Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gehehejza

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1972. szeptember 15-én Svédországban Göteborgból felszállt egy Douglas DC-9 típusú gép stockholmi uticéllal. A felszállást követő ötödik percben három felfegyverkezett horvát usztasa eltérítette a gépet és kényszerleszállást követeltek Malmö akkori repterén, a Bulltofta…..
Gehehejza 2014.04.15 22:07:41
@angelday: Tenyleg azt hol es mikor jelentetted be hogy emigraltal? Nem remlik vagy csak nem figyeltem.
Futóblog Ilyen emberek a futók 2014.03.14 10:00:56
Gehehejza 2014.03.19 00:32:14
@Enemy No 1: Tudod mit seggfej, majd ha egy hazai orult diktator megint osszefog egy kulfoldi orult diktatorral es kozos erovel romboljak le a hazat, akkor majd en is igy fogok tapsolni az amerikaiaknak, akik majd megint megmentik a seggunket. Szamithatsz ram
Gehehejza 2014.03.19 00:33:05
@Gehehejza: Nyugodj bele jo? Ez van, a mai futok ilyenek, es ez igy van jol.
Gehehejza 2014.03.19 00:33:54
@hogyneperszeigazadvan!: Nyugodj bele jo? Ez van, a mai futok ilyenek, es ez igy van jol.
Válasz erre 
Sziasztok, a Futóblog felső rendelés utolsó darabjait Szasza éppen most teljesíti, de máris elindítanánk a következő Futóblogos termékrendelési programot, ami nem más, mint egy teljes Nike futószett télre női és férfi változatban: Rövid háttér: én tavaly vásároltam meg…..
A baloldali újságokból azért nincs elegem, mert azok már rég - sokuk már csak a jogelődök miatt is - vállalhatatlanok. A "rendes" baloldali újságok pártállami gyökerüktől a mai napig nem tudtak megszabadulni, a rendszerváltásnak csúfolt valami előestéjén néhány cégjogi…..
Sziasztok, újra csinálunk Futóblog ruházati terméket, sőt, innentől igyekszünk majd valamiféle rendszerben előállni velük hallgatva a közönség bátorító szavára. Úgy döntöttünk, hogy a comeback dizájnnak egy örök klasszikust választunk új csomagolásban. Nem is húznnk…..
Mindösszesen 400 méter hosszú, viszont van benne 200 méter szint. :) Ez a Red Bull Planica verseny, amit Szlovénia észak-nyugati részén rendeznek meg évente egy síugró sáncon – felfelé. A verseny első körben egy selejtezővel indul. Ez egy 250 méteres szakasz és a síugró…..
Péntek este van. Egy cseppnyi izgalom sincs bennem. Összekészítem a ruházatom a holnapi versenyhez. Rajtszám a rajtszámtartóra, izofólia, kesztyű, sapka, fejlámpa, elemek, esőkabát, fásli – a kötelező felszerelés részei a zsákba kerülnek. A rövid szertartásszerű pakolás…..
Gehehejza 2013.06.30 00:10:13
Kiraktuk a múlt heti képeket a Futóblog Facebook falára, természetesen ide a blogra a galéria legszebb képét választottuk ki, katt rá és további 218 kép jelenik meg könnyedén böngészhető, tagelhető formában! Most szerdán ismét a Margitszigetre vonul a Futóklub szervezett…..
Futóblog Find your greatness (2) 2012.08.06 10:07:07
Ez a kép a Nike "Find your greatness" kampányából való: Szerintetek a DK TEAM is elférne a fotón? Szerintem igen. Van összefüggés DK és a Nike között ebben az értelemben? Csak inspiráció. Apropó, inspiráció. Hegyi Attila 700+ lájkos, 130 kilóról a maratonig egy év alatt…..
Gehehejza 2012.08.06 21:12:46
@angelday: Jojjon akkor egy relevans komment, kivancsian varom, el lesz-e tavolitva-e.
(szerintem) Hagyjatok abba legyszi a maverick tipusu 'nem edzettem semmit oszt felkezzel lenyomtam a spartatlon' tipusu sztorik nyomatasat. Ez bulvar. Ez fokusz szint. Ha ez a cel, ok akkor mondjatok, keresunk egy igazi futoblogot. De egy (tobbek kozott potencialis & jovobeli) futoknak szolo blogon talan jobb lenne olyasmiket terjeszteni, hogy az eredmeny / fejlodes az altalaban kemeny munka eredmenye, meg hogy vannak egeszseges es kevesbe egeszseges edzesmodszerek / szokasok stb. Ez pl DK kapcsan is elojott parszor (bocs DK) meg most itt az Attila kapcsan. Som kezdo futo kaphatna itt olyasmi tipusu kesztetest mint amit pl Monspart Sarolta vagy Lubics Szilvi stb stb tud/ott nyujtani, csak ok talan nem tudnak annyi emberhez eljutni, mint amekkora lehetosege egy ilyen blognak van. Na de persze fogalmam sincs h mi tolja ennek a blognak a szekeret, ha nem ilyesmik akkor bocs h beleszoltam.
Gehehejza 2012.08.07 11:02:04
@angelday: @szasza75: @BGy: abszolút egy húron pendülünk, ennek örülök nagyon! Akkor csak ennyit tennék hozzá:
1. ha a cél a minél szélesebb rétegek megszólítása, akkor a csapat felállás TÖKÉLETES - vannak szakértők, boldog amatőrök és lelkes fejlődnivágyók, minden olvasó azonosul valakivel
2. emberi történetek kellenek - nélkülük nem lehetne a dologgal azonosulni, unalmas szakmázás lenne.
3. az egyetlen kritikám arra vonatkozik, hogy - mint tudjuk - az emberi természet olyan, hogy a különleges, a varázslatos, az egyedülálló iránt vonzódik; a verejtékes kemény és okos munka, hát, keveseknek izgalmas (ezért lesz pl naponta újabb és újabb csodadiéta sikeres, miközben csak meg kellene tanulni a kalóriák minőségére és mennyiségére figyelni - igazából ezt iskolában kellene tanítani), naszóval kellene egy minőségi filter a blogon, ami pl jelez, ha olyasmiről van szó, ami azért futószakmai szempontból egy kicsit gáz. Nekem olyan ez, mintha pl valaki arra lenne büszke, hogy összerakott egy működő weblapot, miközben lövése sincs az alapokról meg semmiről; vagy hogy tűrhető minőségű fotókat készít úgy, hogy fogalma sincs a fényről meg a keretezésről stb. Persze, lehet így is, de lehet másképp is, és ez a másképp talán több embernek jelentene segítséget.

