Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadár Gergő

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata meghirdeti az  "Újbuda Önkormányzata Papp László Sportolói Ösztöndíjat".Részleteket & jelentkezési lap itt...
Biotechnológiai gyártással foglalkozó cég keres munkatársat Quality Control területre.Elvárások:- Gyógyszervegyész végzettség, vagy folyamatban lévő tanulmányok- Angol nyelvtudás- Motivált, nyitott személyiség- Proaktivitás- Analitikus szemléletmód- Rugalmasság Amennyiben a…..
„People in Production”, azaz „Emberek a gyártásban”. Ez a mottója az AUDI AG 2012-ben is megrendezésre kerülő Audi Production Award pályázatának. Az Audi Production Award az AUDI AG nemzetközi innovációs versenye, amely El tudomány és az ipar…..
Felújítás: A kollégiumi felújítás ezen részében a konyhák felújítása és a szobák teljes bútorcseréje fog megtörténni. Padlócsere és festés utána új beépített szekrények, ágyak, asztalok, falvédők és polcok kerülnek a szobákba. Az összes folyosóra nyíló ajtót is…..
HK Blog LisKaLand 2012 2012.05.29 10:19:00
LisKaLand - 2012 Idén nyáron, 2012. június 23. és július 1. között Kétegyházán negyedszer kerül megrendezésre a nyolc napon át tartó „élő Monopoly”, a LisKaLand. A tábort a BME GTK Liska Tibor Szakkollégiumának tagjai szervezik. A tábor mindazoknak szól, akik…..