Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zezse

31 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Black Milk sosem volt híres visszafogottságáról. Az ausztrál cég macskanadrágjai leggingjei közül sok a meghökkentő kategóriába került, legalábbis nálam. A FB-on néhány hete söpört végig egyik csodás darabjuk. Keveseknek van olyan alakja, hogy közszemlére bocsássák a…..
Bárány Balázs 1. nap 2012.02.18 12:01:00
 Na elkezdődött. Ma reggel, felkelés után elmentem a piacra és a boltba, bevásárolni a hétvégére. Íme a lista:fél kiló rozskenyér: 150,- Ft500 g margarin: 245,- Ft, de ez elég lesz az egész hónapra. Szerintem.szalonna: 200,- Ft2 db alma: 150,- Ft500 g fagyasztott spenót: 205,-…..
A nagymamám számára a tárgyak praktikusak voltak inkább mint szépek, bár a Biedermeier szalongarnitúra a lakás elengedhetetlen része volt, és tálalni is a Rosenthallal tálalt, ha jöttek a barátnők kanasztázni, de azzal senki nem foglalkozott, hogy a kotyogós kávéfőző pont olyan…..
Nem reprezentatív felmérésem eredménye, hogy olyan férfi nem létezik aki rajongana, na jó csak kedvelné a Bálint napot. Ezzel szemben a nők nagy része titokban abban reménykedik, hogy azért az ura csak hazaállít egy rózsával vagy legalább egy üveg borral. Persze ezt sosem…..
Már a csapból is az folyik, hogy itt a tél, a hó, a katasztrófa helyzet, leáll a vasút, megreked a hókotró, az emberek hisztérikusan veszik a konzerveket, mert ugye ki tudja mi lesz itt, hát tiszta Armageddon. Köszönjük média. Az egész egy barom nagy hisztéria, ami fogalmam sincs…..
Utálom ha a bokámon lévő tetoválás átlátszik a harisnyámon, ugyanakkor gondolkodás nélkül húznám fel ezt a darabot. Most egy darabig úgyse jönnek elő a pillangók, ha tényleg jön a sarkvidéki tél.Ő és még megannyi izgalmas vagy épp bolondos haris az Etsy-n kelleti magát,…..
Farsangra vagyok hivatalos. Ha nem akadályoz meg a hó és a fagy amivel napok óta riogat az időkép akkor magamra kapom a szettem meg egy üveg bort, és elmegyek mulatni. Valami ilyesmit képzeltem el, megfogott a '20-as évek dekadenciája, a szipka ( nem könnyű beszerezni Budapesten), a…..
Mindig is kedveltem az összeesküvés elméleteket, főleg ha megfelelően meg vannak magyarázva. Egy kis logikai bukfenc itt vagy ott, mit számít? Azt viszont nem gondoltam volna, hogy harisnya fronton is létezik ilyesmi, egészen addig míg jó anyám rá nem beszélt, hogy nézzem meg a…..
El sem tudom képzelni, hogy valaki 99 évesen még divattanácsokat osztogasson a világnak. Pedig  létezik ilyen ember. A hölgy neve Rose és Ari Seth Cohen Advanced style bloggere ismertette meg gondolatait a nagyvilággal, miután összefutott vele a Madison Ave-n. A hölgy annyira magával…..
Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy a nagyija még  pamut vagy selyemharisnyában vonult a templomba, vagy ment kávézni a barátnőivel? Kezükben ridiküllel és a hozzá passzoló cipőben merengetek el az élet viharain, vagy beszélték ki a szomszédot. Akkor még a harisnya hátulján…..
 Talán a hó teszi, vagy a beleféfordulós hangulatom, és bár fogalmam sincs, ezekkel hogy függ össze de mostanában állandóan pávatollal találkozom. Hol egy könyvjelzőn, hol egy blogon, hol egy könyvben, és persze harisnyán is. Csak, hogy fájjon a szívem, hogy nekem ilyen…..
Aki eddig azt hitte, hogy a tyúklábminta, a kockás vagy a csíkos az igazi lázadás a szürkeség ellen, az nagyon el van tévedve. Mit nekünk néhány csík, esetleg egy diszkrét masni, ha hordhatnánk hangyákat vagy egyenesen vénákat a harisnyánkon.Az entrend.hu oldalon találtam ezekre…..
