Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bankvezér

60 bejegyzést írt és 3586 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor annak idején Varga Judit meghozta a döntést, hogy Magyar Péter felesége lesz, súlyos,  javíthatatlan hibát követett el.  Ez a két ember már a születése pillanatában megkapta a csillagoktól azt a kódot ami meghatározta az ösztönös gondolkodásukat és jellemüket., mely alapján tartós házasságra…..
bankvezér 2024.03.21 21:38:56
rtl.hu/belfold/2024/03/18/magyar-peter-varga-judit-ittas-veszekedes-gulyas-gergely

"A veszekedésről bővebben is beszámolt. Azt írta, „a feleségem nem félt tőlem, előtte lévő este baráti vacsorán vettünk részt Gulyás Gergelynél, ahonnan nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása és 10 perc üvöltözés után a volt feleségem távozott”.

„Másnap reggel hazajött és közölte, hogy elviszi a gyerekeinket vidékre pár napra (ők ekkor a sógoroméknál tartózkodtak). Én jeleztem, hogy ebbe nem egyezem bele. Az, hogy ő haragszik rám, a szíve joga, de a gyerekeinket nem viheti el, mert közös szilveszterezést terveztünk velük. Ebből egy heves szóváltás alakult ki közöttünk, miközben ő pakolta a gyerekek ruháit. Miután átmentünk egy másik gyerekszobába, ő továbbra is kitartott amellett, hogy elviszi a gyerekeket, miután közöltem vele, hogy addig ne menjen el, amíg ezt nem beszéltük meg, sarkon fordult és teljesen szürreális módon elkezdett a szuterénben lévő szoba ablakán kifelé csomagokat hajigálni és kimászni az akkor ott megjelenő testőr karjaiba. Sem nem akadályoztam abban, hogy kimenjen a szoba ajtaján, sem az ablakból nem húztam vissza, onnan ő maga mászott le és ment ki végül a konyhaajtón és indult el a szolgálati gépkocsihoz” – írt a posztban Magyar Péter. "
bankvezér 2024.04.04 17:17:32
@kesztió: :
Köszönöm a kérdést. Ez a poszt nem parodizál semmit. Még azelőtt íródott, hogy Varga Judit Oscar-díj esélyes interjút adott Hajdú Péter Fidesz-szolgának.
A posztról mindenki azt gondol amit akar. Én már annak is örülök, ha gondolkodásra késztettem azt, aki elolvasta.
Oroszország,  nagyhatalmi törekvései érdekében az egész világot behálózó kapcsolati rendszert épített ki. Afrikában is van több olyan ország, mellyel  Oroszország barátkozik. De Putyin elnök igazából nem az országgal barátkozik, hanem annak vezetőjével. Az sem számít ha az a vezető diktátor, -…..
A kegyelemhez is csak a pofikáját és az aláírását adja a köztársasági elnök. A kegyelem az Igazságügyi Minisztériumnál van,  az Igazságügyi Minisztérium Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 4/2022. (VI.11.) IM utasítás 1.2.0.3. szakasza szerint a Kegyelmi főosztályon. Novák Katalinnak nyilván…..
bankvezér 2024.02.10 22:30:39
@László Zoltán: : A közmédia és a privát média gyakorlatilag a Fidesz kezében van. Most akkor miért szorul védekezésbe a kétharmaddal megválasztott Fidesz? Ki érti ezt?
Magyarország a követeléskezelők paradicsoma. Naponta több száz fizetési meghagyás emelkedik jogerőre és válik végrehajthatóvá az országban, aminek gyanútlan tömegek válnak áldozatává! Nap, mint nap rengeteg embert ér váratlanul, hideg zuhanyként a múltból felbukkanó kétes eredetű tartozásokból…..
bankvezér 2024.02.03 10:24:50
@Burgermeister: "...betartom a szabályokat és mindent kifizetek időben!!"
