Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hombre.

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indafotóblog Nándi lelépett... 2014.06.03 16:09:16
...de az élet nem áll meg. Mi maradtunk, és igyekszünk továbbra is azt a színvonalat hozni, amit Nándi nyújtott. Lezárult az Önarckép sorozat - Hívd elő magadból Vivian Maiert! fotópályázat. A zsűri már gőzerővel dolgozik a győztes kiválasztásán. A június 6-i…..
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
WadWanda, Németország: Nincs tomboló hóvihar, kiegyensúlyozott, már-már unalmas az időjárás. Minden nap gyenge havazás, tiszta levegő, napsütés és rettenetes hideg jellemző a mostani napokra. View Larger Map     WadWanda: Havazik... WadWanda: JégBirodalma WadWanda:…..
Réka jól menő adventi játékát kiegészítendő, megfűszerezendő, indítunk egy másik hasonló fotógyűjtést és versenyt az Index-szel közösen: Fényes várost keresünk Szinte minden település feldíszíti a köztereit az ünnepekre, készíts néhány képet a saját lakhelyedről,…..
Indafotóblog Napiképek 2011.09.05 10:32:00
arcsikex: Eladó ház hi69: hajnali igéret hombre: EPPUR SI MUOVE shep képe kartonfarkas: A másik oldalról... jupiter-8: Csillagnéző 1. kreashot: ... négy kerék..
Indafotóblog Napiképek 2011.08.23 08:00:00
Twinreni: lampion Pitypangrozi: Fényeső ~dá~: Díszkivilágításba öltözik a Parlament roozStI: üres BKFoto: Pamukkale N.Gyuree: Fények az M0 autóút mentén..
 Az Indafotó rég várt, izgalmas funkcióval gazdagodik. Az Indafotósok mostantól egy-egy téma vagy esemény köré szervezett, közösen szerkeszthető albumokat hozhatnak létre. Az új szolgáltatást Gyűjtemények néven találjátok meg az Indafotón. Miért örülünk a…..
"A jó természetfotós ügyel a környezetére, óvja azt és igyekszik olyan állapotban hagyni, amilyenben találta. Nem rongálja, nem igazítja, vagy módosítja a környezetet egy fotó kedvéért. A jó természetfotós a természetet fotózza a maga naturális mivoltában, nem…..
Csak annyit mondanék, hogy itt a tavasz, visszakerülhetnek a színek a fotókra :) MÚLT HETI KEDVENCEITEK A FALRÓL:   azegbenbalvan: vezess haza hombre fotója bollaeszter: Füst WadWanda: FényÍvek Agnete: Kék és narancssárga kizsgabi: fel is út, le is út Kóc: Bársony dombok…..
 Néhány lelkes indafotós, kihasználva a remek hétvégi időt, kirándult egyet Szentendrére - és ha már kirándult, hát a fényképezőgépüket sem hagyták otthon. Válogattam a fotóikból néhányat a blogra, érdemes végignézni az összeset. Ha kedvet kaptatok a fotósétához,…..
Huszti István, az index fotósa nyerte idén a MÚOSZ nagydíját a Sajtófotó 2010 pályázaton - ezúton gratulálunk neki! Azt hiszem Barakonyi Szabolcsot és Nagy Attilát sem kell bemutatni a fotósok előtt - őket kértem meg, hogy válasszák ki a kedvenc képeiket a bestof2010 versenyen…..
 Az indexen már végigpörgethettétek őket, de attól, hogy a címlapon volt a szett premierje, a blogról sem maradhat le.Ez a 30 fotó az a 30 fotó amit a fotósaik a legjobb 2010-es képeiknek tartanak és tőletek a legtöbb kedvencet kapta. Végignézhetitek őket itt a blogon, a…..
Nagyon tetszik a kompozíció (Berlint is szeretem, a tükröződést is). Egyedül az a fránya keret ami fáj. Hajrá WadWanda csak így tovább!  ..
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
Snexi nevű olvasónk kissé idegesen jelezte, hogy ugyan ő már többször felhívta a Tv2 figyelmét arra a tényre, hogy szar térképet használnak, de nem foglalkoznak vele - hátha majd így. Lehet ábrándozni a hazánkról leválasztott területek visszacsatolásáról akár naphosszat, ez…..
Így utólag az Állatkert sokkal jobb választásnak tűnik mint a Margitsziget lett volna - bár állatkert ott is van, de a fedett hely nagyságrendekkel kevesebb és messzebb is van. 18 résztvevővel ez a fotósétánk volt az eddigi legsikeresebb - ennek köszönhetően két csapatot…..
Ezt a különös hírt nem bírtuk kissé kiigazítva nem újraközölni: a Sporthíradón találtunk beszámolót arról, hogy a bolgár női jégkorong-válogatottat 82 góllal verték a szlovákok. Mindez szeptember 6-án, szombaton történt, a Lettországban rendezett olimpiai selejtezők…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..