A vasárnapi ebéd után kinek van kedve bármit is csinálni? Na jó, a Nagyival el lehet menni egy kicsit sétálni, de mennyivel jobb ledőlni egy kicsit a kanapéra és úgy csinálni mintha olvasna az ember. Aztán, hogy hogy nem egyszer csak arra eszmél az ember, hogy besötétedett, és…..
Sosem lesz  olyan lábam mint Julia Robertsnek, ebbe kénytelen vagyok belenyugodni. Ennek ellenére szívesen húzok harisnyát, mutogatom a lábam csizmában, cipőben, lábmelegítővel és anélkül. Pőre testemet persze már nem szívesen mutogatom, bár minden év elején elhatározom,…..
Keverjünk össze némi feketét egy kis pirossal, rázzuk meg, tegyünk hozzá egy csipetnyi kacérságot, és máris kész a combfix.Nem értenek semmit? Az egész azzal kezdődött, hogy születésnapomra a barátnőm meglepett egy igen démonikus darabbal, ha már folyton a harisnyák lebegnek a…..
Ok, az ember habzsol, és begyűjti a szebbnél szebb harisnyákat. Magára rángatja télen-nyáron. (Na jó, inkább télen, ha nem előírás a munkahelyen a nyári harisnyaviselet) De, hol tároljuk? És hogyan? Tudom én, lehetne szépen összetekerni mosás után, rendszerezni (erre Via blogja…..
Van, akinek elég egy kék harisnyát felvennie ahhoz, hogy a Daily Mail egy oldalt szenteljen neki. Persze ehhez kell némi ismertség, egy ikerpár, és egy feltűnő cipő is. A 46 éves divatikonnak is kikiáltott színésznő új filmjének promójára sietett az élénk harisnyában. És ha…..
Z. Tábori Piroska a család megmentője. Az 1930-as években élt úrhölgy mintegy 1000 oldalon keresztül oldja meg a munkától megfáradt háziasszonyok életét. Tőle megtudhatjuk, miért nem lusták az amerikai nők, és miért képesek férjüket boldog mosollyal várni. Mert " az…..
Nincs is annál jobb mint szétvagdosni egy régi pulóvert és valami egészen mást alkotni belőle. Az általam beszerzett darab 200 Ft-ért lett az enyém. Ezért az árért kaptam egy puha pamutpulcsit, melynek minden részét igyekeztem feldolgozni. A pulóver aljából nyaklánc készült,…..
Stylish legs Lábujjat kilógatni! 2011.12.17 10:00:00
Szakadó esőben arról írni, milyen harisnyát hordjon az ember nyitott orrú cipőhöz, miközben forralt bort iszogat, mértékletesen perverz dolognak tűnik. De nemsokára itt a karácsony, a céges partik, a Szilveszter fenyegető réméről nem is beszélve. És mivel számtalan nő gondolja…..
Úgy látszik, ha rózsaszín harisnyát húzunk, mindjárt könnyebb lesz az élet. fotó: Li Wei..
Hogy mi van? Fessem be a harisnyámat? Jól vagy? Most vettem, végre egy darab ami nem kopott meg, nem bolyhosodik és még ki is néz valahogy. Hogy a Miu-miu is ezt csinálja? Kit érdekel, abban csak sznob macák járnak. De, hogy ez kreatív meg izgalmas? Van elég izgalom az életemben így…..
Bár a horoszkópom szerint ma csodás meglepetések várnak rám, nem tekintettem annak, hogy nem járt a HÉV, hála azoknak akik a karácsonyi ajándékot az ellopott kábelek árából szeretnék megvásárolni. Mit nekem szakadó eső, sötét, és a reggeli kávé hiánya, átdobtam a gyereket…..
Többször próbáltam meg harisnyát hordani harisnyatartóval (naná, hogy valami pasit akartam elbűvölni vele) de mindig az volt a parám, hogy lecsúszik a Kálvin tér felé haladtomban. Suttyomban rángattam, húzogattam, ellenőriztem, ettől minden valószínűség szerint úgy tűnhettem…..
Blogokat és webshopokat nézegetni jó dolog, néha csurog a nyálam attól a kínálattól ami belengi a nyugati boltokat. Harisnya szempontból még nem jött el a rendszerváltás, bár erre mutató jelek már vannak. És ha végre betör a nyugat, akkor reszkessenek a szürke meg fekete…..