Ez itt a baj! Te nem veszed ki részedet a bankok profitjának növeléséből. De nem tudsz kibújni! Majd helyetted az állam adósodik el. Annak adósságát pedig te is megfizeted.
Tisztelt Dr. Sulyok Tamás, Dr. Varga Zs. András, Dr. Ribai Csilla Elnök és Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Asszony / Úr! Ibolya Tibor legfőbb ügyész helyettes ötlete alapján az ügyészség koncepciós pereket folytat. Csiha Gábor Sándor alezredes fellebbviteli főügyészségi osztályvezető katonai ügyész…..
bankvezér 2024.01.24 21:47:39
@Radnóti László György: : Gondolom, jót szórakoznak az érintettek ezen a poszton. Már, ha közülük elolvassa valaki.
Tisztelt Varga Zs. András Elnök Úr! Feljelentem, ha holnapra nem önt tiszta vizet a pohárba. Ön mindent tud arról, hogyan játszott össze Bene Krisztián ellen a Fővárosi Ítélőtábla, a Kúria és az Alkotmánybíróság az ügyészséggel annak érdekében, hogy kielégítsék Renner Erika, Mérő Vera és más…..
bankvezér 2024.01.13 10:29:38
@Radnóti László György: :
Megérkezik a feljelentés, és a rabszolgák feltelefonálnak Varga Zs. Andrásnak.
- Elnök úr, érkezett egy újabb feljelentés ön ellen. Mit csináljunk vele?
- Utasítsátok el, mint az előző hatezret!
- Parancs, értettük!
bankvezér 2024.01.13 13:35:13
@Radnóti László György:
Megvan már erre a diktatúra módszere. Egyszerűen nem hajtja végre a Strasbourgban hozott ítéletet.
Tisztelt Mérő László Professzor Úr, Pszichológusok, Jogászok, kedves Barátaim! Kérdés, hogy nevezhető-e tömegpszichózisnak az az egyszerű tény, hogy tömegeket mozgatott a szörnyű bűncselekmény áldozatává vált Renner Erika vélt igazsága, s a médiabíráskodástól beijedt jogászok feledve a józan észt…..
bankvezér 2024.01.01 11:10:22
@Radnóti László György:
Ha bárkinek bármilyen kétségei lennének Bene Krisztián bűnösségét illetően, azt éppen maga benne Krisztián oszlatja el azzal, amit a megvádolása óta és a börtönbe kerülése óta csinál. Itt arra gondolok, amikor a titkárnőjét hamis tanúzásra vette rá. Aztán már a börtönben rávett egy másik elítéltet, hogy hamisan vádolja meg Erika párját. Mind a két akció balul sült el, is csak a Bene Krisztián bűnösségét erősítette meg, mert ártatlan ember nem vesz rá senkit törvénysértő dolgokra, hogy saját magát mentse. Ezt onnan is tudom, hogy engem már megvádoltak hamisan és bírósági eljárás is volt belőle. De természetesen ártatlan voltam és szerencsére felmentett a bíróság.
bankvezér 2024.01.01 11:27:19
@Radnóti László György:
"Az uniós döntések megsértése pitiáner ügyek. "- írja ön. De itt hatalmasat, végzeteset, téved!
Az még érthető, (de nem elfogadható!) hogy a Kúria saját hatáskörben nem vizsgálgatja a bizonyítás megfelelőségét. Főleg olyan esetben nem vizsgálja, amikor minden közvetett bizonyíték a bűnösség mellett szól, és ráadásul az elítélt utólag még olyan magatartást tanúsít, mellyel mintegy beismeri a saját bűnösségét.
