Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Simon

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elhízás és a túlsúly a mai társadalmaknak egy jelentős problémája, amely ma leginkább a szegényebb országokban kezd komolyabb formát ölteni. Ennek ellenére hazánkban is érinti a lakosság jelentős részét, meglepő módon már egy ideje már a kisiskolás korban is elterjedt,…..
Elsősegély Blog Útbiztonság 2012.07.09 06:21:00
A mai világban az útbiztonság egy elég égető kérdés, mivel a vezető halálfaktorok között szerepelnek azon közúti balesetek, melyekben napi 3500 ember veszti életét. Ezért is indított az ENSZ programot annak eléréséért, hogy a közlekedéssel járó balesetek, és halálozások…..
Elsősegély Blog Mérges pókok 2012.03.27 06:34:00
A pókszabásúak osztályába nagyjából 100 ezer faj tartozik. Csaknem mind szárazföldi életmódot folytat, néhány vízben is előforduló faj kivételével. Minden képviselőjük nyolc lábbal rendelkezik.  Ez alapján, valamint szárnyaik és csápjuk hiánya miatt elég könnyen…..
Elsősegély Blog Európa skorpiói 2012.03.20 06:12:00
Bizony egyikünk sem találkozna szívesen skorpióval és, ha azt is eláruljuk, hogy Európában is élnek, akár a tengerparti nyaralásunkat is elronthatjuk. Nem árt vigyázni! Jó hír az európai fajok nem életveszélyesek!    A skorpiókról általábanA skorpiók a…..
Íme a világ öt legveszélyesebb kígyófaja. Egyetlen mg mérge akár 15 ember életét is kiolthatja. Hol élnek? Hogy néznek ki? Hogyan élnek? Erről szól bejegyzésünk.   A méreganyag "hatékonyságát" mg/testsúly kilogrammban szokás megadni. Használatos…..
A Földön körülbelül 2700 kígyófajt ismerünk, ebből nagyjából 600 faj tartozik a mérges kígyók közé. A kígyók mérge a nyál módosult formája. Ezek mind különböző anyagkeverékek, melyek a kígyók páros méregmirigyében termelődnek. A színűk zöld vagy sárga,…..