Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MegaByte

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Az 1. résszel semmi bajom de a 2. rész egy merő gameplay sajnos, ahol a felkonferált modokról semmi sincs :/ ..
 Kissé úgy magyaráztad mintha mindenki ismerné a játék lényegét,ezért majd a továbbiakban úgy kell tekinteni, hogy vannak aki knem tudják . A videó sajnos kissé Gameplay-re sikeredett, de vannak benne bemutató részek is. Angol kiejtésen kissé csiszolni kell és odafigyelni a…..
MegaByte 2008.10.24 21:07:36
Ugyebár az Otherworld.hu stábjában vagyok, szoktam oda is írkálni cikkeket (mozisokat), meg ugye ott a fórumom.   Nemrég meghívtak egy Rock Band tesztelésre és bár a játékvilág új konzolos generációja cseppet sem hoz lázba, ezt azért mégis kipróbáltam. Így két…..
KODIAK KODIAK Source Collection 2008.01.17 14:53:00
KODIAK Source Underdogs       KODIAK Source volume 3     Letöltés   KODIAK Source volume 2     Letöltés   KODIAK Source volume 1   Letöltés   DVD boríró     *Sam dvd edition DVD sample by Elbandi  ..
Nem nyertem meg a WCG 2008 Guitar Hero 3 bajnokságának magyar döntőjét, viszont kattogtattam, rengeteg gitárhírózó ember gondterhelt fejét lehet látni a sorozaton: INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/blumi/wcg_2008_guitar_hero_iii_magya/feed", "width":"540",…..
Rossz PC játékok sorozat WCG 2008 2008.08.31 14:19:00
Éppen most jöttem a "World Cyber Games 2008"-ról, amely jelenleg is zajlik a Millenárison. Este 8-ig van nyitva, szerintem érdemes kilátogatni. A rendezvény ingyenes, de ahhoz képest elég durván telepakolhatja magát az ember. És itt nem is az ingyenes Gamestar-okra gondolok,…..
A következő képet ha jól megnézed, akkor észreveszed, hogy azok a fekete tevealakok nincsenek rávágva a képre, hanem igazából árnyékok, és az allattuk lévő kis alakok az igazi tevék. És egy kérdés: Megtalálod, hogy melyik tevén ül valaki? :)Amúgy meg, nem tudom, hogy mennyien…..
A következő videó magáért beszél. Mondjuk nem nehéz rájönni a titkára, de attól még egész látványos. Köszönjük, B. György!   ..
Win Suxx Levél mega -tól 2008.06.16 12:19:00
A következő képet mega küldte, őszintén szólva nem értem, de hátha majd ti...Hali! A Winf*s ezt az üzenetet irta mikor be akartam lépni a Windows Live Messenger programba és hát sztem a kép magáért beszél... :D remélem tettszik Üdv: Mega..
Guitar Hero Blog Budapest Gameshow 2007.09.30 01:10:00
Elnéztem ma a pár napja már emlegetett Budapest Gameshow banzájra, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a meghirdetett Guitar Hero versenyen mindenkit lealázok, lol. Hát hamar kiestem, amit először megpróbáltam a mostoha körülményekre fogni, de sajnos be kellett látnom, hogy azok…..
Rossz PC Juniorok Halooo2(2) 2008.04.21 20:10:00
Pocok írta, hogy egy ideig abbahagyja a videózást :) de előtte itt a Halo 2! :DTÖRÖLT VIDEÓ..
Rossz PC Juniorok Frets on Fire 2008.03.08 09:57:00
CrossMachine mivel látta, hogy nincs túl sok videó a blogon,í gy ő is nekirugaszkodott ;)TÖRÖLT VIDEÓ..
Este néztem a német tv-t és reklámszünetben nem kapcsoltam el eléggé gyorsan más csatornára. De rögtön az első reklámban volt egy jelenet, ahol nem voltam biztos, hogy most káprázott-e a szemem, vagy ezt most tényleg láttam... Már direkt kerestem a reklámokat, hátha újra látom,…..
A múltkori alternatív Streets Racer videó után valaki a rendes, utolsó pályán diadalmaskodott! Méghozzá Powi! Le a kalappal, nekem anno nem sikerült, de "jó" látni, hogy semmi extrát nem kapunk, ugyanazt a Kokót csodálhatjuk meg, mint eddig... Tök megérte!UI: A sárga…..