Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asidotus

0 bejegyzést írt és 3589 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sokat szapult u.n. „nyugati világban” fennen hirdetjük, hogy az egyéni boldogulás útjába nem állhat semmilyen faji, nemi, szexuális, vallási és egyéb hátrányos megkülönböztetés vagy előítélet, illetve jogi és társadalmi diszkrimináció.  Ami számít az egyedül a tehetség, a teljesítmény és a…..
Ausztrália belső területeinek felfedezéstörténetét ott hagytuk abba, hogy az egyre nehezebb és barátságtalanabb terepen előremerészkedő felfedezők/állathajtók elől kezdett eltűnni a kontinens belsejét borító nagy tó délibábja, és egyre egyértelműbb lett, hogy a kontinens belseje igencsak száraz az…..
A progresszívek teljesen megzakkantak - az egyik oldalról folyamatosan metoo-zzák a hetero férfiakat és hisztériáznak az egészséges férfi szexualitás bármilyen megnyilvánulásán, a másik oldalról viszont ezerrel nyomatják a gyerekek megrontását és agymosását LMBT-vonalon. Manapság egy nőt megkérdezni…..
Asidotus 2019.01.27 20:08:23
@Kisgé: " Arra esetleg jó, hogy miért szavaz minden normális bérből/fizetésből élő harmadszor is a Fideszre"
Na, ez biztosan nem igaz, mert pont nem ők szavaztak a Fideszre.
Asidotus 2019.02.06 18:54:45
@Deansdale:
"nem az aggaszt ami ma van, hanem ami 10, 20, 50 év múlva lesz"
Pontosan
Lehet, hogy ma nem tartja aggályosnak az ember, amit tegnap tett, de X év múlva ki tudja, milyen "normák" lesznek, és az alapján elítélik az embert.
Ma elítélik a férfi producert a szereposztó dívány miatt. Ki tudja, 10-20 év múlva meg már magukat a színésznőket is el fogják ezért ítélni :)
Lépten-nyomon feltámad a az örök vita az én írásaim kommentjeiben is, hogy ki a jobb? A testépítők, vagy a harcművészek? Ki a gyorsabb, erősebb, lazább, stb. Mert hát hiába van kigyúrva, mint egy kétajtós szekrény, az ő haverjának az ismerősének a mestere egy ütéssel…..
Asidotus 2019.01.30 20:34:41
@Szelid sunmalac:
Na, ha te egy kétdanos mesterrel küzdöttél, akkor szerintem te is harcművész vagy, ha jól tippelek. És itt akkor nem az a kérdés, hogy erős ember vs. képzett harcos, hanem a nagyobb erő mekkora képzettségbeli különbséget tud eltüntetni, másként megfogalmazva, mekkora képzettségbeli előnynek kell lennie egy ekkora erőfölényt eltűntetni
Legutóbb a life.hu egyik cikkében ekézte az egy-éjszakás kalandokat és a tindert egy női újságíró, kiemelve, hogy mennyire lealacsonyító a nő számára, ha egy férfi ismerkedéskor előre közli, hogy csak szexet és minőségi szabad időtöltést szeretne komoly elköteleződés nélkül. (A történet egy Lóri…..
Asidotus 2019.01.25 19:46:33
@Diorella Queen: ahány, nők körében sikertelen férfi van, darabra annyi, bepasizni képtelen nő is van
(Nem, azt nem tekintem bepasizásnak, hogy egyéjszakás kalandba bocsátkozik egy férfivel, aki mondjuk ezt heti szinten űzi, más nővel.)
Időnként felröppenek olyan hírek, hogy küszöbön áll a biztonságos férfi fogamzásgátló tabletta kifejlesztése és piacra dobása. Pár napig hangos a sajtó, de mégsem jelentek meg a gyógyszertárak polcain ezek a készítmények. Mi lehet ennek az oka? A feministák ontják a cikkeket arról, hogy egyrészt a…..
