Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VéZsé

147 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretetedből fogant, és ezt soha ne felejtsd el. Mindig példa legyen számodra az az önzetlenség, amit iránta érzel. Türelmes légy vele, még akkor is ha ő -ifjúsága okán- még nem az. Ne várj el tőle többet mint magadtól, ha többre képes úgyis eléri. Bocsáss meg neki ha…..
Néha rám fér egy kis lelkesítés...például ma:( Elfogadás, amikor egy helyzetről tudom, hogy nem tudom jelenleg megváltoztatni, az adott pillanatban nincs más lehetőségem, ezért el kell fogadnom. "Ha tevékenységedet képtelen vagy élvezni, s elfogadást sem tudsz belevinni, akkor…..
Utolsó sóhaj, elszakad a kötelék a megváltás jő... ...Értelem...mi vonz ellenállhatatlanul. Te gaz csábító! ...A nappal meghal, ködbe vész. Csókolja a holnapot az éj. ...Hajnali égen képzeletem, nélküled az idő megállt. ...Belekóstoltam veled a szerelembe. Mikor…..
Csak én kiáltottam... Szentiment 2014.02.01 12:24:29
...Egészen halkan szólt valahonnan a közelből egy harmonika szomorú nyekergése. Az aluljáróban az emberek sietve mentek dolgukra, ők ott álltak ketten, ügyetlenül, zavartan. Párás tekintetén át látta ahogy a fiú közel lép hozzá, és már érezte is felejthetetlen, férfias…..
A zsidó hagyományt átmentette a kereszténység a szent könyvekben így a Bibliában is… melyből kiderül egy lételméleti Isten-definíció. Mózes éppen legelteti a nyájat és kigyullad a bokor ami sokáig ég… rájön hogy ennek üzenet értéke van…ki akar nekem üzenni…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
VéZsé 2014.01.05 12:48:36
@ob.szerver: Erről van szó. Üdítő látni ezt a pár mondatot a sok locsogás között :)
Igen, régen éreztem késztetést az írásra. Jó ideje már, volt kivel megbeszélnem, a bennem zajló érzéseimet. Hálás vagyok, hogy megoszthattam valakivel a legféltettebb titkaimat, nagyon jó érzés volt megtapasztalni az őszinteség és kitárulkozás felszabadító érzését.…..
A szenvedélyt szerette benne annyira...ami valamiért kihunyt belőle. Valamilyen megmagyarázhatatlan módon, átváltozott. A perzselő türelmetlenség, a kézzelfogható rezonancia, ami körülölelte a lényét, eltűnt. Volt, nincs. Amikor rágondolt, mindig ennek a különös erőtérnek az…..
Csak én kiáltottam... Adrenalin 2013.06.28 20:28:15
Szenzációs, libabőrözős videó az emberi teljesítőképességről. Vajon a határok meddig feszegethetők? ..
A természet int: Maradni a háttérben, a mesteri szint! ..
Ha lehetne három kívánságom, az egyik biztosan Te lennél. Te, akinek mindent elmondhatnék, kendőzetlenül. Olyasmiket, amiket nem mertem elmondani másoknak, mert féltem, hogy úgy sem tudnák miről is beszélek. Nyugodt szívvel bármit, mert tudnám, hogy nem nevetnél ki, nem ítélnél…..
Jóvá kell szeretni még az ördögöt is ennek fele sem tréfa. Belehajolni a fekete lelkébe, széppé csókolni, ölelni, súgni a fülébe szüntelen, a jót adni a kezébe. Jó messzire kéne menned, de nem teszed. Akarod látni mert szereted, nem adod lelkedet neki csak szívedet osztod…..
Vágtat a véred a vad szenvedély alattad feszül. A mindenséggel érte fut veled a végtelen. Tajtékos teste, szügye zihál ütemre, szél tépi szét ingedet. A két test összeolvad vér a vérrel iramlik nincsen már Te meg Én...
Hitem légy Te, mély Rejtély! Felsóhajt a hajnali táj érte, a sóhaj eltalál, a szíve közepébe ki tudja milyen mélyre. Ő tovább szendereg, álmát kutatja, célja nemes, küzdelmes léte, heves jelleme hajtja tovább. Az kíséri el csak, ki megérti, el nem ítéli, s cinkos mosolya…..
