Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szürke Egér

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jurák Kata szereti saját magát újságíróként meghatározni, mégis folyamatosan úgy viselkedik, mint egy jól megfizetett fideszes provokátor. Karácsony környékén emlékezetes vitát folytatott a KDNP-ből kiugrott Lukácsi Katalinnal az Echo tévén. E beszélgetés során Jurák a maga egyszerűségében…..
Szürke Egér 2018.01.12 20:56:32
@morph on deer: Szia! Hivatalos és udvarias megszólítás, igaz, nagy betűvel kellett volna írni.
Férfiak esetén: Tisztelt Gipsz Jakab Úr!
Hülgyek esetén: Tisztelt Gipsz Jolán Úrhölgy!
Ez a hivatalos forma.
Nem nyilatkozik Bajnai, mondta a Híradó ma reggel hat óra hét perckor az ügyeletes Fidesz-kampányvideó első felvonásaként, amiben a közmédia szépen betérdelt a kormánynak. Fájni fog, mondta Bajnai. Akkor is azt mondta, amikor miniszterelnök lett Abban A Sötét Korban, Amiben A…..
Szürke Egér 2013.11.12 21:25:14
Ma már azt nem tudnád elképzelni, ki az, aki nem hallott még a számítógépről, az kilencvenes években még magyarázni kellett, mi is ez a masina. A videóban szereplő hölgy szerint a DOS-t és magát a számítógépet használni nem nehéz, olyan, mint kitakarítani a házat. Pár…..
Szürke Egér 2013.05.04 20:45:05
@DezInf: Nem is annyira koppintása a CP/M-nek, Bill Gates annak idején a CP/M-et vette meg $5000-ért, amivel aztán beállított az IBM-hez. A meghajtók betűjeleit megváltoztatta, így lett A: és B: a hajlékony lemez, és C:-től a merevlemez. Mást nem igazán csinált vele, mert sürgősen kellett az IBM-nek az OS. Illetve Bill Gates kezdte el csinálni az OS/2-t is, és bizony az első Windows inne ered, legalábbis az, hogy mit is kell tudnia egy grafikus UI-nak, ablakkezelés, stb. ennek sem a Microsoft volt az atyja. Egyébként nem olyan sok Microsoft szabadalom van, mint amennyi felhasználó. Hívhatjuk lopásnak, de a végeredmény szempontjából szerintem mindegy.
Vírusszerűen terjed a neten ez a kép, így jutott el hozzám is. Úgy tűnik, az ELMŰ-nek elege lett belőle, hogy gonosz multik egyikeként a lakosság megsarcolójaként van feltüntetve és úgy érezte, itt az igazság pillanata.  Rá kell írni a számlára, hogy a…..
Szürke Egér 2013.02.16 18:38:36
@christophe: Mikor lesz 3,60 a kenyér ismét? Szerintem akkor, amikor bevezetjük (bevezetik) az eurót Magyarországon is.