Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tollforgatoterrorista

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kép forrása: epresso.hu "Rohanok vissza a Parlamentbe, hogy le tudjak ülni a pedagógus-szakszervezetek képviselőivel, akik sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítani." - idézte az FN24 Balog Zoltán minisztert. Erre én csak azt tudom mondani: ha az emberi…..
A kormányközeli Századvég közvélemény-kutatást végzett arról, hogy a lakosság mennyire tartja fontosnak az azeri baltás gyilkos ügyét, szerintük ki a felelős és ki tehet arról, hogy kiengedték a férfit. Hogy ne legyen kétség afelől, hogy a kormány szempontjából is…..
Most már hivatalos: az azerbajdzsániaknak eszükben sincs magyar állampapírt vásárolni. Ha a magyar kormány arra bazírozott, hogy a baltás gyilkosért cserébe majd kapunk pénzt, hát nagyot tévedett. Egy egyébként is szégyenletes történet irtózatosan ciki vége.kép:napi.hu A…..
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Mindenek előtt leszögezném, hogy nem örülök a nem tandíjnak hívott tandíj bevezetésének a felsőoktatásban. Egyáltalán nem tetszenek azok a folyamatok, amelyek a magyar felsőoktatásban reform néven zajlanak. Nyelvvizsga nélkül azonban senki ne kaphasson diplomát. Hat…..
(Kép: Origo) Bokros Lajos panaszt tett az Európai Parlament elnökénél, mert a parlament épülete előtt zajló focitorna miatt nem tudnak dolgozni, ezért tovább fog hanyatlani az uniós gazdaság. Bokros Lajos nem szereti a focit, legalábbis zavarja a munkában – ez derül ki egy…..
Mivel ez most úgyis aktuális, ezért - érettségiző módjára - szövegértési feladat keretében elemzem korunk nagy publicistája, Matolcsy György (civilben nemzetgazdasági miniszter) friss írását a neoliberális szabadpiaci gazdasági modell bukásáról és a győzedelmes magyar…..
Azt mondja a Magyar Villamos Művek vezérigazgató helyettese, hogy nehéz helyzetben van a negyedik mobilszolgáltató. Tudjátok, az, amelyik március végén alakult az állam pénzéből. Vagyis a miénkből. Hát ez bizony probléma!Azt is mondja Bánfi László, hogy életbevágóan fontos,…..
Április 23-án kora délután azzal zavarta meg a kormány az újságírók ebéd utáni sziesztáját, hogy kiadta a Széll Kálmán-terv javított, felturbózott változatát, a konvergencia-programmal együtt. Aki hajlandó volt átböngészni az 500 oldalt, sok nyalánkságot találhatott…..