Regisztráció Blogot indítok
Adatok
at-tila

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész héten ügyeletes szerkesztő voltam, nem volt semmi időm blogolni, ezért csak most számolok be a múlt hétvégi PixelCon 2-ről. Amit jól beharangoztam, ezért nem is nagyon terveztem utólag írni róla, de persze másnap már bántam, hogy nem fotóztam rendesen (a helyszínen azért…..
A hét egyik nagy híre, hogy a Eurogamer búcsút intett a játékkritikák pontszámainak. Nem lesznek többé 6/10-es, 8-/10-es, sőt 10/10-es játékok, három darab plecsnivel fogják jelezni, ha egy játéknál egyáltalán jelezni akarnak valamit: Az Essential plecsnit alapművek fogják…..
at-tila 2015.02.12 18:33:52
@manson karcsi: Hát igen. Az aranyos, amikor egy sportmenedzser játékot azrt húznak le, mert nem lehet irányítanio a játékosokat, vagy egy RTS-t, mert nincs idő gondolkodni. Szerencsére pont ezért jó, hogy Steamen lehet a kritikákat is pontozni és a rossz kritikákat kapott kritikákat (<---ez de beteg mondatrész) nem dobja fel a többi usernek a rendszer.
Itt az egyetemes napsütés mellett az emberek sokkal vidámabbak, ahogy észrevettem. A legnagyobb panasz amit hallottam itt az, hogy eddig a nyár nem elég... _meleg_ No kérem, aki eddig nyavajgott az megkapta: megjött az utóbbi pár napban a meleg: 31 fok körüli hőmérséklet,…..
at-tila 2013.07.29 10:36:42
at-tila 2013.07.30 09:53:07
Megint egy durva hullámvölgyben van a blog, Stökinél megvan a gyerek, én simán csak lusta vagyok, a többiek meg szerintem azt sem tudják, mi az indapassos jelszavuk. A lényeg azonban, hogy a Microsoft bejelentette az új Xboxot, és bár a PS4 esetén még volt kedvem arról írni, mennyire…..
at-tila 2013.05.27 06:35:11
Valami furcsa előérzet miatt nem néztem meg múlt héten a Sony nagy csinnadrattával bejelentett bejelentését, pedig azt ígérték, hogy megmutatják a jövőt. Kicsit furcsa ez, tekintve, hogy az aktuális konzolgenerációban épp ők voltak azok, akik annyira meg akarták mutatni, hogy…..
„Miután egész életemben videojátékokat gyűjtöttem, úgy döntöttem, eladom a teljes gyűjteményem” – írja a sokatmondó nevű videogames.museum júzer az eBayen. Mint kifejti, a játékok túl sok helyet foglalnak, és egyébként is több emberélet kellene, ha minddel játszani…..
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
Olyanok vagyunk, mint a Lannisterek – nem, nem aljas rohadékok, hanem mindig megfizetjük a tartozásunkat. Két nyereményjáték lezárásával is adósak vagyunk jó régről, de ahogy a régi meós közmondás tartja, az elefánt nem selejt. És mi sem: tattararaam, jöjjön először a…..
at-tila 2012.11.07 17:08:44
@wowerman: Én egy percet sem photoshoppoltam. sima mezei paint oszt csókolom!
Nem friss hír, de annál érdekesebb: nagy bajban a Sega. A rolót ugyan nem húzzák le, de a negyedévet nem nyereséggel, hanem súlyos, 7 milliárd jenes (majdnem húszmilliárd forintos) veszteséggel zárják. Ízlelgessük kicsit ezt a számot és közben gondolkozzunk el azon, hogy 1.…..
Még gyűlnek a Hummeres játék nyertesei (kis türelmet kérünk azoktól, akik már elküldték az elérhetőségüket), de ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy újabb nyereményjátékot posztoljunk. Ezúttal a Digital Reality jóvoltából a cég új játékát, a Sine Morát lehet…..
at-tila 2012.04.05 14:41:44
És a nyulaskereszt?

parkocka.hu/nyul-jork-5/halvanyabban/

Komolyra fordítva a szót küldtem 3 képet. remélem jók :)