Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sajó d.

703 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett az első előzetes az AMC következő nagy dobásához, a NOS4A2-hoz (érted, mert Nosferatu), aminél hülyébb címe nem is tudom mikor volt egy sorozatnak. A június elején érkező új sorozat koncepciója annyira komplikált, hogy inkább csak a tovább mögött magyarázzuk el...
Szép lassan mindenhol elérhetőek lesznek a Spíler-tévécsatornák, miután megállapodott egymással a Liberty Global és a TV2 Csoport. Ennek értelmében február 1-től a UPC Direct kínálatában elérhető lesz a Spíler 2 is, később pedig a még mindig röhejesen hangzó Jocky TV és a Moziverzum is. A UPC Direct…..
sajó d. 2019.02.01 20:18:22
@Nem Penny hajója: szia, igen, ez utólag került bele a cikkbe.
Január 8-tól, tehát mától átmenetileg szünetel az RTL Klubon a magyarul Balóval, adta hírül a tévécsatorna. A közlemény szerint Baló György maga kérte, hogy egészségügyi okok miatt tartson szünetet a műsor. Négy évnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a…..
sajó d. 2019.01.08 13:49:23
@KapitányG: jaj, nagyon köszi, javítottam is
Austin Amelio is szerepel majd a Fear the Walking Dead ötödik évadában, írja a Wrap. Amelio a Walking Dead torzarcú árulóját, Dwightot alakítja. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Amelio is annyira központi szerepet kap majd, mint az anyasorozatból a spinoffba igazoló Lennie James, vagyis Morgan. A…..
A Netflix múlt év végén váratlanul elkaszálta a nagy sikerű Marvel-sorozatai túlnyomó többségét, mint az Iron Fist, a Luke Cage és a Daredevil, mindössze a Jessica Jones és a Punisher maradt. Utóbbinak eléggé szerettük az első évadát, és hála istennek hamarosan jön a második, amihez egy egészen…..
Azt már valószínűleg mindenki tudja, hogy Donald Trump elnöki pályájának egyik fontos részlete, hogy képtelen nem a tévét nézni állandóan, majd az ott látottakról posztolni valamit Twitteren. A Saturday Night Live c. műsorról például rendszeresen ír valamit, azonban a szkeccsműsor évzáró adása…..
Megvan a Mandalorian, vagyis az élőszereplős Star Wars-tévésorozat szereplőgárdája, és tele van kifejezetten érdekes nevekkel. Azt már lehetett tudni, hogy a főhőst Pedro Pascal alakítja, aki egy mandaloriai pisztolyhős lesz majd. Viszont most bejelentették, hogy Pascal mellett szerepel még Carl…..
Szép hagyománya van már az köztévénél annak, hogy bizonyos híreket és riportokat úgy vágnak meg, majd adnak le a műsorba, hogy az csak részben, vagy egyáltalán ne fedje a valóságot, cserébe tökéletesen tükrözze a kormány üzenetét és álláspontját a menekültekkel kapcsolatban. Egy olvasónk azonban…..
Megegyezett egymással a Telekom és az Andy Vajnához tartozó TV2 Csoport arról, hogy a Spíler 2 év végig elérhető lesz a telekomos ügyfeleknek, méghozzá most péntektől, írja a DTV. A Bajnokok Ligáját és a spanyol első osztályt közvetítő Spíler 2 egyaránt benne lesz a Telekom IPTV-n és Sat TV-n is. Az…..
Tényleg nagyon nehezünkre esik néha elővenni az egyik legrégebbi Fidesz-oldalt, de egész egyszerűen akkora magas labdákat dob fel néha a Pesti Srácok, hogy már hazafias kötelesség azt izomból lecsapni. Történt ugyanis, hogy sajtó-tanulmányutat szervezett magyar újságíróknak a német médiahelyzetről a…..
Elkezdték forgatni Erdélyben a Hackerville-t, az HBO Europe új sorozatát, írja a Variety. A sorozat román-német koprodukcióban készül, és a hírek szerint egy hatrészes kiberkrimi lesz. A cikkből az is kiderül, hogy Temesvár lesz a sorozat egyik központi helyszíne, ahol egy lengyel detektívet és a…..
Elkaszálta az ABC a Roseanne tévésorozatot, írja a Hollywood Reporter. Az 1988 és 1997 között több száz epizódot megért sorozat idén folytatódott az ABC-n, azonban Roseanne Barr, a sorozat ikonikus főszereplőjének kijelentései miatt maga Bob Iger, az ABC birtokló Disney vezérigazgatója és az ABC…..
