Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember)

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ejnye! Most aztán tényleg elég! Az Orbán kormány kétéves ténykedésének értékelésekor is csak a Közgép, az oligarchák, meg a föld? Hallatlan, hogy mit meg nem enged magának az ellenzék. Eszem megáll, szegény Budai tekintetes urat baszogatni hálát adó néma áhítat helyett?…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.30 14:24:01
@Fabius:

Nem hagynátok már abba? Zavartok. Menjetek szobára...

Köszönöm.
Morcos Bajusz házelnök tegnap aszonta a Nyírő József nem-újratemetésen: válasszuk szét az irodalmat a politikától. Ebben az esetben hajlok erre én is, sőt, tovább megyek: hagyjuk ki belőle Nyírőt, és foglalkozzunk kizárólag a politikával. Mert a székelyeknek adott pünkösdi…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.28 11:11:02
Egy többlépcsős unortodox igazságszolgáltatási reformra van szükség, amely lehetővé teszi a társadalmi elvárások becsatornázását a büntető igazságszolgáltatásba. (Képünkön a társadalmi elvárásokra közvetlenül reagáló igazságszolgáltatás látható.)   A KIM…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.19 18:13:38
@röhögő:

Na, a "demokrata" álarcod mögött azért csak megvillant az igazi arcod, te mocskos liberálboslevik zsidó dög. Kun Béla vére folyik az ereidben, gyilkolni, romolni, zülleszteni és bomlasztani akarsz. Tele vagy elfojtott indulatokkal, mert amikor belenézel a tükörbe, egy disznófejű büdös zsidó tekint vissza rád. Ne aggódj, hamarosan eljön az idő, amikor majd ipari módszerekkel foglyuk eltakarítani fajtádat Európából.
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.19 18:14:08
Érdekes cikk jelent meg a Reflex cseh hetilapban Miroslav Cvrček klaviatúrájából "Magyar gazdálkodás - a mi mintánk?" címmel. Ezzel kapcsolatban nekünk csak cseh mondás jutott az eszünkbe: akinek a kenyerét eszed, annak a dalát énekled. Az alábbiakban a cikk szó szerinti…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.16 13:23:09
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.14 05:57:51
@baliquez:

Hogy jön ide Orbán, te szerencsétlen nyomorék?!?
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.13 10:27:01
@Mdavid89:

Tévedsz és hazudsz.

A legnagyobb példányszámban megjelenő jobboldali napilap a Magyar Nemzet, amelyből kb 40 ezret értékesítenek. Ezzel szemben a Néphazugságból 70 ezer fogy el minden nap.

A legnagyobb példányszámú jobboldali hetilap a Heti Válasz, amiből durván 18 ezret visznek el, ezzel szemben például a HVG-ből 60 ezret.

A legolvasottabb nyomtatott termék a Blikk, amely több, mint 200 ezres példányszámban fogy el minden nap, és gondolom azt te sem állítod, hogy a Blikket konzervatív szellemiség lengi be. A nyomtatott sajtóban tehát egyértelmű balliberális fölény van.

Az elektronikus sajtóban még nyomasztóbb a ballib dominancia. Mondj már nekem egy magas látogatottságú jobboldali hírportált (a Kurucinfót nem számítom jobboldalinak)? Ezzel szemben ott van az Index, az Origó, a HVG.hu, a NOL.hu, az FN.hu,stb..

Megállapíthatjuk tehát,hogy még mindig hihetetlenül nyomasztó a balliberális médiadominancia.
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.13 11:05:07
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.13 11:18:51
@g0d:

Nem most regiztem, csak az előző nickemet politikai okokból több blogról is kitiltották. Nem tudtak szembeszállni a sziklaszilárd érveimmel, inkább kitiltottak. Te sem tudsz vitatkozni velem.
Várható volt, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik: a magyar kisebbségek szempontjából legfontosabb három szomszédos államban sorra olyan kormányok alakultak, amelyek a korábbiaknál biztosan vagy várhatóan kevésbé kooperatív módon viszonyulnak majd nemzettársainkhoz. Az elmúlt…..
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel egy-egy haver, nevét is, címét is tudom, tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton, de leszarom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon a házfalakról csorgó, hazai fájdalom. Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, de…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.11 15:46:05
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Nagyon helyes! Kádár népe szépen kihal, a nép nemzetté emelkedik, a nemzet újjászületik a népben! A gát átszakadt, már nem tudjátok megakadályozni, hogy a nemzet visszaszerezze a büszkeségét! Újra felemelt fejjel fogunk járni! Vége a judeoliberális elit uralmának, a történelem félremázolása és meghamisítása most már eredménytelen! A Magyar Ember felébredt!

Minden és mindenki oda kerül, ahová való!

