Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rekspeiler

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelés a vár átépítésére Budapest folyamatosan alakul, változik. Sorra születnek a rendezési tervek, új és újabb elképzelések látnak napvilágot, hogyan is nézzen ki a főváros. Nem volt ez másképpen régen sem, eleink képzeletét is erősen foglalkoztatta, hogyan és miként szépítsék a várost.…..
Ma 71 éve bombázta szarrá Drezda belvárosát az egyesített amerikai-angol légiflotta.   A II. világháború egyik legnagyobb felháborodást keltett terrorbombázása volt ez, aminek a lakosság pusztításán kívül semmilyen célja nem volt. Gyújtóbombákkal szórták meg a katonai jelentőséggel egyáltalán nem…..
rekspeiler 2018.02.13 21:00:40
@mikmaq: Nem kellett kilépni az óvóhelyekről, mert a fenti tűz simán elszívta az oxigént és szerencsétlenek ha nem sültek meg, akkor meg megfulladtak.
Rohamosan csökkent és csökken a Szigetszentmiklósi Rendelőintézet ellátási színvonala az elmúlt években, amely nemcsak a 6 hetes vérvételi várólistában, az arrogáns ügyfélirányításban jelenik meg, hanem azokban a rémtörténetekben, melyet nap, mint nap megélnek és mesélnek a betegek! Különböző…..
Megdöbbentő sztorit posztolt a Facebookra ma délelőtt Szabó Zoli kollégám, akit tegnap este úgy megvert a a Nagykörúton a Király utca sarkán lévő KFC biztonsági őre, hogy több öltéssel kellett összevarni a száját a Baleseti Sebészeten. Hogy mi volt a bűne? Kérte a panaszkönyvet, mert elégedetlen…..
rekspeiler 2017.10.16 16:17:10
@rarabel: Ez azért karma. Gondolom te arra gondoltál, hogy belefut egy 7 danos aikidó mesterbe, de hidd el ez is karma.
Mivel elég nagy port kavart fel az ügy, tuti repülni fog. Ha pedig az újságíró sérülései 8 napon túl gyógyulnak, akkor lehet még ideje is lesz elgondolkodni a tettein.
A KFC se köszöni meg a két baromnak, az tuti.
rekspeiler 2017.10.16 16:19:05
@rarabel: Bocs félreolvastam, de akkor is ül a mondanivalóm. A Kamara meg vicc. Nemrég volt róla egy jó cikk épp az indexe.
Egyszerű vidéki gyerek vagyok, engem kilóra meg lehet venni azzal ha valaki egy kőkemény akciósorozat alá metált kever aláfestő zenének, azzal meg pláne, ha az a zene mondjuk a One a Metallicától. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a trailer elején akusztikus gitáron tolják az elején a…..
rekspeiler 2017.09.23 10:11:23
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
rekspeiler 2017.09.18 15:06:42
@murray: Valóban azt tanították, hogy Japánt meg kellett törni, de nem igaz. Az oroszok fele kellett demonstrálni:
japan-window.reblog.hu/miert-kell-nekunk-a-beke-elso-resz-002
japan-window.reblog.hu/miert-kell-nekunk-a-beke-masodik-resz
Internetmegosztás otthon, egyszerűen A laptop és más mobil eszközök előnyeit akkor tudjuk maradéktalanul kihasználni, ha vezeték nélküli hálózatot, WiFi-t létesítünk otthonunkban. A WiFi hozzáférés egyik, de nem egyetlen előnye, hogy csatlakozhatunk a mobil kütyükkel az internethez. A Wifi router…..
rekspeiler 2017.06.04 22:16:50
@Comrade-Kex: Vagy Router mellé veszel még 1-2 ilyet:
www.tp-link.com/hu/products/details/cat-10_TL-WA850RE.html
És háromszögelsz. Pl Raksz egyet oda ahol felmegy az emeletre a lépcső(legjobb a fordulóba), hogy lássa a routert egyet meg az emeletre, hogy lássa a kanyarban lévő extendert.
