Regisztráció Blogot indítok
Adatok
E.M.E.

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén tizenhetedik alkalommal került megrendezésre a Melegbüszkeség napja, melynek felvonulása már 2007 óta áll a "hagyományos értékeket vallók" célkeresztjében, akik verbális - vagy amennyiben lehetőségük van rá - fizikai inzultációval, jobb esetben csendes fintorgással…..
Mivé válik ez a város? Mivé válik ez az ország? Rossz látni. Na de  gondolkodjunk kicsit, miért is csinálhatnak ilyet ezek a buznyákok. Azt mondják, hogy a felvonulás az tulajdonképpen csak egy figyelemfelkeltés, hogy elfogadják őket és megszűnjön a velük kapcsolatos ellenszenv.…..
Most volt egy rövid műsor a rádióban melyben arról volt szó, hogy az USA egyes államaiban és már Európában is kezd megszűnni a ő nőnek a férfi pedig férfinak lenni. A szülők már egy Anyuka és Apuka hanem eges és kettes számú szülő. Vajon normális dolog ez? Sok helyen…..
Nagy a baj. Nagy, mert csalódnunk kell. Az oldal - melyet létrehoztunk - kifejezetten a meleg FELVONULÁS ellen jött létre. Nem ellenségeskedésből, csupán azért, mert néhányunk szerint (épp 3500 kedvelőnk van) a melegfelvonulás nem egy erkölcsös dolog. Nem való a keresztényi…..
E.M.E. 2012.04.19 18:43:42
Az úgy volt, kedves tiltakozó, hogy nekem volt egy normális családom. Apu, anyu, hugi, én. Nem éltünk rosszul. Olyan sehogyse, vagyis magyarul, léteztünk, semmink nem volt, de nem nyomorogtunk. Még boldogok is voltunk. Ami azért nagy dolog néha Magyarországon. Ekkor telepedett…..
Több dolog is eszünkbe jutott, hogy mi az amit tenni kéne. Mi az amivel tisztességgel és erővel fel lehet lépni a Magyarországi Melegfelvonulás ellen. Célunk nem a "melegség" betiltása, csupán az, hogy a melegek a felvonulásait ne a köztereken, utcákon csinálják. Ez nem…..
Kedves Olvasóink!Létrehoztuk blogunkat, ahol folyamatos tájékoztatást adunk facebook oldalunk mellett az aktualitásokról, véleményekről, érdekességekről. Blogunkon több szerző boncolgatja majd a homoszexualitás ártalmasságát, de főleg azon devianciáját, mely a felvonaglási és…..