Gomba módra szaporodnak majd Horthy, Bethlen, Teleki, Jány, Klebersberg, Prohászka Mindszenty szobrok az országban!
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.11 15:58:27
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Svábmagyar vagyok. Ezt már egyszer megbeszéltük. Akkor sikeresen kiokosítottam mindenkit arról, hogy a svábok jól illeszkednek magyar nemzettestbe, nem számítanak fajidegennek. Természetesen vannak olyan népek is, melyeket a magyar nemzettest nem képes befogadni és kivet magából.
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.11 20:38:21
@Penivaldes:

Az mi?
Ukončete, prosím, výstup a nástup, dveře se zavírají - aki életében egyszer járt Prágában, bizonyára örökre megjegyezte a metrók indulása előtti figyelmeztetést. Május 9-én hangzott el először a ma mobiltelefoncsöngésként is használt ikonná vált mondat: harmincnyolc éve…..
A bátor görögök elküldték a francba a megszorításokat, sej. Úzó legyen húzóra, éljen a bátorság, Hermész meg ne ingassa azt a buta fejét odafönt az Olimposzon, ment leváltják őt is egy pillanat alatt. Lássuk be, ha görögök lennénk mi is tiltakoznánk ezerrel: mi az már,…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.10 01:43:32
@a szív fészkei:
Kevés alvással is beérem, és ha szép az idő, szívesen járok éjszakánként egy-két órát a völgyben, fokossal az oldalamon (a fokos két dolog miatt is praktikus: sok errefelé a kóbor kutya és a vaddisznó, no meg persze a falu végén lakó cigányokban sincs bizalmam).
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.10 02:02:45
@a szív fészkei:

Ebben tévedsz. Az állatokat azért teremtette az Úr, hogy az ember uralkodjon felettük.

Mózes I. könyve 9. rész:

És féljen és rettegjen tőletek a földnek minden állatja az égnek minden madara: minden a mi nyüzsög a földön, és a tengernek minden hala kezetekbe adatott;

Minden mozgó állat, a mely él legyen nektek eledelűl; a mint a zöld fűvet, nektek adtam mindazokat.
Ritka pillanat esett meg Orbán Viktorral tegnap a parlamentben: sikerrel jósolt jövőt. A felcsúti Nostradamus szerint el fogjuk zavarni a francba, és sokkal csúnyábbakat fogunk közben a fejéhez vagdosni, mint Karácsony Gergely. Ez minden bizonnyal így lesz, ugyanis Kedves Vezetőnk…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.08 09:30:39
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.08 19:19:20
@Fabius:

Drága Fabius!

Hazudsz. Már anyád méhében is hazudtál. Egyszer s mindenkorra számoljunk le azzal a rágalommal, hogy a görögök a lustaságuk és a túlköltekezésük miatt kerültek bajba. Én német származású vagyok vagyok, de a messzemenőkig nem értek egyet azzal az egyre elterjedtebbé és elfogadottabbá váló vélekedéssel, miszerint a protestáns germán munkaetika felsőbbrendű, és a mediterrán népek a lustaságuk miatt süllyedtek el. Azzal természetesen egyetértek, hogy problémát túlköltekezés és a költségvetési egyensúly hosszú ideig tartó teljes semmibevétele eredményezte, de ez az állam és a politikai elit bűne, nem a görög embereké. A gyermekeit egyedül nevelő görög anya kurvára nem tehet arról például, hogy török-görög hidegháború miatt a görög kormány horribilis összegeket költött hadászati kiadásokra, és az ország a méretéhez viszonyítva nevetségesen nagy hadsereget tart fenn. A görögök ugyanabba a csapdába estek, amibe mi is belesétáltunk, de hála Orbán Viktornak és nemzeti kormányának mi már kifelé tartunk a gödörből. Ezért haragszom rád, kedves Fabius. Mert nem veszed észre, hogy Orbán Viktor nem keresi a saját hasznát, hanem másokat mindig maga elé helyez. Éjjel-nappal dolgozik értünk, alig látja a gyönyörű családját. Lévai Anikó nyilatkozta nemrég, hogy gyakorlatilag csak hajnalban és késő este látja a Viktor, de van, hogy napokig eltűnik otthonról. Orbán eme páratlan önfeláldozását a legnagyobb elismeréssel és főhajtással kellene kezelni, de te csak mocskolódni tudsz.

Van neked szíved?
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.08 19:34:37
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

A kisujjam bütykébe több értelem szorult, mint beléd és ebbe az egész szánalmas bandába.
„Tekintsétek, miként könyörög Istenhez, hogy küldjön el valakit, aki megváltja mindettől a kegyetlenségtől és barbár gyalázattól. Nézzétek, mennyire kész egy zászlót követni, csak legyen, aki felemelje.”Niccolò Machiavelli: A fejedelem - 1513 Egy ország…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.08 11:26:43
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.08 16:50:53
@Putyilov gyári melós:

Takarodj a kurva anyádba, te büdös komcsigeci!
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Az Orbán kormány folytatja kommunista múlt takargató hagyományát, mert az olyan nemzeti - oppardon, Nemzeti - mint minden amihez nyúlnak. Oszoljunk, mint az  utolsó hitelességmorzsa emésztése után keletkezett fideszes…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.07 17:50:59
@Marcangoló Korelnök:

