Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollmann

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját állatkert, aminek a sztárok is csak a csodájára járnak, futballpálya és egy szobányi cipő. Rased Szaif Belhasa a dubaji születésű milliárdos építési vállalkozó, Szaif Ahmed Belhasa fia. A 16 éves fiú Moneykicks néven közvetíti az Instagramon fényűző életét, ami érdekli az embereket, mivel 1,5…..
Amikor megkérdezem egy régóta szenvedő, magát végre elhatározó embertől, hogy mire várt eddig a rossz munkahelyén, általában mindenféle tanulságos választ kapok. Az egyik fő motiváció a maradásra az ismeretlentől való félelem. De ennél azért összetettebbek a problémák, ami miatt emberek beleragadnak…..
Trollmann 2018.06.27 14:15:50
@Kopasz Szuzukis: A rendszergazdával nem értek egyet! Nagyon nem. Csináld utánam!
Gondolkodtál már azon, hogy hogyan kereshetnél úgy pénzt, hogy szinte befektetett energia nélkül juss hozzá? Sokszor ajánlanak használhatatlan tippeket, de van egy módszer amit manapság sokan űznek, és sokan így keresik meg azt a mellékes pénzt, amit más módon munka mellett nem tudnának kivitelezni…..
38 évesen elhunyt Selmeczi Borbála, aki éveken át vezette Duna TV Dunáról fúj a szél című műsorát. Selmeczi György lánya a Kolozsvári Magyar Opera munkatársaként tanított a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2009-ben a Hárman Erdélyben című dokumentumfilmet szerkesztette, a Zenei Műhely című…..
Trollmann 2017.05.23 19:38:09
Prominent Szexeltél már fával? 2016.05.18 12:39:25
Vannak, akiknek szexuális kielégülést szerez maga az anyatermészet és annak minden növénye. Hogy ez hihetetlen?! Nos, úgy látszik, a fűvel-fával kifejezést vannak, akik komolyan veszik. Részletek a tovább mögött!..
A Lawrence Berkley laboratórium adatai szerint egy átlagos telefon töltés közben 3,68W energiát fogyaszt, és amikor már feltöltött, ez az érték 2,24W-ra csökken.  Tehát amikor éjszaka a töltőn marad (véletlenül) a mobilunk, akkor 8 óra alatt összesen 018kWh elektromosságot…..