Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zriff

0 bejegyzést írt és 856 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tőlem származik, de van annyira jó, hogy én is töprengjek rajta egy sort: A haladárok feladták a családjukat, nemzetüket és hazájukat a globohomo rezsimhez tartozás igazolványáért cserébe. Ha netán kiderül, hogy ez utóbbi teljesen értéktelen, akkor a semmiért lettek árulói a mindennek, és ezt…..
Jobbára önszórakoztatásból írom le egy eszmefuttatásomat, úgyhogy akinek az ilyesmi nem pálya az ne panaszkodjon miután a figyelmeztetés ellenére elolvasta ezt a cikket :) Ugyanakkor leszögezném, hogy nem magamról akarok itt beszélni, csak épp a saját "esetem" jó példa egy általános…..
zriff 2023.11.04 19:44:41
@GABOR2: Gondoltam megemlítem van egy dokumentumfilm a kovidról, már csak két hét-a covid-járvány valódi története, érdemes megnézni. A kovidról jutott eszembe ahogy kimondták elmúlt(jött az ukrán háború) mintha semmi következménye nem lett volna a 2 és fél évig tartó, orwelli állapotoknak. Ekkor nagyon megzuhant az emberekben a hitem, a többségükben túl erős a nyájösztön. Gyanítom ha a wokenak vége, még ha nem torkollik az egész jugoszláv szintű etnikai háborúvá (bár már erre kicsi az esély), előbb vagy utóbb jön helyette valami más és azt is vakon követik, mit sem tanulva a múltból.

Még a wokeról. Az angoloknál volt egy könyv brilliant black british history ami kvázi azt állítja a feketék a kezdetektől angliában voltak, idén augusztusban adták ki, plusz a bbc horrible history programban volt egy zene: been here from the start, ami ezt a képet közvetítette, ezek már rendesen kivágták a biztosítékot az átlag angolokban is akik a woke agymosásról nem is tudtak.
szerk: A cikk bonyolultan tárgyalt egy egyszerű kérdést, ezért most idetoldom a tl;dr verziót:Tegyük fel, hogy az USA-ban az utóbbi 40 évben minden választást a libertáriusok nyernek local, state és federal szinten is. Hogyan akadályoznák meg azt, hogy a Blackrock kvázi felvásárolja a cégvilágot és…..
Létezik egy elmélet, hogy a globalizáció elhozza majd a békét... kikényszerítí. Ugyanis a népek elkezdenek egymással kereskedi, ami majd kinyírja azokat az ágakat egy nemzeti gazdaságon belül amire szüksége lenne, de a másik ország versenyképesebb és így kialakul a kölcsönös függőség, ami miatt…..
zriff 2022.03.21 12:01:27
Bidennel kapcsolatban már a fia korrupciós ügyeit se tudják a szőnyeg alá söpörni:
mandiner.hu/cikk/20220320_kulfold_hunter_biden_laptop_nyomozas

