Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsiráffusz camelopardalis

2 bejegyzést írt és 19383 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Idén úgy alakult, hogy mi is csak egy virágfutár cég segítségével tudtuk felköszönteni anyukámat, így aztán extra együttérzéssel olvastam Marcsi levelét, akinél nemcsak, hogy nem jött össze a kézbesítés, hiába rendelte meg a csokrot jó előre, a reklamációnál sikerült egy meglehetősen…..
Tékozló Homár Te rohadt csomag! 2017.05.03 16:26:26
A Webox ahelyett, hogy kivitte volna a rábízott csomagot, rohadt növényt  kiáltva kukázta az egészet. Olvasónk esküszik rá, hogy nem növényt küldött, de vajon mi történhetett? Elvesztették az egészet? Vagy csak lusták voltak kivinni? Nagy kár, mert maga a Webox egyébként szuperkényelmes és…..
Zsiráffusz camelopardalis 2017.05.03 20:27:57
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Mindenki nyugodjon meg, a Kolibri Űgyfelszolgalat kérdés esetén reagál a levélre 5 órán belül. A posztban azt is meg lehet nézni, milyen stílusban.  Érdekes történettel fordulok Önökhöz! Egy internetes parfümöt áruló cégről szeretnék írni, a…..
Zsiráffusz camelopardalis 2017.03.27 17:17:53
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: látom a paranoiád még mindig nincs kikezelve.
A posztba betettem szegény Homár-olvasónk levelét is, de valójában teljesen elég lett volna a fenti kép a webshopon még csodálatos és meggyőző Slimming belt fogyasztó öv helyett a korcs kis szürke gumiszorítót postázó XLO.hu oldalának linkjével. Kedves Homár! Őszintén megmondom, nem tudom hova…..
Zsiráffusz camelopardalis 2017.03.16 14:06:58
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

