Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hblog

1662 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5-1-es vereséget szenvedett a Fehérvár Szakolcán a helyi HK36 Skalicától. Bár az első harmadban számos gólhelyzetet kidolgoztak a fehérváriak, csak az egyenlítésre telt Kovács Csabától, mivel rajta kívül mindenki hibázott a kapu előtt. A hazaiak szupersztárja, Zigmund Pálffy a…..
Három mérkőzéssel folytatódik csapataink felkészülési programja. A Fehérvár a Skalica otthonában, az Újpest Léván lép jégre, az egyetlen budapesti mérkőzésen a Ferencváros az MHL-induló Patriot ellen teszteli, hogy hol tart a felkészülésben. Mindhárom meccs délután ötkor…..
Úgy tűnik, nem múlhat el előszezon nagy gólkülönbségű dunaújvárosi vereség nélkül. Míg tavaly a másodosztályú HC Topolcany verte meg nagyon az Acélbikákat, idén az Extraliga legutóbbi bronzérmese, a Dukla Trencín látta el Peterdiék baját. A végeredmény 12-1 a…..
Pénteken este hétkor, szombaton pedig délután egykor Szlovénia U20-as válogatottja ellen kezdi a felkészülést a decemberi világbajnokságra a magyar junior válogatott. Tim Kehler szövetségi kapitány kijelölte az utazó keretet, amelyből sérülés miatt egyetlen játékos hiányzik.…..
Magnyitogorszkban visszavonultatták a jaroszlavli tragédiában elhunyt cseh támadó 15-ös számú mezét. Jan Marek 2006 és 2010 között volt a Metallurg Magnyitogorszk játékosa, tagja volt a 2007-ben orosz bajnok, 2008-ban pedig BEK-győztes csapatnak, a KHL első szezonjában gólkirály…..
Hat nappal az EBEL hivatalos rajtja előtt elkezdődik az osztrák szervezésű bajnokság junior ligája, melyben részt vesz a SAPA Fehérvár AV19 gárdája is. A 14 csapatos bajnokság célja, hogy minél több olyan fiatalt neveljen ki, akik képesek megállni a helyüket az EBEL-ben is. Igazi…..
Első felkészülési mérkőzésén a Mol Liga-újonc Ice Tigers Nové Zámky otthonában lépett jégre a Dab.Docler, és két szoros harmad után fölényes, 9-2 arányú győzelmet aratott. Az első két harmadot egyarán 2-1-re nyerték a dunaújvárosiak, a harmadikban 5-0 volt az eredmény. A…..
Pénteken a HSC Csíkszereda-HK Poprád összecsapással kezdetét veszi a hagyományosan megrendezett Csíki Sör-kupa. Idén a szlovák Extraligából érkezik a harmadik meghívott csapat. A találkozó egyik érdekessége, hogy a nyáron a HSC éppen a Poprádtól erősített, hiszen mint az…..
Kedden délután megkezdi a felkészülési meccseket a Dab.Docler csapata is, mely idén nagyon komoly szlovák extraligás csapatokkal mérkőzik meg. Elsőként azonban még a Mol Liga újonc Ice Tigers Nové Zámky együttese vár a dunaújvárosiakra, akik már jóval előrébb járnak a…..
Nem mindennapi mérkőzésen nyert büntetőkkel a Miskolc Nagymihályiban. A Dukla Michalovce elleni mérkőzés első harmadában a szlovákok szereztek vezetést, erre a vendég borsodiak öt góllal válaszoltak a középső 20 percben, miközben egyet sem kaptak. Az utolsó harmadra fordult a…..
Jó esély van arra, hogy a 2012/13-as szezonban ismét teljes lesz a női bajnokság mezőnye. Az előző kiírásban mindössze három csapat vett részt, hozzájuk csatlakozhat az a négy együttes, amely egy éve az amatőrbajnokságba távozott. A pontos létszámról még nem tudni, de 6-7…..
A hétvégén összesen tizenhét mérkőzést rendeztek a European Trophyban. Vasárnap nagyon örülhettek az osztrákok, ugyanis a Vienna Capitals és a Red Bull Salzburg is három pontot tudott gyűjteni. Előbbi péntek után újra egy finn ellenfelet múlt felül, az áldozat a két nappal…..
Bár nem indul jól a tengerentúli csapatok számára a junior-világkupa, végül mégis ők játszották a döntőt. De ne szaladjunk előre. Mindkét csoportban érdekesen alakultak az eredmények. Mivel a házigazda omszkiak kikaptak a fehérorosz Dinamo-Sinnyiktől, ezért a Waterloo Black…..