A jelenlegi cencel őrületet nézve ha tajvant beolvasztja kína kíváncsi vagyok mik jönnek, vajon a kommunista ideológiát teszik közellenséggé miszerint ellentéte a modern polkorrekt liberalizmusnak (régi vs új diktatúra)?
Deansdale Reset the elite 2022.02.24 16:30:49
 ..
zriff 2022.03.01 11:48:47
@born neo: Anyatermészet, harmónia, ezt a zakkant hippi maszlagot komolyan gondolod? Sosem olvastál már invazív fajokról? Ez rohadtul utópia amit képviselsz.
Gyengébb idegzetűek kifejezetten maradjanak távol ettől a témától - akinek a covid meg a potenciális gáz- és áramkrízis ad elég stresszt az ne tegye tönkre magát ilyesmivel. Komolyan mondom. Aki viszont úgy érzi nincs elég borzongás az életében, annak meleg szívvel javaslom olvasásra biggreekgeek…..
Deansdale Humor 2022.01.06 13:08:54
...vagy amit akartok. Gondoltam kellene egy cikk ami alá kommentelgethetem az ilyesmiket, szóval így jártatok.     Nem szokásom így nyávogni, de a bloghu bejegyzés-szerkesztője egy rakás szamóca. Ennél már csak a wordpress rosszabb. A régebbi képek a tovább gombra kattintva láthatóak.....
Susánszky Iván jobb sorsra érdemes twitterén találtam a linket az 1bit, illetve qubit cikkére, ami olyannyira extratudományos, hogy már a felvezető szövegben ilyen poénokat puffogtat: Miért van az, hogy a férfiak inkább szavaznak a radikális jobboldali pártokra, míg a nők a balközép és baloldali…..
Deansdale Világvége után 2021.10.11 17:28:58
Figyelem: ez csak laza ötletelés, fantáziálás egy olyan kritikus vészhelyzetről, amikor hetekig szünetel egy vagy több közműszolgáltatás. Ennek az életmódváltós témához semmilyen közvetlen köze nincs, kéretik nem keverni. Garantáltan becsúszik majd pár elvadult gondolat, ezt mindenki kezelje a…..
zriff 2021.11.08 12:21:24
@-JzK-: Ó miszter tudomány, a tudomány annyira jó meg minden, ahhoz mit szólsz, hogy mára nyílt titok hogy ezt a covid szart a tudomány mesterségesen hozta létre?
Kitört a koronavírus és mindenfele azt olvashattad, hogy ez elhozza majd a digitalizációt és az emberek mindent elektronikusan intéznek majd; vagyis... jön majd egy szép rekord bevétel ezekből a pénzintézeteknek; aztán mint oly sokszor, jött egy csöndes kis cikkecske a valóságról... ami totál…..
A kanadai tisztifőorvos élő műsorban feltett kérdésre válaszul elmondta, az összejövetelek tilalmának egyik oka az, hogy ha emberek összegyűlnek akkor könnyen terjed mindenféle covid-tévhír és konteó. Nem tudom értjük-e: a kanadai kormány aggódik, hogy az emberek olyanról fognak beszélgetni amiről…..
"A kormány halálos ítéletet mondott a vályogházakra", olvasom a hírt, és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Az intézkedés eleget kíván tenni az EU-s klímatervnek, amelyben 55 százalékos üvegházgázkibocsátás-csökkentés a cél 2030-ra Aha. És melyik az az építőanyag aminek garantáltan messze a…..
Biztos vagyok abban, hogy sokan túlzónak tartanak, vagy egyenesen hülyének néznek amikor a nyugati országokban zajló fehérellenes gyűlöletkeltésről beszélek. Ugyan már... Az oktatási rendszerből, politikából, szórakoztatóiparból, a médiából és közösségi médiából ömlő rengeteg fehérellenes elmélet,…..
Az a nyugati civilizáció halála, hogy a "csendes tömeg", azok a normális emberek akik nem mennek az utcára zavarogni a népük vagy a kultúrájuk védelmében, de állítólag ott vannak és nem nézik jó szemmel a libsizmust, a migrációt, az iszlámot, stb. még arra sem képesek, hogy lemondják a kurva…..
Deansdale Snyder Cut 2021.03.18 08:50:21
A Snyder-féle Justice League egyértelműen jobb, mint az előző verzió, de pár hibát ez sem javított ki. Superman ugyanúgy túl erős, amivel fölöslegessé tesz mindenki mást és nevetségessé az addig félelmetes ellenfeleket. A szokásos fehér- és férfiellenes propaganda is megvan, bár nem folyamatos, de…..
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
zriff 2020.10.18 11:15:02
@enpera: Vírusrealista. Egyébként a járvánnyal kapcsolatban sok megválaszolatlan kérdés van, amivel a mainstream média, orvosok, politikusok nem hajlandóak szembenézni, gődényék eddig semmi rosszat nem tettek. A járvány kapcsán egyébként nyugaton már egész orwelli jövőkép kezd kibontakozni, keress rá the great reset covid technocracy.
Pár dolgot még a koronavírusról... Megint volt egy "politikus oltás", ami azért történik, hogy elhitessék, hogy ők is ugyanúgy beállnak a sorba mint te... De már érdekes módon megint nem sikerült a célt elérni: "Elszúrták a francia miniszterelnök beoltását" "A miniszterelnök beoltásáról minden…..
Deansdale Boldog Karácsonyt! 2020.12.24 11:12:41
...és egy jobb új évet, mint ez volt :)..
zriff 2021.03.02 10:44:48
@Akaratgyenge hálózati félharag: A tavalyi blm őrületet minek neveznéd, szuper csoda szépnek? A balos vezetésű média gyakorlatilag kirobbantott egy etnikai-háborút manipulált hírekkel (a megvágott george floyd videó). Az elcsalt választások, meg a covid szigorítások után, elég bizonyos, hogy szépen menetelünk egy orwelli jövőbe(great reset).
Sziasztok! Elérkeztünk a City Hunter kritikasorozatunk végéhez amit mi mással is lehetne megkoronázni mint a sorozatból készült élőszereplős film kritikájával. Merthogy igen, a mangából készült élőszereplős film illetve 2011-ben egy ugyanúgy élőszereplős Dél-Korei-i sorozat is amit nem láttam…..
Friss, ropogós hír zanzásítva: a Vatikán leszövetkezett a rócsild&rokkefeller kompániával, meg egyebekkel, hogy új, színesebb-szagosabb kapitalizmust teremtsenek a világi pórnép nagyobb örömére. JUST IN - Vatican enters into a "global alliance" with Rothschild, Rockefeller & Ford…..
zriff 2021.01.06 18:13:07
zriff 2021.01.21 11:48:19
@Borathan: Ami most megy a humanizmus címszó alatt, annak pont az eltorzítása. A nagyon hangzatos öregek védelmének az érdekében a fiatalokat csinálják ki(munkanélküliség, nincs normális kapcsolattartás, nincs rendes oktatás,stb.) hosszú távon viszont az egész nemzet, a társadalom jövője megy a szemétdombra. Ez őrület.
zriff 2021.01.25 16:16:17
@Deansdale: A torikode oldalon az off-topicban ki szoktak beszélni csak gondoltam szólok.
Olyan ez mint az álom... Kis emberként elkezdesz szorgalmasan dolgozni és feljutsz a csúcsra és milliárdos leszel és... celeb. Mindenki példaképnek állít be, lesz saját TV show-d is és a sok felédáramló dícsérettől és szeretetszerűségtől úgy érzed bármit megtehetsz és átépheted a vonalat amit senki…..
Hajnalban, lakásáról vitték el a rendőrök a vírustagadó Gődény Györgyöt - adja hírül a 24.hu, és itt nyilván csak a kisebbik gond az újságírói takonygerincűség, mivel "vírustagadó" nem nagyon létezik, és ha mégis, Gődény garantáltan nem az. Sokkal nagyobb baj a tény amiről hírt adtak, ugyanis…..
zriff 2020.12.12 21:30:31
@MsIreneAdler: Ha a fideszesek csinálták volna akkor is probléma lenne. Gődény és a társai külföldi kutatóktól, orvosoktól is idéztek, úgy hogy nem légből kapott a munkájuk. A pandémiáról meg elképesztően sok a fehér folt. A kezdetekkor gyakorlatilag armageddont az emberiség kipusztulását jósoltak, olyan komoly a vírus, erre a meghozott intézkedések szájmaszk, moss kezet, távolságtartás belegondolva nevetségesek. Már rég összeomlott volna az egész földi civilizáció ha igazuk lett volna. Kínát se vették komolyabb vizsgálat, büntetés alá, pedig kimondták onnan ered a vírus, sőt még a víruskutató laborból való kiszabadulást is félre dobták. A védjük meg az embereket, számít az egészség szövegből, pedig meg már egy orwelli totalitárius jövő kezd kibontakozni: the great reset. Ez a rohadt nagy baj, és alig veszik észre.
zriff 2020.12.02 22:10:05
@Kóllnájnvánván: A modern világról, meg ha zavar az autokrata kormányzás, nézz rá ezekre: klaus schwab/covid 19 the great reset/fourth industrial revolution
zriff 2020.12.04 20:27:03
@Nahoten: Ha ilyen lazán kezeled a helyzetet a leszavazással nézz rá ezekre(klaus schwab/covid-19 the great reset/the fourth industrial revolution)itt már rohadtul nem babra megy a játék, egy orwelli rémálom küszöbén áll az egész világ, amihez a balosok örömmel asszisztálnak.
zriff 2020.12.11 09:24:25
Érdemes megnézni a vakcinán kívül van más is:

