Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pirx_pilóta

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma hajnal fél háromkor arra ugrottunk ki az ágyból, hogy eszeveszetten sípol a kedvenc gumikrokodilom a kertben! Jószagú először megrémült, hogy kint felejtett engem és azért szól a gumikroki, mert így jelzem, hogy be akarok menni... Aztán meglátta, amint éppen borzas-álmos fejjel bambán bújok ki a…..
Immár zsinórban ötödször lett a legjobb kelet-európai reptér a budapesti. A Budapest Airport természetesen dialadittas közleményt bocsátott ki erről, hiszen ez páratlan, ilyen még sosem volt. Egyrészt mindig örülünk, amikor bármilyen nemzetközi lista első helyén Budapest szerepel. Másrészt nézzük…..
Jó napot, nyitva vannak? - kezdjük a jól bevált köszönéssel, de nem reagál senki. Üres a kerthelyiség, mentségükre legyen mondva, épp, mintha vihar készülődne, mindenesetre megjelentek a felhők az égen, ami ezúttal nem teljes mértékben az érkezésemnek köszönhető.   Sehol senki. Bemegyek a…..
Pirx_pilóta 2017.06.11 19:29:08
NemGogol Az örök áruló 2017.05.13 19:16:44
Na? Péter bátyám? „Nincs jó véleményem erről az egoizmusra, az egyénre épülő európai struktúráról, erről a balliberális modellről, mert szennyezi a levegőt, és tönkretesz mindent, nem csak ebben a kérdésben” – mondta el Boross Péter. Boross Péter olyan, mint egy gonosz, kellemetlen, utálatos, idős…..
Sokszor gondolkodtam rajta, hogy asztalt vagy ülőgarnitúrát csináljak raklapból, mert egyedi és jól néz ki szerintem. Meg persze olcsó és könnyű elkészíteni otthon is. A fenét!..
Épp a napokban érkezett meg a saját Chuwi Hi10 Pro táblagépem, és bár a teszt még nem jött ki, annyit megoszthatok veletek, hogy érdemes befizetni a Chuwi Win10 és Remix OS alapú eszközeire. A legjobb az ebben, hogy EU raktárból rendelve (azaz áfamentesen) is csak 42.000 forintba kerül...
Ez már majdnem a végleges állapota, de több képet inkább nem keresek róla. Rossz nézni ahogy szétműttette magát. ..
Mi köti össze Som Lajost, Medveczky Ilonát, Korda Györgyöt, Nagy Ferót, és Vikidál Gyulát? Két dolog: kivétel nélkül az elmúlt évtizedek legnagyobb sztárjai közé tartoztak / tartoznak – s kivétel nélkül nevetséges nyugdíjból kénytelenek boldogulni. Pedig nem feltétlenül…..
Alig minden harmadik ember gondolja úgy, hogy az állami nyugdíjon kívül érdemes öngondoskodni nyugdíjas éveire, ráadásul meglehetősen későn kezdjük, és keveset teszünk félre. Magyarországon még az átlagnál is rosszabb a helyzet. Tizenöt országban összesen 15 ezer embert…..
Elhagyott laktanyák, kórházak, az enyészettel folytatott harcban vesztésre álló mozik – a szovjet blokk egykor (nem is oly) dicső napjainak mementóit fotózta végig (gyakran titokban) a brit Rebecca Litchfield. Akad köztük magyar is. Patarei börtön, Észtország Negyedszázaddal a…..
Pirx_pilóta 2014.07.25 10:23:22
@¿Qué tapas hay?:
Az óvoda kopacsiban van. amikor ott voltam a baba még a földön volt.

Másrészt bármely országban lehet találni elhagyott épületeket, ehhez nem kell exszoc országnak lenni sem.
Sőt!
Gaudi Nagy Tamás igazi emblematikus figurája lett a Jobbiknak. Ő képviseli a "miért ne szavazz ránk" vonalat a pártban, remélem a frakció és a szimpatizánsok maradéktalanul elégedettek. Tegnap a Corvinuson az ellenzéki politikusok létező összes hibáját elkövette, a…..