A márvány sír, fáj neki a változás alakul, a véső kíméletlenül formál. Kezét imára kulcsolva születik meg könnyezik mindkettő: művész, s a mű. Száz sebből vérzik a kő, belerokkan a lélek, jól végzi dolgát lesújt a kalapács még igazít formál téged. Jaj-szikra…..
Emeld el a Hold tükörképét a tó vizéről, fürdesd meg benne arcodat, -ha kell- told arrébb a hegyeket, a felhőket válaszd szét az eget markoljad. Öreg sárkány visszanéz és sas száll az égen, kócsag rendezi tollait, vadlovak sörénye száll főnix madár tárja ki…..
  Elkezdődött valami az utóbbi években?! Senki sem tudja, hogy mi az pontosan, csak érezzük a zsigereinkben, hogy valami elképesztő energia, ami mindent megváltoztat, és egy merőben új perspektívát mutat az…..
Csak én kiáltottam... EQ 2013.04.12 08:33:14
  A teljességre törekvő embernél a világ megismerése együtt jár az érzelmek kifejlesztésével és kiművelésével, mivel az érzelmek által kelnek életre a fogalmak. Éppen ezért nagyon fontos az érzelmi pallérozottság. Legalább annyira, mint az olvasottság, vagy a logikai…..
Csak én kiáltottam... Momento... 2013.04.12 08:29:28
Nézed, ahogy mossa lábad és tajtékot vet az idő, ujjaid között pereg...ne engedd kifutni hasztalan a homokszemeket. Lassítsd, csodálkozz rá mielőtt elengednéd. Öleld át törékeny termetét, lelkét ápold ha kell, olyan nincs hogy nem lehet. Álmodj vele amíg csak bírsz, lehelj…..
  Bele sem mertek gondolni, hogy mi lesz ha egyszer kifogynak egymásból, és nem tudják már átölelni egymást a holnapba, arra sem mertek gondolni, hogy nem saját magukat fogják látni egymásban, és mi lesz ha már nem fog összerándulni a gyomruk, amikor összetalálkozik a…..
Csak én kiáltottam... Madaram... 2013.04.12 08:20:07
Madaram röptetem, bátran szálljon a végtelen égen. Szárnyát eddze, szívét erősítse az éles tavaszi szél. Föntről lenézhet rám néha, ott vagyok még... merészen köröz egyre feljebb mígnem eltűnik végleg a felhők között, intek majd neki, könnyet is hullatok örömtől…..
Emléke villan még a jóízű nevetésnek, markolja szíve remegő szegletét. Őszmosolya tartja benne a lelket, széles heverőjén csak nem jön az álom, már ébred a reggeli fényben az okos gondolat, s múlik az éjjeli kábulat benne. Vágyai szétrebbennek... máris indul a nappali…..
Csak én kiáltottam... Pax 2013.03.23 08:59:40
Ő is belekóstolt a veszendőségbe. Nem tudta, hogy valaha fog-e még így érezni...tudod, amikor azt érzed, hogy ez örökre így marad, amikor a birtoklás vágya nélkül szeretsz, amikor nem félsz a veszteségtől sem, amikor egyetlen félelemed csak az, hogy boldogtalan lesz, veled vagy…..
Az igazság kimondásához sok esetben bátorságra van szükség. Ráadásul, képmutató ítélkezés nélkül sokszor nehéz is kimondani a kíméletlenül őszinte igazságot. Mégis meg kell tanulnunk, de úgy hogy lehetőleg ne bántsunk meg vele másokat. Ehhez kell intelligencia, empátia,…..
Rejtsd belé gondolatod simulj hozzá kedvesen. Öleld ha kell, ha nem. Emeld fel ha elbukott, gyógyítsd lázát ha beteg, reményt adj ha elveszett, bocsájtsd meg ha vétkezett, szeresd akkor is ha nem szeret, ha mennie kell, elmehet. ... Bárcsak látnák, amit én! A gyönyörű havas…..