Regisztráció Blogot indítok
Adatok
termesz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még Pál apostol szelleme is felidéztetett a szombati Csillag születik fináléjában. Volt itt minden, de jobbára a hamarosan induló X-faktor promótálására fordították ezt a két órát, és hogy ki nyert? Nos, a jó. A jó nyert, mert a jó nyerő. Vagy, mert kell a következő…..
Puzsér Róbert szerint azért nyerhette Mészáros János Elek a Csillag Születiket, mert a nyugdíjasok ezúttal is bizonyították, hogy "övék a hatalom". "Ebben az országban a fontos és a kevésbé fontos kérdésekben is a nyugdíjasok döntenek. Sajnálom a Quantumot,…..
termesz 2012.06.03 23:20:34
@AnnaKarenina: a 62 éves még nem utazik ingyen.:) És azt hiszem, h túlzás azt gondolni, Puzsér minden nyugdíjasról beszél. Csak egy jellemző viselkedést írt le, amiben amúgy igaza.
termesz 2012.06.03 23:25:10
@AnnaKarenina: nézzél meg egyszer egy nóta estet (és annak közönségét) és szerintem vissza vonod amit 68-ról mondtál.:)
 Quantum XXL, Szirota Jennifer, Mészáros János Elek. Ha ez egy parlamenti választás lenne alacsony részvétellel és agresszív nyugdíjas hordákkal az urnák előtt, akkor MJE vélhetően zárójelbe rakná az orbáni kétharmadot, és valahol 70-80% környékén állna be a…..
termesz 2012.06.01 10:33:02
@*azta*: gondolom így a Puzsér kezébe kerülne a döntés.:)
Hallatlan disznóságot leplezett le a Bors: a Csillag születik adásmenetében nemcsak előre leírják a zsűritagoknak, milyen sorrendben mondhatnak viccesnek szánt véleményt, de azt is kikötik, mit szabad ekézniük és mi az, ami szigorúan tilos. (fotó: Birton Szabolcs, Bors) A…..
termesz 2012.05.21 23:13:57
@Megdobbent: érdemes lenne nekifutnod még egyszer az értelmiségi és a könyvtáros definíciójának. Talán nem írnál ilyen sötét baromságokat. Egyébként is van vmi torz bája annak, h vki ezen a szenny blogon oktat értelmiségi státuszról. Valahogy nem úgy képzelem el az elit értelmiséget, h éjszakánként az indexen kommentel.:)
ZSŰRITAG BLOG Epilógus 2012.05.08 00:34:00
Koptatom a pofámat, próbálok érvelni, magyarázni, miközben a Ghymes már hibátlanul reflektált a jó lovas katonára meg a giccses militarista romantikára. Örülök, hogy vannak olyan polgárai is ennek az országnak, akik nem vigyázzállásba és menetvonalba szerveződnek, ha…..
termesz 2012.05.08 14:45:05
@horganyember: kibaszott ostoba vagy. annyira, h az már fáj. Aki megnézi az Othellot az semennyire sem azonosul az erőszakkal (leszámítva a hozzád hasonló barmokat), aki viszont a kontextusából kiragadott toborzót hallgatja pl. egy magozott cseresznye koncerten, az valóban nosztalgiát érez a régi jó huszárélet iránt...
Húzz el a jó büdös picsába és olyan helyen okoskodj, ahol kíváncsiak rád.
Leköteleznél.
www.youtube.com/watch?v=I5EvWZ4Tydw..
termesz 2012.05.08 11:42:56
@miskagyerek: azért egy csomó dolgot igenis lehet szabályozni. pl. a modellek életkorát és súlyát. 15 éves 185 cm magas 45 kilós kislány ne szerepeljen már olyan reklámokba amik a 20as, 30as korosztályt célozzák. De ott van a fotóbolt, miért is ne lehetne tiltani????

Egyébként nyugaton már létezik ilyen irányú törvényhozási szándék, nem hiszem, h utópia vagy idealizmus lenne Puzsér felvetése.
A torkomnak ugrottak jónéhány fórumon Mészáros előadása után, hogy hogy mertem a háborús romantikát számon kérni a "Jó lovas katonán"? Még a méltán népszerű liberó megmondóember is beállt a sorba, szerinte "a katonáknak jól vagyon dolga,…..
termesz 2012.05.07 12:24:25
@ingenium rusticus /Csellók, gordonkák, doktorik: a dugással szerintem nincs baj. azért a militari vagy a szexi fehérnemű ellen tiltakozni, az nem uaz a kávéház.
termesz 2012.05.07 13:37:44
@Dr Gregory House: Kodály igen, hazudozás, giccs, az eredeti értelmétől való megfosztás: NEM!

És ez így helyes.
termesz 2012.05.07 12:22:32
@Pável: amatőr???? Simándy-díjas énekes. Azt pedig nem amatőrök kapják.

A dalválasztásért, azért a giccs- és sztereotípiahalmazért amit Mészáros előadott szombaton, pedig valakinek felelnie kell.:)
Az erdélyi és a prügyi duó versenystratégiája bizonyára lenyűgözte volna az első világháború tábornokait, akik soha le nem lankadó lelkesedéssel vezényeltek gyalogsági rohamokat a szögesdrótok mögé beásott, gépfegyverrel védekező ellenség ellen. Csakhogy míg a…..