Regisztráció Blogot indítok
Adatok
=Daniken=

0 bejegyzést írt és 852 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy óbudai kiskocsmában ülünk, szerda délutáni félhomályban. Egy olyan hely ez, ahol a legkevésbé számítanánk arra, hogy az utóbbi évtizedek egyik legnagyobb gazdasági összeesküvéséről készülünk lerántani a leplet. Beszélgetőpartnerem remegő kézzel, idegesen nézeget, az embereket figyeli…..
Madonnáról Luigi & Iango fotós páros készített képeket a Harper's Bazaar magazin számára, íme a végeredmény. Az amerikai magazin februári számában szerepelnek a képek egy hosszú interjú mellett.   Ha tetszett, kövess minket a Facebookon is, ahol további érdekességeket…..
Semmi kétség afelől, hogy lefogyni és fitté válni csodálatos teljesítmény. Hónapok és évek hosszú küzdelme után, majd egy nap felkelsz és elégedetten nézel a tükörbe, csodásan érzed magad a bőrödben és eddig nem látott teljesítményre leszel képes. Elérted a kitűzött…..
Hihetetlen. Megmagyarázhatatlan. Felháborító. Nem és nem lehet elfogadni Bajnai Gordon vagyonnyilatkozatát. Sehol egy családi összefogás. Sehol egy utólagos javítás, mert az a qrva pasapark folyton növekszik. Nincs sehol benne túlszámlázott közgépesített közbeszerzés. Nincs ott…..
=Daniken= 2015.02.03 15:57:50
@♔batyu♔: Orbánt sosem kérnék fel független szakértőnek, vagy tanácsadónak, mert még életében nem épített fel semmit, értéket nem teremtett, csak közpénzből tudott megélni. Ellentétbe másokkal, akik nem költötték el az IMF hitelt Mol-ra, hogy szerebbenés nélkül ki lehessen lopni belőle a pénzt....
A Blkk úgy tudja, Szabó Zsófiért 15 millió forintot kért a TV2, azaz ennyi volt a színésznő szerződésében kikötött lelépési pénz. A lap úgy tudja, a csatorna szó nélkül kifizette az összeget a TV2-nek, amire, mármint nem a szó nélküli benyelésre, hanem arra, hogy az RTL…..
Belsőség Porsche+szarvas+tempó 2014.07.28 15:21:26
A szarvast, vagy hozzá hasonló nagytestű állatot elütni nagyon veszélyes tud lenni, hiszen egy normál személyautó elejével éppen az állat lábait kapja csak el az ember, az állat súlyos teste (meg az ilyenkor halálos fegyverré váló agancsa) pont beesik a szélvédőn, és nagyon…..
A Sex Action idén huszonöt éves. A jubileum keretében a zenekar – sok-sok év után –  eredeti felállással koncertezik, legközelebb július 27-én, a RockPart fesztiválon lépnek fel.  A zenekar egy miniinterjúban mesél a múltról, a jelenről és egy picit a jövőről. Miksa,…..
Most mondja bárki, hogy nem számított erre! Matt Cameron bejelentette, hogy 2014-ben nem fog a Soundgardennel turnézni, helyette inkább a Pearl Jamet választja, illetve a családjával szeretne több időt eltölteni. A közleményben a dobos elmondja, hogy mindez csak átmeneti, a másik…..
Ez az itt fönt (vagy itt van hivatalosan is). Először is, azt hittük (reméltük) Avril Lavigne már csak szorgos háziasszony Chad Kroeger Nickelback-vezérrel közös otthonában, és a tavalyi lemezét is csak búcsúzásnak szánta. Másrészt igen, a lázadó tini imidzs erősen…..
Biztosan emlékeztek még Guerlain Chicherit legutóbbi mutatványára. A francia úriember tavaly év elején sikeresen hátraszaltózott egy Mini-vel.  Akkor sokan még abban is kételkedtetek, hogy valóban megtette-e, nem trükkfelvétel volt-e csupán az a bizonyos videó. Ezután a felvétel…..
