Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szenthomárság

0 bejegyzést írt és 1222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyári grillszezon után a téli időszakban fogy a legtöbb mustár. Nem lehet elképzelni mustár nélkül a sült kolbászt, virslit és sült húsokhoz a pácot. Emellett hajápolásra is javasolják, de kenje a hajára aki akarja, mert mi most azt a mustárt keressük, amibe a házi sült kolbászunkat tunkolhatjuk.…..
Szenthomárság 2017.02.08 17:48:04
@Bolsi Buster: mert a dijoniak is hülyék hozzá. hisz ez oly' nyilvánvaló! :D
Fotó: Bődey János / Index Hihetetlen tényfeltáró riportot hoz hétfői számának címlapján a Blikk: "Tvrtko Amerikába költözött a családjával - Gyerekei ott járnak iskolába", hirdeti a lap. Belül aztán be is számolnak a többlépcsős nyomozás részleteiről: hogyan tűnt fel az újságíróiknak, hogy bár most…..
Szenthomárság 2016.10.17 11:01:42
@bollokcs: úgy kb. születése óta önmaga paródiája
Az orosz piktorializmus a fotótörténet egyik feledésbe merült – de legalábbis a mai napig kevésbé ismert – fejezetéhez tartozik. Pedig az irányzat már a századforduló környékén jelen volt az Orosz Birodalomban – igaz, fénykora az 1920-as és az 1930-as évek elejére tehető,…..
A szóviccblog kötelességének érzi az agysejtek szorgalmas, és különös kegyetlenséggel elkövetett pusztítása mellett a klasszikus kultúra terjesztését is; ennek jegyében következzen Pedro hippológiai felfedezése, aminek megfejtését furfangos módon már a post címében is…..
Szenthomárság 2016.06.16 14:00:24
@mégis: buta vagy és ezt büszkén hirdeted...
 Egy éves a Szabadtüdős természetbúvár blog!!! Szinte el se hiszem!  Szerepelhettem a Kossuth rádióban, előadhattam a Zöld OT-én és mikor Magyarországon járt , Dr. Jane Goodall áldását adta a blogomra. De a legnagyobb siker számomra, amikor figyelhetem barátaim arcát ,…..
Brazíliát csak nehezen érte utol a világméretű biciklis forradalom. A városokban sok az autó, a sofőrök miatt sokáig minden bringaút veszélyes kaland volt. A kerékpárosoknak azonban nemcsak az autósokkal kell megküzdeni. A közbiztonság sincs a topon még Rióban sem, ahol rövid…..
Szenthomárság 2014.05.22 21:00:57
@álfirkász: mitől náci?
disrupt A törvény nevében! 2014.04.22 17:39:59
Figyelem, a képen látható nő egy amerikai bűnöző! Sokszor szidjuk a magyar törvényeket és törvényhozókat, de a világ más részein is vannak gondok. Túlhaladott, értelmetlen, hülye törvényekért az amerikaiaknak sem kell a szomszédba menniük, és tele van velük az internet.…..
Szenthomárság 2014.04.24 07:57:10
@Androsz: " De Amerikáról el tudjuk képzelni azt is, hogy ráült a fagyira, aztán beperelte a fagylaltost, buszvállalatot, nadrággyártót, mert nem szóltak neki előre amiatt, hogy a szép új nadigrágja mocskos lesz, ha ráül a fagyijára."

De akkor miért nem tilos csokit vagy hamburgert vagy akármit tenni a zsebbe? Miért csak fagyit tilos?

