Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunvaldugy

474 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hunvald-ügy 472. Elbúcsúzó 2016.07.06 19:02:03
Kedves Olvasók! A Hunvald-ügy blog utolsó bejegyzését írom, hiszen elődjéhez hasonlóan ez a blog is betöltötte a küldetését. Míg az előbbi a zuglói-erzsébetvárosi ügyről, az utóbbi az ingatlanügyről próbálta az olvasókat hitelesen tájékoztatni. Ezek az ügyek lezárultak és így ezekről többet írni nem…..
És akkor most így a vége felé – ha már ez az egész hóbelevancos zuglói ügyet állítólag egy, a Magyar Hírlapban megjelent és Bán Károly jegyezte cikkre alapozta egykoron az ügyészség – fejezzük is be vele, illetve egy ma megjelent MH írással. Már a címe is szép: Páratlan baklövést, skandalumot…..
Jóestét, jó estét kívánok! Míg mások meccset néznek, addig mi nagy szerényen egyet ide jól beharangoznánk, vagy mi. Mint azt már tetszetek tudni, tegnapelőtt, azaz július 1-én elérkeztünk a nulladik naphoz, ja, letelt Hunvald György közügyeltiltása. Bár az ügyeletes fontos ember – Ibolya úr –…..
A Fővárosi Főügyészség indítványára a bíróság perújítást rendelt el Hunvald György ügyében - közölte Ibolya Tibor fővárosi főügyész ma az MTI-vel. Nos, kedves ismerőseim és barátaim, én meg szükségét érzem, hogy egy csöppet pontosítsam a Fővárosi Főügyész közleményét, mert kissé bizonytalanok a…..
Nyár van, nyár, künn a fákon újra szól a víg kakukkmadár. És jönnek a hírek, meg mennek a hírek; most épp áron alul eladott ingatlanokról dalol a kakukkmadár – melyek ügyében az ügyészség bizonyos estekben lelkesen nyomoz és vádol, míg más esetekben valahogy nagyon nem. Pedig most nyomozhatna, akár…..
A Hunvald-ügy 467. Brexit után 2016.06.25 20:00:57
"Úgy tűnt, minden rendben lesz: a józan ész fölülkerekedik, az indulatok lecsillapodnak, a higgadtak többségbe kerülnek. Azután Orbán Viktor föladott egy hirdetést..." (H.A.) Sajnálom, hogy a britek kilépnek az EU-ból, de két év azért sok idő, bármi megtörténhet. Orbán viszont aggódhat, nem csak…..
Nem, most kivételesen nem én, nem mi, hanem Juhász Ferenc: „Vádolom Polt Pétert és Orbán Viktort, hogy a büntetőjog eszközeit használták fel a politikai riválisaikkal szemben” – jelentette ki hétfőn a volt honvédelmi miniszter, miután őt és egykori államtitkárát a hűtlen kezelés vádja alól jogerősen…..
A Hunvald-ügy 465. On this day 2016.06.19 20:55:40
Van a fészbuknak ez az “Ezen a napon” funkciója. Ez emlékezteti az ember fiát/lányát arra, hogy mi is történt ezen a napon – egy, kettő vagy esetleg több éve. És ma ezt dobta fel pontosan két évvel ezelőttről: Végre itt a nyár. Ez a poszt ugyan nem itt nálunk jelent meg, hanem A mi Erzsébetvárosunk…..
"Igaz hogy én kértem jeget a whiskybe, de ez azért túlzás." (utas a Titanicon) Jó estét kívánok! Ahogy így két meccs között (kettő kettő lett a cseh-horvát) elnézem, nagyüzem van/volt a héten a magyar bíróságokon. Most kedden megkezdődött Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszter és egykori…..
„… ezek a csótányok a világon semmi mást nem akarnak, csak megúszni és még négy évre megtartani a hatalmat. Időt akarnak, hogy el lehessen tüntetni a vagyont és a nyomokat, védettséget akarnak, mert innen sokuk számára a börtönbe vezet az út.” (Kolozsvári Szalonna) Elnézést, de most igen rondán…..
Most csütörtökön, az ügyészség napján rendezett budapesti ünnepségen Orbán Viktor megtartotta idei legőszintébb beszédét, Polt Péternek meg tök véletlenül lett egy 70 milliós balatoni luxusvillája. (A Népszabadság azt írja, hogy a villa valahogy nem szerepel Polt vagyonbevallásában. Majd a jövő…..
Hello, André. Ájem Ildikó! Ildikó, a NAV elnök. Ájem magyar! Érted? No beszél angol! Kérek tolmácsot! Érted?!!" Jóestét, jó estét! Tessék mondani, emlékszik még valaki Vida Ildikóra meg a szépséges kitiltási botrányra? Igen? Akkor jó, merthogy most a napokban, hogy hogy nem, de új fordulatot vett…..