Asidotus 2019.01.24 00:29:50
@icipicicsipa:
Az Egyesült Királyságban évente kb. szűk 700 ezer gyerek születik, a 30 ezer vizsgálat az ennek a 3%-a. Az elvégzett apasági tesztek esetén azért is lehet ilyen magas a kakukkfiókák aránya, mert itt bizony a gyanú felmerült. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden egyes idegen apás gyereket kiszűrtek, de azok a férfiak végeznek ilyen tesztet, akik esetében a más gyerekére lehet gyanú. Vagyis itt van egy (szerintem nem is kicsi) torzítás. Hogy valójában mennyi az olyan eset, amikor valaki a tudtán/akaratán kívül neveli más gyermekét, azt nem tudom megmondani, a 20%-nál egészen biztos, hogy jóval kisebb, de százalékban kifejezhető lehet azért
Alimento Ajánlások - Zsírok 2019.01.15 09:39:33
Bár a zsírokról sokszor és több megközelítésben volt már szó, az ajánlásokról szóló sorozatban is érdemes megemlékezni róluk, hogy kerek legyen ez a történet...
Asidotus 2019.01.16 21:20:15
@midnightcoder2:
csak nagyszüleink sokat mozogtak, kint, a szabadban, januártól decemberig, nem pedig a szobában gubbasztottak.
Az egész táplálkozástudomány létjogosultságának 73%-át a mozgásszegény életmódunk teszi ki. Ha rendesen, sokat, friss levegőn, mozogna az ember, akkor lényegében bármit megehetne, gond nélkül
Alimento Évzáró 2018 2018.12.22 16:54:18
Szokásos évzáró cikk következik, a 2018-as év eseményit, eredményeit összefoglalva. Hát, ez az év sem volt éppen eseménytelen.....
Az Obama-kormányzat nagy rakás egyéb dolog mellett megfinanszírozta egy VR-játék gyártását is. Egész pontosan félmilliárd forintnak megfelelő összeget adtak egy olyan szimuláció fejlesztésére, amiben buzik virtuális valóságban gyakorolhatják, hogy bevallják partnerüknek, AIDS-esek. Végülis sokkal…..
Asidotus 2019.01.05 21:38:31
@Deansdale:
A stockholm-szindrómát tökéletesen lehet illusztrálni ezzel a hozzászólással.
Nem értem, hogy egy ilyen éles látású, tájékozott ember, mint a bloggazda, hogy tud lemenni ilyen óvódás szintre, hogy "De a Pistike is ...!"
Az, hogy Amerikában idiótaságot csinálnak, az nem ment fel senkit abban, hogy ő ne csináljon gazemberséget.
Mutogatunk a "progresszív" oldalra, hogy mekkora f@sságokat mondanak, csinálnak, miközben az ellentábor meg egy hazug, tolvaj banda. Ezzel nagyon keményen árt a Fidesz az ügynek.
Mert hiába mutatod meg, hogy a civil szervezetek milyen káros dolgokat hoznának ránk, ha közben ők meg bemutatják a kormány korrupt dolgait, akkor az őket ért kritikákat könnyű lesöpörni azzal, hogy csak a lopott cuccot védi a fidesz.
Meg kell írni a "progresszívek" minden hibáját, hazugságát, ármánykodását, és kész. Nem kell itt mentegetni a menthetetlent, nem kapsz te azért pénzt, hogy korrupt ügyekkel mérgezd meg az ügyet, amiről szólna ez a blog.
Deansdale A szabadságról 2018.12.29 10:52:16
A fideszgyűlölők siráma az egekig hallatszik, hogy milyen sz*r itt élni, mert elnyomás van meg diktatúra, szabadság bezzeg nuku. Eközben a német rendőrök megállítják az utcán a copfos német nőket és a politikai nézeteikről faggatóznak, mert a copf köztudottan rasszista és iszlamofób szélsőjobbos…..
Asidotus 2019.01.01 01:55:39
@Deansdale: ha egyetlen másik személyre cseréled ki Mészárost, akkor persze ugyanott vagyunk. A cél az, hogy ne egyetlen milliárdos legyen, mint ahogy ne egyetlen párt legyen, stb.
