Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zommmmmbi

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn nálunk vendégeskedett Emmanuel Macron francia elnök. Ő ugyan egy fiatal arc az európai politikában, mégis a világ egyik atomhatalmát vezeti, és köztudott, hogy nem igazán van barátságba a magyar miniszterelnökkel. Most viszont ide jött, a "darázsfészekbe", ahol a visegrádi országokkal…..
A mai generációnak talán már semmit sem mond Gudrun Ure neve. Na, nem mintha mi annak idején tudtuk volna, hogy ő alakította a Szupernagyit. A stáblistát nem igazán olvasgattuk, mindig a lényegre voltunk kíváncsiak. A 80-as és a 90-es években tucatnyi gyermekműsor volt a televízióban. A népszerű…..
zommmmmbi 2021.06.25 23:25:42
Ez nem egy boldog cikk, írni sem volt könnyű, és olvasni sem lesz az. De nem is az a célom vele, hanem az, hogy megpróbáljam ismét felhívni a figyelmet arra, miért felelőtlen és rossz döntés kiengedni a cicánkat az utcára. A cikk végén szereplő képeket és tragédiákat látni mindig nehéz, de talán ha…..
zommmmmbi 2021.04.19 21:20:09
@Bunkóné Barom Ildikó: Nem zavarnak a legyek. Annál nincs jobb, mint ki be mászkálni a kertbe.
Zoltán garanciális mikrofonja továbbra is jól működik, ám a hozzá tartozó, azzal együtt használt állvány már kevésbé. A kereskedő segítőkész, de a nagyker szervize nem tud mit kezdeni a problémával. Sőt, szerintük a törésre nincs garancia sem, úgyhogy továbbküldtük a levelet a fogyasztóvédelmi…..
Az elmúlt napokban megtörtént, hogy a XXI. század politikai kommunikációs csatározásai az állítólagosan az egyik legfontosabb EU-s tisztség személyi kérdéseit, nevezetesen Ursula von der Leyen jelölését is háttérbe tolták: feltűnésével határokon átívelő munka vette kezdetét, hogy a posztokért vívott…..
1880-as évek. William Leonard Hunt, azaz "A Nagyszerű Farini" a híres viktoriánus showman pózol a Kraóval, a laoszi kislánnyal, akit a majom és az ember közötti evolúció "hiányzó láncszeme"-ként mutogattak a vásárokon, cirkuszban. Valójában Krao csak fokozott szőrösségben, hirzutizmusban szenvedett..
Ma van a gyermekek jogainak világnapja, így nekik is joguk van ahhoz, hogy nyugodt körülmények között tudjanak nyaralni a családdal és békésen tudjanak játszani egy külföldi országban is...
zommmmmbi 2018.11.21 22:11:05
@Terézágyú: Nem, ezt nem úgy hívják, nálunk is mosogatnak a gyerekek és elmennek bevásárolni. Sőt, a szobájukat is kitakarítják.
Az EU abban bízik, hogy az anyagi támogatás megvonásának kilátásba helyezésével jobb belátásra tudja bírni Orbán Viktort, akit már legfelső szinten is kérdőre akarnak vonni. Ausztriában is ezerrel megy a sorosozás, a szélsőjobbos Szabadságpárt vezére tényként kezeli a magyar miniszterelnök…..
Ne áltassuk magunkat, ez itt a Ground Zero. A Fidesz újabb kétharmada minden eddigi ellenzéki stratégiát, elképzelést, munkát érvénytelenített. Mint ellenzék, másodszor futunk neki a Fidesz leváltásának, és másodszor vallunk nagyjából ugyanúgy kudarcot.  A legegyszerűbb lépés most a bűnbakkeresés.…..
Régen volt már magyar tematikus poszt, itt az ideje bepótolni a hiányosságot. Kivételesen 30 fotót nézhettek meg országunk múltjából. Ígérem a jövőben sokkal több magyar képet nézhettek meg. SOKKAL többet. Csak meg ne unjátok :) "Szerecsen honvéd a körúton, arab betűs transzparensek május elsején,…..
zommmmmbi 2018.03.12 00:04:10
Eddig bárkit kérdeztem a 24 órai zárás mellett kampányolók közül, senkinek se volt kidolgozott, közép-, vagy hosszú távú terve arról, hogy mi lesz a kerülettel, ha bedől a Bulinegyed. Ongjerth Richárdot, a Magyar Urbanisztikai Tudásközpont vezető tanácsadóját arról kérdeztem, milyen jövő vár erre a…..
1905 körül. Engedély nélkül dolgozó, letartóztatott prostituáltak a cári Oroszországban..