úgy tűnik nemcsak a fidesz seggnyalói komplett agyhalottak, hanem már a külsősök között is terjed a kór.
Szubrina blog Palacsinta 2017.02.20 19:43:25
Úgy két éve (de lehet tévedek, nehezen tartom számon) volt egy kapcsolatom, általában én mentem a sráchoz télen, mert egy tök szuper felújított lakása volt, egy fél falnyi tévével, meg pléjsztésön stb...Gondoltam egyik alkalommal meglepem valami finomsággal, mivel az anyukája sajnos meghalt rég, jó…..
via GIPHY Szakik jönnek, kopogtatnak, az ember jóhiszeműen beengedi őket, és hopp, máris egy orbitális rossz vircsaft közepére navigálta magát. Jól van ez így? Tisztelt Tékozló Homár! Mindent megengedhet magának az áramszolgáltató? Előre leszögezem, hogy bár sokak ebben nem fognak látni…..
Zsiráffusz camelopardalis 2017.03.02 22:03:45
Zsiráffusz camelopardalis 2017.03.02 22:35:27
@Dikusz: jelenleg akut szociopata vagyok, nem kerestem nagyon. ;)
Ádám levele egy céges félresiklott vásárlás eredményeként született, és bár az áfás számla kipenderíti az ügyet a fogyasztóvédelem hatóköréből, attól még tanulságos. Ráadásul Ádámnak önkéntelenül is sikerült kb. megfogalmaznia a Homár krédóját: "Én ugyanis nem…..
Zsiráffusz camelopardalis 2017.01.20 15:15:33
@Ez hülye: így már nem jön ide, bár van kés meg hal. kell?
Zsiráffusz camelopardalis 2017.01.20 22:50:59
@citroen bx: amatőr. alap, hogy a posztot sose olvassuk el.
hát hova vezetne az??
Na, mi van ilyenkor, amikor az ÁSZF 2 pontja ellentmond egymásnak? Nekem mondjuk a "betegen senki ne tegye be a lábát egy konyhába" elv erősebb kutyának tűnik, mint az időkorlátos lemondás, bár azt is értem, hogy a cég igyekszik elkerülni, hogy erre hivatkozva farolhassanak ki az esti programból…..
Zsiráffusz camelopardalis 2017.01.13 07:52:05
Van, akinek a legfontosabb a kényelem, és bármit megvesz online. Van, aki nem bízik a webshopokban, és nincs az a pénz, amiért kipróbálás, taperolás, szagolgatás nélkül venne valamit. És van, aki elsősorban tájékozódik a neten, aztán elmegy a boltba - nem kis részben azért, hogy vásárlás előtt még…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.12.07 19:15:08
Jön a karácsonyi őrület, a legnagyobb kihívás a futárcégek életében. Nyilván bonyolult logisztikájú és stresszes melóról van szó, de ha egy tanácsot adhatunk: a néppel való jó viszonyért a pontos kézbesítésen túl a megértő és őszinte kommunikációval lehetne sokat tenni. Kedves Homár! Az…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.12.01 12:04:34
@KaTe: kompi egy művész, nézd el neki.
István az ágytól-asztalól-facebooktól gondolat jegyében nagyon szeretne mielőbb minden közös ügyet lezárni egykori szolgáltatójával, és ezért tesz is dicséretesen proaktív módon, de a Telekom úgy látszik még nem készült fel a szakításra. Kedves Homár! Az alábbi nagyon tanulságos kis történetet…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.11.09 21:23:09
@Terézágyú: hehh, ez tévedés.
elég rendesen szétzúztuk a saját posztjainkat is amikor még fiatalok voltubk és kellett a pénz. no.
Hónapok óta nem láttál orangwayses posztot a Homáron, és már azt hitted, hogy végre normálisan működik vagy nem is létezik a cég? Háhá! Micsoda tévedés! Sziasztok! Igazából nem kirakandó posztot szeretnék írni, hanem tanácsot kérni, mivel látom elég sokan estek hasonló hibába mint mi. A mi…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.11.09 20:28:11
34.500 forint EU raktárból, porszívóz, felmos, és nem hagy maga után semmit. Mi az? Ez bizony az iLife X5 robotporszívó! Azt hittem a Blitzwolf ajánlata után, hogy ez valami katasztrofálisan rossz darab lesz, de csak kaparom az állam a földről...
A határátkelés kétirányú dolog, hiszen éppen a Tárki minapi felméréséből derült ki, hogy elég sokan vannak azok, akik a kiköltözést követően vissza is térnek Magyarországra – hogy aztán egy részük megint felkerekedjen. Utóbbi csoportba tartozik Vicky és családja is, akik…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.10.25 09:43:36
@Zoole[uk]: szerinted a depresszió kifogás? hány éves vagy, királylány?
Vajon 100 rendszeresen kértyával fizető emberből hényban merül fel, hogy vissza kéne térni a kp-ra,  amikor odajut a sztoriban, hogy a "reklamációs ügyintézés 48-180 nap"? Kedves Homár! Múlt hét szombati (10.08) bevásárlásomat vagyis inkább az utána következő 2016-os ügyintézési tapasztalatomat…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.10.12 09:06:01
@The Crazy One 3om: mi történt? mostanában nem gyön újság, nem vagyok áptudét!
Az addig oké, hogy darabokban szállítanak egy gépet, hiszen hogyan máshogyan kéne. De vajon miért nincs összeszerelő szaki szolgáltatása a sportszeráruháznak, amikor láthatóan igény, az lenne rá? Kedves Homár! A legutóbbi Decathlonos élményemet szeretném megosztani Veletek, előre is bocsi a…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.10.07 12:59:50
Szebeni István fél év után elhagyja a Mokkát, hogy a Tények egyik arca legyen, írja a Blikk. A műsorvezető a lapnak elárulta, hogy örül az új lehetőségnek, hiszen három és fél évig nem vezethetett híradót. "Élveztem, hogy kipróbálhattam magam ebben a műfajban is, szerettem csinálni, de ha őszinte…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.10.06 09:48:41
Órákban mérhető toporgásba, és így gigantikus csalódásba torkollott Lászlék jól előkészített haveri sörözése az idei Oktoberfesten. Nem tudom, mi a megoldása a helyzetnek, hiszen nyilván valamekkora befogadóképességű egy rendezvény, de hogy az sem oké, ha az elővételi…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.10.05 14:14:24
@ekat: még túl fiatal lehecc. én az ilyen helyekről már látatlanban megmondom hogy szar és akkor se mennék oda ha nekem fizetnének ötezret érte.

