Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nbl

0 bejegyzést írt és 1057 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sörfigyelő Rastinger Classic 2016.10.29 02:04:30
Illat: malátás Hab: kevés Szín: óarany  Ugye megszüntették a Tesco Lagert és a Tesco Strongot, de bevezették a Rastinger söröket, amiből a Rastinger Strong kóstolása után úgy gondoltam a Classic is hasonlóságot fog mutatni elődjével. Nehezen szántam el magam, mert csak nagy palackban árulják, de…..
Nbl 2023.01.29 22:40:39
@KaktuszMan: egyet értek, teljesen vállalható!
Indy tehát munka és pénz nélkül maradt, erről panaszkodik Claire-nek a stúdióépületek között sétálva. Valami fiatal csávó messziről odainteget Claire-nek és erre annyira koncentrál, hogy fejjel előre belebucskázik egy nagyméretű szennyestartóba. Claire odafut hozzá és kicsit dumál vele, majd könnyű…..
Hajnalodott. Az út mellett álló rendőrautó már messziről feltűnt. Nem jöttem rá, hogy mit keres itt a rendőrség, hiszen a legközelebbi aszfaltút is vagy 500 méterre van. Mire közelebb értem piros színű, csepel márkájú vázas biciklimmel, egy alak körvonalait láttam feltűnni,…..
Nbl 2022.06.30 22:59:20
@DjZoNe: Csak a kabátjuk! :)
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
A pornóra rá lehet függeni, ezt már megvizsgáltuk egyszer. Mindez azonban csak egy apró szelete annak a sok káros hatásnak, ami a rendszeres pornófogyasztót éri, sokszor anélkül, hogy önmagán észrevenné azokat. Pedig kihat nem csak rád, magadra, de a szexuális életedre, és ezekből fakadóan a…..
Nbl 2021.08.15 19:37:07
@Le a spammerekkel: Hát ha az eddigi kommenteket megnézem, te csak baromságokat tudtál mondani meg személyeskedni amikor nem tudtál érvelni, úgyhogy ha valaki nem fog fel valamit, az sanszos, h te vagy ...
Nbl 2021.08.15 20:00:14
@Le a spammerekkel: Igen, ez eddigi hozzászólások pont ezt mutatják, h neked kell az én szintemre süllyedni, lol ... belesültél a baromságodba, érvelni nem tudsz csak személyeskedni, nyilván nem fogod beismerni a hülyeségedet, inkább papagájüzemmódban ismételgeted a "nem süllyedek le" mantrát ...
Nbl 2021.08.15 20:00:46
@Le a spammerekkel: Te tényleg nem vagy egy lesüllyedős típus, muhahahaha
Alig több mint 60 éve ért véget a madarak és három másik faj ellen hirdetett téboly a kommunista Kínában. A Négy Kártevő Kampányban a legyek, a szúnyogok, a patkányok mellett a szerencsétlen veréb is bekerült az irtandó fajok közé. De amíg az irdatlan populációjú legyeket, szúnyogokat vagy a hasznot…..
Nbl 2021.04.15 08:45:00
@omron: Na ok, de a lakhatatlan területen meg a rizsföldeken nem éltek verebek? Mert ha igen, akkor azok gondolom túlélték... és hát felteszem, nem a városi verebek pusztítják a legtöbb kártevőt, hanem amelyikek a rizsföldön meg a lakatlan területen élnek.
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
Nbl 2021.02.02 22:30:03
@MsIreneAdler: Hmm, lehet akkor azért nem működött neki, mert nem hagyta fenn addig :)
Nbl 2021.02.02 22:44:21
@Krétagarbó: Ráadásul a rosszak egy része hülyeség is volt (nemtom mikor nyalt Mohnak), plusz némelyik tényleg kicsit primkó, így nyugtathatták magukat azzal, h biztos hülye aki írta ... ennél sokkal elegánsabban és pontosabban meg lehetett volna sorozni, mondjuk lehet, h direkt nem az ilyeneket tették be, nehogy még a végén (Bálint segítségével) levágja, h elég gáz a megítélése idekinn.