De majd akkor fog ön nagyot nézni, ha esetleg az uniós bíróság felmenti Benét, ( kevéssé hiszem) ám a magyar bíróságok, (a magyar állam) nem tartják majd be ezt az ítéletet és Bene marad a börtönben.
bankvezér 2024.01.01 11:28:08
Az ügyészség koncepciós pereket folytat. Bíróságaink az ügyészséggel együttműködve megalapozatlan ítéleteket hoznak megsértve a tisztességes bírósági eljáráshoz és a hatékony jogorvoslathoz való jogot. Az Alkotmánybíróság nem tekinti feladatának a bizonyítékértékelés ellenőrzését, nem védi a…..
bankvezér 2023.12.29 14:40:14
@Radnóti László György: : Még egy dologra hívom fel a figyelmét. Ügyésznek nem ír az ember olyant, hogy "Szétrúgja a seggét", sem komolyan, sem komolytalanul.
Csak két opció lehetséges, - vagy fenyegetés nélkül szétrúgja, vagy nem rúgja szét. Aztán ez a két opció is tovább osztódik.
bankvezér 2023.12.29 17:35:10
@Radnóti László György: " A bírókat pedig nem érdekli az igazságszolgáltatás törvénytelensége. "
Nekem mondod? Mióta kampányolsz itt ezzel? De amikor rólad van szó, akkor mi a fenében reménykedsz?
" De jön még kutyára dér." -írod.
Nézd csak meg a devizakölcsönös csalás áldozatainak ügyét! Az uniós bíróság nekik adott igazat, - a magyar bíróságok (beleértve a Kúriát is) azonban nem hajlandók betartani a jogilag felettük álló uniós bíróság ítéletét
bankvezér 2023.12.30 08:35:36
@Radnóti László György: : A Kúria felülbírálja a jogilag felette álló uniós bíróság döntését!
Ez elképesztó jogsértés! Az ön által megadott írás így kezdődik:
"Az Európai Unió Bírósága (EuB) előzetes döntéshozatali eljárás keretében foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy az árfolyamkockázatról szóló tájékoztatás hiánya vagy nem megfelelősége miatt érvénytelen devizahitel-szerződések érvényessé nyilvánításának a Kúria által meghatározott módszerei összeegyeztethetők-e az uniós joggal. A C-705/21. számon folyamatban volt eljárásban az EuB a fenti kérdésre nemleges választ adott, azonban a Kúria egy előtte lévő ügyben rögzítette, hogy az érvénytelen devizahitel-szerződések továbbra is érvényessé nyilváníthatóak, egyben meghatározta a jövőben alkalmazandó, az érvényessé nyilvánításra vonatkozó metódust."

Remélem, hogy tudja ezt a pár mondatot értelmezni?!
A 80-as évek közepén láttam egy 1981-ben készült amerikai filmet, a címe " Szupermodell"  volt.  A film előre megjósolta a most, 42 évvel később bekövetkező jövőt.  A történet  arról szólt, hogy  reklámfilmekben szereplő tökéletes szépségű  modellekről a gyártók 3D minőségben fotókat készítettek, …..
Ami az össze - vissza költözést illeti, ez az a helyzet, ami a sakkban a matt. De én nem látom meg a 128. lehetőséget, ami még is a megoldás lehetne, egy nehéz helyzetre. Mindenütt olvasni a mamahoteles fiatalokról, akik nem képesek kireppenni a családi fészekből. A hírekben épp a napokban olvasom,…..
bankvezér 2023.11.02 21:07:00
@Diorella Queen: : Addig foglalkozom a devizás csalással, amíg rendeződik az ügy.
Nálam nagyobb emberek is foglalkoztak a kérdéssel.
Itt van ez a rövid videó ezt bizonyítja.
www.youtube.com/watch?v=Xw347meifdU
bankvezér 2023.11.02 21:08:37
@Diorella Queen: : "A fiataloknak elég jól fizetnek."
Talán kérd meg, hogy támogasson anyagilag. :)
Miért nem szolidárisak egymással a magyarok?Társadalom- és gazdaságkutatók szoktak vitatkozni ezen a kérdésen. Minden egyes vitájuk úgy ér véget,  hogy  nem tudnak igazi választ adni a kérdésre. Csányi Vilmos  (az állatok viselkedését tanulmányozó)  etológus professzor persze tudná a  választ, de ő…..