Legyen választási lehetőség. Ha mondjuk azt látják a Face-n, hogy szidod a kormányt, és kirúgnak, akkor tudj máshová menni dolgozni.
Baromira nem az a fontos, hogy Mészáros Lőrinc legyen gazdag. Itt az a lényeg, hogy meglegyen az a (tulajdonosi) hatalom, hogy azt az embert megjutalmazhassák egy zsíros állással, akinek a fia ellened fog ítélni az új közigazgatási bíróságon, amikor a cégeddel vitatni fogsz egy hivatali ítéletet. (Mert a miniszter fogja kinevezni az új, közigazgatási bíróságok tagjait. Vajon kiket fog kinevezni?)
Szerintem erősen túlbecsülöd az EU ellenőrző képességeit. Nem akkora szakemberek ülnek ottan, a valódi hozzáértők jól keresnek a versenyszférában. Másrészt, az EU-nak ez nem annyira érdeke, mert ha kiderülne, hogy rossz a támogatási rendszer, akkor az egész rendszerben rendülne meg a bizodalom, ami így is elég csekély az EU iránt.
Javíts ki, ha tévedek, de az EU pályázatok nem úgy néznek ki, hogy kiírják Szikszó város főterének térkövezését, hanem úgy, hogy kiírnak X összeget, amire lehet értelmes(nek tűnő) tervekkel pályázni. Mivel egy térkövezés nem igényel folyamatos működtetést, ezért arra pályáznak, mert csak arra van meg szellemi kapacitásuk. Biztos lehetne értelmesebb célra is, de ennyire futja nekik. Motelrecepciós vagyok, mi szigetelésre, nyílászárók korszerűsítésére kaptunk pénzt. Ezzel csökkent a rezsiköltségünk. (No, nem olyan sokkal, mert napkollektort tettek fel, nem napelemeket.)
De azzal tényleg nem tudok mit kezdeni, ha te nem tartod aggályosnak, hogy gyakorlatilag 3-4 ember magántulajdona lesz hazánk.
Asidotus 2019.01.03 13:56:48
@Frederick2:
Ez egy szimpla kommunista logika, hogy aki nincs velünk, az ellenünk. Aki rámutat, hogy a kormány lop, időnként téved, és rosszat dönt, az mind sorosista ügynök. (Megnéztem a bankszámlám, de nem kaptam rá pénzt sehonnan.)
Jó, tudom, a fidesz tele van régi kommunistákkal, mit várunk tőlük?
Asidotus 2019.01.03 13:59:13
@Frederick2:
mindazonáltal, nagyon sok mindennel nem értek egyet, amit Sorosék képviselnek, de az nem menti fel a fideszt a lopás, a korrupció alól, hogy Orbánéknak a börtönben lenne a helyük
Deansdale Benzinárak 2018.12.10 08:31:04
Íme a sárgamellényesek, ahogy a marrakeshi deklaráció ellen tüntetnek. Nem tudod mi az a marrakeshi deklaráció? A sajtó talán nem tájékoztatott rendesen? Hát olyasmi, mint az ENSZ globális migrációs paktuma, csak belső EU-s használatra, sőt, tartalmazza az ENSZ paktumhoz való csatlakozási szándékot…..
Asidotus 2018.12.13 00:46:07
@Deansdale:
ezt azért ugye nem gondolod komolyan, mint Donald Trump a klímaváltozás elleni harc éllovasa? Mert akkor te meg én nagyon-nagyon más világban élünk.
Asidotus 2018.12.30 14:05:47
@Deansdale:
" mindenkitől beszedünk X pénzt, amiből üzemeltetjük az EÜ-t, és akinek baja van az megkapja az ellátást. Az EÜ-nek szerintem így kell működnie egy normális rendszerben."
Ja, de a kormány ellopta, odaadta sportkluboknak TAO formájában.