Ez a "nem tudtam, mert nem szólt senki" nem vezet sehova, mert akkor milliónyi tiltást kéne behozni.
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Szenthomárság 2014.04.22 13:02:13
@Terniak: korrekt! még annyi tennék hozzá, hogy remélem a következő miniszterelnök lesz olyan tökös, hogy tuggyukkiket telepít be felcsút szélső utcájába.
HG-nek elege lett a Miskolci Egyetemről érkező kéretlen reklámokból: A Miskolci Egyetem folyamatosan küldi a kéretlen leveleit, melyben hol lelkészségi, hol koncert reklámok és egyéb marhaságok jelennek meg. Ma már odáig fajult a dolog, hogy valami debreceni boxversenyről szóló…..
Bea is belefutott a Mona Hotel romszállodás kuponjaiba, nyilván azóta sem kapta vissza a pénzét. 2013. Márciusban vettem a szállodakuponok oldalon egy hosszú hétvégés kupont a Zalakaros Liget hotelbe, amelyet 2013.dec.20.ig kellett felhasználnom. A tavalyi évben kergettem a…..
Szenthomárság 2014.01.30 10:25:13
Az Óbudai Közterület-felügyelet igazgatója szerint azért kellett megbírságolni naiv ügyfél egy lakótelep saját magába forduló parkolóutcája mentén pihenő gépjárművét, mert különben például a tűzoltók létrás kocsija nem tudott volna megfordulni, ha éppen ott kell…..
Szenthomárság 2013.10.21 08:46:09
@ColT:
@ColT: jelezve van, egy ilyen A5 méretű vastag könyvben, aminek az elejére KRESZ ismeretek van nyomtatva.
Az sincs kitáblázva sehova a színházban, hogy ne szarjunk a szék alá, mégis egy csomó ember betartja.
Vagy szerinted kéne minden sarokra egy gyenge értelmi képességű emberekhez értő szakasszisztens, aki szépen elmagyarázná, hogy mit szabad és mit nem?
A Tumblr nevű, különös és tanulságos echo chamber-ben a szokásos napi (hol jogos, hol fárasztóan önismétlő) Magyarország-ostorozásban rendszeresen előjön az a téma, hogy a magyarok mennyire nem beszélnek idegen nyelveket. Most is újra ezen megy a vita, ezúttal a Ténytár által…..
Szenthomárság 2013.10.10 08:14:42
@Winston Smith: akkor itt meg a lovári torzítja a statisztikát.
kifogást mindig lehet találni, de ettől még marad a szar helyezésünk a listán.
Finnország például hogyan illik bele a kifogáskeresésed logikai láncolatába??
Még pénteken kapta meg Daddy a Pelikán utazási iroda hírlevelét, amelyben a különösen ajánlott tokiói nyaralásra hívta fel a figyelmünket: ..
Görögország és Litvánia után nálunk csökkentek leginkább a reálbérek 2009 és 2012 között, de hogyan lehetséges ez?Szemhéjnyitogató cikket tett közzé a napi.hu arról, hogy Magyarországon 2009 és 2012 között - Görögország és Litvánia után - a harmadik legnagyobb volt a…..
Szenthomárság 2013.09.16 09:30:28
@gabardin: persze
de a magyar árak messze nem a nyugati árak ötszörösei
ezt csak a nagyon hinni akarók gondolják így
Szenthomárság 2013.09.16 09:52:00
@Lencsés István: a szellemi kapacitásod viszont szignifikánsan zuhan
Szenthomárság 2013.09.16 10:04:12
@kigyurt álat: no ha nem hazudsz, akkor várjuk azokat a nyugati városokat, ahol ötöde a vízdíj a magyarénak!
2009-ben két utolsó éves egyetemista: Alejandro Velez és Nikhil Arora egy hirtelen ötlettől vezérelve elhatározták, hogy kipróbálják valóban lehetséges-e kizárólag kávézacc alapon gombát termeszteni. Először a saját konyhájukban kísérleteztek a laskagomba kávézaccon való…..
A bankok nem értik Orbán nyilatkozatát Finoman szólva is meglepődtek a bankok Orbán Viktor és Rogán Antal nyilatkozatán. A miniszterelnök és hű vazallusa az elmúlt napokban jelentette ki sajtónyilatkozatban, hogy a bankok erkölcsi kötelessége rendezni a deviza-csapdából kialakult…..
Szenthomárság 2013.09.09 12:40:28
@Tibor Rajna: ha úgy sincs mögötte deviza, akkor miért nem vettél fel forinthitelt??
Azt hittük unalomba fulladt, de csak kicsaptak a hullámok abból a szárszói budiból. Farkasházy végül is csak büszke lehet a klotyójára, mert egyetlen kép róla képes volt arra, amire az összes meghívott, felszólaló és maga a rendezvény nem: tanulsággal szolgálni.  A…..
Szenthomárság 2013.06.27 12:53:38
@sírbateszezazegész:
Mármint nem érted ONNAN kintről, hogy ITTHON miért nincs a nép az utcán??

elsunnyogsz és a partvonalról kiabálsz be, hogy hogyan kell focizni?!