www.youtube.com/watch?v=YgOAaLmoa68

Még így is lehet keresni, pierre kory, m.d covid ivermectin.
Deansdale A választásokról 2020.11.01 09:19:07
Szerintem az USA-ban a Demokrata párt már 2016-ban sem akart nyerni, és most sem szeretne, ahogyan hazánkban is szándékosan veszít az ellenzék már 3 turnus óta. A globalista-progresszív hatalomnak sokkal jobban fekszik, ha ellenzékből támadhatja a gonosz elnyomófasiszta hatalmat, ezzel tudják igazán…..
zriff 2020.11.11 18:16:22
@Glokta: A balos totalitárius diszkriminációra jó példa, hogy már a színes bőrűek is ellenségek, sőt fehérek, ha nem rájuk szavaznak pl: www.metazin.hu/index.php/item/3963-etnikai-terkep-csata-utan
zriff 2020.11.14 17:27:16
@csi szi: Interjú dr bhakdival, több mint egy órás de megéri:

www.youtube.com/watch?v=ZnpnBYgGARE
zriff 2020.11.26 13:35:13
@DennisVT1: A lélegeztetőről mondjuk már régóta mondják, hogy csak súlyosbítja a helyzetet, a betegek inkább abba halnak bele, bár a úgynevezett komoly tudományos körökben erről kuss van pl:

www.borsonline.hu/aktualis/art-a-lelegeztetes-a-koronavirusos-betegeknek/198703

www.blikk.hu/aktualis/kulfold/lelegeztetogep-artalmas-new-york-orvos-jelentes-video-koronavirus-jarvany/6j180sp

24.hu/tudomany/2020/04/23/koronavirus-covid-19-lelegeztetogep-tudo-tudogyulladas-halalozasi-rata/