Az apád túrós fasza az SZDSZ, te buzeráns geciláda!
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.07 20:58:52
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Kurvára unalmas ez a tehenezés, ráadásul a legkisebb mértékben sem idegesít, tehát az eredeti célját sem teljesíti (ami nyilvánvalóan a keresztény női mivoltom megbecstelenítése).
Két hete vártuk ezt, mióta kiderült, hogy Karácsony Gergely megvárja a miniszterelnök válaszát azzal kapcsolatban, hogy „Vannak-e oligarchák a Nemzeti Együttműködés Rendszerében?” Ugyanis ha háromszor nem válaszol a miniszterelnök, negyedszerre kötelezően ott kell…..
Jelen történelmünket két fordulat alakította ki. Az elsőről sokat írtak: arról, hogy a Fidesz 1993 körül átment a jobboldalra, és ott meghatározó párt lett. A részletekről keveset tudunk, jól működik a fideszes hallgatás fala. De a tény közismert. A másik fordulatot Orbán…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.07 16:53:53
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.07 17:00:32
@dennisthemenace:

Az írás értékét és célját ennek fényében kell megítélni.
 - Magyarország ma olyan hely, ahol kormányzati politikusok előbb megjelennek az Élet Menetén, aztán hagyják, hogy Horthy-szobrot avassanak.- Magyarország ma olyan hely, ahol több százmilliárdos megrendeléseket kap a kollégiumi szobatárs és volt fideszes pártigazgató, a többi…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.07 09:51:36
Adjonisten, Megváltó, Megváltó! Jöttünk rokon országból. A pénzünk is mind elfogyott, mangalicánk is megrogyott, hoztunk semmit hat marékkal, lejárt gyógyszert vasfazékkal. Én vagyok az Orbi cár, aki önkéntes király.(via)Kedves Vezetőnknek…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.04 14:47:56
@Fabius:

Abban tökéletesen egyetértek, hogy az ellenzék tehetségtelen, megosztott, impotens (és inkompetens), enervált, stb. A tisztesség kedvérét még annyival kiegészíteném ezt a megállapítást, hogy a magyar történelem egyik legkiemelkedőbb alakja, Orbán Viktor mellett nem könnyű nagynak és jelentékenynek látszani, tehát az ellenzék súlytalansága és láthatatlansága nem lenne ennyire szembeötlő, ha Orbán Viktor helyett valaki más vezetné a kormányt. Orbán Viktor olyan államférfi, aki mellett eltörpül kora minden alakja.

Elfogadom azt az érvelést is, hogy Orbán Viktor súlya és befolyása miatt kap több felületet a blogodon. De kérdem én, miért kell ebben az oktalanul és erőltetetten gunyoros stílusban írni róla?
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.04 15:05:30
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ebből is látszik, hogy egy rohadt Ávós-ivadék vagy! Te csak verbálisan szeretsz rugdosni, de fogadni mernék rá, hogy az egyik ősöd az Andrássy út hatvan sötét, nyirkos pincéjében ártatlan embereket rugdosott halálra a vasalt csizmájában.
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.06 19:05:48
Varánusz Káder János színrelép 2012.05.02 05:38:00
Nagy nap ez a mai, kedves Feleim, hisz ma döntő többséggel választja Skiccutódnak a parlament Káder Jánost. Nem lesz átbaszós trükközés, mint Sólyom esetében, se zacsitasli, mint SkiccPali eskütételekor, szimplán és unalmasan - az elnök úr személyiségéhez méltón - lezajlik…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.02 12:48:55
Mától - elvileg - 5 évre Áder János az ország köztársasági elnöke. Ennek kapcsán megvizsgáltuk az erősségeit, a gyengeségeit, a benne rejlő lehetőségeket, és a megválasztásával járó veszélyeket.  ErősségekA pártok, így a Fidesz-KDNP 2/3-os többsége teljes…..
sorok között Ülj le Feri, egyes 2012.05.01 12:25:00
Őszintén szólva egyre jobban szórakoztat a nagy magyar szakdolgozat-háború, és kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő bukó. Balegyenes-Jobbhorog. A helyzet viszonylag egyértelműnek tűnik. A KISZ-es megbizatása miatt elfoglalt Gyurcsány Ferencnek nem volt ideje holmi…..
Ma reggel 6 óra 49 perckor (a vonyarcvashegyi Szent Mihály dombon figyelve a napfelkeltét) értesültem a lesújtó hírről: Valamikor tegnap este 8 óra után, a végső csapást a Hír Tv keze által elszenvedve, Gyurcsány Ferenc tragikus hirtelenséggel politikailag elhunyt. Az a fajta…..
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.01 06:01:00
@JakoJonny:

Az eddig nyilvánosára került információk alapján azt állapíthatjuk meg, hogy Gyurcsány Ferenc a volt sógora azonos című, négy évvel korábban írt dolgozatának első 35 oldalát egy az egyben ellopta és bármiféle módosítás nélkül a saját nevét rábiggyesztve adta be.

Ez nem plágium, ez lopás. Fletó még arra sem vette a fáradtságot, hogy új címet adjon a dolgozatnak.
Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember) 2012.05.01 06:01:51
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..