Előző, a témába vágó posztom itt olvasható:https://hirszerzos-bankar.blog.hu/2021/04/29/kosa_lajos_es_a_csengeri_orokosno_tortenete_mas_olvasatbanAz érthetőség érdekében ajánlom  elolvasni. Most  az 1300 milliárd forintnyi deviza eredete a téma.2010-ben amikor Orbán került kormányra, a PSZÁF elnöki…..
bankvezér 2023.04.21 15:32:02
@andyTM: Nem igazán értem a kérdést. Lehetne konkrétabb?
bankvezér 2023.04.21 20:40:11
@andyTM: "Mit gondolsz; lesz-e változás a bírói önkény terén?"
Több jel mutat arra, hogy lesz változás.
A fórumon rendszeresen felteszem egy bizonyos Szabó V. László ügyvéd aktuális beszámolóit az általa vitt devizás perekről. Az alapján úgy tűnik, hogy a bírók kifejezetten várják az április végén meghozandó EUB ítéletet, mely iránymutató a magyar devizás perekben is. Az EUB szerint a nem megfelelő banki tájékoztatás miatt gyakorlatilag minden devizakölcsön-szerződés érvénytelen. Már csak az a kérdés , és erre fog vonatkozni az április végi ítélet, - hogyan számoljon el egymással a bank és a károsult adós.
Kik nevezték 1. számú ***-nak a „kalandozó” magyarokat? Azok akik elszenvedői voltak a kalandozásoknak. Kik tartották 2. számú ***-nak az őket fosztogató magyarokat? Azok, akiket kifosztottak. Akkor kik „sértették” meg a 900-as években élt magyarokat? Az itáliaiak, bajorok, svábok és egyéb akkor már…..
bankvezér 2021.04.24 09:08:27
@Kampfer: Mi vagy te, nihilista, hogy mindent tagadsz?
Vagy valami eszméletlen diktatúra vágysz, ahol nincs kilógás a sorból, mert azonnal kíméletlenül levágják?
bankvezér 2021.04.25 00:45:41
@Kampfer: "A fajtád számára a REND már önmagában is diktatúra!"
Mi az én fajtám???
Én egy átlagosnak tekinthető, alsó középosztálybeli magyar ember vagyok.
Mi nem tetszik ezen neked, te anyagyilkos, náci, vadbarom szörnyeteg?
A te pusztulásodnak sokan fognak örülni.
Itt vége!
Korábban már írtam a magyarok önsorsrontásáról.  Nevezetesen arról, hogy az elmúlt 100 év történelme során a magyarok  felett több mint 75 éven át egy bizonyos csillagjegyű politikusok uralkodtak. Ezek a politikusok név szerint,  Horthy Miklós, Nagy Imre, Kádár János, Orbán Viktor, Gyurcsány…..
A kedves olvasónak nem írom le az előzményeket, hanem arra kérem, hogy ezt a videót nézze meg 10 perc, 20 mp-től. https://www.youtube.com/watch?v=PiV6-aJ6A8M&t=2987sLichy József ügyvéd úrnak  természetesen nem kell megnéznie. Remélem az ügyvéd úr egyetért velem abban, hogy a magyar nyomozók…..
bankvezér 2021.12.17 12:02:33
@Diorella Queen:
"Esetleg befizetsz engem egy afrikai szafariba, az ügyvédúrral együtt. )))"
Na... Vannak ötleteid. Ez jó jel. . Kérdés, hogy csak ötleteid vannak, vagy képes vagy azokat meg is valósítani. :)
bankvezér 2022.06.17 17:53:47
Mi van? Itt már Lichy ügyvéd is hazudik ?
index.hu/belfold/2022/06/17/bunugy-soroksari-gyilkossag-r-szilveszter/
"R. Szilvesztert 2021 őszén életfogytiglanra ítélték első fokon azzal, hogy leghamarabb 35 év múlva szabadulhat feltételesen. Az elsőfokú ítélet mellett a férfit kétszázmillió forintos bűnügyi költség megfizetésére is kötelezték. Most a másodfokon eljáró ügyész tényleges életfogytiglant kért R. Szilveszterre. "

Rávernek 200 milliós bűnügyi költséget? (Sosem fog megtérülni!)