Volt a The Walking Dead hatodik évadának zárórészéban, annak is a legvégén egy jelenet, amiben Negan, a sorozat új főgonosza egy mondókával döntötte el, hogy a főhősök közül kinek a fejéát veri szét egy szögesdróttal betekert fejű baseballütővel. A mondóka angolul az Eeny, Meeny, Miny, Moe, amit mi…..
rekspeiler 2017.02.25 11:58:48
A Roanoke-szigetről eltűnt kolónia rejtélye 400 éve megoldatlan. Nem csoda, hogy megihlette a forgatókönyvírókat...
rekspeiler 2016.10.20 22:52:06
Rendhagyó, versus-cikkel jelentkezem ma. Egy Xiaomi Yi FullHD akciókamerát hasonlítok össze egy 4K Elephone Explorer Pro-val, és hogy legyen egy kis látványvilág is, két timelapse videót készítettem velük, hogy meglássátok a különbségeket. Nagyon érdekes tapasztalatokat szereztem a velük mókolás…..
rekspeiler 2016.09.22 20:51:07
@tif: A Yi és a Xiaomi közt elég komoly össze-fonodások vannak(cég szinten)
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
rekspeiler 2016.09.07 14:59:43
@Sheriff az égből: Nem nem, szerintem ő csak a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulatára gondolt!:D
A Való Világot kétféleképpen lehet nézni, vagy egyáltalán értelmezni. Egyrészt lehet úgy, hogy az ember elfogadja azt az alapvetést, hogy ez egy olyan műsor, amiben az egyik kereskedelmi tévé (RTL), lehetőséget biztosít pár, magát jóképűnek, menőnek, csinosnak, érdekesnek, botrányosnak, kurvásnak,…..
rekspeiler 2016.08.28 11:16:17
@szebeee: Soha nem hallottam róla, rákerestem. Hááát nem kellett volna...
A 40-es Város a szovjet atomprogram születési helye volt, ahol fausti megállapodást kötöttek az ott élőkkel és dolgozókkal: mindent megkapnak, amit csak ember kívánhat, cserében nem hagyhatják el a települést, és kiteszik magukat mindannak a veszélynek, amit az atom jelent. Egészen elképesztő, máig…..
A Trikorder visszaemlékezése a 90-es és a 2000-es évek legelejére, mikor minden babazsúron előkerült egy MB társasjáték, minden célba érés jó alkalom volt a verekedésre, és minden hatos után újradobhattunk. Tíz darab társas, csak úgy...
A tuning 1303-as Bogaramról már sokat írtam, akik kint voltak pályanapon láthatták is, meg is előzhettek, ha kellően gyorsak voltak. Ez a Bogár bizony elég gyors volt, még a kisebb, 40-es Weber karbikkal is tudott fékpadon 143 lóerőt, aztán a 44-es karbikkal még gyorsabb lett, csak…..
rekspeiler 2015.07.07 18:03:26
@Inner Circle: Én is pont erre gondoltam. A 10% vadbarom miatt kapásból előítélettel közelít egy átlagos ember.
rekspeiler 2015.07.07 18:12:29
@Motordoktor: Milyen gumi méret kell rá?
Balesetmenres élvezetes gumikoptatást az új vashoz!:D
Vagyis teaser ez még csak, és csak villanásokra tűnnek fel benne a színészek (Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Olasz Renátó és Döbrösi Laura), de az látszik, hogy az HBO-tól megszokott igényesség itt is meglesz, szépen fényelt, kellően sötét sorozat lesz ez. És hogy miről…..
rekspeiler 2015.06.22 15:34:54
@Kuoni pásztor: Annyira magyarkodó, hogy ha jól tudom egy finn sorozat magyar remake-je!:)
A közlekedésbiztonság, baleset-megelőzés nem vicces téma. Hosszasan lehetne taglalni, hogy a különböző óriásplakátoknak, televíziós kampányoknak mekkora a haszna, illetve milyen a ráfordított költségek és elért eredmények aránya. Egyre többen ismerik fel azonban, hogy semmi…..
rekspeiler 2015.06.19 13:05:19
@Brett Georege: Azt nem tudom, hogy ő meghalt e, de egy ismerősöm ugyanígy a zöldbe esett és a tüdejét átszúrta egy kettétört ág. Mondjuk ő is megúszta (pár hét intenzív után). Őt egy vaddisznó "tréfálta" meg, azért landolt az út mellett.