"Vagy tegye az állam az önkormányzatok feladatává hogy szervezzenek tömegsportot"
Ehhez képest itthon mi van? Élsport támogatása 1000-rel, az átlagember meg nem tud hová menni sportolni. Mert a TAO-ból nem a nép sportolási lehetőségét teremtik meg, hanem egy halom migráncs kap jó fizetést. (Nézd meg az NBI játékosait, és jövedelmüket.)
Deansdale Vigyázó szemetek 2018.12.09 12:58:11
Amikor EU-emblémás páncélozott harcjárművek verik le a helyi forradalmakat, akkor azért meghűl az emberben a jövőkép...
Asidotus 2018.12.13 18:56:57
@Deansdale:
tetszettel volna más lehetőséget is adni.
Népszavazást nem engedtek, rendőrségi feljelentéseket Polt Péter mind visszadobta. Addig faragták a választási rendszert, amíg 49 %-kal kétharmados parlamentet hoztak. Minden fontos és nem fontos pozíciót pártpolitikusokkal töltöttek fel, minden olyan pozíciót, ahonnan érdemi ellensúly lehetne, elfoglaltak.
Nem hagytak más lehetőséget, mint a távcsöves puskával leadott szavazatot
Asidotus 2018.12.15 12:56:26
@Mia and me:
Azt írtad, hogy lennének kérdéseid, amiket még eddig nem láttam.
Ha gondolod, használd ezt az e-mail címet:
lanudoriborathan@gmail.com
Asidotus 2018.12.18 23:07:45
@Deansdale:
A Nyugat Alkonya már száz éves történet, a kommunisták is sokat emlegették az imperialisták hanyatlását, aztán meg látjuk.
2003. óta eltelt 15 évben semmit sem közeledett a magyar életszínvonal az EU-s átlaghoz:
g7.hu/allam/20181214/masfel-evtized-alatt-semmivel-sem-kerult-kozelebb-a-magyar-eletszinvonal-az-unioshoz/
(Ez nem azt jelenti, hogy semmit sem javult, hanem azt, hogy nem többet, mint ott, vagyis az, hogy 10 év múlva utolérjük őket, arra semmi jel nem utal.)
Ami most van némi bérnövekedés, az nem más, mint a sokszázezer kivándorolt, hiányzó munkaerő miatt kénytelen volt béremelés. Amire a fedezet ugyan meg lett volna régebben is, de az Orbán-kormány multikat bátorító politikája miatt eddig elmaradt. Eddig. De most már muszáj voltak lökni egy kicsit a népnek.
A kormány szerintem már látja, hogy a következő években nem lesz ilyen kánaán. 2020-tól új, EU-s költségvetési időszak indul, nem kapunk majd annyi pénzt az EU-tól, mint az elmúlt nyolc évben. Gazdasági válság is régen volt már, időszerű, hogy közeledik egy új, erre készülnek a munka törvénykönyvének lazításával
Mivel az előző cikk alatt már így is van 1100+ komment, meg az ott úgyis off, ide hozzátok az ökofalus-katasztrófatúléléses témákat :) Mindenkinek minden ötletére és véleményére kíváncsi vagyok, persze nem árt ha nincs nagyon elrugaszkodva a valóságtól. Kontextusnak pár kommentet idevágok odaátról:…..
Asidotus 2018.12.05 18:53:36
@Deansdale:
nekem sokszor volt itt olyan érzésem, hogy ti beleláttok olyat a Fideszbe, ami egyáltalán nincs benne.
A Fidesz egy EU-párti, multicégek pártján álló valamicsoda, egyáltalán nem az a nemzeti érzelmű párt.
Asidotus 2018.12.06 19:23:46
@Frederick2:
az erdélyi románok is fehér migránsok voltak, keresztények, mint a befogadó magyar haza (még ha más is volt a felekezet). Aztán, meg tudjuk jól, hová vezetett ez
Asidotus 2018.12.11 19:28:33
@Dolus directus:
tehát, ha az ellenzék hülyeséget beszél, azt a kormánynak át kell vennie?