ps. olvasom a blogot évek óta, és rendkívül magas színvonalúnak tartom. talán pont ezért voltam/vagyok dühös, nem ellene hanem érte.
Drága Hölgyeim és Uraim! Önök már biztosan azt hitték, hogy teljesen elfeledkeztem arról, hogy valamikor fél éve beígértem egy városnegyed-bajnokságot. Dehogy is! Annyira nem, hogy íme, itt a hivatalos versenymenetrend, az első mérkőzést augusztus 7-én játsszuk majd,…..
Csütörtök este megnyitott a WestEnd középső részén a Nike üzlet. A vásárolni vágyók 400 m2-en válogathatnak a trendibbnél trendibb cuccok közül. Az üzlet hivatalosan este 9-kor nyitott. Gondoltam, úgy egy bő fél órával hamarabb odamegyek, és hátha találkozok ismerőssel,…..
Futóblog Lehajtott fejjel 2012.07.20 11:37:00
Csütörtökönként már kezdtem érteni, hogy mire gondolhatott Bitliszbá, amikor azt mondta, hogy a maratoni felkészülés lehajtott fejet kíván. Van ez az őrület nálam, hogy futva járok dolgozni, aztán meg munkahelyről a Szigetre. Amikor kitaláltam, hogy de jó is lenne ez így…..
Gehehejza 2012.07.23 21:59:51
@mtr: Ez a te szerencsed. Ki beszelt ra erre a f.ssagra? Talan inkabb a minosegre kellene ramenni. Ehh, minek is beszelek minosegrol a futoblogon..
Futóblog Oscar Pistorius, atléta 2012.07.13 11:13:00
Ha nem indul a videó, ide kattints...
Gehehejza 2012.07.15 15:07:14
@angelday: ööö, nekem nem a szponzorálással van bajom, hanem a reklámmal.
(Hegyi Attila 130 kilóról gyakorlatilag egy éven belül fogyott le és készült fel a maratoni távra, amit tavaly novemberben New Yorkban meg is futott. Elképesztő sztori, nagyon ajánlom! – Józsi) 7 éves koromtól, folyamatosan sportoltam, kezdetben úsztam, aztán viszonylag…..
Futóblog Helyek 2012.07.10 17:50:00
Itt ülünk Siófokon egy barátunk nyaralójának teraszán. Negyedik alkalommal vagyunk idén a Balatonnál, de most van az első olyan balatoni péntek, hogy nincsen tésztaparti és nem figyel itt a rajtszám a másnapi versenyre. Alig egy hete annak, hogy körbefutottuk a tavat, pont én…..
A héten szerdán a budapesti margitszigeti Futóklub melletti Cha-cha-cha speciális akciót csinált: ha vásároltál valamit a pultnál (akár egy pohár sört), kaptál egy tál paprikáskrumplit a bográcsból. Nagyon jó kiegészítése volt a futásnak! Remélem még sok ilyet…..
Gehehejza 2012.07.06 22:14:28
@Ppix: Knock knock knock....wake up, Neo!!
Futóblog Égető kérdések 2012.06.19 10:48:00
Nem tudom ti hogy vagytok vele, én nem bírok melegben futni, de nem csak úgy behisztizek és bemesélem magamnak: papírom is van róla. Tavaly, amikor elmentem a terheléses vizsgálatra az derült ki, hogy minden szép, minden jó, csak ha egy mód van rá, akkor ne fussak melegben. Nem tudom…..
Gehehejza 2012.06.21 19:32:15
Csak nagyon lazán kapcsolódik a topikhoz (khm), de én is az első maratonomra készülök Berlinben, és már napok óta toplistás egy Slayer szám (na jó, eredetileg Judas Priest) a futó-playlistemen, de most vettem a fáradságot, hogy a szövegét elolvassam - és megdöbbenve láttam, hogy ez bizony szóról szóra az én Berlin futásomról szól! Hogy mik vannak!

