Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bial

94 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Far Cry sorozat recepje egyszerű s mégis nagyszerű. Fogj egy hatalmas vadregényes területet, pakold tele vérszomjas ellenfelekkel, adj hozzá mindenféle járművet, végül tőltsd fel egy vagon fegyverrel és már kész is az ideális sandbox koktél, ami hosszú órákra képes a monitor…..
Warzone blog Oldal bemutató 2014.06.01 16:46:00
Sziasztok! Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy új filmes oldalt, ahol a legfrissebb filmeket nézhetitek meg ingyen. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már rég nem töltök le filmeket, vagy sorozatokat. Tök fölösleges pazarolni a gépen a tárhelyet, amikor a gépeden a…..
American az egyik kedvenc játék designerem és szerintem, akik játszottak az Alice játékokkal, azok értik, hogy miért is mondom ezt. Az úriember kézjegyének számít, hogy gyermekkorunk kedvenc meséit elborult horror sztorivá alakítja át. A varázslatos erdőből egy lsd fűtötte…..
Sziasztok! Remélem élvezitek a szünetet. Ugyan nem a megszokott időben, de ismét itt vannak a jövő heti megjelenések. Egész jó kis kollekciónak ígérkezik a mostani felhozatal. Tudjátok mit nem is lövöm le a poént, lessétek meg magatok. Folytatás a tovább után... Company of…..
 A Call of Juarez sorozat a lengyel Techland stúdiójából indult útjára. Az első rész kissé lapos játékmenete ellenére, főként a Western filmes hangulatáért, na meg a szemet gyönyörködtető grafikája miatt sikeresen belopta magát a játékosok szívébe. Majd a Bound in…..
Sziasztok! Elérkezett az E3 utolsó napja. Los Angelesben már nem is tudom hányadik alkalommal került megrendezésre a játékszakma legnagyobb rendezvénye, ahol a fejlesztőcégek és a hardware készítők bemutathatják a legújabb alkotásaikat a nagyközönségnek. Aki követte…..
Sziasztok! Van egy jó és egy rossz hírem. A jó hír az, hogy még egy hét és itt a nyári szünet, bár ezt szerintem sokan jobban is tudjátok nálam. :) A rossz viszont az, hogy a jövő hétre összesen három játék érkezik és ezek közül egyik sem pc-s cím. Azért a PS3 tulajoknak…..
Sziasztok! Ha péntek, akkor Játék Megjelenések. A jövő héten végre kipróbálhatjuk a Capcom új emlék hackelős játékát a Remember Me-t vagy irthatunk zombikat a State of Decayben. Nem fogott meg? Akkor húzz szuperhős ruhát és küzdj a haverokkal online a Marvel Herosban. A lista…..
+ Informatív.+ Remek jelentek a játékból.+ Rövid, tömör.Szovi ..
Bial 2013.05.31 16:01:15
Sziasztok! Remélem mindenki túlélte az elmúlt öt napot. Ismét itt a Heti Játék Megjelenések és hozzuk nektek a legfrissebb kipörgetni valót. Jó hétvégét mindenkinek. Csak erre tessék.. Wargame: AirLand Battle PC GRID 2 Xbox 360, PS3 Leisure Suit Larry:…..
A 4A Games rádióaktív lövöldéje, a Metro 2033 tuningolt grafikus motorját használja és helyenként eszméletlen látványvilággal kényezteti a játékosokat. Azonban hiába a végletekig polírozott motor, az idillbe helyenként mégis csak belerondítanak a különféle bugok. Hogy…..
Sziasztok! Ismét itt a hétvége és szállítom nektek a legfrissebb játékokat. A pc-s szekció ezúttal sajna nem jut AAA kategóriás játékokhoz, de azért nem fogunk unatkozni. Lesz itt vadnyugati FPS móka, anime stílusú - vámpírvadász - Diablo klón és új Resident Evil cím. Konzol…..
Lássuk csak a jövő heti felhozatalt: Rádióaktív kalandtúra Moszkvában, érkezik a Metro 2033 folytatása. Dönts egy (virtuális) világ gazdasági egyensúlyáról a PS3 mögül a többi játékosra lövöldözve. Ez a Dust 514. Lődözz labdákat és gyűjts gyémántokat a Traveben. Vagy…..
Mindig is szerettél volna Amerika elnöke lenni? A Saints Row 4 segítségével, még ha csak virtuálisan is az USA első emberének a bőrébe bújhatsz. Az alábbi trailerben megismerkedhettek az elnökkel, aki politikusi pályája mellett szuperhősként dolgozik. A SR mindig is a GTA elmebeteg…..
A Bathesda nagyszabású terveket ígért 2013-ra. Úgy fest a gépezetük beindulni látszik, a twitter oldalukra feldobtak egy pár képet, amik egy bizonyos Project Tungstenből származnak. Ez a bizonyos projekt nem más mint a legújabb Wolfeinstein, amiről az alcímén kívül nem sokat…..
Az EA hivatalosan is bejelentette a folytatást, ami várhatóan jövőre meg is jelenik. A Sims 4 az ígéretek szerint ezúttal valóban kihozza a simek szívét és lelkét. Emberkéink valódi érző lényekként fognak reagálni az egymással és a környezettel való interakciókra, valamint…..
Warzone blog Candybox | Let's Play 2013.05.07 20:15:13
Tegnap találtam ezt a 'gyöngyszemet' és nem bírtam megállni, hogy ne készítsek róla videót. Aki szeretné kipróbálni az Katt ide. Vigyázat elég addiktív! :) ..
Nem egészen értem, hogy mi alapján történik a játékok megjelentetése. Egyik héten annyi van, hogy az ember nem győzi kapkodni a fejét, máskor meg örül, ha össze tud kaparni pár játékot. A jövő heti termés: két indie játék pc-re, 3ds-re pedig érkezik mindenki kedvenc olasz…..
Warzone blog Új Design 2013.05.03 18:41:28
Sziasztok! Amint azt látjátok egy kicsit besötétítettem az blogon. Nyáron tervezem, hogy teljesen átalakítom a blog arculatát, de addig is láthatjátok, hogy milyen irányba szeretném terelni a dolgokat. Arrak kérném minden kedves olvasónkat, hogy kommentben, vagy jobboldalt a…..