Szerintem némi csúsztatás van a szavaidban, mert a vasárnapi munkavégzés még nem feltétlenül túlóra. Másrészt meg, időben ki kell fizetni, nem ilyen három éves bűvészkedéssel.
A "mi lett volna, ha..." típusú felvetésektől a történészek egy része idegrohamot kap, a másik része egyszerűen nem foglalkozik vele, a harmadik rész pedig szívesen elbabrál a lehetőséggel, persze hangsúlyozva, hogy ez csak amolyan gondolatkísérlet, senki ne vegye komolyan. Az újságírókat nem kötik…..
2019 áprilisában indul a Trónok harca nyolcadik és egyben utolsó évada, szellőztették meg az alkotók kedden a Twitteren egy már ismert előzetes legvégén...
Ha otthon akarsz gyúrni, akkor tuti, hogy nem fogod megúszni, hogy vegyél néhány súlytárcsát. Mivel szimpla vasdarabokról van szó, ezért nem is gondolná az ember, hogy a végletekig el lehet menni a válogatásban, amit érdemes is megtenni, hiszen - mint minden mást az életben - tárcsát sem 1-2 évre…..
A legtöbb edzésterv úgy szól, hogy végezz X sorozatot, Y ismétlésszámmal és Z súllyal. Ez persze nem fog kompromisszum nélkül működni. Vagy nem fogjuk tudni elvégezni az előírt ismétlésszámot minden sorozatban, vagy ha igen, akkor az első néhány sorozatban túl könnyű lesz a…..
Asidotus 2018.10.29 18:41:01
@IQfitnesz.hu: nem is konkrétan a 10-re gondoltam, hanem csak úgy általánosságban.
Én mostanában súlycsökkentéssel edzek. Van olyan gyakorlat, ahol így marad az ismétlésszám, jellemzően kisebb izmoknál, ahol 10-12 ismétléssel dolgozok, és van olyan gyakorlat, ahol alacsony ismétlésszámmal kezdek, de nagyobb súllyal, majd ahogy csökken a súly, nő az ismétlés. Pl: guggolás 110 kg *6; 100*7; 90*8; 80*10.
Mert nekem a hagyományos piramis nagyon nem életszerű. Ha rendesen belenyomok már az elejétől, akkor a végére elfáradok, és nem fog menni a nagy súllyal. Ha meg tartom az erőt a nagy súlyra, akkor meg addig nem edzek rendesen. Most 110 kilóval 6-ot tudok guggolni, ha rendes bemelegítés után az az első munkasorozat. De ha előtte 80-100 kilókkal guggolnék, akkor biztos, hogy nem menne 6. És akkor a 80-nal való 10 guggolás sem lenne rendes edzés.
Elhiszem, hogy akik 180-200 kilóval guggolnak, azoknál ez így nem megy. De annyival guggoljon, akinek két anyja van, és lesz új térde, ha a meglévő tönkre megy
...azért, mert némi "külső" segítséggel kevés ember is óriási rombolást tud véghez vinni a társadalmainkban. Ilyesmiről írtak már sokan, de a köztudatba sosem jutott el, és úgy sejtem az én cikkem sem fogja meghozni ezt az áttörést, dehát tegyen meg mindenki amennyit tud, aztán bízzunk a felsőbb…..
Asidotus 2018.09.24 12:34:23
@KalmanBlog:
baromi jó lenne, ha mindenki mérnök lenne.
A sok okos, tanult ember állna ottan, és néznék egymást, hogy vajon majd ki fogja összerakni, amit megterveztek, a kész terméket ki fogja elszállítani, ki fogja boltban árulni, stb.
Asidotus 2018.09.24 12:36:42
@kiknekX:
"Egy tásradalomban szükségszerűen lesznek, kellenek gyári munkások, tanárok, utcaseprők stb. ha ezek nagyon szar viszonyok közt élnek, akkor nem érv, hogy miért nem tanult ki orvosnak.

Két dolog ebben a társadalom/állam felelőssége szeritnem, az egyik, amire tök jók az érveid, hogy ha valaki akar boldogulni és beletesz munkát, tehetséget stb. akkor annak legyen eredménye. Ez fontos dolog, s ha így van az tök jó.