Nbl 2021.02.02 22:45:06
@repuloezustmokus: Nem igazán, pedig amúgy nem volt rossz csaj, de az arcbőre nem volt hibátlan :)
Tídididí-dididí. A mai poszt érkezése vágányzár miatt várhatóan fél napot késik. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért vállalatunk semmilyen felelősséget nem vállal, szíves elnézésüket és türelmüket ezúton is köszönjük...
Nbl 2021.01.25 13:40:43
@hereverő heverő: Pedig sokaknak extra vonzerő lenne odaköltözni a szóbanforgó hölgyemény :D
Nbl 2021.01.25 14:04:50
@Cérnahuszár invexo: A Youtube követők is számítanak? Csak mert a fogyatékos TivTivinek volt bőven, aztán elég csúfos vége lett.
Nbl 2021.01.25 17:22:53
@silvermansarah: Ha valaki csak impulzusszerűen belenéz, az szinte biztos, h csak a trasht látja ... én mindig azt szoktam mondani, h azért nézem, mert kíváncsi vagyok, hogy alakulnak a viszonyok és a kapcsolatok, mert ilyet -bármennyire is irányított egy reality show- sehol máshol nem látni. De ez csakis akkor működik, ha lehetőleg az összes öfit megnézed, mert ha egy rész is kimarad, már nem azt a képet látod mint a többiek. (Az meg persze a szerkik "felelőssége" lenne, h a az öfik lehetőleg minél jobban képezzék le a valóságot)

Szóval ezt a műsort csakis 100%-os erőbedobással, felelősséggel szabad és érdemes megnézni, mert ez nem egy Kőszívű ember fiai, ahol ha átlapozol egy 40 oldalas tájleírást, még ugyanúgy érteni fogod a cselekményt. :-D
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Nbl 2021.01.16 22:48:18
@Nbl: lemaradt a fele, a képmutatással sikeresen lefelezte a nem létező népszerűségét.
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
Nbl 2021.01.14 23:05:57
@Kiégett Hobbynyúl: Igen ez igaz, de az biztos, h a szarozást azonnal korrigálta és Bálint azon akadt ki.
Nbl 2021.01.14 23:07:29
@Fálki: Reméljük, egyébként még a 4. szériában Jerzsike meg Béci húga mikor kimehettek vmi közös programra, Béci húga (nem emléxem a nevére) akkor is elkottyantotta mikor visszamentek, h volt olyan jelenet amit újra kellett venni.
Nbl 2021.01.14 23:12:16
@Fálki: Jah igen, Gigi .. tényleg, ezt a gatyaváltás sztorit el is felejtettem.
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Nbl 2021.01.13 22:17:35
@Nbl: Tegye meg mindenki a tétjeit, h Anikó ezután fel fogja-e hívni a figyelmet arra, h ha hasonlóan érzünk, ne legyünk restek segítséget kérni...
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
Nbl 2021.01.10 20:48:30
@Post Modern Prometheus: Szia, nem írtad oda mi a kérdés, lehet az a 3 azt hitte, h kit kell kiszavazni :)
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
Nbl 2021.01.10 13:51:10
@SelyemSonkaPini: Hát engem eléggé elrettent, majdnem ezt sem olvastam el, ahogy megláttam :)

BTW, 1-2 hete volt szó róla, h vajon mennyire tudatos a viselkedése, illetve h elhiszi-e magáról h annyian szeretik ahogy mondja vagy tökéletesen tisztában van vele, h a legtöbben utálatból nézik, hát jelentem, megnéztem vele egy interjút és nekem az jött le, h ez a faszi olyan mérhetetlenül buta és ostoba (gyakorlatilag a kérdések jó részét nem volt képes felfogni), hogy egyre inkább arra hajlok, h tényleg elhiszi, h őt ennyien szeretik. Elég hosszú, de akit érdekel: www.youtube.com/watch?v=rBTLrMUNO68
Nbl 2021.01.10 14:20:35
@SelyemSonkaPini: :) Ha ez vigasztal, a végére sztem te is azt fogod mondani amit én, h érdemes volt megnézni :)
Nbl 2021.01.10 14:31:59
@SelyemSonkaPini: Igen, vki nagyon találóan jegyezte meg kommentben, h nehéz úgy interjút csinálni ha az alany a kérdések jó részét fel sem fogja, a maradékot meg elhazudja...