www.youtube.com/watch?v=yxoI7Jtqw5Y

Grand canyons of space and time universal
My mind is subjected to all

Stab! Bawl! Punch! Crawl!
Hooks to my brain are well in
Stab! Bawl! Punch! Crawl!
I know what I am, I'm Berlin

Through cracked, blackened memories of unit dispersal
I face the impregnable wall

Stab! Bawl! Punch! Crawl!
Hooks to my brain are well in
Stab! Bawl! Punch! Crawl!
I know what I am, I'm Berlin

Exploding, reloading, this quest never ending
Until I give out my last breath

I'm stabbing and bawling, I'm punching and crawling
Hooks to my brain are well in
I'm stabbing and bawling, I'm punching and crawling
I know what I am, I'm Berlin
Lehet, hogy a spanyolok jobban tudnak focizni, a mi drukkereinknek viszont – akik különben harmincezren vannak Lengyelországban, ezzel ők a legnagyobb vendégtábor – nincs párjuk a világon. És akkor a spanyolok elleni meccs 87. percében 0-4-nél az ír tábor rákezdett a The…..
Gehehejza 2012.06.15 11:53:11
Futóblog Szigetkör 2012.06.14 11:57:00
Délben Szaszának és TVJ-nek még azt magyaráztam, hogy egy sikeres sub30-as szigetkörhöz valójában egy olyan felkészülésre van szükségem, ahol lassan lefutok két kört egymás után, aztán ha ez megy, akkor ugrom neki újra. Mind a ketten bólogattak. Mondtam is nekik, hogy szerda…..
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Kedves MHT,   Nemrégiben kaptam kézhez a Nemzeti Konzultáció aktuális kérdőívét, mely most tényleges aktualitást hordoz a számomra, mivel egyebek mellett a…..
Gehehejza 2012.06.13 11:12:20
Fogalmam sincs, hogy a "DK mozgalom" hova fogja magát kifutni, de arról tényleg kár lenne vitát nyitni, hogy egy olyan jelenségről beszélünk, ami mellett azt hiszem senki nem tud elmenni szó nélkül. A mai Népszabadságban megjelent portré is erre egy jó példa: Moós Gergő nem…..
Futóblog 5350 méter támadás 2012.06.06 22:11:00
Tegnap is voltam futni, a busznál kérdem MCM-től, mennyi a legjobb ideje a "körön". Azt mondja, 22 perc. Mondom neki, az elég emberes. Kérdi tőlem, nekem mennyi. Nem tudtam pontosan megmondani, de arra emlékszem, hogy talán még nem volt meg az 5350 méteren a 30 percen belüli idő.…..
Gehehejza 2012.06.07 12:24:53
@llehel: ez olyan, mintha azt kérdeznéd, 'havi 200at keresek, az jó'? Persze hogy jó, egy csomó ember nagyon örülne ha közel annyit kereshetne; de attól függ, mi a végzettséged, annak megfelelő-e a munka és a kereset, meg van egy rakás ember aki nálad 20-30-60szor többet keres. Szóval, érted.
Nálam jobbat futsz, ha ez vigasztal :-)
Volt egy-két kompressziós cuccom, de inkább csak véletlenül. Nem értettem a működési elvet, bár szinte mindig volt valaki a közelben, aki elmagyarázta a lényeget – javítja a vérkeringést, vagy mi. Van egy kompressziós rövidnadrágom, meg egy hosszú ujjú felsőm. Utóbbi…..
Gehehejza 2012.06.01 13:24:26
@BGy: jó kis írás, de azt nem említed, hogy a focisták is ilyet használnak. és nemcsak a b3-ligások.
Gehehejza 2012.06.01 15:03:30
@Winkler Róbert: vegyél rá hosszúgatyát.
@BGy: yessz! Ossiánra futni jóóóó
Gehehejza 2012.06.01 15:33:37
@Winkler Róbert: soha meg nem a-hha-a-aah
Futóblog Tipp 2012.05.31 11:55:36
Remek tippet kísérleteztem ki, amit úgy gondoltam, hogy megosztok másokkal is. Ez persze nem lesz új dolog a rutinos futóknak, de talán a hozzám hasonló amatőrök/kezdők hasznát veszik: a legjellemzőbb hiba, amit a futás során elkövetünk az, ha gyorsan kezdjük és "elfutjuk az…..