Második, hogy azok az emberek, akik (és szükségszerűen vannak iylen tömegek) nem a legjobb szakmákban vannak, de azért dolgoznak (akár sokat is - csak nem olyna tervezetten, mint a kiszámoló blog olvasói), azok is élhető szinten legyenek."
Erről van szó, szó szerint minden betűjével egyet értek
Imádok új emberekkel találkozni, mert mindig megkérdezik, hogy hol szoktam edzeni. A válaszom mindig az, hogy a "másik szobában", ami attól függetlenül, hogy nagyon vicces beszólás, mégis igaz. Ilyenkor persze jönnek a kételkedések a bicepszem láttán, pedig tényleg nem poénkodtam: én itthon edzek.…..
Alimento Ajánlások - Fehérjék 2018.10.15 13:43:38
Az ajánlásokról szóló sorozatban sorra vesszük a tápanyagokat is. Először a fehérjékkel fogunk foglalkozni, kicsit részletesebben és alaposabban, mert ők eddig kissé elvesztek a sok zsír és szénhidrát témájú cikk között...
Asidotus 2018.10.18 19:34:23
@Meleg Sándor:
javíts ki, ha tévedek, de amikor a testépítők azt mondják, hogy izmot vesztesz, akkor első körben az történik, hogy a glikogén-raktárak ürülnek, amelyek ráadásul elég sok vizet kötnek meg. És ezt elsősorban az izmok (meg a máj, de ez itt most nem lényeges) tárolják, ezért van az, hogy fogyókúra elején csökken az izom mérete.
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Asidotus 2018.09.30 22:58:52
Gondolom, arra menne ki itt a játék, hogy ha a társadalom részéről túl nagy nyomás nehezedne az intézkedő rendőrökre, akik ezt valahogy jeleznék a vezetők felé, akkor azok talán nem vezényelnék ki a rendőröket, és talán nem is lehetne így végrehajtani a kilakoltatásokat. Szerintem ez jár a tüntető emberek fejében.
Az a baj, hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban tapasztaljuk, hogy politikai ügyben jár el a rendőrség. Amikor kivonulnak a Kétfarkúak akcióira, amikor azok járdát festenek, kerékpárutat, buszmegállót építenek, kátyúznak. Vagy amikor az olimpiás aláírásgyűjtés volt (
index.hu/belfold/2017/02/07/rendorsorfal_akadalyozta_az_olimpias_alairasgyujtest/), és hasonló esetek.
Ilyenkor nem lehetne valahogy elővenni a rendőri vezetőket, mert szerintem nagyon nem helyes a valódi feladatuktól elvezényelni a rendőrt. Amikor kétfarkúakat vegzálnak*, akkor nem a bűnt üldözik, nem azt a munkát végzik, amire a társadalom felhatalmazta, és megfizette őket.
(*: több esetben is arról írtak a kétfarkúak, hogy az intézkedő rendőrök, amennyire csak lehet, megértőek voltak, próbáltak segítőkészek lenni.)
Bár Szendi Gábor már válaszolt a Zindex által is leközölt legújabb nemzetközi paleo-cikiző baromságokra, muszáj nekem is. Muszáj, mert emberek nem lehetnek ennyire hülyék. Vesszőparipám, hogy a média, a közbeszéd, a felsőoktatás exponenciális tempóban hülyül, dehát hogyan…..
Asidotus 2018.09.04 00:32:46
@Deansdale:
pont a 444.hu ideológiai oldala szokta erőltetni az olyan témákat, hogy kevesebb húst kéne enni, mert akkor több élelem jutna a világnak.
Tény, a paleo étrend nem lehet elérhető a Föld teljes lakossága számára. És akkor mi van? Azért, mert ők nem kötöttek csomót a farkukra, azért miért kell az én tányéromban turkálniuk?