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
Nbl 2021.01.09 14:26:12
@Sepsidzsi: Én most néztem vissza Moston a tegnapit, Dani eddig sem volt a kedvencem, de most Virág is beárazta magát ezzel a felsőruha dologgal, nem is igazán az, h először nem volt hajlandó levenni mert talán arra gondolt, h egyedül őt fogják büntetni és vállalja a következményeit, de amivel magyarázta illetve amilyen szinten utána is leszarta azt, h a többiekkel b@szott ki, részemről nem megbocsátható.

Szóval innentől tőlem ő is mehet a levesbe ha úgy alakul.
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
Nbl 2021.01.03 23:11:39
@mocskosmacska: Na de komoly, h úgy védi, h ő nevelt belőle embert? Baszki, ez a csávó tényleg elhiszi, h Virág a kislány és ő az érett férfiember, miközben Virágnak IQ-ja meg esze is kb 10-szer annyi van mint neki...
Nbl 2021.01.03 23:15:12
@Niemandhäuser: Mivel ő az egyik szereplő, konkrétan primer szégyenérzete kéne legyen :)
Nbl 2021.01.03 23:17:48
@nicu71: Gyorsan el is kapcsoltam, emiatt a büdös gyökér PedoArmadó miatt nem bírom nézni a BV-t.
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Nbl 2021.01.02 23:24:10
@Mók_Ica: De attól ne tarts, h arra célzott, kiderül h ők ültek fordítva a lovon, csak mindenki más rajtuk kívül :)
Nbl 2021.01.02 23:32:03
@Qqts: Jah, mondjuk Amanda legalább nem rontott a helyzetén, de ez az ostoba Gina annyira ösztönállat, h még a párbaj alatt is vágta maga alatt a fejszét :)
Nbl 2021.01.03 00:00:25
@Ármándójózsi: Én mondjuk megértem azt is ha vkinek nem szimpatikus, mert eleinte nekem is volt egy pár olyan elszólása ami alapján úgy éreztem, h kicsit túltolja az atyáskodós megmondást, de egyrészt sosem éreztem h rossz szándékkal tette volna, másrészt meg a többi ápoltat valszeg az sokkal jobban frusztrálja, h alapvetően megfogalmazni sem tudják olyan cizellált stílusban a mondanivalójukat mint ahogy ő teszi és ezekre együtt a primitív elme rendszerint üvöltözéssel meg sértegetéssel reagál, illetve a vellán kívül még esetleg erőszakkal.
Boldog új évet kívánok mindenkinek a szilveszter napján leadott egy nappal korábbi VV-vel és a Bűbájos boszorkák negyedik boszorkányának öltöztetett Anikóval, akinek nyilván hatalmas áldás lehet, hogy még ma is az ápoltakkal kell foglalkoznia ez ilyen év után. Mindenesetre a dekoltázsát a…..
Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei…..
Nbl 2020.12.29 18:29:52
@Bo(a)rder Gamer: Engem csakis annyiban, h ahogy tegnap is írtam, elnézve a múltját és a jelenét, erősen sanszos, h a jövőben durván ki fogja használni egy (vagy több) stricijellegű személy.
Az ő megítélésével kapcsolatban számomra irreleváns.
Nbl 2020.12.29 22:50:04
@csodalámpa: Becskicskították, szarrá alázták.
