Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F. Kapus

4679 bejegyzést írt és 3026 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong Elköltöztünk 2012.08.31 08:00:00
A jegkorong.blog.hu története véget ért, amit most olvasnak, az az utolsó bejegyzésünk ehelyütt. Ezzel egy időben megnyitotta kapuit a jegkorongblog.hu. Hosszú töprengés és előkészítés után, közel ötéves blogos működést követően ugyanis változtattunk, és a blogforma…..
A 32 éves hátvéddel nem hosszabbított szerződést nevelőegyesülete, a Dab.Docler, így új klub után nézett, és csütörtökön a Ferencváros-ESMTK-val állapodott meg. Így Dobos Tamás csapata egy rutinos, korábban sokszoros válogatott bekkel bővült. Lencsés Tamás a Patriot ellen…..
A 24 éves, négyszeres felnőtt válogatott szlovák csatár, Erik Caladi is az érsekújvári Ice Tigersben  folytatja pályafutását. Az érsekújváriak legutóbbi két meccsén már játszott is, asszisztjai is voltak, vele újabb jól ismert jégkorongozóval bővül a szlovákiai csapat…..
"A mai napon egy ötoldalú megállapodás keretében döntés született arról, hogy a 2012/13-as szezonban a Villach csapatában fog játszani Derek Ryan – áll a Sapa Fehérvár AV19 blogunkhoz eljuttatott sajtóközleményében. – A Nemzetközi Jégkorong Szövetség, az IIHF…..
Nagy László sérült, Borbás Gergely továbbra is a Ferencváros játékosa, a kerethez pedig három új jégkorongozó csatlakozott, kettő viszont távozott. Dancsfalvi Norbert a Dab.Doclertől tér vissza, a 17 éves, MAC-nevelésű Muzsik Norbert az MTK-ban és kettős igazolással a DAB-ban…..
Jó hangulatban ért véget a cseh EBEL-csapat vendégjátéka a SK Horácká Slavia Trebíc otthonában. A mérkőzés 3-2-es hazai vezetésnél a 35. percben félbeszakadt, mert a két csapat összes játékosa a jégen verekedett. A játékvezető megelégelte a csapatok magatartását, és…..
Ezen a héten újabb játékosok érkeztek a magyar MHL-csapathoz, a Patriot Budapesthez. Közel 40 fős kerettel dolgozik a két edző, Petr Novak és Igor Tóth, továbbra is hat magyar állampolgárságú játékossal a sorokban. Csütörtökön megtörténtek az első szerződéskötések is,…..
Háromnapos közös edzőtáborozás után kihirdette a 22 fős keretet Glen Williamson, a magyar ifjúsági válogatott szövetségi edzője. A fiatalok péntekentől komoly ellenfelekkel játszanak a Jégpalotában az olimpiai reménységek versenyén. Lengyelországgal kezd az U18-as…..
A nemzetközi jégkorong-szövetség csütörtökön meghozta döntését Derek Ryannel kapcsolatban. Az IIHF határozata egyértelműen arról rendelkezik, hogy az amerikai játékost érvényes szerződés köti a Sapa Fehérvár AV19-hez, így Ryan a magyar klub játékosa továbbra is. Ez a…..
Még nem dőlt el, melyik liga melyik csapatában folytatja pályafutását ősztől a 22 éves magyar csatár, de nem változott az a már korábban publikált tény, hogy a tengerentúlon. A fiatal játékosnak jelenleg két ECHL-es csapat küldött ajánlatot, miközben ezekben a napokban is a…..
A dán szövetség megváltoztatta tervét, és nem Koppenhágában rendezi az olimpiai selejtezőt, amelyen Magyarország is érdekelt lehet. Kérésünkre a dán illetékes megerősítette, hogy helytállóak az IIHF oldalán közölt adatok, amelyek szerint Vojens vagy Aalborg ad otthont a szocsi…..
Kéthetes próbajátékra érkezett Dunaújvárosba két cseh bekk. David Kudelka és Marek Chvatal mind a négy felkészülési mérkőzésen jégre lép Stephan Lundh csapatában, a svéd szakember szeptember 5-ig dönti el, hogy szerződést köt-e velük a klub vagy sem. A DAB egyelőre…..
