a cipőinket is. Ha a cipőápolás szó hallatán többnyire…..
Kis lakásban, vagy nagyobb belmagasságú otthonokban egészen szívet melengető kis kompozíciókat állíthatunk össze galériaágyakkal.  A leggyakrabban megvalósított lakberendezési ötlet a galéria alatt az íróasztal, vagy egy másik ágy elhelyezése, főleg gyerekszobákban.…..
Az állandó rohanás és a mindennapi küzdelem néha elfeledteti velünk azt, hogy bizony ha elengedjük a gyeplőt, bizony elveszíthetjük az irányítást. Mi a megoldás arra, hogy elég legyen egy nap mindenre, a munkára, a házimunkára, a sportra és még a pihenésre is? Pedig nem…..
ye.smile.love 2015.02.12 04:42:48
@lófüle elemér: Vannak olyan kommentek, amelyeket nem szoktam érteni, de talán nem is baj! ;) Szép napot és több jóindulatot kívánok ;)
ye.smile.love 2015.02.12 04:47:05
@efi: Speciel én például gyűlölöm a netes számlakezelést. :} Szóval jónak mondod.:} A postán való várakozásban türelmes vagyok, de nem is tart soha olyan hosszú ideig, nem tudom, miért, de tényleg így van.:) A korán kelés nálam bevált, minél többet alszom, sokkal rosszabb az energiaszintem. De..kinek mi, írhatnál te is posztot a te ötleteiddel, biztosan érdekes lenne, elolvasnám! Szép napot!:)
ye.smile.love 2015.02.12 04:51:29
@Rózsika: Minden posztom végén ott van az állítólag vicces invitáció. ;) Én nem tartom sem viccesnek, sem viccnek, a magyarázat itt feljebb egy másik kommentre válaszolva. :}
B terv az egy sikeres embernél mindig van! ;) Nyilván sosem forgatókönyv szerint működnek a dolgok, de ha már van egy minimális menetrend, amihez tudunk alkalmazkodni, kicsit segít. Ez a poszt azoknak szól, akik nem el vannak úszva időügyileg, és egy merő káosz a napjuk, én ismerek egy-két ilyen embert, sőt nálam is előfordult már hasonló.:}
Egyébként köszönöm a hozzászólást, örülök, hogy elnyerte a tetszését a poszt.:} Szép napot! :}
  A tökéletes életű és szemléletű ember idilli élete után vágyódsz, miközben okádnál, mert a sok buzgó pozitív gondolkodás már geil, és képmutató. Valahol reméled, hogy ez a kép, amit a pozitív ismerősöd mutat magából nem is valódi, és hiába az örökös mosoly,…..
  Diétázol, de imádod a sült krumplit? Gondoltad volna, hogy a sült répahasábok sokkal finomabbak? Nem szeretsz órákig a tűzhely mellett állni? Ha nem próbáltad még a sült répát és társait, és a gyors megoldások híve vagy, akkor bátran olvass tovább. Az ember nem is…..
Az ember egész életében arra törekszik, hogy boldog legyen. Mégis minél inkább vágyunk rá, annál jobban elképzelhetetlennek érezzük azt az állapotot átélni, amelyet boldogságnak nevezünk. De mi is a boldogság? És egyáltalán mi az a boldogtalanság? A körülmények, vagy mi…..
ye.smile.love 2014.11.03 23:10:37
@AlbaZen: Nagyon szép szöveg, Szécsi Pál amúgy is nagy favorit.:) Köszönjük:)
ye.smile.love 2014.11.03 23:18:10
@annamanna: Egyetértek azokkal, amiket írtál.:)
De úgy gondolom, amikor az ember már nem tud átlendülni affelé, hogy változtasson a gondolkodásán a munkájával kapcsolatban, akkor javasolt inkább a váltás. Ezeket mind megéltem magamon, egyiket is, másikat is.
A lehangoltság okának tudatosításával kapcsolatban: viszont néha meg kell találnunk a problémát ahhoz, hogy kezelni tudjuk, szerintem.:)
Köszönöm a soraidat, egyébként abszolút jó meglátásaid vannak.:) Szép estét.:)
ye.smile.love 2014.11.04 10:03:30
@annamanna: Hűha, szerintem simán vezethetnél egy hasonló témával foglalkozó blogot, hogy megoszd a tapasztalataidat másokkal, mert kevesen gondolkodnak így és nem mindenki jön rá ezekre a dolgokra! Csak bólogatni tudtam, bár erről a témáról tényleg nagyon sokat lehet beszélni, és érvelni-ellenérvelni, igazából jó dolgokat vezettél fel, köszönjük, érdemes elolvasni mint kiegészítést a cikkhez, és mindenki gondolkodjon el rajta kicsit.:)
Üdv: Lia
Rengetegen gyűlölik az esős időjárást, pedig megvan ennek is a szépsége és az élvezete. Az eső hideg, nedves, sokaknak komor kedvet hoz, pedig nagyon sok előnye van! Próbáljunk meg pozitívabban és nyitottabban viszonyulni hozzá, hiszen az számunkra is elviselhetőbbé teszi az…..
Kedveled az egyediséget, netán az extrém hajat és van benned is sötét oldal? A Horror Barbie is ilyen: nem egy átlagos fodrászat. Milyen fodrászszalonba jársz? Új dizájnos szalonba, vagy színesbe, vagy éppen a jó régi fodrász nénihez a szomszédba? Nem mindegy, milyen szívesen…..
Becsüljétek meg a Nagyszüleiteket, és az idős Szüleiteket.Kedves Gyermekem!Ha majd egyszer öregnek látsz, légy türelmes kérlek, és mindenek előtt próbálj megérteni engem. Ha majd ugyanazt ismételgetem, ne torkollj le azzal, hogy „ezt már ezerszer elmondtad”, csak hallgass meg…..
Az élet döntések sorozatából áll. Hamarosan azonban olyanná válsz, amilyenek a választásaid! De milyenné? Rosszabbá? Jobbá? Olyas valakivé, akit meg sem ismernél? Mindennel kapcsolatban fel kell tenni kérdést! Akár elég erős vagy, akár elég jó vagy, minden választás, vezet…..