Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-RP-

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó:Julie Larsen Maher, © WCS A Wildlife Conservation Society (WCV) bejelentése szerint öt sárgafejű szelenceteknős(Cuora aurocapitata) kelt ki a bronx-i állatkertben. A különösen ritka teknősfaj Kínában honos, becslések szerint mindössze 150 vadon élő példánya van, így a…..
Reptile Planet Napikép - 1. 2012.12.18 11:11:45
Die schlangen und eidechsen der Galapagos-inseln / Wien :K.K. Zoologisch-botanischen gesellschaft,1876. ..
Diporiphora ameliae (Fotó: Angus Emmott) Az új gyíkfaj, melynek első példányait Angus Emmott zoológus találta néhány évvel ezelőtt, a Diporiphora ameliae nevet kapta, és Ausztrália Queensland tagállamának nyugati részéről, a Bladensberg Nemzeti Park, Valetta és Noonbah Station…..
A dinoszauruszokat 65,5 millió évvel ezelőtt elpusztító aszteroida-becsapódás a gyíkok és kígyók túlnyomó részét is megsemmisítette - derítették ki a Yale és Harvard Egyetem paleontológusai, akik tanulmányukat az amerikai tudományos akadémia folyóirata, a PNAS online…..
RendszertanHüllők osztálya (C: Reptilia)Pikkelyes hüllők rendje (O: Squamata), Gekkófélék családja (F: Gekkonidae) Valódi gekkók alcsaládja (SubF: Gekkoninae) Hemidactylus nem,Faj: Hemidactilus turcicus (Linnaeus, 1758),Alfajok : Hemidactylus turcicus ssp. turcicus (Linnaeus, 1758) …..
A kutatók sokáig úgy gondolták, hogy a 'hidegvérűek' (helyesebben változó testhőmérsékletű), mint például a hüllők és kétéltűek lesznek a klímaváltozás első számú áldozatai, mivel kevésbé tudnak alkalmazkodni a gyorsan változó éghajlathoz, mint egyes…..
November 27-én, a ZooKeys folyóiratban publikálták azt a cikket, melyben új fajként írták le a siklófélék (Colubridae) családjába tartozó Imantodes chocoensis-t, melynek első példányát 2007-ben fedezte fel az Omar Torres-Carvajal által vezetett kutatócsoport. Az élő egyedeken…..
Bigyóblog Hógolyókészítő 2007.12.19 14:39:22
Egy igazán furcsa szerkezettel ünnepeljük, hogy havazott és hogy meg is maradt a hó. A hógolyókészítővel. Csak az igazán lustáknak és a nagyüzemben dolgozóknak ajánljuk, hiszen megöli a játékot.Via Gizmodo..
Lassan a végéhez közeledik karácsonyi játékunk. A mai játékosok. (Ja, és megtaláltuk a játék mottóját is.) A mackó A kütyü nem érdekes a felhasználása emeli naggyá! Párom imádja a mindenféle macikat plüss vackokat. Namármost az autóban nem lévén PDA tartó, egy újabb…..
Ha a kulcscsomónk beleesik a vízbe, elég nehéz kihalászni onnan, főleg ha mély mély vízről van szó. A Waterbuoy azonban nem engedi elsüllyedni a kulcsunkat, vagy bármilyen más tárgyat, mit ráakasztunk. Abban a pillanatban, hogy érintkezik a vízzel, felfúvódik egy lufiszerű…..