Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimiraikönen

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Kimiraikönen 2012.07.21 16:18:15
@kuki123: azért ne nyomd a tulajra már bocsi.

valószinű nem lakatosmunkavolt nem azért ment próbára sztem. lehet nemtettefel a vizcsövet.arra nem gondoltál?

amugymeg ha nem ismeri a stop szót hogy kaphatott jogsit? csak kérdem.

nekem volt olyan Skoda fábián ablaktörlőt cserélt gariba márkaszerviz hátul.Széttörte a kárpitot,mikor szólt hogy eltört rendeljek ujat mert nehézen jön le és ha törik természetesen a T.ügyfél majd megveszi.)))
Na netuddmeg mit kapott a szerelőur meg a tulaj tőlem,de ugyebár kénytelen volt megrendelni saját magának.
A határ túloldalán eszükbesem jutna ilyen.
Váratlan fordulattal folytatódik a paranormális jelenségeket tömörítő Zugló-gate. A tegnapi abszurd óvodalátogatási interjúnál még sokkal súlyosabb helyzetet vázol az alábbi történet. Naiv ügyfél 52 év után azzal szembesült, hogy nem ér a neve, az okmányirodában nem…..
Kimiraikönen 2012.07.06 21:04:26
@nemorino: kedves hivatalnok úr! én mást tapasztalok mint amit ön mond.

Ha barna ember elküldi a halálba van pinz,ha becsületes fehér anyagi gondba kerül is van pinz 2.0000,-Ft örülj hogy kaptál,mig barna piára ugyanaznap 10.000,-kajára akarommomdani piára:DDDDD
Enyit akartam,gondolom önezt nem ismeri el.

Várom szives válaszát,menyire vagyok hölye.
Kimiraikönen 2012.07.06 21:44:55
@Csore60: Egykérdésem lenne csak a hivatalhoz:ha valaki 50 egynéhányévigh viseli a nevét,diplomázik stb akkor egy ujy hivatal milyen jogon piszkál bele?

H próbapr lenne igazat adnának az államnak Brüsszelben?Igaznagyfőnök szerint ők nem dirigálnak.Akoormeg lehet haláltáboris végülis magyarok vagyunk.

2/3 enyitér.Hajrá magyarok bele legyen 3/3 2014-ben hurrá!!!!!!!!!
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
Kimiraikönen 2012.07.06 16:38:52
@Józsi bácsi, a frappáns visszavágások nagymestere: Biztosvagy benne hogy ami a statisztikában vagyon az tényleg a dohányzás miatt van?/mármint halálozás/

Tudod apám soha nem dohányzott szabad levegőn dolgozott gazdálkodóvolt,de mikor élete alkonyán orvoshoz hordtam mert fulladtnagyon,válasz az volt bácsisokat dohányzott ,leis irta a barom pedig mondtam ,hogy sosem:)

Mindenféle gyógyszert iort meg pumpát de nem javult,véletlen öszeakadtam egy dokival aki megvizsgálta ahogy kelett és közölte hogy ritmuszavar van és láss csodát megjavult hálistennek.Azt a boldogságot amit érzett hogy ujra jólvan sosem felejtem el.

Úgyhogy nálam ezértis fentartássalfogadom a statisztikát sajna.
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
Kimiraikönen 2012.07.03 09:48:02
@labi: a TÜV nem hiszem, hogy azt vizsgálja, hogy a bukó kibír-e 80 fokot és üveg által felerősített napsugárzást, mert annak semmi köze a rendeltetésszerű használathoz. Azt vizsgálja, hogy mennyire védi a fejet elsősorban a fizikai behatásoktól."

