Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dreamhotep

0 bejegyzést írt és 1033 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Román ember Predátora 2018.11.13 16:45:44
 ..
dreamhotep 2018.11.14 15:44:03
Azt hinné az ember, hogy aki szakértőnek vallja magát, az konyít is valamit a dolgokhoz. (nem, én nem tartom magam annak) Azt meg aztán főleg, hogy ha valaki egy médiumban nyilvánul meg szakértőként, akkor tényleg naprakész. Erre mit olvasok valamelyik nap egy fekvő alkalmatosságról elnevezett…..
Kilencedikre nagyot köll gurítani a szarból is, tartja a közismert albán tévés mondás, és azzal folytatja, hogy egyébként csak szétkenődik a (mű)gyepen, amivel messze egyetértünk, sőt, szóval a lakókkal szemben nagy elvárások vannak támasztva. A műsorvezetéssel szemben is, a Belevalót a rutinból…..
A tegnapi bejegyzést ama címmel írtam meg, hogy Lehet-e értelmiségi fejjel politizálni?, de csak azért, hogy megírhassam a mait is. Az ikertémát pedig egy tegnapelőtti beszélgetés ihlette: Gyurcsány Ferenc szólalt meg az ATV stúdiójában. Az interjú megrázó pillanata az volt, amidőn a műsorvezető,…..
Ahogy a kocsik esetében is, az első telefonunkra mindig emlékezni fogunk. Sokszor egy alapvetően fapados vagy leharcolt darab volt: sokan egy rokon levetett készülékével indították el a mobilozós pályafutásukat, mások hónapokig gyűjtöttek egy akciós darabra. Régebben meggyűlt a bajunk az antennával,…..
A szurkolók azon rétege, aki a meccsek és a színházi előadások között különbséget tesz tudja, hogy egy mérkőzésen kifejezetten jó valami apró genyóság. Egy-egy bírói hiba, egy alattomos szabálytalanság, egy beintés a szurkolók felé mind-mind olyan apró disznóság, ami valójában jó a meccs…..
Tizenhat évvel ezelőtt a cimbim kispókjában töfögtünk a strand felé, mikor is bevágott elénk egy Bálna, a haver pedig vakmerő módon ráfeküdt a gyárilag beszerelt szilveszteri dudára. Valószínűleg a komikus hang mentette meg életünket, mert düh helyett szánalmat sugárzó mosoly került a kopasz…..
Citromos zservé, füstöltsajtos krémtúró és erkölcstelen Túró Rudi. Nem volt zökkenőmentes a kedvenc desszertjeink megszületése...
Fotó: Tóth Zoltán, Hypnotic.hu Honnan tudod, hogy a Hangyász van kész, nem a tulaj? Az autós projekt nem olyan triviálisan egyszerű ám, mint megmászni a Himaláját. Ott egyszerre csak elfogy fölfelé a hegy, és amikor a semmibe lendíted a csákányt, tudod, hogy megjöttél. Nem így a motorsportban. Ha…..
ApexNews Az első bekapcsolás 2018.09.25 13:21:08
Az autó végre közel került ahhoz, hogy lekerüljön saját lábára, de előtte még a biztonság kedvéért felbakolva is leteszteltük a működést. Csak néhány végső teszt van hátra, mielőtt Andy megtenné első elektromos métereit, legalábbis ebben reménykedtünk.....
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..
Sokszor teszünk fel olyan kérdéseket, amelyek feleslegesek, unalmasak és valójában nem is várunk rájuk választ. A Le Figaro e megállapításra választott ki néhány példát. Két kolléga találkozik a folyosón: „Hogy vagy?”. „Megvagyok. És Te?”. Válasz nincs. A kérdés udvariassági formulává vált, szónoki…..
A moszkvai nemzetközi autószalonon mutatták be az új orosz reprezentációs autócsodát, az Aurus Senatot. A Business Insider azonnal el is nevezte Frankenstein autónak, mivel több más modell részeiből fércelték össze...
dreamhotep 2018.09.06 16:15:59
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
A futás remek mozgásforma! Mindenki számára egy könnyen kivitelezhető sportolási lehetőség. Nem szükséges hozzá sem tornaterem, sem drága felszerelés, még sporttárs sem, elég egy jó cipő és az elhatározás, és lehet is kezdeni. Ugyanakkor az egyszerűségben csapda is rejlik: sok kezdő futó elkövet…..
dreamhotep 2018.08.30 09:57:17
@gumicukor1: tényleg lapos a föld, jobb ha tudod. (a chemtrail miatt lapos, így hatásosabb) ne higgy el mindent amit az iskolában mondanak. a nasa is benne van, mindenki benne van.ÉBRESZTŐŐ
Jó, az a libabőr, amit az első évados előzetes láttán éreztem, az nincs meg, de így is nagyon frankó lett az első előzetes. Több idősík, rém tehetséges főszereplő, valami Nagy Rejtély, mi kell még? Januárban jön...