A Jégpalotában megrendezett Olimpiai Reménységek Versenye nemzetközi ifjúsági tornán a harmadiknapon sem termett babér a Glen Williamson vezette magyar válogatottnak. A zárónapon a szlovák U16-os válogatott ellen lépett jégre a csapat, és a pénteki illetve szombati mérkőzésekhez…..
Dunaújvárosban továbbra sincs jég, és ami a legelszomorítóbb, senki nem is tudja megmondani, mikor lesz. Hiába kezdték el sokadszor is a jeget fagyasztani a nyári leállást követően a hét elején – akkor az illetékesek optimisták voltak, és péntekre jeget vizionáltak –, a…..
A lengyelek elleni mérkőzésre kísértetiesen hasonlító koreográfiával szombaton ismét vereséget szenvedett ifiválogatottunk az Olimpiai Reménységek Versenye tornán. Ezúttal a szlovén válogatott tett szert háromgólos előnyre, és az üldözésben ismét csak egyetlen gólra…..
Jégkorong Megint nyert a Vienna 2012.08.25 16:12:00
Pénteken 15 mérkőzést rendeztek a European Trophy-ban. Az osztrákok közül a Vienna Capitals remekel, legújabb áldozata a finn alapszakasz győztese, a KalPa volt, akiket hazai jégen vertek 5-3-ra. A másik EBEL-csapatnak, a Red Bull Salzburgnak továbbra sem megy, 4-1-es vereséget…..
Megvan az Ifj. Ocskay Gábor-emléktorna menetrendje és tovább bővült a magyar érdekeltségű felkészülési mérkőzések sora. Szombaton MHL-csapatunk, a Patriot Budapest a szlovák felnőtt harmadosztályú HK Levice vendége lesz, a mérkőzés délután ötkor kezdődik. 27-én, hétfőn…..
A Szepességi Kupa harmadik napján a miskolciak a lengyel bajnokság legutóbbi ötödik helyezettje, a GKS Tychy ellen játszottak. Az első és a második harmadot is egy-egy góllal nyerték a borsodiak, az utolsóban pedig ugyanannyiszor voltak eredményesek, mint a lengyelek, így…..
Az iglói Szepességi Kupa második napján a Miskolc javítani tudott. A Spisská Nová Vestől elszenvedett előző napi vereség után csütörtökön a HKM 32 Liptovsky Mikulás volt az ellenfél. Az első harmadban kétgólos előnyre tettek szert a Jegesmedvék, és ezt a meccs végéig meg is…..
Nemcsak a jégkorongban, hanem a bunyóban is jobbak voltak a fehérváriak az MsHK Zilina elleni szerdai felkészülési meccsen. A harmadik harmad elejéig felváltva voltak eredményesek a felek, egyik csapat sem tudott egygólosnál nagyobb előnyre szert tenni, ám ekkor két gyors találattal…..
Szerdán két mérkőzéssel folytatják csapataink a felkészülést a bajnoki szezonra. A Miskolc a Szepességi Kupán vesz részt Iglóban, és a másodosztályban játszó házigazdák ellen kezd, a Fehérvár pedig Pöstyénben az extraligás zsolnai csapat ellen mérheti fel, hogy hol tart  a…..
Vasárnap az ET-szereplőkön kívül további hat EBEL-klub is felkészülési mérkőzést játszott. A straubingi tornán a KAC megszerezte a harmadik helyet, ezért a DEL-es Nürnberget kellett vernie 5-4-re. A Dornbirn otthonában fogadta a német másodosztályú Ravensburg Towerstarst és…..
Szombaton megkezdődött Omszkban a junior Világkupa, ahol négy MHL-es, egy svéd, egy finn, egy USHL-es amerikai, egy OHL-es kanadai klubcsapat mellett a norvég és a dán juniorválogatott lép jégre. A Patriottal egy főcsoportban szereplő, szintén MHL-újonc Energie Karlovy Vary előbb…..
A European Trophy vasárnapi játéknapján tíz mérkőzést rendeztek. A nap meglepetését az osztrák Vienna Capitals szolgáltatta, az EBEL-csapat ugyanis büntetőkkel tudott nyerni a svéd élvonalbeli Linköping otthonában. A másik EBEL-es, a Salzburg viszont nagy verésbe szaladt bele, a…..