Hamár szóba került sztem nem ezt kellene feltenni a sisakra mert ez kamu,Mit tud eséskor nem??
Tisztelt Cím! Arra keresném a választ, hogy ma Magyarországon miért hunyunk szemet afelett, hogy munkajogilag a legnagyobb csalók a közmunkásokat foglalkoztató közintézmények és önkormányzatok?A közmunkások nagy részét nem a papíron lejelentett munkakörben alkalmazzák, ezzel…..
Kimiraikönen 2012.07.02 10:55:58
@Bicepsz Elek: A közmunka jelen állásban szemfényvesztés meg kozmetika.A politikus csak papol hogy milyen fasza pedig ha elmenne álruhában talán szembesülne hogy mekkora lózung.))))
Kimiraikönen 2012.07.02 12:01:14
@Mikk^: Sajnállak eőszöris.De hiába lenne az átképzés mert amit irtak hogy előnybe lenne a frissdiplomás azis igaz,meg van egy másik ok:egyik barátom tavaly hazajött Németországból tervező mérnök volt adakint német angol perfekt és az volt a gond jalantkezésnél ,hogy 42 éves igaznem szembe merték mondani csak megüzenték:(
Azóta visszaisment azt mondta majd nyugdijasként talán de lehet akkorsem.És Matolcsy azt mondja hogy kánaán lessz hamarosan:D
Kimiraikönen 2012.07.02 12:17:58
@Mikk^: Sajnos más választásod nem nagyon van,de ezek mikor jönnekrá ha valaki nem hülye akkor elfog menni és nem közmunkázni fog!
Kövér László házelnök megírta a válaszlevelét Eli Wieselnek. "irodalmi műveiben nem lelhetők fel sem náci eszmék, sem pedig az antiszemitizmus" "Szeretném remélni, hogy egyetért velem abban, hogy az alkotó emberek alkotásában mindig az alkotás az elsődleges, és a megítélés…..
Kimiraikönen 2012.06.25 18:37:25
@lyia: Köszönöm kedves válaszod!

1 Elkell árulnom neked valamit :nem büszkeségből mert ujabban sokan mondják magukról hogy katolikusok,,de ők ugye megvilágosodtak a rendszerváltozás után,jómagam katolikus neveltetésben részesültem.

Nem vagyok bigott mint néhányan akik hirdetik magukról csak úgy katolikus.

De hiddel mais elitéli az egyház a Nyirőféle expapokat.

Biztosan tudod ha néha templomfele nézel menyi hajdani párttitkárt és hasonszőrü cimbivel találkozol ott:D

Ha megengeded én Nyirőt közéjük sorolnám.
Kimiraikönen 2012.06.25 18:46:54
@nemjogasz: Erre mondják ő nem a mikutyánk kölyke!:D
Kimiraikönen 2012.06.25 18:52:08
@Éhes_ló: Bocsánat én nem a tisztességes temetés ellen irtam! Csupán a nagy politikai felhajtást tartom visszataszitónak!
Néhány éve egy ide is író-olvasó motoros rendőr barátunk társával együtt elég kreatívan oldotta meg a hídon elromlott autó problémáját. A cél szentesíti az eszközt, úgy gondolom én is, hiszen a legtöbb esetben az úton lerobbant autó nemcsak akadályozó, hanem…..
Kimiraikönen 2012.06.10 19:13:17
@hagyma: Netessék osztani az észt hagyma a kerékcserés komentelő valószinü igaz mert a régi időben hol kaptál csak úgy autómentőt?vagy akkor nem éltélmég?
Nekem volt olyan 1985-ben hajnalban mentünk Badacsonyba dolgozni szem autóval,koraiak voltunk még nem volt nyitva a kut,este kb 7 körülindultunk haza már nem volt nyitva képzeld hazafele nem tudtunk tankolni városhatárba fogyott el a benzinünk 130km után és láss csodát egyetlen kut a város másik végén volt 24 órába nyitva:D tehát akkoriban sok kaland volt lehetet aki autózott:)
Kimiraikönen 2012.06.10 23:36:30
@_John_Doe_: hagymabarátunknagyon múüszaki zsenilehetvagy fiatal mert ő a salleres időszakra sem emlékszik biztosan.60.
-as évek végén 70-es évek elején sokat motoroztam ha defektvolt más választás nem volt mint a kerékszerelés sallerrel vulkanizálás a belsőnek.:DDD ahogy teis kénytelen voltál velemeggyütt meg sokan mások szerelni és pumpálni.
Kimiraikönen 2012.06.11 01:09:12
@Androsz: Csak számomra az a visszataszitó,hogy egy ideje ilyen parancsokról lehet hallani és tapasztalni.Szerény véleményem szerint jelenleg nem áll a jelszó igazi értelemben ,hogy"Szolgálunk és Védünk" mert ez megcsufolása ennek.((
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
Kimiraikönen 2012.06.08 11:23:07
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