Hétfőre sikerült megoldani az UTE-jégcsarnok műszaki problémáit, így a lila-fehérek múlt keddtől már ismét saját pályájukon készülhettek a szezonra. Így végül is csak egy napot töltöttek vendégségben a Jégpalotában. Az UTE-Vasas juniorcsapat eközben közös edzőtábort…..
Eddig kétszer tíznapos felkészülési programon és két edzőmérkőzésen vannak túl a magyar MHL-csapat játékosai és edzői. A Patriot Budapest másodedzője, Igor Tóth blogunknak elmondta, bár sok játékos kiesett eddig a rostán, a hat magyar továbbra is a Patriottal edz. Mi több,…..
A Mol Liga újonca, az Ice Tigers Nové Zámky a negyedik felkészülési mérkőzés után is veretlen maradt, de már nem százszázalékos, hiszen a HC Topolcany otthonában 2-2-es döntetlent játszott Robert Spisak csapata, majd büntetőkkel nyert is. Pénteken több EBEL-csapat is jégre…..
5 kapus, 12 hátvéd és 24 csatár kapott meghívót a juniorválogatott ez évi első összetartására. Az új vezetőedző, Tim Kehler augusztus 28-án találkozik a kerettel Székesfehérváron, és a csapat 31-én, valamint szeptember 1-jén máris nagyon komoly ellenfelet kap, a két…..
Véglegessé vált a szlovák junior 1. liga mezőnye. A bajnokságban 16 csapat vesz reszt, 13 szlovák és 3 magyar (MAC, UTE-Vasas, Debrecen). A mieink az alapszakasz harminc mérkőzése erejéig csatlakoznak a ligához, egy oda-vissza kört játszanak, és mindhárom csapat hazai pályán…..
Két nap szünet után folytatódik a Mol Liga-csapatok felkészülési mérkőzéseinek sora. Ezúttal az újonc Ice Tigers Nové Zámky lép jégre, amely a liga legaktívabb csapata, a nagytapolcsányi lesz a negyedik mérkőzése. Nyilvánvaló, hogy egy új csapat építése sok időt vesz…..
A Mol Liga újonca, az Ice Tigers Nové Zámky nagyon bő kerettel vág neki a következő szezonnak. A klub két felnőtt csapatot versenyeztet, a Mol ligáson kívül a szlovák harmadosztályban is, ráadásul a saját juniorkeretén kívül – az együttműködési megállapodásnak…..
Kedden megkezdi felkészülését a szezonra az ifjúsági válogatott, Glen Williamson szövetségi edző pénteken tér vissza Magyarországra. A rendkívül bő keretből kialakuló csapat jövő péntektől egy nagyon erős négyes tornán bizonyíthat, az olimpiai reménységek versenyére…..
A magyar szövetség (MJSZ) nem adta ki Derek Ryan nemzetközi játékengedélyét (ITC) az osztrák szövetségnek (ÖEHV), így utóbbinak hét nap állt arra, hogy a Villach által bemutatott dokumentumok alapján eldöntse, a nemzetközi szövetséghez (IIHF) fordul-e az ügyben. A határidő…..
Nyolcvan perc játékidő után 3-3-ra végződött a Sapa Fehérvár AV19 és a Patriot Budapest mérkőzése. Mindkét csapat újoncként játszik a következő bajnokságban, előbbi csapat a junior EBEL-ben, utóbbi az MHL A csoportjában debütál szeptemberben. A két felnőtt válogatott…..
Újabb magyar ifjúsági játékos igazolt a finn élvonalbeli korosztályos bajnokságba. Erőss Zoltán a 2012/13-as szezont a Kiekko-Vantaaban tölti, az U18-as SM-liigában. Az előző évben Nagy Krisztián és Sebők Balázs is ebben a ligában hokizott, ők információink szerint juniorként…..
A European Trophy második mérkőzését is a KHL-re készülő Slovan Bratislava játszotta, és ezt is egy góllal nyerte meg. Az első harmad végén a pozsonyiak szereztek vezetést a vb-ezüstérmes Bliznák révén, de az Olimpija Ljubljanától igazolt Jamie Fraser egyenlíteni tudott, és…..
A Milwaukee Admiralsban folytatja pályafutását Hetényi Zoltán, erről tájékoztatta a csapat szurkolóit a Jokerit hivatalos honlapja. A Nashville Predators farmcsapata egyéves szerződést kötött válogatott kapusunkkal, aki nemrég sikeres edzőtáborban vett részt az NHL-csapatnál. A…..