Elkezdődött a Westworld második évada, ezért az HBO egy különleges kerekasztallal próbálta körbejárni azt a témát, hogy mit jelent a mesterséges intelligencia, mi a jövője a robotikának és egyébként a Westworld tévésorozat hogyan kapcsolódik ezekhez a témákhoz. Az eseményen Dr. Galambos Péter, az…..
Lement az RTL Klub és a TV2 híradója is a választás hajrájában, ezért megnéztük mindkettőt, hogy lecsekkoljuk, a mai országos választás mennyire fontos a két legnagyobb kereskedelmi csatornának. Az biztos, hogy a TV2-n legalább annyira fontosnak találják a gyilkossági és terrorista híreket, mint a…..
sajó d. 2018.04.08 20:50:02
Orbán Viktor 2010 óta kerül minden olyan sajtófelületet, ahol esetleg rendes kérdéseket tehetnének fel neki, de közben viszonylag gyakran szólal meg olyan portáloknak, újságoknak, amelynek a tulajdonosa kötődik a Fidesz holdudvarához. Ilyen például a korábbi független kisgazda Ómolnár Miklós is, aki…..
ez itt kendrick lamar..
Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az Amerikai fater (American Dad) legutóbbi részében nem másról beszélnek a szereplők, mint Soros Györgyről. Az epizódban valahol 4 perc 20 másodpercnél kell keresni azt a részt, amikor Stan próbálja nyugtatgatni Francine-t. Itt a következő párbeszéd zajlik…..
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
Abban nincs semmi újdonság, hogy az elmúlt nyolc év médiaipari változásainak egyik durva velejárója a névtelen, arctalan, tényeket nem tartalmazó vagy elferdítő cikkek megjelenése az olyan kormányhoz közeli sajtófelületeken, mint a TV2 (Andy Vajna), a közmédia, a Ripost (Ómolnár Miklós) vagy az…..
2017-ben nyilvánvalóvá vált, hogy a sorozatpiac akkorára duzzadt, hogy egyszerűen nem lehet már rendesen követni minden apró rezdülését. Éppen ezért fordulhatott elő, hogy olyan szinten elment mellettünk a Big Mouth, a Netflix saját gyártású animációs sorozata, hogy csak most jutottunk el odáig,…..
sajó d. 2018.01.22 16:33:44
@Dr. Bokros: egyrészről őszintén érdekelne, hogy mégis hol a fenébe láttál te bármi SJW marhaságot a sorozatban, másrészről meg csak azért regisztrálni, hogy ezt ideköpd, azért elég értelmetlen dolog :(
A 24.hu információi szerint a Fővárosi Ítélőtábla megállapította, hogy a TV2 Zrt. jogtalanul nevezte el Chili TV-nek Andy Vajna gasztrocsatornáját. A védjegyoltalom ugyanis az AMC portfóliójába számító TV Paprikához tartozik, és most megállapította a bíróság, hogy a Chili TV túlságosan hasonlít a…..
Hét résszel folytatódik a Big Little Lies (Hatalmas kis hazugságok), írja a Vulture. Szintén jó hír, hogy Nicole Kidman és Reese Witherspoon is visszatér, a színészkedés mellett folytatják a produceri munkájukat is. Az évadot Andrea Arnold rendezi, és valószínűleg a történet alapjául szolgáló…..
Kolosi Péter a Sorozatwiki blognak azt nyilatkozta, hogy azért Puskás Peti és Kiss Ramóna vezeti majd a Celeb vagyok, ments ki innen! reality következő felvonását, mert a Rádió 1 nem engedte el Sebestyén Balázst és Vadon Janit. Az RTL programigazgatója elmondta, hogy a Class FM (Balázsék előző…..
comment:com Megszűnik a Sport M 2017.10.31 20:06:43
December 31-től megszűnik az AMC Networks Internationalhez tartozó Sport M, írja a DTV News. A társaság 2018-tól nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a rangos sportesemények minőségi élő közvetítéseire, de mivel a Sport M a határon túl is elérhető közösségi médiaszolgáltatásként működik, a csatorna nem…..
Úgy néz ki akkorára nőtt a Kevin Spacey körüli botrány, hogy a Netflix inkább leállítja a Kártyavár (House of Cards) utolsó évadának a forgatását, legalábbis ezt állítja a Deadline. A stábnak ma reggel küldtek egy közleményt, amiben közölték, hogy meghatározatlan időre felfüggesztik a gyártást. A…..