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
Nbl 2020.12.29 10:15:25
@Ármándójózsi: Akkor ezen az alapon miért nem a szerkiket marasztaljátok el, h nemcsak megtűrik, de még publikálják és ezzel pénzt is csinálnak belőle a csatornának? Ha valakin, akkor rajtuk sokkal inkább számonkérhető lenne, h nem a MeeToo szellemében járnak el vagy alkottak szabályokat .
Nbl 2020.12.29 10:38:51
@VV Erőlegény: Ezt mondom én is, ráadásul a villában nem csak a többiek vannak ott, hanem a szerkik is, közvetve mi, nézők is ... kérdezem, h az itteniek közül volt esetleg valaki a rendőrségen feljelentést tenni?
Nbl 2020.12.29 11:06:13
Büszkén mondhatom a VV hogyvolt csapat nevében én is, hogy VAGYUNK VÉGIG az ünnepek alatt, a mai összefoglalót különösebb történések híján inkább a vizuális tartalmak dominálják majd, úgyhogy giccsparádéra, színkavalkádra és könnycunamira felkészülni, nézzük, hogyan telt a villalakók karácsonya!..
Nbl 2020.12.26 00:12:28
@Alice from madness: ok, csak simán el tudom képzelni, h megideologizálja magának, h azért nézik meg szeretik ... Tudom, h van a gyűlöletből nézők kategóriája, annak idején mikor képernyőre került, haverom is kérdezte, h nézem-e, mondom még nem láttam, azt mondta, "nézz bele, mert ekkora faszt nem látni máshol" és pár részt meg is néztem, de ott még inkább a röhögsz rajta kategória volt, hosszabb távon fárasztott, de nem volt az az érzésem mikor megláttam, h gondolkodás nélkül b@sznám agyon egy szívlapáttal. Most viszont így érzek és ugyan néha rápróbálok,de tényleg sosem bírtam pár percnél tovább nézni, szóval sajnos nálam nem jön be h azért nézzem mert utálom, másrészt viszont simán el tudom képzelni, h az Győzike-show nézettsége alapján tényleg elhiszi, h őt sokan szeretik. Nekem egyébként a BV-be egy olyan figura sokkal jobban tetszene mint a Gyagyás (aka Aurelio), őt is lehetett utálni ha valaki azt szereti, de valahogy mégsem volt egy pondró aki miatt nézhetetlenné válna a műsor. Mondjuk a Gyagyás maga alatt vágta ki a fejszét az ügyeivel, de ez már más lapra tartozik.
Nbl 2020.12.26 00:22:48
@Adamadam: én sajnos nem tudok ilyen előrelátóan gondolkodni, bár megértem az aggályaidat ... Én ha valakit utálok, azt nem akarom nézni ha nem muszáj, ezért nem nézem a BV-t sem a nyomorult Hozé miatt. Főleg, h nem is kell mind a négyet kidobni, Renault meg Gina (meg a csöcse) szó nélkül fognak átállni a másik oldalra, szóval a túlkormányzott Amanda után már csak a becsicskító gonosz törpét kell kivágni és vége a marakodásnak.
Nbl 2020.12.26 01:39:37
@Niemandhäuser: egyébként az milyen vicces már, h Fru mennyire fel volt háborodva, h őt tartják a leggyengébbnek és egyébként valszeg tényleg az, de nem azért mert nem csinál semmit, hanem mert csak a hülye nem látja, h miért van Rönóval (volt is ilyen szavazás, vmi 80% gondolta, h érdekből) ... De ha ez nem lenne elég, ... a csicskítással meg a szarrá alázással tovább vágja a fejszét ... Mondjuk nem is értem, hogy nem gondolja, h a nézőknek szimpatikus lesz amikor a szart kavarta, h direkt provokálják Mercit ... Vagy azt hitte, h nem mutatják meg? Bár leginkább semmit sem gondolt, mert mostanra egy romlott ösztönlény lett belőle, amit az is mutat, h a saját szikladzilárd elhatározását a villában nem töcskölésről is simán elengedte.