Ez a teljesen alkalmatlan nyomozók miatt keletkezett. Ugyanis mindjárt a gyilkosság után ahogy kimentek a rendőrök, megtalálták R. Szilvesztert összekarmolt arccal, és az áldozat telefonját R. Szilveszternél. Csak a nagyokos dr. Kovács Lajos nem ezen a nyilvánvaló nyomon indult el, hanem 5 éven keresztül nyomult az áldozat vétlen férjére. Az általa kijelölt tévút okozott 200 millió felesleges költséget!
bankvezér 2023.02.25 18:58:12
@Diorella Queen: Az adófizetők állják majd a 200 milliót.
Azzal kezdem, hogy korábban sok kommentárt írtam a hvg.hu által közölt cikkek alá. Úgy lett vége, hogy a portál cenzúrája kétszer is letiltott. Először a "bankár", aztán a "bankár2"  felhasználó nevemet. Az első  letiltás oka az volt, hogy azt javasoltam, ne Tarlós István leváltásán dolgozzon az…..
bankvezér 2022.08.17 23:21:31
@Diorella Queen: Gondolom azért tiltják az erkélyre szerelhető napelemeket, mert még nincs kidolgozva a szabályozása,. Majd ha sikerül úgy szabályozni, hogy a Fidesz érdekköre nyerjen vele, akkor esetleg engedik.
2011-et írunk... Amikor a magyar devizaadósokat éppen gyilkolják a bűnöző bankok, - átverve őket, a pénzügyi világválságra való hivatkozással , -  akkor Oroszországban ilyen videótréfák mennek a TV-ben . https://www.youtube.com/watch?v=hbQdiVJmqvM  Egy férfi alszik a vasúti váróteremben, és…..
bankvezér 2022.07.27 18:28:22
@Diorella Queen:
Örülök, hogy írtál.
A devizás csalás következménye nem múlt el és nem is évült el az adósok szempontjából nézve.
Állítólag még legalább százezer devizacsalás-károsult ingatlana van veszélyben. Ennél még több olyan eset van, ahol az adósok valamilyen egyezség alapján mai napig is fizetnek és végül 4-6-szorosan fizetik vissza a banktól kapott forintösszeget. Miközben normális kölcsön esetében 20 éves futamidővel számolva általában csak kétszeresen kell visszafizetni.
Az ügyvédek is intenzíven dolgoznak a devizakölcsönökkel, mert egyre több az olyan uniós bírósági ítélet, határozat, ami a károsult adósok számára kedvező és a magyar bíróságok számára is kötelező érvényű.
Ami a rezsiproblémát illeti, aki távfűtéses lakásban (panelben) lakik, arra a rezsi-mizéria nem hat.
De a Gyurcsány-szekta kergebirkái mindenkit igyekeznek félrevezetni. Alaptalan pánikot keltenek.
A DK-sokat a fenébe kell küldeni. Nem lesz itt pánikeladás.
Az emberi kapzsiság és aljasság valóban nehezen kivédhető, főleg ha Gyurcsány irányítja.
A nap releváns kérdése: mi az az extraprofit? - kérdezi a 444.hu. Aztán így folytatja: "Tényleg, mi az? Van valami obskurus szabály, vagy közgazdasági törvény, ami különbséget tesz profit és profit között? Mitől extra egy profit? Vagy ez valami keresztény értékrendből fakadó…..
