Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moli

0 bejegyzést írt és 4574 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Elnézést, egy dögrovás napokkal hátráltatta az esedékes Now felvételét, ezért csak most.) Nagyon drukkoltunk, hogy februárban ne történjen valamilyen nagy bréking, bejelentés, felvásárlás, mert a hónap témájának a PsychOdysseyt akartuk választani. Szenzációs dokumentumfilm-sorozat jött ki a…..
A negyedik évadban készítettünk már kétrészes adást, amikor átbeszéltük a teljes Zelda-korpuszt. Ezúttal hasonló a helyzet, mert most nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint arra, hogy összefoglaljuk minden idők Mario-játékait. Ez egy adásba nem fért volna bele, ezért ezúttal csak a franchise…..
moli 2020.11.05 20:08:12
ez az én 900 korokom: moli.ddns.net/legendofzeldabreathofthewild.jpg

És hogy miért csinálom? Mert minden játékot 90+ %-ra játszok, hisz azért játszok a játékkal, mert tetszik a játék. Ezért nem is érzem olyan nagy teljesítménynek ezt. Vagy végigtolok egy játékot, vagy 1 óra után törlöm.

Ezeket toltam 90%-ra: howlongtobeat.com/user?n=molihu&s=games&completed=1&h=date_complete&v=box
moli 2020.11.05 20:14:50
@moli: ja, és a Breath of the Wildban nem csak a 900 korokot szedtem össze, hanem az összes chestet is, amiből állítólag 1165 van.
moli 2020.11.05 20:27:59
Régen volt fejlesztői portré és régen volt női vendég, most mindkét szempontból kicsit helyére billen az univerzum egyensúlya: jött Klári a Gamer 365-ből, és mesélt nekünk Warren Spectorról. Klárival ugye már volt több emlékezetes adás, és ez is vidámra sikeredett, ugyanakkor mindannyiunk számára az…..
moli 2020.08.04 00:19:44
@Rihárdó: koszi, de ez egyreszt egy automata oldal, masreszt mar sok epizod ota letezik, ezek miatt ketlem, hogy erre gondoltak.
moli 2020.08.05 18:12:40
@Szolo: ez lesz az, köszönöm
Újfajta adással próbálkozunk, ezúttal ugyanis nem egy konkrét cég, fejlesztő vagy játékműfaj múltját járjuk körül, hanem egy nehezebben megfogható jelenséget: egy egyszerre játéktechnikai és narratív megoldást, ami valamilyen szinten mindegyik videojátékban megtalálható. Kedves gyerekek, ezúttal a…..
Drága hallgatóink, Nagy nap a mai, kis podcastünk, a Checkpoint elérte a kerek egymillió lejátszást. Délelőtt még 999,800 körül állt a számláló, aztán ebédeltem egyet, elmentem megnézni az új Tarantino-filmet, és mire visszaértem, Emilio Estevez beköszönt: Vagyis indulásunk óta több mint…..
Akik a kilencvenes években áldoztak némi szabadidőt (esetleg pár vizsgaidőszakot) a M.A.G.U.S. nevű magyar asztali szerepjátéknak, valószínűleg ismeri a Rúna magazin nevét, és akkor már Kis Mészárosét is. KM (mint Kaland Mester, ééérted) egy karikatúrasorozat neve volt, elég jó ahhoz, hogy a…..
moli 2019.02.27 23:41:00
@sykth.com: ennyit talaltam: www.atv.hu/belfold/20131001-friderikusz-ki-jar-jol-az-allamositassal

Itt www.atv.hu/videok?page=2 meg a musor cime sincs a listaban, ez nem valami politikai dolog?
IDDQD Checkpoint Mini #85: Piracy 2018.10.28 00:00:18
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Nem tudom, érzékeltétek-e, hogy mostanában több az időjárási szélsőség, és a világpolitikában is mintha egyre idegesebbek lennének az atomhatalmak, nem is beszélve a hazai állapotokról. Mindez egyértelmű jele annak, hogy az univerzum kezd kibillenni egyensúlyából, aminek oka nyilván az, hogy Sasát…..
Az megvan, ugye, hogy amikor Jack Bauer meredten nézte a CTU-ban a számítógép képernyőjét, és bársonyos hangon suttogva kommentálta az ott látott infókat, akkor Kiefer Sutherland színész egy üres képernyőt bámult? Mert ugye azok nem igazi számtógépek, csak kellékek, műanyag vázak, amik úgy néznek…..
moli 2018.05.23 18:11:49
comment:com Átalakult az RTL Most 2018.02.01 15:17:53
Az RTL egyik nagy restanciája volt az online felületük, vagy legalább annak egy részének, hogy is mondjuk szépen, a kőkorszakból való kiemelése. Az rtl.hu/rtlklub az maradt olyan, amilyen volt, csúnya, szélen üres mezőkkel operáló, szellősen összerakott, nem különösebben felhasználóbarát valami, ami…..
moli 2018.02.02 17:24:49
@Erektnek: 1-es es 2-es pontod nalam, es a mai fiatalok tobbsegenel egybol ervenytelen, mert nekem nincs tv-elofizetesem, nincs tv-m. Ellenben van internet-elofizetesem, bongeszom, kijelzom. Nagyon is van ertelme ennek a weboldalnak.
moli 2018.02.03 16:16:08
@Erektnek:

> Tehát tv-d sincs.