besza-behu!
Mindenki emlékszik még Hofi Géza örökérvényű mondataira: „Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…” Ez ugrik be minduntalan, ha a gazdaság fehéredéséről százalékra pontosan tudnak beszámolni a hivatalos szervek.Legutóbb a Magyar Nemzet hozott le hozsannázó…..
Szenthomárság 2013.06.12 15:12:05
@Dörnyei József: bámulatos, hogy mekkora ökör vagy. Csak hajtod itt a tündérmesédet, nem hagyod azt sem, hogy a tények megzavarjanak.
Sajnos szinte minden országban komoly problémát jelent az utcára kitett, árva kutyusok, cicák és más állatok helyzete. Egyre többen vannak, a menhelyeken egyre kevesebb a hely, így a körülmények is csak romlanak. Itthon is sok próbálkozás van arra, hogy ezeknek az állatoknak gazdit…..
Szenthomárság 2013.06.03 15:47:04
@nyulanka: leginkább a te fejedben kellene rendet tenni, mert a kutyák huszadlagosak a sok nyomorult sorsú gyerek mögött....
Szenthomárság 2013.06.04 07:44:07
@röhögő: nagyon kemény vagy ma, Csoki! Hősök terén aludtál?
Csak egy teljesen hétköznapi túlfoglalás történt a **** Apartmanban, ahol kuponos naiv ügyfél csapata úgy érezte, hogy annyira le vannak szarva, hogy még a fűtést sem kapcsolják be miattuk, nemhogy a recepció kinyisson. A létesítmény vezetőjével történt konfrontáció után a…..
Szenthomárság 2013.06.03 21:01:55
@szildi65: Szánalmas és kib.szott átlátszó, ahogy véded itt a szar panziódat.
Az meg, hogy emilben fenyegetőzöl azt jelenti, hogy végtelenül ostoba is vagy, mert egy zaklatási perben nem a te javadra fogják ezt írni.

Én szóltam...
Szenthomárság 2013.06.03 21:03:30
@helianthus: Eljössz velem Gyulára?? Van ott egy meghitt apartman.
Lehetne közös gyerekünk, aki lop-csal-hazudik! :-)
addict Gyilkos óriásplakát 2013.05.16 11:23:29
Hogy lehetne egy rovarirtószert annál hatásosabban reklámozni, mint hogy megmutatjuk annak gyilkos hatását. Erre gondolt az Orphea 4D rovarriasztó spray gyártója is, és egy olyan óriásplakáttal rukkolt elő, amin az elpusztított rovarok rajzolták ki a fő képi elemet, ami nem volt…..
Szenthomárság 2013.05.17 10:03:53
@g-dúrban zúgó kabóca: gondolom a feketehímlő vírussal vagy a TBC baktériummal is ilyen toleráns lennél, merthát nincs jogunk elpusztítani....
Szenthomárság 2013.05.17 11:09:58
@g-dúrban zúgó kabóca: jó, és hol a határ?
a cecelégy megölhető, a muslica nem?
ha már mindenáron itt bölcsészkedsz, akkor legalább írd le jól a musliNcát.
Ráncba szalad az ember homloka mikor megsérült gyerekekről hall. Különösen, ha adófizető szülő vagy magad is, és az eset egy közintézményben történik. Egy olyan közintézményben, ami nemrég lett "felújítva" és melldöngetős csimbumcirkusszal átadva. Mert faszaság van,…..
Nem létezik, hogy ezt a mindenkivel eljátszották, aki valaha felmondta a számláját az OTP-nél. Vagyishogy kiszámláztak utólag valami nevetséges összeget, amiről aztán elfelejtették értesíteni naiv ügyfelet, hiszen már nem az ügyfelük. 5-10-15 évvel később aztán csak…..
Szenthomárság 2013.05.08 11:18:33
@Ulbert István [Typhoon]: bár nem engem kérdeztél, de nekem speciel annyi bajom van velük, hogy estig se érnél a végére, ha elkezdeném leírni.
leginkább az a bajom velük, hogy teljes mellszélességgel kiállnak a tuggyukmilyen megélhetési bűnözők mellett.
aztán még sok egyéb, de most nincsenek óráim, hogy leírjam
Ágiék majdnem tízezer forinttal többet fizettek fél kiló tengeri süllőért az Oktogon melletti indiai helyén nyílt új halbárban, mint amennyi a pultban ki volt írva. Bizonyára a Facebook-oldalukon is jelzett tesztüzem lehet a ludas a logisztikai problémákért: Gondoltam egyet,…..
Szenthomárság 2013.04.29 16:01:31
Feltorlódhattak a számlák a gyárban, vagy az ELMŰ-nél már a 13. havi számlában gondolkodnak? A mai napon (2013.04.26.) a szokásos szerelmeslevél jött az ELMŰ-től. Az eddigi 1, majd 3 csekk helyett most valahogy csak 2-t sikerült küldeniük. Ami a felháborító, az a fizetési…..
Szenthomárság 2013.04.29 15:31:20
@arpi62: nem erre szerződött???
Miről beszélsz??
Ez a politika igenis bejön kádár népének, nézd csak meg az időközik eredményét.