A fontossága még most is tagadhatatlan...
dreamhotep 2018.08.24 10:03:56
@eMJe: akkor mondhatni már eredetileg franchise-kompatibilisre írták a könyvet...nem lökték le a lépcsőn mint magdi anyust :)
Satyrblog Nemzeti dalainkról 2018.08.21 12:51:40
Ezúttal nem az ismert Petőfi-vers kerül terítékre, hanem valódi dalok, vagyis megzenésített versek. Nem is akármilyenek. A két költő Kölcsey Ferenc és Vörösmarty Mihály, a két zeneszerző Erkel Ferenc és Egressy Béni. Ennyiből már kitalálható, hogy a Himnusz és a Szózat az a két zenemű, amelyről…..
dreamhotep 2018.08.22 10:17:11
Nem csak az edzőteremben izzadva, vagy a 35 fokban kocogva lehet kalóriát égetni. A jó hűvös medencevízben is! Bár az úszást nem a leghatékonyabb fogyást segítő sportok között tartják számon, mi megmutatjuk, miért tartozik mégis oda!..
dreamhotep 2018.08.15 16:34:01
@czerka: én épp' most jöttem az usziból, minden hétköznap járok. pont nyaranta kong. tudod mikor vannak aberráltan sokan? január elején. februárra a többség feladja.
Lefülelt mondatok című heti rovatomba eddig ötven gondolatot emeltem át a Független Hírügynökség kínálatából. Ebből harminc Lendvai Péter interjúiból való. A kolléga úr jó interjúkat készít, ám eközben bizonytalan a helyesírása. Valószínűleg tehetséges pályakezdőről van tehát szó. Bár néha az a…..
dreamhotep 2018.07.23 10:36:13
@Zöldi László: attól hogy troll, még lehet absztinens. Ez ugyanúgy prejudikáció nemdebár. Mellesleg én úgy hoztam volna szóba, mint akármely más attribútumát. Ahogy pl: a magassága is egy adottság, a származása is egy körülmény. Felesleges finomkodni. Inkább a jó és rossz embereket kell megkülönböztetni, nekem bevált. Így azt kérdeztem volna, hogy: Vitray Úr, Ön zsidó családból származik, mit jelent ez az ön életében, szenvedett-e hátrányt vagy élvezte-e előnyeit származásának? (nem véletlenül nem vagyok riporter, ott nem dívik az őszinteség)
Az Index is beszámolt róla, hogy ma délután Erdei iskola állomás hegy felőli kitérőjénél kisiklott a 60-as villamos/Fogaskerekű Vasút (ki-ki hogyan szereti). Egyelőre nem csak a hivatalos jelentések, de a nem hivatalos csatornák sem árultak el valószínűsíthető baleseti okot, ezért én sem szeretnék…..
dreamhotep 2018.07.09 15:49:34
@jobbal: nekem se jön a nyelvemre a széllkálmán:) és a pirosban is egyetértek.
Subba Csak egy másodperc az élet 2018.07.05 03:53:14
 ..
dreamhotep 2018.07.06 06:21:24
Határátkelő Két év a pokolban 2018.06.21 06:30:00
Mária történetének eleje nem szokatlan: a munkájukat elveszítő házaspár, akik közül egyik sem talál Magyarországon megfelelő állást, így aztán a férj gondol egyet és nekivág Angliának. Mindez nem sokkal az uniós csatlakozás után történik, hogy aztán egy-két év elteltével a feleség is utána menjen és…..
dreamhotep 2018.06.22 07:21:00
  Tavaly ősszel írtunk róla, hogy Pauley Perrette 15. évad utána otthagyja az NCIS című sorozatot. Akkor arról lehetett tudni, hogy közös megegyezés miatt jön el, elég volt 352(!) epizódnyi nyomozás, csinálna valami mást is. Néhány nappal ezelőtt viszont néhány Twitter-üzenetben arra utalt, hogy…..