Amikor a szezon elején előszedjük a pincéből/sufniból/garázsból a cserepeinket, kaspóinkat, ültetőedényeinket, bizony látható, hogy idővel kopnak, fakulnak, sérülnek. Persze olyan is van, hogy szimplán csak megunjuk a sima, egyszerű külsejüket, és valami újdonságra vágyunk. Egy csipetnyi…..
zommmmmbi 2017.12.06 13:48:37
@NB Tímea: Elnézést, hogy csak most vettem észre a válaszodat, köszönöm szépen!
Lényegében semmi mást nem kell csinálnia a magyar kormány első emberének, mint rendet tartania a saját pártjában, illetve ellehetetleníteni a külső ellenséget, vagyis az ellenzéki pártokat. Négy hónappal az országgyűlési választások előtt azért tűnik reménytelen vállalkozásnak a Fidesz leváltása,…..
A Mintel kutatási eredményei szerint a szingli nők 61 százaléka, a szingli férfiak 49 százaléka boldog csupán. A számok azt is megmutatják, hogy a megkérdezett nők 75, a férfiak csak 65 százaléka nem is kezdett aktív társkeresésbe az elmúlt évben...
zommmmmbi 2017.11.17 15:25:20
@Drednaught: Atyavilág! Ezt te komolyan gondolod? Te csak ne féltsd a mi gazdasági erejünket! Nézz már körül! TI nem tudtok nélkülünk élni, mi egészen jól elvagyunk. Egy férfi, ha meghal a felesége pár év múlva követi, de egy nő vígan eléldegél vagy 20-25 évet.
Ázsiai nők....aha. Ameddig van pénzed. Mint, ahogy a prosti is pénzbe kerül. A férfiak nagy része viszont csóró, mint a templom egere. Mi ingyen jutunk hozzá, amit nektek meg kell fizetnetek. És a VR nálunk is működik.
zommmmmbi 2017.11.17 17:33:59
@csentecsa:
A nők már nemigen akarnak szülni. Nem tűnt fel? Egyszerűen nincs már meg bennünk az a vágy, mint nagyanyáink idején. A nők pontosan ugyanolyan boldognak képzelik el életüket gyerek nélkül, mint gyerekkel. Nézz csak körül. És a kornyezet is sokkal megengedőbb, senki sem cseszegeti őket, hogy miért nem szülnek. agg- vs vén? Nekem egyforma a kettő, bár az utóbbi 20 évben nem hallottam egyiket sem.
zommmmmbi 2017.11.17 17:41:29
@Drednaught:
Ennyi marhaságot!

Persze te jobban tudod, hogy a női szexualitás mire épül. És hogy mi hogyan érzünk. Meg nekünk nem működik a VR. Nagy lesz a pofáraesés. Te meg az ázsiai nők.....Tehát neked nem jut európai, neked pénzért kell majd venni rabszolgát. Te szegény.
Ti még a nőiteket sem tudjátok megvédeni az ázsiai betolakodóktól. Micsoda szégyen!
  Szokatlan dolgok történnek manapság. Tegnap délután kiadta az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra a piros riasztást!? Na de mi a csuda az a piros riasztás? Idézem az OMSZ honlapjáról: „Veszélyes, komoly károkat okozó, sok esetben emberi életet is fenyegető időjárási jelenségek, amelyek…..
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
Durván megosztotta a politizáló közönséget a Momentum tegnapi akciója, jelesül hogy Fekete-Győr András és néhány társa váratlanul bementek az Origo szerkesztőségébe, hogy kamerák előtt kérjék számon az ott dolgozó "újságírókat". A Momentum rajongótábora lelkesedik a produkcióért, eközben mások (a…..
Ez a föld alatti vasút nem az átlag polgárok kényelmét szolgálja, hanem az amerikai szenátorokét...
Mint tudjuk, Orbán Viktor1) A kvóták ellen van. 2) Szereti a kerítést. 3) Le akarja zárni a görög-török határt. 4) Beszélt néha arról is, hogy a menekültkérdés megoldása Törökország, illetve Szíria. Igen ám, de ahogy arról már írtam, 3 hülyeség, mert a görög-török…..
Abszurditásában egyenesen szürreális, ám attól még igaz: ősszel népszavazni fogunk arról, hogy az Európai Unió mit tehet vagy nem tehet meg a migránsválság kezelésében. Ennyi erővel szavazhatnánk arról is, hogyaszongya: akarja-e, hogy az Amerikai Egyesült Államok a magyar Országgyűlés hozzájárulása…..
zommmmmbi 2016.05.16 13:20:02
@fideszes Bróker kormány: Szerintem akkor az 5 millió határon túlira gondolt.
zommmmmbi 2016.05.16 15:15:36
@fideszes Bróker kormány: A határon túli magyarokra gondolt. Azonos történelem, azonos kultúra, azonos nyelv.