az évek meg a tapasztalat kérlexépen :D
Nehéz eldönteni, hogy Gézánál maga az akciózási technika (felárazás után akciózunk, így nyerünk, még akkor is, ha nem számoljuk bele az akció feliratokra pavlovi reflexként vásárlással reagálókat) vagy a panaszkönyvi bejegyzésére érkező vállrándítós válasz verte ki…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.09.21 12:54:26
@onlajnok: ezek nem tudnak gondolkozni, csak nyavajogni. köll az a szar vagy sem, ennyit kell eldönteniük, de ennyi sem megy nekik.
Valószínűleg a MÁV könyvelésében a Zirc és Porva-Csesznek között évente ingyen utazók  egy szabadszemmel láthatatlan összeget jelentenek csak, de az országban biztosan nem a Cuha-völgy az egyetlen offline hely, szóval csak kéne ilyen esetekre valami generális megoldást.   Kicsire nem ad a…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.09.13 11:04:21
@API bőrtok kartszmentes eladó: esetleg lehetne ilyen daruszerű emelvényt hegggggggeszteni a szerelvény tetejire, aminek a csúcsán egy ikea székbe szíjazva üldögélne a kalajuzbácsi.
a zutasoknak egy ezüstözött kislétrán kell felmászniuk a jegyért, a fogaik között elszántan tartott bankjegyek lobognak az ellenszélben, a bódé mellett elhaladva máv szignál és kocsmazaj hallatszik.
Zsiráffusz camelopardalis 2016.09.13 11:21:24
@The Crazy One 3om: az a módszer túl elavult és nem kompatibilis a MÁV hiperszájberszónikus rencerével.
Én mélyen együttérzek Gáborral, de őszintén szólva nem látom, hogy ezt a csatát megnyerhetné. Szakértőink válaszát még várjuk, valószínűleg arról fog szólni, hogy a vásárlás után mindig le kell ellenőrizni a terméket, mert aztán egy hónap múlva nehéz bizonyítani, hogy nem nálunk ázott el. Abban…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.09.13 10:44:43
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2: pláne, hogy építőipari szakbarbár a pószter amúgyis.
Oké, 5 eur nem egy világrengető összeg egy külföldi utazás költségvetésében, de egyrészt az elv, másrészt a meghökkentő tény, hogy a posztban is linkelt fb oldal szerint a belépőkre szedett, picit megtolt, majd soha el nem számolt összegek beszedése napi gyakorlata…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.09.13 10:10:57
Az alábbi sztoriban nem az a lehangoló, hogy nem sikerült egy online bérletvásárlás, mert hát technikai zűrök előfordulnak. De, hogy leoltják szegény modern vívmánnyal próbálkozó utast, amiért felmerült benne az ötlet egyáltalán, a supporthoz meg még csak a probléma jelzését sem sikerül napokig…..
Zsiráffusz camelopardalis 2016.09.08 08:47:43
@Terézágyú: "Ha már felvették a zeggyetemre ő is meg tudta volna venni valahogy aztat a bérletet... Vagy eddig az anyukája vette, ezért bízta most rád?"

szerető párkapcsolatokban van egy olyan, számodra minden bizonnyal furcsa fenomén, hogy megteszünk bizonyos dolgokat a másikért, még akkor is ha saját maga is képes lenne rá.

majd eccer lehet hogy te is megtapasztalod :D