Elnézést kérek, hogy előre szaladok a titkosszolgálatok zaklatásainak ismertetésével. De ez most egy egészen friss eset. Most, kedden történt. Az egyik udvaromon vízóra csere elvégzésére vártam a szerelőket. Közben bóklásztam az udvaron, több helyre is benéztem és meglepetésemre egy elég értékes…..
bankvezér 2021.05.15 21:31:55
@Diorella Queen:
" Mára már tudom, hogy az arany rúd, illetve érme, csak akkor ér valami és addig, amíg ki nem veszik a tartójából."
Ezt most nagyon nem értem....
bankvezér 2021.05.17 21:43:27
@Diorella Queen: "...egy átlátszó műanyagba. Abból soha nem szabad kivenni, különben értékét veszti. "
Nem veszti értékét, de be kell újra vizsgálni. Az éppen elég nyűg.
Így már értem.
bankvezér 2022.01.29 14:29:00
@Diorella Queen: Aranyérmét vásárolni nem javaslok. Csak befektetési aranyat, biztos helyről.
Mutatjuk a szupertitkos, gyönyörű szőke végrehajtó szépséget. Meg fog döbbenni. Részletek a végrehajtói világ legmélyebb bugyraiból...
bankvezér 2021.12.12 10:53:21
@Élet a hitel után: :) Köszönöm.
Valóban, régen jártam erre.
bankvezér 2021.12.15 21:38:04
@Élet a hitel után: Az igazi bankárok a CDO-ból gazdagodtak, az adósok kifosztásából az alkalmazottak, végrehajtók, stb.
Mindjárt elmondom, hogyan figyelnek meg engem a szolgálatok, de előtte jön az a vicc, ami az eszembe jutott a módszerükről.Egy ember névtelen levéllel  feljelenti a szomszédját, azt állítva, hogy az illető, az udvarán tárolt fahasábokban kábítószer tablettákat rejteget. Egy hétvégi hajnalon kijön a…..
bankvezér 2021.10.23 20:12:12
@Diorella Queen: " Viszont én akkor nagyon keveset kapok azért, hogy az öt napos székletet kell kézzel kilapátolnom az öregasszonyokból, szaknővéri feladatként, ugye?" - írod .
Bizony, jól látod.
- Curvára megy a pénzem (eredetileg közpénz) - mondhatná Mészáros mangalica. (És teljesen igaza lenne. )
bankvezér 2021.10.30 08:49:36
@Diorella Queen: "Nagyon jó" hozzászólásokat írtál ide, csak az a bökkenő, hogy semmi, de semmi közük nincs a posztomhoz.
A moratórium kényszermegoldásként sokaknak jött jól, hiszen 1,2 millió lakossági ügyfél kapcsolódott be, elkerülve a komoly fizetési nehézségeket, a hiteleik bedőlését. Legtöbb esetben azonban mindez csak a probléma elodázását jelenti. Az elmúlt másfél év legfontosabb hitelpiaci eseménye a…..
bankvezér 2021.09.26 21:52:22
@Élet a hitel után: : Hol van itt kampányolás?
Én senkit nem agitálok semmire.
bankvezér 2021.09.26 22:00:08
@AlexAston: Én úgy tudom, hogy pisztolyt tartottak a fejükhöz. :)))
Sajnálom ezt a blogot, de itt befejeztem. Az oka sajnos rajtam kívülálló ok: a blog.hu is Inda szolgáltatás, amit az indamail-be bejelentkezve tudok használni, ami a mai naptól... hát nem tartozik a megbízható szolgáltatások közé. Ami történt: tavaly novemberben, egy kivétellel az összes levelem…..
bankvezér 2021.09.02 03:38:30
Soha nem találtam Andy Vajnát szimpatikusnak, még akkor sem, amikor feleségül vette Palácsik Tímeát. De ha azt a  tevékenységét nézem, amit a magyar filmiparban kifejtett, akkor el kell ismernem, az ő idejében a magyar film felszálló ágban volt, és az országba külföldi (amerikai) filmesek  érkeztek,…..