Uncsi már a Balaton vagy Gárdony? Menekülnél a nyári tömeg elől, ami a vízparton fogad? Valami igazán csendes és hangulatos nyaralóra vágysz? Az Otthontérkép most szembemegy a nyaralós trendekkel és kis települések felújított parasztházait gyűjtötte össze, hogy a nyaralás…..
Tudod mit jelent az ikeázás? Itt most nem arra a családi idillre gondolok, amikor az asszony hirtelen felindulásából elkövetett három órás lakásfelújító projektjét hozzátok ki döntetlenre 200 ezerből. Sokan esnek áldozatul az ikeázásnak. Ez az a tevékenység, amikor lemész…..
rekspeiler 2015.06.12 13:36:31
@Tele Peti: Kihagytad, hogy az AAA-nak el sem adunk autót!:)

Amikor mi kocsit kerestünk felmerült az AAA neve. Kollégám úgy nézett rám mintha a sátánt emlegettem volna. De akivel beszéltem és volt velük bármi kapcsolata, tapasztalata az mind arról is lebeszélt, hogy a környékére menjek.
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...
rekspeiler 2015.05.21 12:43:59
@Souky Sanjay: Amerika példájából látszik, hogy nem létezik ilyen.
#485 Az isiben, kémia órákon általában a vasnál (26. elem a 120-ból) elfogy a lendület, az utána következő elemek pedig kb. annyira ismertek, mint tetszőleges magyar kormányban az oktatási ombudsman. Azok a telepi vagányok, akik a biciklitárolóban szopatják a karika fülbevalós…..
rekspeiler 2015.04.30 15:08:51
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Ez pontosan hogy kell érteni? pl: Po216 0,14 másodperc alfa 6,9 MeV-nál? 0,14 másodperces bomlása alatt adja le ezt a 6,9 MeV-ot?
Mi az, amit érdemes tudni a szőrös kis kedvencekről, de eddig elkerülte a figyelmetket? Az alábbiakban pár pontban összeszedtem, mi az, aminek ismerete szerintem elengedhetetlen a "hatlábúaknak" Ezeket jórészt a saját bőrömön tapasztaltam, tanultam meg, sokszor nem kis…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
rekspeiler 2015.04.08 11:15:45
@T4KK: Nekem is kapásból ez jutott eszembe. Ezek a jó emberek Pistától és a többi adófizetőtől kapja a bérét adó formájában.
rekspeiler 2015.04.08 20:22:44
@♔bаtyu♔: Nem mindenki Londonba megy. Én se mennék Britannia környékére. Max ha az életem múlna rajta.
Konsztantyin Szivkov nyugalmazott vezérkari tiszt egészen meglepő módon rendezné Oroszország és az Egyesült Államok között fennálló konfliktust. A geopolitikai stratéga a VPK című orosz hadászati szaklapban egy esetleges Yellowstone-ra irányuló atomcsapásról tett javaslatot.…..
rekspeiler 2015.04.08 19:23:43
@lékek és ellensúlyok: Egyáltalán nem biztos, hogy a kitörés hasonló lesz a St. Helens-hez vagy pl a Tamborához. Sok mindennek kell passzolnia, hogy robbanásos kitörés legyen. A Bárdarbungától is mindenki be volt szarva, hogyha kitör le kell zárni megint Európa légterét. Az alatta lévő magma elő is jött, csak "szép csendben". Már 1 köbkilométer körül járhat a kilövet láva(és nem hagyta abba) és még sincs emiatt klíma változás.
Ajánlom mindenki figyelmébe: tuzhanyo.blogspot.hu/