Csaknem egy évvel azután, hogy Ian Watkins énekest letartóztatták, feloszlott a Lostprophets. Az angol rockzenekar a Facebookon jelentette be, hogy ideje nyilvánosságra hozni, amiben ők már egy ideje biztosak, és nem zenélnek többet Lostprophets név alatt. Watkinst (a képen fehér…..
A fenti új dal az Argo 2 film főcímdala lesz majd valamikor, de ettől függetlenül november 10-től, egy különleges válogatáslemezen tálalva megvásárolható lesz a MOL-kutakon az összes eddig Tankcsapda-stúdiólemezzel egyetemben. De erről már írtunk...
„Képesítés nélküli” színészként sokáig a kishitűség határozta meg Pokorny Lia pályáját, de a színpadon és az igazságtalan helyzetekben mindig kiállt magáért. Televíziós felkérésein ő lepődött meg a legjobban, de a sztárságból soha nem kért. A Függöny fel! című…..
A Becsületesnepper a minap beküldött négy képet a szerkesztőségi levlistára ezzel a három mondattal: 304 ezret futott 1.8-as Honda motor mosás nélkül. Nagybátyám mindig szívja a vérem, hogy miért futtatom a rizsrakétákat. Ezért. Sok-sok év tapasztalatát olvasták,…..
A Metallica nemrég a Howard Stern Show vendége volt, ahol meséltek arról, milyen is volt nekik Kínában koncertezni. Kirk Hammett állítása szerint a kínai kormány a teljes dallistájukat elkérte, amit a fellépésre szántak, majd végül elmondták, ezek közül mit játszhatnak és mit…..
=Daniken= 2013.09.26 11:56:04
Egy hangfelvételt pakoltak ki egy külföldi szerverre, amin állítólag a zuglói alpolgármester, Dr. Ferdinándy István beszélget egy vállalkozóval. (Az alpolgármestert Papcsák minden jogkörétől megfosztotta a tavasszal.) Ez olyan kínos ügy, hogy nem lehet Viktorral... by…..
=Daniken= 2013.09.25 11:57:38
@Geza: nem vezetne sehová. vastag bőr. a folyton balhéval fenyegetőző Jobbik is ott ül, kisszolgák a sámlin, madzaggal a derekukon. a nagy magyarok...a vezetőiket már régen megvették, a nagypofájú Vona Gabi is csendben hallgat, vajon miért...ott vannak a kormány fenekében, segítenek ezek a hős, díszmagyarok...a nagy népnemzeti gárdás majmok.felvonulás és megfélemlítés az megy, de a lopás az őket sem zavarja...lehet military dedózni legálisan kéményseprő ruciban és bakiban, jön a tél, végre nem rohad majd bele a lába a sok kapitánynak és nemzetfiának... :-D szánalom. Talán ha majd ha beindul újra a pornószezon...a csajok biztosan bedobják magukat...
Azt már korábban is tudtuk, hogy ByeAlex alapvetően kedveli a rockot és a metált, csak eddig a saját zenéjében kerülte a műfajt. Most azonban elkészítette a korábban akusztikus verzióban megjelent Messziről című szám rockos változatát. A dalszöveget a Petőfi Rádió…..
Jézus magasságos ereje! Csikóstól kaptam az imént, a világ egyik legjobb mozija. Rosemeyer, Caracciola, Nuvolari. Rövidujjúban, bőrsisakban, öv nélkül, szervó nélkül, fékrásegítés nélkül, száz meg száz lóerőket tartanak kordában négy kondomon gurulva,…..
Aki eddig nem tudta volna eldönteni, hogy részt vegyen-e a Tankcsapda következő budapesti koncertjén, azoknak eláruljuk, hogy igazi celebsereg teszi majd tiszteletét június 14-én a Budapest Park VIP-jában. Idézzük: "Orosz Barbara, Istenes Bence, Árpa Attila, Beck Zoltán (30Y), Tóth Gabi, Tóth Vera,…..
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...