Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napkelet Népe

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóink! Önök itt azt az oldalképet látják, amely felváltja az eddigit. Minden bejegyzésünk a megszokott helyén várja a látogatókat, ám sokkal kifinomultabb, részletes keresőfunkciókkal láttuk el sokak által kedvelt internetes magazinunkat, www.napkeletnepe.hu. Törzsközönségünk tagjait,…..
Kicsit hamarabb sült el a kezünk, mint ahogy átadtuk nektek az infót, de jobb később, mint soha. Egy ideje, vagy akár mostantól lehetőségetek van egy felugró ablakban a közösségi oldalatokat egy exitpoup segítségével az olvasóitoknak megmutatni akkor, amikor blogotok nyitóoldalára érkeznek. A…..
Tudtad, hogy megszűnik a Facebook like box? Tudod, ez a doboz: Helyette a Facebook page plugin van, ami így néz ki: Nem tudtad? Nem probléma, mi már le is cseréltük, ha a "Facebook oldaldoboz" típusú oldaldobozt használod, akkor igazából ne is olvass tovább :) Viszont azoknak,…..
Az Oroszország ellen kilátásba helyezett szankciók újabb köre kapcsán felforrósodott a helyzet az orosz olaj- és a gázimport körül. Azt hogy vajon e szankciók tényleg életbe lépnek-e, nem tudhatjuk előre, ellenben e cikk kiváló ürügyévé vált. Mi magyarok különösen az orosz…..
Napkelet Népe 2014.07.28 14:16:29
@bendecs: Köszönöm a képeim nevében. Pillants bele a blogom "Ilyen szép a világ" elnevezésű oldaldobozába, ,ég többet találsz. Irigylem a Pangea profizmusát.