Magyarország képes ellátni rendes kajával a saját lakosságát. Innentől kezdve, én, mint magyar ember nem érzem felelősnek magamat mások nyomora miatt. Szüljenek annyit, amennyinek enni tudnak adni.
(India népsűrűsége a háromszorosa Magyarországénak. Úgy, hogy ott van Himalája is, sivatag is, dzsungelek is. Ellentétben kicsiny hazánkkal, ahol élhető az egész terület.)
Asidotus 2018.09.04 22:47:51
@Mia and me: ez azért így ebben a formában azért erős túlzás, én annak idején úgy tanultam, hogy kb. 15 millió embert tudna eltartani. Főleg, ha a paleo-étrendből indulunk ki, ami azért jóval nagyobb területet igényel, mint a gabona alapú étrend
Volt az életemnek egy időszaka, amikor csak úgy tudtam megoldani az edzéseimet, hogy keltem reggel háromnegyed ötkor és edzettem hatig, majd tusolás, reggeli és irány a munka. A reggeli lefárasztás után sokkal jobban el tudtam viselni a napközbeni stresszt, de az is igaz, hogy hét…..
Asidotus 2018.08.09 20:29:07
@IQfitnesz.hu:
nem, itt most nem a bemelegítés a lényeg, hanem a korán reggel.
Én úgy vagyok a korán reggellel, mint Hitler a zsidókkal. Ha tehetném, gázkamrába küldeném mindet.
Akik korán kelnek, azok képesek éjfél előtt lefeküdni, azt pedig tudjuk jól, hogy civilizált ember nem fekszik le aznap, amikor felkelt
Deansdale Pár szóban 2018.08.06 20:22:11
Cikket kellene írnom "Az év legfontosabb híre 2." címmel az Infowars internetről történő leradírozásáról, de sajnos nincs rá érkezésem. Pedig ez ugyanaz amit Tommy Robinsonnal csináltak, csak pepitában - hasonlóan orwelli aljas tetűség, ami igen sötét jövőt vetít előre. Talán holnap veszem a…..
Asidotus 2018.08.08 23:10:08
@Deansdale:
nem lehetetlen visszafordítani, volt már rá példa Európában is, hogy erővel változtattak meg etnikai arányokat.
Én nem lennék meglepődve, ha 2030 körül Nyugat Európában fasiszta, sőt náci pártok kerülnének hatalomra. Szerintem az az év lesz a vízválasztó. Ha akkor erővel megállítják a folyamatot, akkor megállítható, ha nem lépnek még 2030-ban sem, akkor onnantól lesz visszafordíthatatlan.
2004-ben jártam egy tanfolyamra, amit gyermekvédelemben dolgozóknak szerveztek, és a három modul közül az egyik a cigánysággal foglalkozott. És nem nácik tartották, ha érthető, mire gondolok :). Nos, ott mondták, hogy ha a cigányok aránya a 20%-ot eléri, akkor ott megindul a lejtőn lefelé. Ez igaz egy utcára, de városrészi, települési, járási szinten is. Esnek az ingatlanok ára, elköltözik, aki teheti (vagyis akik dolgoznának), visszaesik a szolgáltatások színvonala, stb.
Szerintem ugyanez a helyzet a bevándorlókkal is. És szerintem ez a határszám náluk is, a 20%. Ami felé Európa gyorsan közeledik.
Asidotus 2018.08.09 20:18:56
@Deansdale:
pont az a baj a Fidesszel, és pont ezért mondja azt annyi ember, hogy le kell őket cserélni, mert nem tudsz mást csinálni.
Megírták, hogy lopnak a fideszesek. Mi történt? A tolvaj a helyén maradt, az újságot megszüntették. Ilyenekből száz meg egy.
Ha nem tudod megjavítani a Fideszt, akkor csak egy marad, lecserélni.
Ezért nem szerencsés az, ami most (az elmúlt nyolc évben) zajlik a kormánypártnál. Kialakult egy lényegében egyszemélyi diktatúra, ellenvéleménynek helye nincs. Márpedig ez hosszú távon sok jóra nem vezetett, soha sehol.