Ha megbocsájtod a közmunkának álcázott segileket ne számitsad ha kérhetem.Tényleges profitálómunka mennyi?
Kimiraikönen 2012.06.08 11:43:06
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: nem vetődtem árnyékra csak kiváncsi voltam őhonnét informálódik?Nagyvezértől vagy tényeket tudja.:)
Tisztelt Cím, az alábbi levelet (előzetes telefonos egyeztetés után!) 2 hónapja írtam, az óta semmi reakció.............Néhány hét múlva, de akkor is csak érdeklődésemre annyit írtak, hogy kivizsgálás alatt van az ügy, legyek türelemmel.    Eddig beértem volna…..
Kimiraikönen 2012.06.07 16:49:27
@Tempus-Anh: Vannak betegségek amikor a fekveszálitás az ok.Mielött ajálgatod a személyautós szállitást!Nálais orvosi utasitásvolt ez.Tapasztalat mert az idén nálamis volt ilyen szállitás megis ijedtem hogy enyire betegvagyok mikor hordágyon vittek rehabra.
Reggeli csúcsforgalomban a 4-6-on, a 7-es buszon vagy a metrón zötykölődve, kiállítások tömegében utat vágva észrevennéd-e, ha valaki egy "álcázott", alig 30.000 forintos RFID olvasóval végigszkenneli a táskádat, zsebedet? Valószínűleg véletlennek vennéd, ha valaki…..
Kimiraikönen 2012.06.03 17:36:05
@Papírzsepi: De ha aztkellene leirni a banknak akkor miértnem meri ezt leirni? Kiváncsivagyokrá.
Lobsterizmus Emigrálj barátokkal! 2012.06.02 20:36:00
A magyar kormány olyan szemérmetlen lenézéssel tekint a fiatalokra, ami nemzetközileg is kirívó. Orbánt mélyen érinti, hogy le akarunk lépni, de nem miattunk, hanem a szüleink miatt. Csak nekem fordult fel a gyomrom?  Gondolkodtam, mi bajom vele. Úgy beszél, mint egy szülő. Nem…..
Kimiraikönen 2012.06.03 16:03:45
@Mizar: De egy paktumhoz két emberkell ugye ezt teis tudod kedves barátom. Jóságos Antall úrnak jogába állt volna visszautasitani és lemondani.De ugyebár a hatalom az kellett ,úgyhogy kár ezzel védeni a patkányt!
A magyar származású Paul Lendvaival (82) Pozsonyban, könyvbemutatója alkalmából, a Kalligram könyvkiadó irodájában beszélgetett Ivan Drábek, a Pravda újságírója, abból az alkalomból, hogy az Orbán-kormány hivatali félidejéhez érkezett. Lefordítottuk. - Orbán Viktor,…..
Kimiraikönen 2012.05.31 09:14:39
@komplikato: sajnos igazadvan,de tartok tőle hogy rosszabbis lehet mint akkorvolt.:((
A kormány ismét becsukni készül egy spekulációs kiskaput, és leszámol a magyar mezőgazdaságot tudatosan tönkretevő, Tescóba járó nyugdíjas és kisgyermekes tej- és trappistaspekulánsokkal!Olvasom a hírekben, hogy a nagy áruházláncok állítólag - pontosabban a…..