Igen, de nem ertem a kerdest, hiszen fent irtam, mi nem volt egyertelmu?

> Azaz nem nézel TV műsorokat sem maximum sorozatokat?

Nem (a teljes kerdesre), de nem ertem a kerdest, hisz epp az volt a fenti hozzaszolasom lenyege, hogy ramutassak, hogy vannak olyan felhasznalok olyan felhasznalasi korulmenyekkel, melyben hasznos ez a weboldal.

> Gondolom a torrent oldalakoról töltöd le őket és nem egy weboldalról....

Mar minek toltenem le, ha streamen meg tudom nezni az rtl moston?!
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
moli 2017.04.26 13:54:13
@Chat Géza: mert elég rossz, sajnos.
Ismét pár érdekes terméket szeretnék bemutatni. A jó szavazatokat kapó termékeket később tesztelem is! Stresszoldó kocka, fidget Nincs magyar neve az alábbi 5 dolláros kütyünek. Arra szolgál, hogy az ujjainkal tudjunk valamit bizdergálni. Mindenki ismeri a tollát csattogtató, folyamatosan doboló,…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
moli 2017.03.05 14:06:50
@Stöki: inditsunk egy indiegogo kampanyt egy gamepadert Sto:kinek!
10000 forintot csak ossze tudunk gyujteni..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
moli 2017.02.24 23:54:19
@Stöki: plz taggeld be a blogposztot
Szeretem a növényeket, igyekszem rendesen gondoskodni is róluk, mégis a lakásomban lévők valahogy nem érzik igazán jól magukat. Ezért nagyon kapóra jött a Xiaomi kis eszköze, ami a mindenféle szenzorával folyamatosan méregeti a növény körülményeit, és tanácsokkal lát el, hogy mit tegyek, hogy minél…..
Még én sem hittem volna, hogy ilyen létezik, de Kínában van használható, rendesen működő okosóra kettőezerhaszáz, azaz 2600 forintért. Nem egészen 9 amerikai dollárért. Ez már az én szememben is a hihetetlen kategóriát veri. Best buy termék tesztje következik!..
Úgy néz ki, mintha a Top Gear-en átok ülne. Az amerikai változat kaszájáról néhány napja írtunk, az angol változat pedig épp most veszítette el műsorvezetőjét. Az angol Top Gearről azt kell tudni, hogy a BBC megy és korábban úgy jellemezték, mint az autós műsor, ami a nem autóbuzik számára is…..
moli 2016.07.04 20:41:54
@Leadfoot: mar lattam ezt a hirt, de akkor nem olvastam el, mert erdektelen, de jol ertem, hogy lehuzta a gatyajat egy meetingen, mikor allt a farka TIZEN EVVEL EZELOTT es ez szexualis zaklatas? Mi ez a pc-fos mar megint? Az en munkahelyemen valaki ezt csinalna, es HA zavarna, 1) szolnek a fonokenek 2) HA nem valtozna semmit es meg mindig zavarna, egesz egyszeruen felmondanek, elmennek a munkahelyrol. De nem vonnam be a rendorseget. Foleg nem 10 ev mulva!
Július 11-én, este kilenckor új filmcsatornával bővül a TV2 Csoport portfóliója. A Mozi+ a PRO4 helyén teljesen megújult tartalommal és tévépremierekkel várja a nézőket. A csatornán a filmek hétköznap esténként fixen, 19 és 21 órakor kezdődnek, az indulás hetében ráadásul a kilenckor kezdődő filmek…..
moli 2016.06.13 16:21:46
@a nemzet fogatlan provokátora: dehat azt nezik tobben, amit jobban szeretnek, beleertve a csatornat is, amin van! az en rokonaim peldaul azert nezik a jobanrosszbant, mert az a tv2-n van, mert az csaladbarat ado, a masikon meg a szenny van.
XIX. századi körülmények; aki nem dolgozik, nem eszik; itt meló van; termeld meg magadnak; ott az ásó, eredj a földre, és így tovább. Dolgos emberek, nem luxusban hanem nyakig ganéban, dézsában, kezükben gyertyával, seggük alatt szalmával. Ez A Farm, mondta az RTL, lehet nem pont így de effektíve…..
Na, kérem, volt itt minden: intrika, kombinálás, gombócevés, védettség, kiválasztás, szarkavarás, és még ezzel sem bírták megállítani azt a lejtmenetet, amit a műsor produkál már lassan egy hete. Csak én unom, vagy ti is látjátok, hogy a szerkesztők vért izzadnak, mire…..
Borda Istvánt legtöbben csak Stephanusként ismerték. Ő volt az a magát jósnak gondoló férfi, aki 2011-ben három millió forintot csalt ki egy nőtől mondván le kell az összegről venni a rontást. A pénzt azóta sem adta vissza a tévéjós, ezért jogerősen egy év börtönre ítélték. Ennek hatására több…..
A Fox nemrég mutatta be a Grease élő, felújított előadását a tévében. Jól sikerült produkció volt, az egy nappal korábban apját elvesztő Vanessa Hudgens konkrétan a lelkét kiénekelte a színpadon, és azon túl, hogy a szöveg kétértelmű, vagy inkább csak ódivatú, de ettől még elég sikamlós…..