"Most július elsején letelik a közügyeltiltásom, akkor – ahogy mondtam – teljesen szabad leszek mindenben, aztán majd eldöntöm, hogy mit kezdek" (ATV, Egyenes beszéd) Jó reggelt, jóreggelt! Tart még a hétvége, merthogy vasárnap reggel van, a boltok is nyitva, aki akar vásárol, aki nem, annak meg…..
"Hivatásos büntetőeljárás alatt lévő ember leszek ebben az országban” – mondta tegnap este Hunvald György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Mint már szó volt róla, hétfőn formai hibára hivatkozva perújítást kér az ügyészség Hunvald ügyében. A Kúria még május elején semmisítette meg azt az…..
A Hunvald-ügy 458. Közlemény 2016.05.30 13:36:19
A Legfőbb Ügyészség sajtóközleménye arról árulkodik, hogy ha rólam van szó, akkor meglehetősen sajátosan értelmezi a törvényeket. Hogy mennyire Janus-arcú (hazug) a magatartása viszonylag könnyen megítélhető, ezért mellékelem a Kúriának ugyanebben a kérdésben írt álláspontját. A Kúriának írt…..
Fátyolos napsütés, szombat és hétvége van. Így aztán most csak röviden eztazt, meg erről arról. Kezdjük azzal, hogy kissé (nagyon) meglepve vettük tudomásul, hogy az előző – Király utcai fura lakáseladásokhoz fűzött rövid kis bejegyzésünk – mekkorát futott, pedig csak azt furcsállottuk kissé, hogy…..
A Hunvald-ügy 456. Valami bűzlik 2016.05.25 14:46:20
Vasárnap óta újabb, friss részletek kerültek elő arról, hogy a Király utcai lakások körül nagyon bűzlik valami. De egyelőre csak az járt rosszul, aki ezt észrevette. Merthogy elbocsátották a Főpolgármesteri Hivatalból azt a köztisztviselőt, aki gyanúsnak találta az ügyletet. Németh Márton…..
Jóestét, jó estét! Ismét érdekes dolgok történnek a Király utcában: Bérlakásbiznisz a VII. kerületben, százmilliós kár érhette az önkormányzatot – írta most pénteken az Átlátszó. Mi most nem részleteznénk a cikkben szereplő Király MP Kft. régi és mostani kapcsolatát az erzsébetvárosi…..
Szép jóestét, jó estét! Az elmúlt napokban az összes nagyonokos elől elvitte a show-t Rubovszky György, miközben mindannyian tanúi lehettünk lenyűgöző intellektusának, mind alapvető technikai ismeretek, mind hazudozás terén. De igazán nem ez volt izgalmas – az idős úr (direkt vagyok visszafogott)…..
Jóestét, jó estét! Itt a hosszú hétvége, vasárnap és késő este van, holnap meg pünkösdnek hétfője, így aztán nem is rabolnánk hosszasan senki drága idejét és figyelmét. Szóval csak röviden: tíz napja jött meg az értesítés a Kúria legutóbbi döntéséről, rá két nappal a megjelent egy írás a Gépnarancs…..
Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban egy rég halottnak hitt gonosz szövetség éledezni kezd. Most az Erő sötét oldala azzal fenyeget, hogy úrrá lesz a világosságon. Szerencsére nem sikerült, a Kúria helyreállította a törvényességet. Nézzük most meg egy kicsit az előzményeket. Nem leszek hosszú és…..
Jóreggelt, jó reggelt! Akkor most ígéretemhez híven röviden beszámolok arról, miért adtam be alkotmányjogi panaszt az Alkotmánybírósághoz. A Szegedi Ítélőtáblának három büntetőtanácsa van és mindhárom hozott döntéseket 2015 áprilisa és decembere között. A Kúria minapi végzése két tanács döntéseivel…..
Jóestét, jó estét. Mondtam ugye, hogy mostanában kicsit sűrűn jövünk, így hát jöttünk megint. Tegnap reggel ugyanis az ATV Start vendége volt Hunvald György, aki az adásban részletesen beszélt a Kúria mostani, május 2-án született döntéséről, illetve az ú.n. Hunvald-ügyről. Így aztán sem a mai, sem…..
Erre a napra vártam 1 éve és 11 napja. Hosszú idő volt, de megérte. A Kúria mai napon átvett végzésében hatályon kívül helyezte a Fővárosi Törvényszék elsőfokú és a Szegedi Ítélőtábla tavalyi másodfokú döntését és megszüntette a büntetőeljárást ellenem. A Szegedi Ítélőtábla 2015. április 24-én…..
A Hunvald-ügy 448. Húszév 2016.05.04 22:02:31
Addig is, amíg is: az előző posztban dr Sándor Zsuzsa, jogász, egykori tanácsvezető bíró, mondta el, írta le sommás véleményét a Matolcsy-féle botrányról, a Quaestor-ügyről és egyáltalán nem mellékesen Polt Péter és az ügyészség tevékenységéről. Szintén még a múlt héten mondta Magyar György ügyvéd…..