Regisztráció Blogot indítok
Adatok
USAracing

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Blogod adminfelületén a Beállítások menüben már találkozhattál a Mobilsablon menüponttal. Mától ezt a menüt Speciális sablonok néven találod meg és a mobilsablon logója és színe mellett két további beállítást is találsz. A Szevasztok! blogon megjelent posztban már írtunk…..
Lassan egy hét telt el azóta, hogy hivatalosan bejelentették, Randy Bernard távozik pozíciójából és az indulatok némiképp csitulni látszanak. A szurkolók felháborodását szépen-lassan átveszi a melankólia, sokak már odáig mennek, hogy kész, vége, ennyi volt, hamarosan lehúzza…..
USAracing 2012.11.04 12:21:54
@TeamOrder: Végre valaki, aki nem issza Miller minden szavát! Ennek az embernek a legtöbb cikkétől manapság már csak felidegesítem magam, mintha szánt szándékkal gerjesztené az indulatokat. Mondjuk ő bevallottan mindig is a CC-t preferálta, az IRL-lel szemben, s ez a nézete még az egyesülés után is megmaradt. Mondjuk az is megérne egy külön misét, hogy miután a CC megvonta a teljes körű sajtó akkredjét 2007-ben, ontani kezdte a "leleplező" cikkeket a szériáról.

"Aztán pedig nem kéne hagyni, hogy a rajongók ennyire belelássanak az IndyCar belügyeibe, mert semmi közük nincs hozzá. Azt meg pláne nem engedni, hogy beleszóljanak. "

Pontosan. Többek között emiatt sincs meg a kellő tisztelet a széria iránt. Mindenki "magáénak érzi", már-már belsősnek tekint önmagára, elég csak megnézni, hogy min háborognak annyian Randy kirúgásával kapcsolatban: "nem kérdezték meg a rajongókat, kihagyták őket a döntésből, pedig úgy szerették azt az embert". (!)
Az lenne jó, ha végre már szórakoztatnának bennünket, jó versenyekkel, pletykákkal, holtszezonos sztorikkal, miközben ők nyugodtan kínlódhatnak a háttérben, hogy most ki lesz a CEO. Nem gondolom, hogy minden rám tartozik.
USAracing 2012.11.04 13:50:42
@BladeRunner77: "A normális szerintem az lenne, ha volnának erős csapatok, akiknek nyilván jól jönne egy-egy szponzorpénzben dúskáló versenyző, de nem a létüket veszélyeztetné, ha csak szimplán egy jó, de pénztelen pilótát kellene leszerződtetniük."

Ez lenne az ideális, de más, az IndyCar-nál sokkal jobb helyzetben lévő sorozatoknál is az a tendencia lassan, hogy még több évtizedes múltra visszatekintő csapatok is kénytelenek az elvártnál jóval gyengébb kvalitású, de pénzes versenyzőket szerződtetni, csak hogy ne kelljen lehúzni a rolót.

"Márpedig a versenyzők jönnek-mennek, de a csapatok (jobb esetben) hosszú ideig tagjai maradnak egy-egy sorozatnak."

Csak az a gáz, hogy még olyan régi bútordarabok, mint pl. Franchitti vagy éppen Kanaan - akiket azért ráadásul nemzetközi szinten is ismernek - sem tudnak felmutatni komolyabb szurkolói bázist maguk mögött.

"Sok mindent átélt az amcsi open wheel az elmúlt 100 évben, ezt is túl fogja."

Ezzel maximálisan egyetértek!
Amikor már három hete tombol a holtszezon , nincsenek hírek és az ember érzi –vagy legalábbis reméli-, hogy ez az a bizonyos vihar előtti csend a nagy bejelentések előtt, szükség van egy kis lájtos elfoglaltságra. Az alábbiakban következzék néhány érdekes, elgondolkodtató,…..
USAracing 2012.10.10 21:47:01
@JerryDavis: "28. Ezt át kellene fogalmazni, mert Stewart előtt is voltak, akik mind a két versenyen elindultak. De ő volt az első és ezidáig az egyetlen, aki teljesítette is az 1100 mérföldet."

Visszaolvasva tényleg félreérthető. Javítom, köszi az észrevételt! :)
A blogotok admin felületén a Beállítások/Oldaldobozok menü fülre kattintva tudtok oldaldobozt hozzáadni, valamint szerkeszteni azok elhelyezését. A keltetőben (középső oszlop) találjátok meg azokat az oldaldobozokat, melyeket szeretnétek megjeleníteni a blogotokon. Az elemeknél a…..
Egyre többen használtok különféle Facebook adta lehetőségeket a blogotokon. Ezzel a poszttal szeretnék útmutató adni, hogy a lehetős legegyszerűbben és működőképesen illesszétek be a facebookos kódokat. Like gomb Funkciója: a legnépszerűbb Facebook plugin, mely egy adott…..
Hálát adok a Twitternek. Pontosabban annak létezésének, ugyanis a csiripelős oldal nélkül bizony nehéz helyzetben lennék ennek a blognak az üzemeltetése kapcsán, hiszen egyrészt jópár posztom egy-egy ott lezajlott beszélgetés eredményeképpen jött létre, másrészt sokkal…..
Mit lehet mondani egy 24 éves srác halálakor? Azt, hogy a halálos baleset benne van a ralisportban? Vagy azt, hogy sajnos a navigátorokat gyakrabban érheti ilyen baleset, ahogyan 2005-ben Michael Parkot is? Bocs, de ezt akkor sem lehet így megközelíteni, ha azt az IRC manager Jean-Pierre…..